Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Barella er en spiller der faktisk kan meget af det hele. Kun hans lidt klejne størrelse (172 cm), gør at han ikke er en force i luften.
Det sagt, er han naturligvis ikke en fuldt udviklet spiller, men potentialet ligner i den grad at være der.

Men ellers er han en boks-til-boks spiller med masser af dynamik, god teknik, godt overblik, masser af tacklinger og interceptions og en hammer fra distancen. Derudover er han god på dødbolde.

I dag spiller han typisk til venstre i Lopez´ diamant på midten - egentlig en rolle der minder meget om Kessíes (altså udover at sidstnævnte spiller til højre).
Derudover spillede han også 8er foran et tre-mands forsvar og med meget offensive wingbacks, da Lopez forsøgte sig med det i en del af sidste sæson.

Hvis Gattuso også tænker at arbejde med en to-mands midtbane med Kessíe og Bakayoko, må "dynamik" være en nøgleord. Her ser jeg også fint at Barella passer ind.

Nu har jeg jo kaglet om ham i et godt stykke tid, så der skal ikke være tvivl om at jeg er stor fan. Jeg kan anbefale at holde et vågent øje med ham imorgen. Han spillede virkeligt flotte kampe mod os sidste år også.
Skrevet af Martinovic
Skidt, skidt første halvleg. Kommer dårligt fra start og er heldige med ikke at være yderligere bagud.

Taber vi denne, bør Rino være en presset mand. Tre kampe og to nederlag er ikke acceptabelt.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er svært lige at finde en passende grimasse.

Fem halvlege inde i sæsonen, synes jeg det er evident at savnet af Bonucci er markant.
Vi mangler simpelthen en defensiv styrmand.

Fremad banen, synes jeg at vores backs (som de eneste) har gjort det rigtigt godt. Biglia spiller sin bedste kamp i sæsonen indtil videre, men hans kollegaer på midtbanen (wings inkluderet), efterlader en del at ønske sig.

Skal man se positivt på det, har vi spillet os frem til et par store chancer og henimod slutningen af halvlegen, formår vi at lægge et vist pres.

Lad os håbe på lidt mere skarphed i de sidste 45.
Skrevet af Martinovic
Vigtigt, Higuain. Rigtig angribermål. Kom så med en sejr!
Mojn do!
Skrevet af JuveFella
Kan man stille et spørgsmål hvorfor T. Bakayoko og Caldara ikke spiller fra start? Er det grundet små skader?

Tillykke med Higuain iøvrigt, han skal nok få scoret en del mål for jer i år og tillykke med Caldara, det var noget af et scoop må man sige, eller hvad synes i?
Skrevet af Martinovic
Taktiske årsager. Bakayoko duer ikke som 6´er og står bag Bonaventura og Kessie på de to 8´ere.

Caldara er vant til at spille i et tremandsforsvar og skal vænne sig til en firemandsbagkæde.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Gattuso har nu ellers sagt at han netop ser Bakayoko som 6er.
Skrevet af JuveFella
Taktiske årsager. Bakayoko duer ikke som 6´er og står bag Bonaventura og Kessie på de to 8´ere.

Caldara er vant til at spille i et tremandsforsvar og skal vænne sig til en firemandsbagkæde.


Tak for svar Foggy. Held og lykke med kampen. Jeg hopper ud af tråden igen :)
Skrevet af Martinovic
Gattuso har nu ellers sagt at han netop ser Bakayoko som 6er.


Jovist, men jeg synes, han er for klumret til den position.

Faktisk synes jeg, han er et fejlkøb. Heldigvis kun leje med option.

EDIT: Gattuso skifter næppe til 4-2-3-1, hvorfor Bakayoko er i overskud. Vi skulle have haft en bedre 6´er end Biglia ind og en mere rendyrket 8´er end Bakayoko.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja, lad os se hvad han kan byde ind med. Fint at det ikke er obligatorisk køb.
Skrevet af Martinovic
Ja. Han skal have chancen i EL, hvor Rino gerne må teste 4-2-3-1.

Barella må vi gerne hente i januar. Sikke et talent.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Et point ude mod Cagliari er ingen katastrofe, men det er heller ikke godt. Blandet sæsonstart som sædvanlig.

Vi manglede Cutrone til at score i tillægstiden.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes først og fremmest der er grund til at være skuffet.

Cagliari var på hælene i hele anden halvleg, men vi formår ikke for alvor at opretholde et tungt pres, selvom vi stresser dem højt på banen i visse situationer.

Speaking of....Bakayoko, så synes jeg egentlig at han viser noget af det han potentielt kan bidrage med. Navnlig hans vendinger med bolden var gode og man kan egentlig godt få øje på de ligheder der til tider er påpeget ift Pogba (uden dog at sammenligne niveau).

Jeg har også svært ved at se ham som 6er, så spørgsmålet er vel om han ikke primært er set som backup på de to 8ere (til trods for Gattusos udtalelser).
Skrevet af Pirlo21
Frustrerende at vi smider points i dag. Vi var selvfølgelig mega meget på hælende de første 20 min i dag, men ellers sidder vi jo fuldstændig på kampen. Især efter pausen er vi i totalt kontrol. Cagliari gør det godt og forsvarer sig flot. Vi er desværre for uskarpe på vores chancer i dag, Jack har 2 kæmpe chancer i første halveg, Suso har en stor efter pausen og tli sidst i kampen har Higuain også en god chance.
1-1 er selvfølgelig ikke godt nok, vi skal gerne vinde disse kampe.

Jeg syntes man godt kan tillade sig at være noget kritisk ved Rino. Vi starter utroligt skidt og især koger vores centerforsvar et par gange, at Cagliari kommer med et voldsomt tryk, kan altså ikke overraske. Vi kom simpelhen ikke stærkt nok ud fra start og det kostede jo desværre.

En anden ting, er at det ikke gjorde noget godt for os at tage Jack ud på midten. Selvom Jack havde en skidt kamp, så var Bakayoko ikke lige den bedste løsning, når vi skal frem og vinde. Bakayoko gjorde det ok, men Jack kom trods alt til chancer. Hverken Hakan eller Jack spiller noget der minder om en god kamp, og det gør at offensiven er noget tandløs.
Suso viser i glimt hvad han kan, men også ham forventer man sig mere af.

Generelt var det ikke en stor kamp af os. Positivt er det dog at vi kommer tilbage og sætter os på kampen. Men alt i alt et skuffende resultat. Som jo ikke hjælper os i tabellen. Dette var årets første kamp, hvor vi var klare favoritter - disse kampe skal vindes, længere er den ikke. Når det er sagt, så er det ofte svært efter en landsholdspause og det viser rundens resultater osse.
Jeg notere osse, at vores midterforsvar så virkelig skidt ud i flere situationer i starten af kampen. Det overraskede mig meget. Heldigvis spillede begge sig op.

NB Gattuso har nu ellers sagt at han netop ser Bakayoko som 6er.
https://football-italia.net/127994/gattuso-advice-milan-men

Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Er ikke helt sikker på at jeg fanger dit budskab omkring link til artiklen.

Det er pågældende interview jeg henviser til og hvis jeg ikke har misforstået det, siger Gattuso netop her at han anser at det vil tage lidt tid at få Bakayoko "up to speed" som playmaker. I Milan-regi vil det sige en position som 6er.
Skrevet af Rossoneri
Tænker i øvrigt at ideen med Bakayoko var a) at Bonaventura var løbet tør for kræfter og b) at få noget fysik frem på banen at sigte efter. Cagliari stod bare og forsvarede i 35 minutter og i det lys virkede det egentlig som en ganske fornuftig disposition.

Hvor succesfuldt det var, kan man så diskutere. Jeg synes egentlig at franskemanden havde et par fine aktioner - omvendt gjorde han jo ikke en forskel. Men man må jo også se på hvad alternativerne er - og Bonaventura var vel sagtens banens dårligste i aften.

Skrevet af Rossoneri
Jeg syntes man godt kan tillade sig at være noget kritisk ved Rino.

Kan du evt. uddybe den kritik. Er ikke lige sikre på at jeg forstår hvordan det falder tilbage på Gattuso.
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

Det var nu bare for at understrege at Bakayoko nok ikke kommer til at spiller 6ér foreløbig..

“When it comes to Biglia’s role we have Jose Mauri and Andrea Bertolacci. I think it’ll take a while to get Bakayoko up to speed as a playmaker. When you come from a completely different league, you need to learn the cross-field passing, to double up on marking and not to just chase the ball. If you’re not organised, the whole team can struggle.

Når ens træner anser, at selve Berto og Mauri er foran en som 6ér.. så tvivler jeg stærkt på at vi kommer til at se ham på den position foreløbig..
Skrevet af Pirlo21
Gattuso: “Our start to games is a problem to solve, it’s an embarrassing thing. If we had gone 2-0 down in that game we wouldn’t have recovered the result. For 20 minutes we played a terrible game.


Han ligge ikke en finger imellem vores kære træner. Forhåbentlig, var det sidste gang vi startede så svagt en kamp denne sæson.
Skrevet af Rossoneri
Aaah, så forstår jeg.

Ja, det er jeg ganske enig i. Jeg er generelt forundret over at han overhovedet skulle være i spil til den plads.

I både Monaco og Chelsea havde han, som bekendt, en væsentlig mere dynamisk rolle og det forestiller jeg mig også bliver hans rolle hos os.
annonce
0