Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
Panik i Milan. Seneste nyt er at Elliott ønsker at Leonardo overtager trænerposten.
Skrevet af Martinovic
Det skulle kun være frem til sommer, hvor klubben vil finde en anden træner.

Så kan vi lige så godt beholde Gattuso sæsonen ud.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/132574/leonardo-rejects-coaching-return

Fint signal fra Leonardo. Lad ham beholde den rolle han har nu.

Giv Gattuso resten af sæsonen. Så kan han i hvert fald ikke sige, at han ikke har fået chancen for at få Milan i top4.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Calciomercato.it skriver ifølge Milans danske supportside på Facebook, at Jprge Mendes har tilbudt Milan Leonardo Jardim.

Det vil ikke være et skidt navn at få ind. Han præsterede flot i Monaco, inden de solgte ud.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Fordi han har en værdi for klubben modsat flere andre.

Nuvel, men nu er vi jo ikke primært en købmandsforretning.

Med i beregningen, skal tages hvad alternativet er. Der er tale om €20m (hvilket jeg ikke forstår, da vi tidligere skulle have afvist €30m).

Men hvem skal vi få ind til de penge som er bedre? Jeg har i hvert fald svært ved lige at finde et oplagt navn. Jeg ved godt at dit argument formentlig vil være at vi så bare kan lade vær at spille med wings, men sådan ser verden ikke ud.

Vi skal også se på at vi er i en delikat situation, hvor vi næppe har tid til at spille en ny ind på pladsen, når vi samtidig skal fokusere alle kræfter på at nå 4. pladsen.

Hakan har bevist at han kan præstere rigtigt godt på venstrekanten og med mindre der kommer et monsterbud (hvilket €20m selvfølgelig ingenlunde er), har jeg meget svært ved at finde ræson i et salg.

Generelt set, synes jeg at vores problemer er kommet i kølvandet på skaderne til Biglia og Bonaventura og det resulterende skifte til 4-4-2. Ikke fordi jeg mener der er noget galt med 4-4-2, men fordi mange spillere har lidt under den manglende kreativitet fra den centrale midt.

Jeg synes der er grund til at være optimistiske omkring Paqueta og at han netop kan være den spiller der tager over hvor Bonaventura i dag mangler.
Skrevet af Rossoneri
Skrevet af Martinovic
Det vil heller ikke give nogen mening at fyre Gattuso, hvis der ikke er penge til investeringer i januar. Så kan vi lige så godt køre sæsonen færdig. Ærgerligt hvis vi ikke lander Fabregas, når han nu er så billig. Hvis vi kan få 10-12 mio. euro for Borini, kan vi sende dem til Chelsea.

Leonardo udtaler, at der skal ske salg i januar. Der er rigeligt med spillere at sælge ud af.

Kan Strinic komme omdrejninger, må klubben gerne sende Laxalt retur til Genoa og acceptere et økonomisk tab.

Heller ingen grund til at have fire keepere. Send Plizzari på leje. Det samme med Simic i forsvaret.

På midten skal Bertolacci sendes videre. Hvis det ikke var fordi, at vi havde skader, måtte Mauri også gerne sendes videre.

I angrebet håber jeg på et salg af Borini. Halilovic er også bare fyld.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Jeg antager at Leonardos udmelding også skal ses i lyset af at der snart er et vindue der åbner.

Der har ligeledes cirkuleret rygter om at vi ser på Sensi som alternativ til Biglia - man skal ikke strække sin fantasi langt for at forestille sig at det også er en historie der er plantet med Chelsea som modtager.

Englænderne kræver efter sigende €8m for at slippe Fabregas i januar, mens vi kun er parat til at betale det halve.

Det forlyder at Granovskaia egentlig skulle være med på den pris - såfremt vi kan forpligte os til at købe Bakayoko til den aftalte pris. Noget som vi omvendt ikke er parat til, uden sikkerhed for at vi spiller i CL næste år (med reference til Maldinis interview i dag).

Borini, Bertolacci, Laxalt, Halilovic og navnlig Mauri, besidder ikke niveauet til at spille for Milan. Spørgsmålet er bare om det er muligt at fylde deres pladser i truppen.

Venstre back (og dermed Laxalt) er jeg ikke så bekymret for. Strinic skulle snart være klar til kamp og Calabria kan også udfylde pladsen.
Det bliver dog efter alt at dømme kun på en lejeaftale og dermed er det kun hans lønning vi sparer (i første omgang).

Det er snart værre når det kommer til vores wings (som Laxalt jo egentlig også kan dække). Vi mangler minimum én til at være backup for Calhanoglu - måske der kan findes en fornuftig låneaftale et sted (Denis Suarez?).

Man må stadig sidde tilbage med en undren over at Halilovic render rundt i en Milan-trøje. Han ligner på ingen måde en Gattuso-type. Spørgsmålet er om det er værd at holde på ham hvis Gattuso arbejde på en formation med en 10er (som det forlyder), når Paqueta er spilleberettiget.

På Mauris position har vi både Bakayoko og Kessíe (mener klart at førstnævnte bør starte når vi igen råder over en playmaker), så han kan med fordel også sendes videre. Vi får dog næppe penge for ham, da hans kontrakt udløber til sommer.

Så er der Bertolacci, som er lidt af et mysterie. Alt peger på at Genoa gerne ville beholde ham (og at han kunne være indgået i Laxalt-handelen). Gattuso blokerede dog for hans exit, da han så et potentiale i ham.

Han har dog i mellemtiden ombestemt sig og indtil videre er det kun blevet til 139 minutter - alle i EL. Af de nævnte spillere, er det dog ham jeg helst beholder, da han kan agere backup både som 6er og som 8er/10er afhængigt af hvad Gattuso pønser på rent taktisk i det nye år.

Bertolaccis kontrakt har ligeledes udløb til sommer, så mon ikke en klub som Genoa allerede sidder klar med en kontrakt med start næste sommer og at de ikke er parat til at smide penge efter ham.

Vores grundlæggende problem er at vi er tyndt besat på flere poster, men omvendt findes der ingen genveje til kvalitetsspillere (som vi har behov for til bredden).

Her i vi "lidt" lagt i en benlås af UEFA, som allerede efter vores køb af Paqueta sendte en "venlig" henstilling til klubben.

Leonardo skal i hvert fald hive nogle kaniner op af hatten, hvis vi skal komme væsentligt styrket ud af vinduet (udover Paqueta).
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes det er rigtigt set af Gattuso af gå for tre mand centralt på midtbanen igen - omend det gav en skæv angrebsformation med Cutrone på kanten sidst.

Idag hedder venstrekanten så Castillejo og vi må håbe at han snart begynder at vise noget.
Skrevet af Milanisti
Ifølge El Mundo Deportes og Estadio Deportivo er vi tæt på en lejeaftale med Muriel. Milan stopper aldrig med de lappeløsninger.
Skrevet af Rossoneri
@milanisti
Jeg tænkte faktisk at det var et relativt prominent navn at hente ind som 3. valg.

En etableret spiller, der kender ligaen rigtigt godt og så på lån uden tvunget køb - det lyder umiddelbart som en fin løsning i mine ører.

Hvis han beviser sig selv frem til sommer, kan han givetvis indgå i en handel med Silva. Så slipper vi også for at de skal komme med et skambud, som det tidligere er set fra de kanter.
Skrevet af Rossoneri
Men du har selvfølgelig ret i at det ikke er en topangriber.

Jeg synes dog det er en svær balancegang, da vi også har Cutrone som vi skal sikre fortsat udvikler sig.
Skrevet af Milanisti
Spørgsmålet er bare hvornår at vi begynder at ane de stabile investeringer fra Milans side af. Muriel spillede fint i Serie A, men det er vel også det? Han slog ikke igennem i Sevilla, og nu vil de sende ham videre til os. Jeg kunne godt tænke mig, at vi spillede 4-3-1-2, og dermed havde en bedre angriber på bænken end Muriel. Han scorede 7 mål i 29 La Liga kampe sidste sæson, og 1 mål i 6 kampe i denne. Er det hvad vi har brug for som 3. angriber - eller har vi brug for en joke, der KAN score mål når vi har brug for det?

Et andet spørgsmål er - hvornår ser vi at man henter stærke midtbanespillere? Det er tydeligvis der hvor vi halter mest, og hvor vi er svagest - i min optik. En stærk midtbane vil kunne kontrollere kampen og fodre angriberne; vi taler altid om at vi mangler balancen i spillertruppen.. og en stor del af skylden bærer midtbanen.
Skrevet af Milanisti
Nu mangler vi Suso til kampen mod Juventus. Unødvendigt.
Skrevet af Pirlo21
Dejligt med 3 points.
Vores første halvleg var virkelig god, helt vildt at de score de første 45 min og vi kun et!! Typisk os
Hakan er i øvrigt crazy uskarp, han kommer til den ene gode mulighed. Ikke kun i dag. Dog skal han have stor ros for sin assist og generelt var han indsats godkendt i dag.
Nå vi vandt, men var ved at smide kampen som vi ellers havde fuldstændig styr på.
Suso røde er virkelig skidt nyt, syntes ellers han lignede sig selv mere i dag i de første 45
Min. Donanrumma fortjener igen ros, sikke en redning han har tilsidst.
Dejligt med 3 points og forhåbentligt giver målet higuain overskud igen - for nøj hvor er han fuldstændig uskarp fortiden. Alt han laver foran modstanderens mål tager alt for lang tid og han afslutter aldrig mere når han skal!!
Baka var iøvrigt super at følge i dag.

Rinos job må stadig hænge i en tynd snor. Forhåbentlig er vi tilbage på sporet for alvor i det nye år. Heldigvis ser det udtil at suso kun er spærret for cup finalen. Giv ham en lille ferie, ham har vi brug for tilbage i højeste gear - hvis 4 pladsen skal hus!

Skrevet af Rossoneri
@milanisti
Men nu spiller vi jo ikke 4-3-1-2 og der er ikke noget det tyder på at vi kommer til det foreløbigt.

Derfor handler vi naturligvis ind efter de faktiske omstændigheder.
Det er, efter alt at dømme, et system med én angriber, som hele sidste sæson og store dele af denne.

I dét lys, ville det ikke give meget mening hvis Leonardo brugte en masse penge på en topspiller til bænken.

Omkring midtbanen, så har vi jo hentet Paqueta.
Det forlyder at Gattuso stadig ikke 100% har lagt sig fast på hvor han skal bruges, men det meste peger på en position som 8er i en 4-1-4-1.

Opgaven bliver formentlig meget lig den Bonaventura har haft.

Kan vi samtidig hente Fabregas billigt som alternativ til Biglia og lade Bakayoko og Kessíe rotere på den anden 8er, har vi vel efterhånden en ret skarp midtbane.
En midtbane der også må forventes at kunne fodre vores angribere bedre end vi har set i den seneste tid.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/132646/suso-suspended-italian-super-cup

Hellere karantæne i Super Cuppen end i Serie A. Det er måske heldigt nok, selv om det er et dumt rødt kort.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt en skandaløst ringe indsats af Abisso igår.

Der var ingen sammenhæng i hans kendelser og flere var åbenlyst lodret forkerte. Zapata bliver først væltet og generobrer derefter bolden. Ikke desto mindre bliver hans vist et gult kort.

Jeg talte fire episoder hvor der burde være givet gult kort til en SPAL-spiller (efter dommerens linje), hvor der end ikke blev givet frispark.

Vi bliver snydt for et klokkeklart straffespark i 2. halvleg, hvor en SPAL-forsvarer meget tydeligt løfter armen og har kontakt med bolden.

Susos kort for brok er også et fint eksempel. Minutter efter er der en SPAL-spiller der meget aggressivt overfuser linjedommeren, uden at der dømmes noget.

Gattuso fik også lige forklaret ham et par sandheder efter kampen.

Håber forbundet sender et signal og suspenderer ham (Abisso) til næste runde.
Skrevet af Martinovic
Italienske dommere i en nøddeskal. Der er ganske få af dem, der er deres opgave voksen.

https://www.football-italia.net/132668/fassone-suing-milan-%E2%82%AC30m

Når klubben får nye ejere, har de vel ret til at indsætte en ny ledelse uden at skulle stå til ansvar for den hidtidige ledelse?

30 mio. euro lyder som en dårlig joke. Håber ikke han får en krone.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Når klubben får nye ejere, har de vel ret til at indsætte en ny ledelse uden at skulle stå til ansvar for den hidtidige ledelse?

Antager at det kommer an på hans kontrakt. At der kommer ny ledelse, er i sig selv ikke grund til at kunne fritstille ledelsen (eller andre ansatte).

Hele problematikken er at Fassones kontrakt blev ophævet uden kompensation, med den begrundelse at han havde misvedligeholdt hans kontrakt.
Hvis jeg husker ret, drejede det sig specifikt om misinformation vedr. indtjening i Asien, som Fassone angiveligt skulle være bekendt med, uden at kommunikere dette videre.
annonce
0