Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Jøsses, I er uheldige!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Der er travlhed i Casa Milan i disse dage. Raiola har været til et fire timers møde idag, hvor Zlatan var det primære samtaleemne. Derudover blev Bonaventura omtalt og ikke mindst at denne er ude resten af sæsonen.

Derudover skulle Nick Arcuri (agent for Rodrigo Caio) være landet i Milano i dag og det ventes at han skal mødes med Leonardo imorgen omkring en transfer når vinduet åbner.

Prisen skulle være omkring €10m (hvilket jeg umiddelbart synes lyder billigt), mens Leonardo (med FFP in mente) fisker efter et lån med obligatorisk køb.

Samme formel skulle være oplægget til at hente Paredes. Dog meldes der ikke om konkrete forhandlinger.
Skrevet af Martinovic
Vanvittigt med så mange skadet på en og samme tid. Vores tre førstevalg i midterforsvaret er tidligst tilbage i det nye år.

Det tyder mere og mere på, at Zlatan kommer til januar på en seks måneder lang aftale. Han venter kun på Leonardo.

Kan vi hænge nogenlunde fast i top4 til januar, går det måske, men det er surt med de skader op til den vigtige kamp mod Lazio.

Bonaventura 7-8 måneder.
Caldara 3-4 måneder.
Romagnoli 4-6 uger.
Musacchio 3 måneder.
Biglia 4 måneder
Calhanoglu er dag til dag.
Calabria er dag til dag.
Higuain 2 kampes karantæne.

Vi trænger til noget medgang.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Så Halilovic er offer for enten dårlig scouting eller også har Gattuso ikke haft ét ord at sige i den transfer. Javel ja... men okay, jeg havde og har nu heller ikke selv nogle vilde forventninger til knægten - på den korte bane, i det mindste. For to-tre år siden så jeg dælme heller ikke meget lys i Suso, men den opfattelse har jeg måttet revidere kraftigt :-)
Sempre Milan.
Skrevet af Milanistar
Men betyder det så, at den hedder Zapata+Simic mod Lazio? Eller skal RR spilles ind i midterforsvaret? Har han ikke før spillet som en af de tre bagerste, da vi spille 3-5-2?
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Jo. Tænker Zapata og RR i midten mod Lazio og Laxalt og Abate på backs.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Der har også været tale om Kessíe i en tre-back kæde med Zapata og RR.
Skrevet af Rossoneri
@milanistar
Så Halilovic er offer for enten dårlig scouting eller også har Gattuso ikke haft ét ord at sige i den transfer.

Det er altid svært at sige hvad der sker bag kulissen.

Personligt er min teori at Mirabelli havde fået en bunden opgave (af Li) i at sælge Suso og Donnarumma, for at hente kapital til klubben. For at sikre sig - rent numerisk i hvert fald - skulle man så sikre sig på de pladser, for ikke at stå i en situation hvor prisen blev presset op, da en sælgende klub ville vide at vi manglede en spiller til den pågældende position.

Der gik også en del historier om at Gattuso planlagde at veksle mellem 4-3-1-2 og 3-5-2, hvilket mange af de tidligere transferrygter også hintede imod.

Hvis Halilovic laver en "Suso", skal han naturligvis være velkommen. Vi skal dog huske på hvor mange gange man har bandet og svovlet over Suso der bare ikke leverede varen. Det er reelt først i år han leverer på stabilt niveau.

Der er nok ikke tvivl om at kroaten besidder en form for potentiale, jeg tror dog at regelmæssig spilletid er nøglen til at se om han kan nå et niveau der holder til Milan. Måske vores venner i Genova kan bruge ham i en sæsons tid.
Skrevet af Rossoneri
Seneste bud i rækken af linkede spillere til forsvaret, hedder "AC". Sarri fortsætter med at koncentrere sig om en fast stamme og kun meget sjældent rotere. Deri er den unge dansker bl.a. blevet et offer. Christiansen Sr. (far og agent) var for nylig ude og sige at han var ret overbevist om at sønnike skulle lejes ud til vinter.

Hvis det er muligt for os, synes jeg det er en rigtigt god løsning. Jeg har været imponeret over hans færdigheder; god og rolig på bolden, godt overblik, gode pasninger og med en imponerende coolness.
Som type, anser jeg ham meget lig Bonucci (uden yderligere sammenligning på niveau).

Til midten, synes det at Sensi er vores primære mål. Det lyder også på alle måder som et solidt bud. Meget afhænger selvfølgelig af Gattusos taktiske valg. Generelt set, tror jeg dog at vi kommer til at være centreret omkring en tre-mands central blok på midten (4-1-4-1 og 3-5-2).

Hvis det er tilfældet, skal vi - både nu og på sigt - have et alternativ til Biglia.

Med Zlatan og Paqueta som yderligere tilføjelser, synes jeg faktisk ikke det ser helt tosset ud, til trods for masser af skader.
Skrevet af Pirlo21
Calabria and Çalhanoglu trained normally with the squad this morning and will be available for the Lazio game [Sky]


Endelig noget positivt ang vores skader!!

Ang kommende transfers, så tror jeg, meget afhænger af den kommende ffp dom - den skulle gerne falde i starten af december.... forhåbentligt slipper vi med en bøde i første omgang...
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/131016/milan-sign-godin

Det vil være en drømmetransfer i lighed med Thiago Silva. Måske han kan give Romagnoli mere hår på brystet.
Mojn do!
Skrevet af OC
Han har sagt nej til større klubber. Det (for)bliver Atletico eller hjem til Sydamerika.

I øvrigt mærkeligt, at de her rygtebørse fuldstændig ignorer de nærtforestående sanktioner mht. FFP, som man kun kan formode bliver hæmmende.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Det er rygtebonanza i øjeblikket. Han er kontraktfri til sommer, og det tænker jeg ikke, at det vil berøre FFP.

Milan bliver sandsynligvis kun interessant, hvis vi kommer i top4.
Mojn do!
Skrevet af OC
Men selv om (måske netop fordi) han er transferfri, har han nok flere, mere attraktive bejlere, var pointen.

Jojo, men Paqueta til 35 mio. euro mig her, Zlatan som kommer til at springe lønstrukturen mig der...
La prende Vecino.
Skrevet af Rossoneri
@OC
Enig omkring Godin. Der er en række langt mere oplagte destinationer.

Paqueta-transferen er, mig bekendt, struktureret så de €35m belaster budgettet over flere sæsoner.

Zlatan kommer ingenlunde til at springe lønstrukturen. Han har, efter sigende, accepteret en seks måneders aftale, med option på et ekstra år, til ca. €4m årligt. En del af denne sum skulle dog komme igennem sponsorater (og dermed ikke påvirke Milans økonomi) - præcis som det er tilfældet i Galaxy, hvor han tjener ca. €700k om året i ren lån (grundet salary cap).
Skrevet af Rossoneri
Sevilla har i øvrigt udtalt at de vil indløse den option de har på Silva. Det er helt klart en nøgle til at gøre Higuains ophold permanent.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/131065/milan-send-back-higuain

Kommer vi ikke i top4, håber jeg, at vi sender ham retur. Det vil være et dyrt lejeophold, men uden Champions League er 300 mio. kr. mange penge at skulle betale yderligere for en til den tid næsten 32-årig angriber.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
At have en topangriber er sjældent billigt. Skal man gøre sig forhåbninger om at spille med, vil jeg påstå at det er et absolut must at have min. ét alternativ i forreste geled fra øverste hylde.

Jeg synes det er for tidligt at tale om hvorvidt Higuain har slået til. Men jeg mener omvendt at det er helt legitimt at stille spørgsmålstegn ved hans performance indtil videre.
Her tænker jeg primært på hans attitude, hvor han ligner en meget frustreret mand. Er han ikke i den rette tilstand (rent mentalt) er det også svært at levere på højeste niveau.

For mig er juryen stadig ude, men hvis han ikke løfter sit spil indenfor de næste måneder, mener jeg også det er bedre at trække sig nu.
Skrevet af Rossoneri
Abate, Zapata og RR i en 3-backkæde - det er umiddelbart svært at forestille sig det gå godt mod Lazios dygtige offensiv.
Navnlig Abate er jeg nervøs for, da jeg forudser at han får markante problemer med at få placeret sig ordentligt.

Skulle vi tabe, er det dog ikke en katastrofe. Fire point og 25 kampe igen, er selvfølgelig intet problem. Ikke mindst fordi holdene omkring os (også) synes at have svært ved at finde melodien.

Jeg anser stadig at pladserne efter Juve og Napoli kommer til at blive besat af os, Roma, Inter og Lazio. Vintermånederne er i øvrigt kendt for at kunne vende op og ned på placeringerne.

Skrevet af Pirlo21
Frygter alle indlæg og dødbolde vi skal forsvarer.

Men tror stadig på et godt resultat.

KOM SÅ Milan
annonce
0