Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Igen spiller han Cutrone og Higuain. Jeg havde hellere set Castillejo sammen med Higuain.

Argentineren har noget at bevise i aften.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Hold da op vi sejler rundt defensivt. Torino har alt for let ved at komme til chancer især de første 20 min.
Suso har været helt og adeles håbløs i første halvleg, var i så mange gunstige situationer - men har kun truffet forkerte beslutninger!!! Kom igang
Higuain har næsten været ligeså skidt kørende, flere gode muligheder har han haft - men han har været alt andet end skarp.
Cutrone har været en fornøjelse at følge, ærligt han ikke udnyttede sin store chance.
Bakayoko gør det også godt, kessie har det igen svært..

Enlig har vi haft flere gode muligheder, men det samme må man også sige torino har haft.
Skidt at vores midterforsvar begge har gult.
Ubehagelig kamp.
Vi skal simpelhen igang nu, over hele linjen.
Kom nu
Skrevet af Martinovic
Få nu skiftet ud, Rino!
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Simpelthen også en vanvittig ringe bænk i aften. Den minder om de spillere, vi havde i klubben fra midt 90´erne og en håndfuld år frem.

Hvis vi ikke får transferkarantæne, skal der en håndfuld gode navne ind i januar.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
På udebane havde det været ok med et point, men det her er bare for dårligt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Jeg bliver mere og mere fan af at sende Higuain retur til sommer og spare en fandens masse millioner. Havde han ikke været så egoistisk sidst i første halvleg, havde vi som minimum scoret.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Satans
Men fair resultat, vi var ikke bedre i dag. Havde håbet pausen havde været god for os, men suso var godt nok ringe i dag, lidt bedre efter pausen - men vi plejer at se nogle helt andre takter fra hans side.!
Higuain og Cutrone arbejder sku hårdt, men come om hvor var de uskarpe - Cutrone sidste chance er jo helt helt skidt at han ikke rammer målet... men begge arbejdede godt og man kan kun undre sig over hvorfor vi først til sidst slår en masse indlæg efter dem... skidt
at vi ikke får udnyttet dem bedre i dag.

Hakan, manden kæmper flot m.m men på den position han har så skal han simpelhen være mere kreativ, han skal skabe chancer og udfordre ellers er vi bare alt alt for lette at dæmme op i en 4-4-2, hvor midten sjældent kan komme med dybde løb... da cas kommer ind kommer vi igang igen offensivt, da han er meget mere udfordrende i sit spil. Det gør os meget mere uforudsigelig og giver meget bedre plads til vores offensiv. Han bør simpelhen få chancen noget mere, selvom han helt sikkert har meget at lære defensivt. Men hans fart og udfordrende stil skal rino udnytte.

Første halvleg var jo så skidt på mange måder, på den anden side burde vi jo mindst ha scoret 2 mål... efter pausen står vi bedre på banen men kan overhovedet ikke matche Torino på midten, vi er totalt i undertal og kan kun forsvare de første 15 min efter pausen. Derefter lykkes det os at komme bedre med og da cas kommer ind sker der endelig noget.

Resultatet er selvfølgelig smadre skuffende vi kunne virkelig ha fået skabt et hul til Roma, øv øv øv... men vi havde ikke fortjent mere end et point i dag og vi må virkelig håbe at vi snart får nogle at de skadet spillere tilbage samt at vores nye brasser kan gøre en forskel.
Vi har jo ingen alternative på midten...
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/131839/gattuso-not-missed-opportunity

Komisk kommentar om Bakayoko.

Det er fint nok, at han ikke vil tale transfers af respekt for de spillere, klubben har, men vi kan alle se, at der er et stort behov for dette. Vi har 12 spillere på bænken i går, og han brugte kun den ene.

Hvis der er økonomi til det, bør størstedelen af spillerne på bænken sendes videre. De er bare ikke gode nok.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes gårsdagens kamp endnu engang blev et eksempel på at Higuain-Cutrone konstellationen ikke fungerer optimalt.

Man fornærmer næppe Cutrone ved at sige at hans force ikke just er at falde ned i banen og indgå i opspillet. Det bliver omvendt Higuains job, hvilket så fjerner ham fra det rum hvor han er bedst.

Man ser heller ikke at de finder hinanden i kombinationer - formentlig fordi Higuain er vant til at hans medspillere finder ham i hans løb, mens Cutrone ikke har det overblik og den fornødne spilforståelse.

Jeg forstår ikke helt at Gattuso ikke vælger at gå for en 4-4-1-1, med Calhanoglu som 10er og Samu på venstre midt.

Det er ret tydeligt at vi mangler et kreativt omdrejningspunkt centralt i banen. I en 4-1-4-1 var det Bonaventuras job at finde rummet bag angriberen (eller bytte position med Hakan der kunne trække ind fra kanten).

Med to 9ere der begge er bedst når de bliver sat op til chancer og ikke selv skal indgå i det opbyggende spil, kommer vi hurtigt til at mangle det vigtige link mellem midtbane og angreb.
Skrevet af Martinovic
Enig. Nu har han prøvet det nogen gange, og det fungerer ikke optimalt.

Jeg ved ikke, hvilken formation det skal være, men måske 4-2-3-1 med Kessie og Bakayoko centralt, Castillejo venstre, Hakan centralt, Suso højre og Higuain på toppen. Cutrone er en super joker at have på bænken, hvis Higuain ikke kan få hul på bylden.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
I mit univers er 4-4-1-1 og 4-2-3-1 principielt det samme.

Og i og med at Paqueta er klar fra januar, er det også oplagt at lade ham spille sig ind på 10er positionen. Så kan Hakan og Samu kæmpe om pladsen på kanten, ligesom sidstnævnte også kan vikariere for Suso når han (som nu) desværre tager en af sine "døde" perioder.
Skrevet af Martinovic
Ja, både og. Jeg vil sige, at hvis der er en forskel, så er forskellen, hvor kanterne skal stå på banen.

I en flad firemandsmidtbane er de på linje med Kessie og Bakayoko. Er det 4-2-3-1, er de på linje med 10´eren og måske med mindre defensive pligter.

Jeg vil gerne have skubbet Suso lidt længere frem, så han skal bruge flere kræfter fremadrettet og mindske returløbene. Det samme med Hakan i venstre side.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja, helt enig.
Generelt set mener jeg dog at vores wings er på linje med midtbanen - ofte falder de endda dybere end de to på den centrale midt. Det er en væsentlig del af Gattusos defensive gameplan.

Med så offensive backs - navnlig Calabria - er det næsten også en nødvendighed hvis vi ikke skal fanges i undertal.

Men jeg er omvendt enig med dig i at specielt Suso kan komme lidt langt fra mål.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/131882/gazidis-outlines-milan-plans

Meget interessant mand vi har fået ind.

Hvis han kan få bugt med økonomien og gang i ungdomssektoren, skal vi gerne blive en fast del af top4 inden for en overkommelig årrække.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det ligner i øvrigt at vi kommer til at lave et fint profit på Silva når Sevilla køber ham. Og det ville ikke mindst have en ret positiv indflydelse på vores finanser.

Vi hentede ham for €38m og aftalen med Sevilla går på et lån til €4m og en købspris på €39m.
Det giver selvfølgelig et direkte overskud på €5m, men da vi allerede har afskrevet 20% af hans værdi og at vi fjerner en lønpost, kommer det til at have en væsentlig positiv indflydelse på regnskabet.

I og med at Silva ingenlunde slog til hos os, synes jeg faktisk det er en skarp aftale Leonardo har fået lavet.
Skrevet af Martinovic
Det er svært for unge, udenlandske spillere at komme til Serie A og præstere fra dag et. Under gunstigere forhold og et mere stabilt Milan-hold havde han måske kunnet præstere.

Det er fint, at vi tjener på ham. Det er ikke min tanke, at Milan ellers har det for vane i de sammenhænge, hvor spillere sælges hurtigt videre efter en skuffende sæson.

Der er bestemt håb om bedre tider. Det kan blive en god sæson, hvis UEFA ikke straffer os og giver klubben et transferforbud.

Vi kædes sammen med Quagliarella som backup for Higuain og Cutrone. Det er ok og en billig løsning, selv om jeg meget hellere havde set Zlatan.

Musacchio er måske klar til Bologna-kampen. Jeg mindes ellers at have læst, at han var ude i tre måneder.

Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Hmm nu må UEFA sku godt nok komme igang og komme med deres FFP dom... De sagde i starten af december, i dag er det den 11 december!

Ang Silva, så må tiden vise sig om Sevilla har råd...
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Ledelsen i Sevilla har allerede meldt ud at de indløser klausulen.
Skrevet af Rossoneri
Musacchio er måske klar til Bologna-kampen. Jeg mindes ellers at have læst, at han var ude i tre måneder.

Der er faktisk snak om at han er klar allerede torsdag til kampen mod Olympiakos.

Derudover er der håb om at Romagnoli også kunne være klar til weekenden.
Jeg håber dog man er lidt påpasselig - ikke mindst fordi Zapata faktisk har gjort det ganske godt i de andres fravær.
annonce
0