Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det er lidt en gratis kamp med det hold. Vi kan kun overraske.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
puha...

shit mand..

De første 15 min er vi virkelig på røven defensivt. Blevet bedre siden.
Vi har haft chancen men Hakan mangler stadig det sidste..
Lazio slutter godt af, heldigvis overlevede. Men frustrerende at vi laver så mange dumme opsspil fejl som her til sidst giver Lazio flere chancer. RR burde simpelhen være teknisk end lave sådan nogle dumme fejl. Calabria begynder også at drible tilsidst fuldstændigt åndsvagt... igen en dum chance at give væk.

Men vi er stadig med og Lazio kan bestemt trues, men vi skal simpelhen være bedre i vores opspil. Så må vi spille mere simpelt op, banen er jo håbløs!

KOM NU vi kan godt få et resultat med hjem. Jeg tror på det FORZA AC Milan
Skrevet af Rossoneri
Hvorfor er Borini stadig på banen?
Skrevet af Martinovic
Heldigt mål, men det tager vi med.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Så udligner de i 94. minut. Hvor grimt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Ikke en eneste udskiftning har Gattuso brugt. Han er sgu for urutineret endnu til det her game.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Nå, men 1-1 er sgu flot med så mange ude. Jeg havde frygtet en snitter. Nu hænger vi stadig på.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ikke en eneste udskiftning har Gattuso brugt. Han er sgu for urutineret endnu til det her game.

Hvem skulle han have brugt sin rutine til at skifte ind?
Skrevet af Martinovic
Det er lige meget hvem. Det handler om at bruge alle kneb og trække tiden til sidst med ind- og udskiftninger.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Det er svært at være utilfreds, ja. Men for POKKER hvor er det uendeligt typisk at vi ikke holder den hjem... det er så lidt der mangler fra at vi får et super resultat. Nu må vi "nøjes" med et godkendt resultat. Og at Gattuso ikke skifter ud på noget tidspunkt... han kunne da have smidt Castillejo ind for Hakan, samt Laxalt for Borini og så have kørt et par kontraer for at lukke kampen. Han har ingen tiltro til spillerne på bænken, og det koster os i dag, hvor der nærmest ikke er en eneste spiller der har kræfter til at flytte fødderne til sidst.
Sempre Milan.
Skrevet af Pirlo21
Så dumt de får udlignet, Zapata spiller en perfekt til han header bolden alt for kort væk... så dumt!!

OG HVORFOR LAVER Rino IKKE EN UDSKIFTNING for at trække tiden!!!

Så dumt, vores hold gjorde hvad det kunne, men når man fører dybt inde i overtiden så skal man fandme vinde. Kan godt være vi ikke havde fortjent 3 points idag, vi spillede pindsvin fodbold stort set hele kampen, men vores skader tillod ikke andet.
Syntes Rino dummer sig gevaldigt i dag i overtiden. Taktisk derimod, fik han justeret vores hold godt og vi stod defensivt rigtigt fint især efter pausen....

Men selvfølgelig skulle vi ikke vinde... typisk!! Nå i forhold til top 4 var det et fint nok resultat. Troede seriøst Lazio var bedre og kunne dominere os meget mere end hvad de gjorde.Skrevet af Rossoneri
Castillejo er langt fra lige så dygtig til at holde fast i bolden, som Calhanoglu.

Med en super ting bane, er det også svært at se fornuften i at smide et par hurtige spillere ind.

Var bolden ikke dumpet ned til Correa, ville alle hylde Gattuso.
Det er for tyndt.
Skrevet af Martinovic
Det var ikke for at bebrejde Gattuso pointtabet. Som jeg skrev, så mener jeg, at det i de døende minutter handler om at bruge alle kneb og ødelægge momentum hos modstanderen. Det gør man ved at trække tiden og evt. bruge resterende indskiftningsmuligheder.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Enig @foggy, Rino burde ha trækket tiden i overtiden. Hvorfor ik?
Ellers flot kæmpet af holdet og et point er bestemt godkendt.
Men når man er så tæt på at vinde, så skal man have en bitter smag i munden.

Nu kommer 2 hjemmekampe, som langt fra bliver lette. Men vindes skal de!
Skrevet af Milanistar
Banen er endnu tungere for en håndfuld trætte Lazio-spillere. Castillejo har den fart som Hakan mangler, så synes da bestemt at det havde været forsøget værd - også bare for at have noget at true med den anden vej.
Jeg synes Gattuso gør mange ting rigtigt, og han fik da også, efter en rystende start, sat holdet godt op, også mentalt. Det eneste jeg klandrer ham for (og det havde jeg også gjort hvis vi havde vundet) er manglende udskiftninger så man kan have et par friske folk til at forsvare til sidst.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/131190/gattuso-hits-out-after-salvini-criticism

Han pointerer bare det, alle kunne se. Gattuso må blive bedre til den del af trænergerningen.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja, for Salvini er nemlig en kæmpe kapacitet på området.
Måske vi bare skulle få ham som træner i stedet - så ville alting være meget bedre.

Vi er ét point fra vores erklærede sæsonmål. Et sæsonmål som af flere - inklusive i denne tråd - blev kaldt urealistisk.

Vi møder et formstærkt Lazio-hold, der som regel er skarpe hjemme på Olimpico, med et halvt amputeret hold. Ikke desto mindre spiller vi en god kamp og holder dem nærmest fra chancer og er reelt uheldige ikke at komme afsted med alle tre point.

Og så skal Gattuso have skudt i skoene at han er "for uerfaren til det her game".

Come on.
Skrevet af Martinovic
Jeg tror, du misforstår.

Gattuso gjorde alt rigtigt, men så mange har nævnt de manglende indskiftninger til sidst. Det er meget, meget sjældent, at en træner ikke bruger bare en af sine indskiftningsmuligheder.

Jeg siger ikke, at ham Salvini er en klog mand, men han har ret i, at flere spillere var dødtrætte til sidst, og så svigter koncentrationsevnen.

Gattuso har sin måde at gøre tingene på og fred være med det, men jeg synes, det er et dårligt tegn at vise bænken, at han ikke har tillid til nogen af dem.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Handler det ikke snarere om, at man med nød og næppe hang i, og at Gattuso var bange for at ødelægge rytmen på holdet, som Lazio så kunne udnytte? Det er et sats - men hvis bolden ikke var faldet pladask i fødderne af Parolo, så havde det også givet pote. Udover målet, forsvarede I jer endog meget forbilledligt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror nu egentlig at jeg fint forstår.

Du fremfører at Gattuso er skyld i at vi ikke får fuldt udbytte da han ikke foretager udskiftninger og at det igen skyldes mangel på rutine.

Den holdning skal du naturligvis have lov til at have - jeg tillader mig blot omvendt at anfægte det, da jeg mener det er noget sludder (no offense).

Men at Gattuso skulle foretage udskiftninger, er i sig selv et non-argument. Ikke mindst når det står uden en argumentation for hvad spillerne på bænken kunne have gjort.

Og at en populistisk klovn som Salvini (der har behov for at fjerne fokus fra at landet er i en historisk krise), begiver sig ud i at skrive definitionen på en mandags-træner, gør jo ingenlunde pointen mere valid.

Efter målet (med ca. 15 min. igen) var det et meget forudsigeligt kampbillede, hvor Lazio pressede på og vi parerede. Hvad skulle formålet være med at skifte fx Laxalt ind på daværende tidspunkt? Med sine 1,78 er det jo ikke ligefrem fordi han er et monster i luften og han har (om muligt) set endnu dårligere ud defensivt end Borini.

Castillejo - i stedet for Calhanoglu? Tyrkeren var netop dygtig i den fase til at tage noget af presset af ved at holde godt i bolden når den blev spillet ud af egen zone. Problemet er at vi ikke har en 9er vi kan spille bolden op på. Jeg er bestemt fan af Cutrone, men han efterlader virkeligt noget at ønske sig ved hans førsteberøring.
Det skal simpelthen forbedres.

Men hvad havde du forestillet dig at Castillejo skulle gøre bedre end Calhanoglu?

Og hvad med Conti, Bertolacci, Mauri, Montolivo, Halilovic og Tsadjout - hvad anser du at de kunne bidrage med?

Ved målet kan man (måske) klandre Zapata for ikke at ekspedere bolden langt nok væk. Men skulle vi så have haft Simic ind, der stadig har til gode at spille et eneste Serie A minut for os?

Jeg savner ærligt talt noget indhold når man kommer med den slags bebrejdelser.

annonce
0