Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
Foggy

Helt korrekt. Sorry og tak for info :-)
FREM for alt
Skrevet af Pirlo21
Super comeback vi laver. Fuldt ud fortjent at vi vinder, længere er den ikke. Vi var KLART det bedste hold, endda i begge halvlege.
Dog var vi også et meget meget frustreret hold til tider, da vi er bagud. Det karmmede heldigvis ikke over til noget negativt, men vigtigt at vi holder fast i konceptet også når det er svært.

2 super indhops af Hakan og Cutrone. Lækkert at se, Cutrone kan virkelig med tiden blive en klasse angriber. Hans iver, arbejdsomhed samt målnæse kan virkelig udvikle sig til verdensklasse med tiden.

Alt i alt en rigtig god kamp, Baka er jeg stadig ikke imponeret over. Han er et fysisk monster, men NØJ hvor er han da langsom.. jeg håber han vokser med tiden.

Forsvaret er stadig min største bekymring, Romagnoli er vores kaptajn og skal værre fast starter. Men faktum er at vi ikke lukker godt nok af, især i serie A har det været skidt, selvom jeg godt ved at man ikke kan konkludere meget udfra 6 serie a runder, men pt er vores forsvar ikke afstemt som det bør værre og var det heller ikke i dag med Zapata som Romagnolis makker. Håber virkelig Caldara bliver løsningen på sigt...


@Rossoneri du skrev

Calabria viser også at han er godt på vej til at udvikle sig til en nøglespiller. Han har været rigtigt god i begge ender af banen, med en række tacklinger og samtidig en rigtig fin intern forståelse med Suso i offensiven.

Jeg kan virkelig også godt lide Calabria, jeg syntes han er en fornøjelse fremad i banen. Men og det er stort MEN, hans defensiv er til tider rystende ringe og her SKAL han udvikle sig meget - hvis han skal blive den nøglespiller for os som du henviser til. Han spillede en god kamp i dag, enig. Men defensivt havde han stadig visse problemer.
Skrevet af Blate
Calhanoglu er guld værd. Ham og Cutrone forsøger virkeligt at gøre deres bedste for Milan. De andre prøver også, men der er noget over de 2 som stråler mere. Flere af den slags skal vi ha´ i trøjen, folk som dem er vejen frem.

God kamp. Især de 10 min hvor vi scoret 3 mål :)
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Ja, Calabria skal naturligvis bygge på for at blive en "nøglespiller". Deraf også "han er godt på vej...".

Jeg har godt set at du har været efter Calabria for hans defensive evner. Det er jeg dog ikke helt enig i, omend der selvfølgelig er plads til forbedring.

Over det seneste års tid, synes jeg faktisk han har gennemgået en rivende udvikling på netop det punkt.

Skal man hænge det op på nogle stats (og nej, det fortæller ikke hele historien - omvendt lyver det sjældent), så performer Calabria faktisk virkeligt godt på de fleste parametre.

Tager man tacklinger, snitter Calabria 3,8 pr. 90 spilleminutter. Til sammenligning; Hysaj (1,7), Cancelo (2,8), Alex Sandro (1,7), D´Ambrosio (2,6), Rodriguez (1,9).

På interceptions, er han ligeledes bedst performende af samme gruppe; Calabria (1,7), Hysaj (1,0), Cancelo (0,8), Alex Sandro (1,2), D´Ambrosio (1,0), Rodriguez (0,8).

Samme billede gentager sig for blokeringer (fordelt på hhv blokerede indlæg og pasninger); Calabria (1,1/1,7), Hysaj (0,2/0,3), Cancelo (0,6/1,0), Alex Sandro (0,3/0,5), D´Ambrosio (0,3/0,5), Rodriguez (0,4/0,6).

Calabria er dog også "topscorer" når det kommer til antal gange der bliver driblet forbi ham; Calabria (1,1), Hysaj (1,1), Cancelo (1,0), Alex Sandro (0,5), D´Ambrosio (0,5), Rodriguez (0,6).
Heri ligger der naturligvis et udviklingspotentiale.

Men synes dog det er forfejlet at påstå at han er "rystende ringe" og "SKAL ...udvikle sig meget", når han præsterer bedre end en række af de bedste backs på de bedste hold.

Det kunne være interessant at høre hvad du bygger din betragtning på...
Skrevet af Martinovic
Jeg synes nu også, at Calabria har defensive mangler. Han skal især blive bedre til at læse spillet. Han snorksov ved Napolis 3-2-mål, fordi han kiggede bold og ikke mand.

Conti er samme type med styrke i det offensive. Han skal vænne sig til at spille i en firebackkæde.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jamen, Calabria er naturligvis (heller) ikke fejlfri. Men det samme kan man jo sige om alle de spillere han ovenfor sammenlignes med.

Men det er langt fra at han til tider er "rystende ringe" og til at han begår fejl.

Og så skal man nok også huske på at Calabrias rolle jo netop er meget offensiv, hvorfor han ofte skal tracke baglæns i sit defensive spil.
Skrevet af Martinovic
Vi mangler en Gattuso til at dække af for Calabria, som han altid gjorde, da Cafu lavede sine raids.

Kessie er noget mere offensiv, hvilket er en hæmsko for Calabrias offensive løb.

Det er en balance, der skal findes.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Den er lidt svær, for Kessíe udfylder en stor rolle offensivt og det er, som bekendt, svært at være to steder på samme tid.

I Carlettos diamant havde vi så samtidig ikke to wings der faldt dybt i den defensive fase og Biglia udfylder også en lidt anderledes rolle end Pirlo - selvfølgelig ikke mindst pga forskellighed i kompetencer.

Jeg synes egentlig at vores defensive balance har fungeret ganske fint de sidste par kampe. Her spiller Biglia en vigtig rolle, fordi han netop skal være den balancespiller der hjælper med at beskytte forsvaret.

Generelt set, synes jeg vores defensive problemer kan spores tilbage til afstemningen i forsvaret. Det var ikke mindst også tilfældet igår, hvor vores to forsvarere ikke formår at dække Guerrero, der ellers er mutters alene i feltet.

Indtil vi får løst det problem, vil vi formentlig stadig se at de intelligente angribere vil udnytte dette.

Hvis tanken er at spille 4-2-2 på sigt, er det dog klart at vi skal have indstillet defensive derefter. Det vil formentlig betyde en mere afventende Kessíe der ikke presser så højt op.

Skrevet af Martinovic
Suso og Higuain er gode til at finde hinanden.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Dobbelt op.

Hvor har vi ventet på sådan en angriber.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Fremragende af samarbejde mellen Suso og Higuain.

Nu skal vi bare have Hakan igang i serie A, så begynder vores angreb virkelig at blive giftigt!
Skrevet af Rossoneri
Suso og Higuain er gode til at finde hinanden.

Ja, det ligner i den grad et spændende makkerskab.
Suso har haft næstsidste fod på tre af Higuains fem scoringer i år.

Og interessant nok, er det kommet fra relativt centrale områder i banen (og altså ikke indlæg fra wingen).

Jeg synes det klart viser sig at Higuain også fungerer bedre når han har spillere tæt på sig. Argentineren er rigtigt dygtig til at undslippe sin oppasser, men det kræver selvfølgelig at der er medspillere der kan stjæle opmærksomheden.

Jeg synes det kunne være ret interessant at se både Calhanoglu og Suso komme lidt tættere på Higuain, med førstnævnte i en 10er rolle og spanieren som en meget bevægelig seconda punta der også kunne finde rumme ud i banen. Sådan noget a la den 4-4-2 med diamant på midten, som Allegri praktiserede.

http://lineupbuilder.com/?sk=h2vx7

Og så skal Biglia i øvrigt endnu engang have ros. Er du gal en udvikling han har haft de seneste par kampe. Hvad end Gattuso har sagt til ham, så har det i hvert fald virket.
Skrevet af Rossoneri
Derudover har vi virkeligt fået styr på vores presspil. Det er en vigtig brik - ikke mindst i at give vores forsvarslinje lidt bedre arbejdsbetingelser.
Skrevet af Martinovic
3-1 nu. Vi kan bare ikke holde det nul.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Tåbelig bold af Zapata. Ligner den aflevering Musacchio lavede mod Napoli, som satte dem i gang. Spil dog det simple.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Igen en håbløs opspil fejl, totalt unødvendigt at spille sådan en presset bold op imod Kessie... og så score de selvfølgelig!!

Fokus igen TAK
Skrevet af Martinovic
Få nu skiftet ud. Vi har en god bænk i dag.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Nå efter vi kommer på 3-0, holder vi godt nok op med at spille.

Men indtil 3-0 målet, spiller vi en rigtig fin kamp, hvor vi er i fuld ud kontrol. Dejligt.

Kan godt forstå Hakan får 90 min i dag, men hvorfor bliver Suso ikke sparret de sidste 20 min. Nu hvor vi endelig har et rigtigt stærkt alternativ på bænken.

Nå dejligt med 3 point,

så må vi håbe Inter smider lidt points her til aften :D


Det mest positive ved kampen er udover de 3 points, at vi fortsætter med at skabe utallige chancer, og jeg kan ikke huske hvornår vi har haft en bedre offensiv. Igen idag er vi ikke specielt kyniske, men scorer alligevel 3 basser.
Defensiven er enlig fin på plads i dag, men lige pludselig laver vi en dum opspilsfejl og prompte blev vi straffet. Ærgerligt at vi ikke kun ha brugt EL kampen i torsdags og kampen i dag til at spille Caldara på holdet.
Jeg tror på han kan blive løsningen for vores defensive problemer.


Skrevet af Martinovic
Jeg tænker, det er fordi, der er landskampspause.

Næste kamp mod Inter vil vise, om vi skal være en del af top4-striden.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Ja foggy du har nok ret.

Bliver spændende mod Inter næste gang, men det er nu stadig kun 3 points vi spiller om og mener iøvrigt ikke at top 4 afgøres efter 9 runder (8 for os) ;)
annonce
0