Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Gustenv@rius
Ahh, Funnyman to the rescue.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af El Rifle
@Lentini, min fejl. Jeg læser vel, hvad jeg vil læse.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Borger Louis
Ahh, Funnyman to the rescue.


Igen, det manglende overskud. Hvorfor er det sådan, at du kun har ét eneste formål, hver gang du bevæger dig udenfor Juve tråden?
Skrevet af Lentini
Gusten er Juve-trådens Luffe fra Leasy. Konstant lurende henover hækken på naboen, som han bagtaler overfor konen.

Selvfølgelig er Mexes attraktiv for Monaco. Besidder en vis rutine, Ranieri kender ham, højt niveau(når hovedet er ret indstillet), fransk profil med flere landskampe, og desuden tilgængelig omkring de 5-7mio€ til sommer.

Jeg kan godt se at det er uambitiøst af Monaco, særligt med erhvervelserne på fri transfer af veteranerne Carvalho og Abidal, der i årevis ikke har været på et niveau tilnærmelsesvis nær det de har vist førhen i karrieren. Det er jo slet ikke deres CV og navn, som har fristet Monaco.

Eller er det topspillerne Andreas Wolf og Andrea Raggi, som giver det rette billed af Monacos ambitionsniveau?

Edit: Ahh, Funnyman to the rescue
Der er vidst ingen, der har brug for en redning. Dit antipati imod Mexes skinner jo bare alt for tydeligt igennem.
Skrevet af Borger Louis
Mexes viser dog ikke engang det topniveau, man tidligere så fra ham i ny og næ. Han er efterhånden bare ubegribeligt tung og middelmådig. Desværre. Men et "navn" i Frankrig er han selvfølgelig delvis endnu. Jeg ville dog gå andre veje, hvis jeg var Monaco.

Chokerende som han så let blev overløbet i Coppa kampen. Man mistænker ham for ikke at være i form.
Skrevet af Lentini
Man kommer heller ikke meget i form af at ligge i solarium konstant.

Han virker påvirket af omstændigheder, og at Milan aktivt forsøger at afsætte ham. Han så decideret dum ud ved Spezias scoring.

Men han er så ikke den eneste. Hvis man udelukkende skulle vurdere på denne sæson, så alle bortset fra De Jong ikke til mere end en midterklub i Serie A.
Skrevet af Martinovic
Mexes har tankerne i Monaco. Lad ham smutte i januar.
Mojn do!
Skrevet af Borger Louis
Sandt, Lentini, men det kommer til udtryk på forskellige måder.

Det bliver spændende, hvad Seedorf har tænkt sig. Umiddelbart forestiller jeg mig ikke, at han er tilhænger af et lavstående forsvar, men med de muligheder, der er pt. med de tunge drenge, er det lidt en vanskelig manøvre.

Men okay, vi aner jo reelt ikke, hvor meget Leonardo, der er gemt i Clarence. Han virker dog klogere.
Skrevet af Martinovic
Også fedt Seedorf overvejer 4-2-3-1. Klart den den mest spændende offensive formation, som vi også har spillerne til.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Borger,

Seedorf virker noget mere - faktisk meget mere - velovervejet end Leonardo, som insisterede på brasiliansk 70´er taktik. Ofte smed han jo Seedorf, Pirlo, Dinho, Pato og Borriello på banen samtidigt. Der var ingen balance, whatsoever, men underholdende var det dog.

Selvfølgelig kan der forekomme naive fejl i starten, men Seedorf anslår mig ikke som typen som stædigt holder sig fast på noget.

Han siger i øvrigt at han finder inspiration i van Gaal og Ancelotti. Og det er jo ikke helt tosset, hvis han finder det rette mix lige mellem de to trænere.
Skrevet af Sheriffen
Sket noget spændende den sidste uges tid herinde?
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Næh, ikke andet end det sædvanlige.

Foggy vil sælge hele holdet.

Ugens tågehorn(Bill) har været igennem med sublime input.

Gusten er afsløret som Luffe fra Leasy.

Sheriffen har kritiseret Bishops manglende evner som far.

Lentini snakker monolog med sig selv som altid.

Så næææh, alt er som det plejer.

Edit:

Glemte at MM stadigvæk benytter enhver minimal chance på at involvere damer i samtlige snakke han involverer sig i.

Nå jo, og La Stampa påstår at vi i fremtiden har et transferbudget på 25mio€ årligt.
Skrevet af saglighedens_portal
V4E: Hvornår kommer dit svar til Lentini om, hvordan CL skal være? Så ser det ikke 100 % ud til, at Lentini har en hyggelig monolog.
Skrevet af Lentini
He he.

Desuden er det en meget hypotetisk diskussion jeg fører med Viola. Det udspringer egentlig bare af vores vidt forskellige syn på ordet ´Champion´.

Mit optegnede scenarie er helt og aldeles urealistisk ift. nutidens økonomi i fodbold, og særligt Champions League. Det er mere min gammeldags "romantiske" tilgang til mesterholdenes turnering.

Saftigt og spændende, som altid.

En anden diskussion, som er interessant er hvorvidt Italien virkelig har tænkt sig at skære ned på antallet af hold i Serie A. 18 igen? Eller helt ned til 16, som det også har været engang?
Skrevet af saglighedens_portal
Ja. Dengang der var 18 hold, var Serie A i hvert fald stærkere, så måske kan det gøre A bedre.

Angående CL: Jeg er helt enig med dig i, at Mesterholdenes Turnering var smukkere end CL, men fodbold i dag er for 70-80 % af fodboldtilskuerne ren underholdning, så det kommer ikke til at ske, at CL bliver lavet om.

Man kunne dog håbe, at en eventuel ændring af CL-formatet til det gamle format ville betyde, at samtlige ligaer ville blive mere spændende, for så kan hvert lands mester jo komme i Mesterholdenes Turnering. Det vil altså sige, at den polske turnering pludselig ville blive transmitteret til alverdens lande, for så ville mesteren i Polen deltage i en eventuel Mesterholdenes Turnering. Det ville fordele pengene over hele Europa, og det ville medføre, at man kunne få Pokalmesterens Turnering tilbage og så ville "Europa League" blive væsentligt mere attraktiv.
Skrevet af Bill-Buffet
Lad os lige være ærlige her. Jeg er helt klart den som er kommet med de bedste input, hvad angår fremtiden for AC Milan.

jeg er ked af at sige det, men når man læser hovedparten af jeres kommentarer, så virker det som om, at I har glemt, at det er med AC Milan, 7 times European champions and 18 times Italian champions!, som vi har med at gøre her.

Jeg ved godt, at vi ikke er i en position, hvor vi er i stand til at hente en Messi eller Ronaldo. Men for helvede, så burde AC Milan være i stand til at overtale Matuidi og Kurt Zouma til et skifte, til en af europas største klubber. Tage de to spillere med på en spadseretur langs Memory Lane, hvor man gennemgår klubbens historie og traditioner, og så skal jeg nok love jer for, at de hellere vil spille for AC Milan end de vil hive en høj løncheck og spille for historieløse klubber som PSG og Chelsea. Penge er ikke = lykke, for GOD SAKE! Læs den her, hvis i ikke tror på mig: http://infolink2003.elbo…c/14797.pdf

Og selvfølgelig har vi råd til de to spillere, hvis vi får solgt ud af vores skrald (tidligere i tråden har jeg skrevet, hvem jeg snakker om) og antager at Zouma koster 15-20 millioner euro. Matuidi ankommer på en fri tranfer. Deres løn sammenlagt om året vil jeg sige bør lægge omkring 6-7 millioner euro.

Det var alt.


Skrevet af Lentini
Haha, Bill. Selvfølgelig er du det. Og tak for resuméet. Det gav et godt grin, og det er bestemt ikke ondt ment.

Saglighed,

Jeg er mere til den turneringsformat man havde i midt-slut 90´ere med 24 hold. Jeg kan godt lide gruppespil, og jeg foretrækker seedning. Man skal belønnes/straffes for sine tidligere (manglende) resultater.

Men som Viola ganske rigtigt nævner et sted, så handler det om penge, og presset fra de største klubber, som har gjort at man nu ser både 3. og 4. pladser fra respektive lande i turneringen. Nøgternt er det logisk, og en fordel for bl.a. Milan. Gammeldags set synes jeg man skider på ordet ´Champion´ fordi der er medlemmer i turneringen der hverken er mestre eller sågar vicemestre. Og nu skal UEFA Cup vinderen dæleme have en friplads til CL.

Hvad med holdet, som ryger ud i semifinalen i CL med langt større modstand, og på den hjemlige front ikke kvalificerer sig? Jeg synes det er hul i hovedet, men igen ganske logisk, da man skal lave tiltag for at gøre den nuværende Uefa Cup mere spiselig, end det meget utiltalende element det pt. er. Og det kræver store gulerødder at gøre den nuværende intetsigende turnering mere spændende.
Skrevet af Bill-Buffet
Hvad angår Mexes, så er han også blevet overvægtig. Tjek lige det her ansigt: http://www.uefa.com/uefa…/index.html

Det ligner en mand, som har proppet sig med Spaghetti Bolognese og Pizza.

Han skal bare væk med det samme, så vi kan bruge hans løn til noget bedre (Zouma).
Skrevet af Sheriffen
@Lentini

Fint Lentini. Har brug for et par referater den kommende tid, eftersom arbejdet går amok for tiden.

Har allerede ramt 71 timer denne uge.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Borger Louis
Jeg har ferie.
annonce
0