Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Når man ser på de enkelte spilleres roller og faktiske løbemønstre, kunne man egentlig påstå at Gattuso allerede har kastet sig ud i noget der minder om Sacchis 4-4-1-1.

Som du skriver, er den centrale akse (hvis man regner Bonaventura ud af den) central i at få det til at fungere. Her synes jeg faktisk at de seneste kampe har givet et positivt indtryk af at det kan lade sig gøre.

Det kræver dog lidt tilpasninger ift visse aspekter af spillet.

Først og fremmest, ville jeg give Bonaventura et bredere udgangspunkt på venstre wing. Som vi også så det sidste år, løber han og Calhanoglu tit i samme rum, da tyrkeren i høj grad søger centralt i banen.

Dertil Calhanoglu i et centralt udgangspunkt, hvor han primært skal orientere sig ift Higuain (eller en Cutrone).

I den forbindelse, skal Gattuso så have en snak med Kessíe omkring presspillet. For nuværende, er det oftest Kessíe der er positioneret nærmest på linje med 9eren. Her skal han i højere grad tage en dybere position og overlade de første pres til hhv vores angriber og 10er.

Flere medier har i den sammenhæng, meldt at vi overvejer at returnere Bakayoko allerede i januar. Jeg mangler dog stadig at se pålidelige kilder på det og forestiller mig egentlig at det er en sensationshistorie baseret på Gattusos seneste interview, hvor han forklarer at franskmanden har en del arbejde foran sig for at lære de taktiske detaljer.

Med Paqueta, har vi selvfølgelig et oplagt alternativ til 10eren. Dermed kan både Jack og Hakan agere venstre wing og effektivt gøre Borini (numerisk) overflødig. Rent spillemæssigt har han gjort sig overflødig for længst.

Og så er spørgsmålet i øvrigt hvordan man skal tolke de rygter der kommer fra relativt pålidelige kilder.

Mest sandsynligt, tror jeg er at vi henter Ramsey. Men jeg kan ikke helt gennemskue hvilken rolle han er tiltænkt. Man kunne jo umiddelbart forestille sig at han var udset som alternativ til Kessíe, som boks-til-boksspiller. Jeg har dog andre steder læst at det også kunne tænkes at han skulle være alternativ til Biglia i en mere boldførende rolle.

Det meldes dog samtidig at Rabiot stadig er meget højt på vores ønskeliste. Hvis det står til troende, er det formentlig franskmanden der er set som alternativ til Biglia.
Skrevet af paolomaldini
Det er nu kommet frem, at vores tidligere ejer Li Yonghong har fået inddraget sit pas og fået forbud mod at forlade landet pga. sin akkumulerede gæld. Ikke noget at sige til, at han ikke kunne betale de småbeløb Elliott krævede.
Forza Milan!
Skrevet af L'Imperatore
Okay det er lidt en mærkelig forespørgelse, men jeg blev fornyligt 30 år, og mine venner synes det var pisse sjovt at give mig en Milan trøje, tørklæde og kasket til dagen påtrods jeg har været Inter fan altid.

Derfor står jeg nu med en adidas Milan trøje med hvid krave, et tørkæde og en i mine øjne meget grim kasket. Har det nogen interesse for nogle af jer, for den lille økoansvarlige i mig siger mig, at jeg ikke bare skal smide det ud.

Og det er pisse gratis, men man skal selv hente det i Aarhus på trøjborg.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Flying Dutchman
Et godt råd: få nogle bedre venner.

:*
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Haha, Jens.

Hvis du gider, kan du smide det af hos min svigerinde på Åhusene 4, 1 2,
8000 Aarhus C.
Mojn do!
Skrevet af Magnifico
Han forærer det gratis væk og skal så også selv levere det.

Så er vi i kræmmer-Jylland :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Total, Mag.

Ej, han skal nok få noget igen engang, når jeg lige ved, hvad det skal være. Måske kan vi deles om pointene søndag aften ;-)
Mojn do!
Skrevet af L'Imperatore
Foggy for faen ;)

Jeg kan lige se om ikke kan vende forbi der en af dagene.

Tror det er en M eller L størrelse, kan lige checke efter arbejde.
Pazza Inter Amala
Skrevet af Martinovic
Bare fjong :-)
Mojn do!
Skrevet af Deldar22
@L´Imperatore, Jeg er klar på at hente det :)
Skrevet af MaggiMagg
god kamp drenge
Skrevet af Pirlo21
Selvom vi også har haft et par gode chancer, så kan vi ikke være andet end tilfredse med at vi ikke er bagud.
Jeg får simpelhen grå hår af vores defensiv til tider, tydeligt at vores midt ikke fungere optimalt. Vi prøver at stresse Inter med
vores presspil men efter valero er kommet på banen har Inter alt for let ved at finde rum bag vores midt.
Det skal vi simpelhen have justeret i pausen. Jeg syntes især Jack komme igang, han skal fandme også bidrage defensivt!

Musacchio er virkelig også håbløs til tider, han vinder bare ikke sine dueller og romagnoli har reddet os flere gange.

Er skuffet over vores førstehalvleg, det kan vi gør meget bedre. Inter er til at snakke med når vi angriber, det er så tydeligt - men vi skal være skarpere over hele linjen og Hakan ram nu målet forsatan da!

Pisse trælst vi har 3 gule kort og inter ingen. Vores er ok, men hvordan har Inter hundene åndgået kort!!

Kom så Forza AC Milan
Skrevet af Rossoneri
Ja, ganske utroligt at minimum Vecino og Perisic har fået gult også.

Førstnævnte stempler Biglia på skinnebenet, mens kroaten kommer glidende ind i en tackling med strakt ben og dupperne forrest. Begge dele bør give gult uden tvivl.

Synes også Biglia har en sag i episoden med Radja. Biglias kort kan der ikke rigtig klages over, men belgieren synes at træde ud for at ramme Biglia.
Skrevet af Martinovic
Fik ikke set kampen, men klassisk Donnarumma. Nu må det være Reinas tur.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
HOLD NU KÆFT mand, ud af det blå... endelig troede jeg vi holdte nullet og så dummer vi os. Selvfølgelig ser Donnarumma skidt ud, han bedømmer bolden tydeligt forkert. Så det først og fremmest hans fejl. Men Musacchio skal jo også dække bedre op og Romagnoli skal også presse Vecino meget bedre... pis og lort.

Inter ville klart mest i dag, men efter pausen får vi dem neutraliseret næsten fuldstændig. Ikke kønt at se på og også frustrerende. Men vi virkede ærlig talt ikke bedre i dag og derfor kunne jeg godt acceptere - at vi spillede med trukket håndbremse det meste af kampen, men når planen mislykkes... så syntes jeg bare vi ser dumme ud!

Fuck hvor jeg syntes skæbnen er hård ved os, Inter var bedst - men at vi skal tabe i 93 min, det havde vi sku ikke fortjent. FØJ og vores unge målmand bliver lagt for had nu.

Rino og holdet under maks pres nu. Vores næste 3 serie A kampe hedder: Sampdoria hjemme, Genoa hjemme og Udines ude. Det bliver på ingen måder let, men 9 points skal hentes. Endvidere har vi EL imod Betis at tænke på.

Alt i alt en skuffende kamp fra vores side, især er jeg overrasket over at vi på intet tidspunkt sådan rigtig prøver at stresse Inter i deres spilopbygning Når det er sagt, så syntes jeg ikke Inter gjorde nok efter pausen til at fortjene at vinde. Men igen igen bliver vi straffet, når vi føler os trygge....
Urimeligt at vi skulle tabe i sidste minut. Noget af en mavepumper, lad os håbe vi rejser os med det samme. Tabellen er ikke køn pt, men sæsonen er stadig lang.

Jeg syntes Romganoli spillede en flot kamp i dag, tog ansvar og gik forrest defensivt. Jeg håber Caldara får chancen nu til at blive romagnolis makker, lad os håbe han er fit igen... nøj det bliver hårdt at komme på job imorgen, efter en god ferie... så er det sku ikke fedt at ende den med et nederlag i 93 min... fuck os
Skrevet af MaggiMagg
forstår ikke helt gattusos indskiftninger. han har sagt at bakayoko ikke er taktisk god nok, og så sender ham han ind i sådan en kamp. blev calabria hevet ud pga det gule kort eller var der andet bag? syntes han havde gjort det fint nok
Skrevet af Martinovic
Vi har ikke en god bænk, og det koster.

https://www.youtube.com/watch?v=u8AphYX5l4w

Utroligt Biglia får det gule kort, når det er Nainggolan, der bevidst stempler Biglia på anklen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@maggi
Gattuso har udtalt at Bakayoko skal vænne sig til italiensk fodbold.
Jeg synes dog ikke der er det store at udsætte på netop hans præstation. Ikke mindst i lyset af at Kessíe lavede rigtigt mange fejl (igen) igår - ikke mindst når han havde bolden på fødderne.

Abate kommer ind for at holde snor i Baldé Keita, der overfor en træt Calabria måske kunne skabe problemer.

Jeg undrer mig mere over Cutrone som wing, da han absolut (som det var let at forestille sig) intet fik ud af det.
Hvorfor ikke sætte Samu ind, der arbejder hårdt begge veje?

Der hvor jeg synes Gattuso går galt i byen, er på hele hans taktiske oplæg. Efter hans udsagn, var planen at spille en fysisk kamp, omend det ikke er vores force.
Jamen, hvorfor så gøre det?

I mit univers overmatchede Susu Asamoah (som i mine øjne var banens dårligste) fuldstændigt og der var masser af chancer for at udnytte situationen.

Gattuso udtalte yderligere at det var nyttesløst at slå bolde ind i feltet, da Skriniar og De Vrij ville cleare alt. I så fald, er der behov for at spillere tættere på dem og der opstod da også flere chancer når vi prøvede det.

Og så kan det godt være at det er "lidt" sure rønnebær. Men jeg synes dommeren lægger en skæv linje igår.
Vi får gule kort for ting som Interspilleren ikke gør og det gør selvfølgelig en forskel når fx Biglia får gult efter 20 minutter.

Nuvel, som @pirlo skriver, så skal det blive til min 6 point i de kommende tre kampe.
Skrevet af Martinovic
Gad vide hvor længe Gattuso kan forsvare, at Donnarumma skal være førstevalg? En erfaren målmand som Reina havde næppe lukket sådan et mål ind.

Det er også ærgerligt, at der ikke blev lagt en mere offensiv plan fra Gattuso. De Vrij er ikke på niveau med Miranda, så jeg håbede, at offensiven ville lægge et større pres.

Jeg kan læse, at Calhanoglu knap nok var ovre midten i går. Så er det altså let spil for Vrsaljko, der også har sin styrke fremad banen og knap så meget den anden vej.

Det her svingende spil gør, at der bliver for langt op til top4.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Den udlægning (omkring Hakan) kan jeg ikke lige genkende.

Ser man på heat maps, viser det da også at Calhanoglu befandt sig meget i rummet omkring Vrsaljko og mere centralt.
Faktisk var han generelt mere offensivt pisitioneret end Suso.

Men desværre synes jeg ikke helt Calhanoglu rammer det høje niveau vi så sidste år. Han har skarpe driblinger, som ofte skaber rum til medspillere og/eller til en afslutning, men han mangler skarphed.
annonce
0