Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Jo jo, men meget kan nå og ske især i fodboldverdenen!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/131986/strong-milan-team-olympiakos

Jeg forstår ikke, at Hakan skal have genvalg. Han har slet ikke ramt formen i efteråret.

Alternativt start med Suso på bænken. Castillejo fortjener en startplads, og det er nærliggende at bruge ham i EL.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
https://www.skysports.com/football/news/11095/11578610/european-paper-talk-ac-milan-target-manchester-united-forward-marcus-rashford

Rashford eller Origi - tanker? Synes umiddelbart ingen af dem skal beskyldes for at være kategoriske målscorere... Rashford kunne være en spændende tilføjelse på en kant, og Origi er hurtig og har potentiale, men synes bare ikke at det lige er blandt disse to at vi skal finde en forstærkning til angrebet...
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Jamen mener de ikke også at vide at Castillejo starter på højrekanten da?
Skrevet af Rossoneri
@milanistar
Helt enig - jeg ser heller ikke de to herrer som et løft af holdet.

Min personlige tanke er også at det er medierne, der skyder lidt med spredhagl, fordi det er kendt at vi søger efter endnu en angriber.

Som jeg ser det, er der tre forskellige spor når det kommer til en ny angriber:


3. valget
Her var Zlatan længe det klart mest oplagt bud, men det faldt som bekendt til jorden. Quagliarella nævnes nu som det bedste bud, ligesom der har været snak om at Matri skulle komme tilbage igen igen.

Under alle omstændigeheder, taler vi om et navn der kan træde til med noget rutine, til en overskuelig løn og som kan affinde sig med at være 3. valg.

Rashford og Origi falder begge umiddelbart udenfor denne kategori.


Seconda punta´en
Gattuso synes at lede lidt efter hans foretrukne opstilling. Mere og mere peger dog i retning af en 4-4-2.

Konstellationen Higuain-Cutrone er dog umiddelbart ikke optimal, da Higuain ofte bliver en seconda punta, der skal falde ned i banen og være bindeled til midtbanen.

Det mener jeg ikke han har forvaltet særligt godt, hvilket han dog heller ikke rigtigt kan klandres. Det er ikke der hans styrke(r) ligger.

Men nu har vi jo fået Paqueta, som meget vel kunne få netop den rolle, men så mangler vi naturligvis et alternativ.

Her kunne både Rashford og Origi rent faktisk godt passe på beskrivelsen. Der ville dog være andre spillere jeg hellere så på positionen.
I parentes bemærket, ville Quagliarella også fungere fint i den rolle.


Alternativet til Higuain
Flere og flere røster melder at vi sender Higuain retur. Årsagen skulle faktisk ikke først og fremmest være sportslig, men snarere økonomisk.

Aftalen med Juve lyder på en option på €36m, men hurdlen ligger i hvordan aftalen rent teknisk er strikket sammen. Nemlig at hele summen skal afvikles næste sommer.

Det er problematisk ift FFP - til sammenligning betaler vi Paqueta over fem afdrag.

Spørgsmålet er om vi reelt søger et alternativ til Higuain, eller om det er taktik for at forhandle med Juventus i medierne.
Personligt tror jeg Higuain bliver og jeg tror også han får en opblomstring med Paqueta som makker.
Skrevet af Milanistar
Hold nu kæft vi sover mand... først ved deres mål, og så ved den børnehavefejl som vi laver ved hjørnesparket... shit, det kunne have kostet. Det bliver ikke til at bære hvis vi ryger ud i dag.
Sempre Milan.
Skrevet af Pirlo21
Hold da op, helt vildt det vi laver i begge ender. Har aldrig set vores angreb misse så mange chancer... pinligt

nå kom nu med det mål
Skrevet af Martinovic
Pinligt at ryge ud af den gruppe.

Rino må sgu mærke presset. Nu er kun top4 godt nok.
Mojn do!
Skrevet af ilsemprelaziale
Og der blev Milan lige lidt mere farlige i kampen om CL pladserne. Kan godt være i er skuffede nu drenge, men til April og Maj vil jeres spillere have lidt mere energi i benene kontra visse andre hold.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Rossoneri
Og der blev Milan lige lidt mere farlige i kampen om CL pladserne.

Helt uenig.
Det er en kæmpe skuffelse og jeg har stadig til gode at se et hold blive bedre af at underpræstere.

Holdet viste at de ikke kunne stå for presset.
At Olympiacos´ straffe er fuldstændig i skoven og at de burde udelukkes pga den ekstremt usportslige optræden fra deres bolddrenge, er ligegyldigt i den forbindelse.

Yderligere er det et økonomisk problem, da vi har behov for hver en Euro vi kan skrabe sammen ift FFP.

Skrevet af Pirlo21
Hold da op så har man set det med!!
Crazy

Tyndt straffespark de får til sidst...

Føj hvor er vi uskarp offensivt, på en normal dag havde vi lavet mindst 4 mål i dag...
Vi havde aldrig nogen kontrol på kampen, ren indianer fodbold. Taktiks fejl at Rino ikke får en midt mere ind allerede ved pausen, eller skubbe Hakan centralt... Hakan var iøvrigt igen igen håbløs foran modstanderens mål - han har ingen tro på egne evner...

Fadæse - skader eller ej - elendigt
Men også en kamp som Rino læser elendigt.


Forfærdelig uge for Italiensk fodbold i europa... alt det bøvl vi havde med at få lov til at spille europæisk og så præsterer vi sådan her i dag.
Selvfølgelig har Olympiakos tur i den, afrettet skud der går i kassen og et meget tyndt straffespark... men vi kan jo ikke påstå det var ufortjent
Elendigt, hvad sker der for alle de misbrugte chancer??

Nå så kom Rino for alvor under pres igen, nu skal der leveres resultater. Frygteligt exit også økonomisk
Skrevet af Magnifico
Det er muligt, Ilse. Men derfor er det stadig en fadæse.

Grum europæisk uge for Milano.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Milanistar
Så kan vi da udelukkende fokusere på top4.

Men så kommer spørgsmålet: hvad skal vi bruge CL til, når vi ikke engang kan spille os videre fra en mere end overkommelig EL-gruppe? Vi bliver jo slagtet i CL med den elendige indstilling til tingene som vi udviser i dag, og med de fuldstændigt håbløse beslutninger vi tager undervejs. Jeg kan end ikke nævne én spiller i dag, som har fortjent at repræsentere en så stolt og stor klub som Milan. Føj, hvor er det til grin og fuldstændigt latterligt, at vi ikke bare scorer på vores chancer og lukker den kamp, i stedet for at lukke det ene hjernedøde mål ind efter det andet. Bevares, vi har ikke marginalerne med os i dag, men det er sgu heller ikke fordi vi opsøger heldet på nogen måde. Jeg er skuffet, men det kommer sgu ikke engang bag på mig, hvilket jeg også skrev i en Inter-nyhed efter deres exit fra CL.

Jeg mener stadig at vi bør holde fast i Gattuso resten af sæsonen, men han skal VIRKELIGT til at oppe sit taktiske game. 4-4-2 virker ikke, og det er der snart nogen der er nødt til at fortælle ham, for ellers ender denne sæson i en ny katastrofe. Han er simpelten nødt til at sætte sig ned henover julen og sammen med resten af staben analysere sig frem til, hvordan man får det bedste ud af hver enkelt spiller. Han skal dog ikke klandres for manglende indskiftninger, for i dag havde han simpelthen ikke nogen at skifte ind.

Jeg sad og tænkte ved 2-1, om det virkeligt kan passe at vi kun er ét mål bedre end Olympiakos. Men det er vi så ikke engang.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Meget enig i at Gattuso går galt i byen med hans taktiske oplæg i dag (han skal dog ikke klandres for at flere spiller som en sæk kartofler).

Higuain-Cutrone er nu prøvet flere gange og det har hver gang vist at vi skaber et stort hul mellem midtbane og angreb.

I kampe hvor vi kan forventes at stå meget højt på banen og dominere fra første fløjt, kan det måske gå. Men Gattuso udtalte jo så sent som igår at han forventede et meget anderledes kampbillede.

Man kan undre sig over at han ikke forsøgte sig med en 4-4-1-1 med løbestærke Borini til venstre og Calhanoglu som bindeledet mellem midtbane og angreb.

Derudover er der en række spillere der virkeligt skulle skamme sig.

Håber inderligt at Reina har spillet sin sidste kamp for os. Han placerer sig ekstremt tåbeligt i flere situationer og er dårlig til at dirigere sit forsvar.

Cutrone kan man ikke rigtigt sige underpræsterer. Han har bare ikke niveauet til denne slags kampe endnu. Rent taktisk er det sket heller ikke hans kamp. Cutrone skal sættes op til chancer - han skal hverken deltage i det opbyggende spil eller være spilstation.

Higuain er aldeles uskarp og burde have scoret mindst to i aften.

Så er der Kessíe. Han er virkeligt svær at gøre sig klog på. Det ene øjeblik laver han rigtigt gode ting, det næste kan han ikke tæmme en hjørnesofa og spiller bolden lige i fødderne på modstanderen.
I alle fald er hans udvikling i hvert fald gået helt i stå og jeg mener det bør overvejes om man skal cashe ind på ham til sommer.

Samlet set kan det selvfølgelig ikke ses som andet end en enorm skuffelse. Og det vil (retfærdigvis) være brænde på bålet for de folk der stiller spørgsmålstegn ved Gattuso.
Skrevet af Milanistar
Hvor var Borini egentligt i dag, siden han ikke engang sad på bænken? Det var måske i kampe som denne, at vi rent faktisk godt kunne have brugt hans løbepensum...

Ellers meget enig i ovenstående. Higuain skylder efterhånden nogle kasser, Cutrone er 9´er og intet andet, Kessie mangler virkeligt en født ledertype ved siden af sig på midten, og Hakan skal kun spille venstrekant såfremt han ikke skal deltage alt for meget defensivt.

Jeg glæder mig til vi får nogle af vores skadede spillere tilbage, og til at se Paqueta.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Rino er simpelthen nødt til at prøve noget andet end den 4-4-2. Den fungerede tidligere, men virker ikke som løsningen mere.

Jeg håber, at han har evnen til at forsøge sig med noget andet.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Rino er simpelthen nødt til at prøve noget andet end den 4-4-2. Den fungerede tidligere, men virker ikke som løsningen mere.

Min holdning er at det virker i visse situationer.

Som jeg ser det, er udfordringen at der ofte kommer for stor afstand mellem vores midtbane og angreb. Dermed bliver det noget med at slå lange bolde op på Cutrone og Higuain - det er sjældent en succesfuld opskrift.

I kampe hvor vores midtbane presser længere op (læs: i kampe hvor modstanderen står lavt), synes jeg det giver god mening.
Sådan en kamp var det bare ikke igår og derfor bliver det usammenhængende.

Jeg håber at det løser sig selv når Paqueta kommer til. I hvert fald peger mange på at Gattuso vil spille 4-4-1-1 (4-2-3-1 om man vil) fra det nye år.

Man kan så spørge hvorfor han ikke har gjort det i højere grad tidligere. Svaret kunne potentielt findes i den "kritik" han har haft af Castillejo og dermed simpelthen må finde en opstilling der inkluderer de bedste spillere.

Det er der naturligvis en vis fornuftig pragmatisme i.

Bonaventuras skade har virkeligt gjort ondt på os og jeg mener det er vigtigt at vi ser på alternativer i det kommende vindue (afhængigt af hvad UEFAs dom lyder på i dag).

Der har været tale om Denis Suarez på en låneaftale. Den køber jeg helt klart.
Skrevet af ilsemprelaziale
https://app.football-italia.net/index.htm#article/footballitalia-132025&menu=news-all

Er det ikke en relativ mild straf i har fået? Det giver klubben tid til at få styr på økonomien uden at gå i panik her til sommer.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Martinovic
Jeg har svært ved at vurdere tidshorisonten. Klubben har to et halvt år til at skabe plus. Det er en kort frist i mine øjne.

Det betyder i hvert fald, at Gazidis hurtigt skal i gang med at finde ud af noget med stadionplanerne - om San Siro skal renoveres, eller der skal bygges nyt.

En bøde på 12 mio. euro er også en del.

Jeg synes også, at straffen er hård, hvis klubben ikke inden 2021 giver overskud. Hvor mange klubber giver lige overskud i dagens fodbold..

Det bliver nok nogle udviklingsår, hvor der skal investeres billigt og sælges dyrt.


Mojn do!
annonce
0