Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
@foggy
Hvilken angriber tror du vi kan hente ind nu, der har kvalitet nok til at udfylde hullet efter higuain? Kan ikke finde på en god løsning, og selvom higuain har været noget så uskarp på det seneste, så føler jeg mig overbevist om han nok skal genfinde målnæsen!

Håber Leo og co derimod, får sagt farvel til overflødige spillere vi har pt i truppen... endvidere syntes jeg man bør overveje at sende conti på et lån. Han har virket nærmest bange i de få inhops han har fået efter sit comeback... håber han får kampen i dag fra start, så må vi se hvad han kan pt
Skrevet af Martinovic
Morata eller hente Silva retur.

De kan næppe gøre det dårligere, end Higuain har gjort det hidtil. Måske Higuain kan vende skuden i foråret, måske ikke. Det vil i hvert fald kræve en anden attitude, hvor han forstår, at han spiller for et hold, der ikke er et notorisk tophold i disse år.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Spørgsmålet om Silva er i hvert fald pludselig blevet interessant. Med Munir, har Sevilla fem angribere til to pladser. Det vel at mærke under forudsætning af at Fiorentina henter Muriel på en permanent aftale til sommer.

Det forekommer voldsomt at Sevilla vil splashe yderligere €39m ud til angrebet. Men det kan naturligvis også være at de påtænker at sælger nogle af de andre navne.
Skrevet af Pirlo21
Scoringmæssigt har higuain ikke gjort det godt nok, spillemæssigt derimod syntes jeg han gjort det godt. Silva spiller stort set hvergang fra start for Sevilla. Så tror næppe de har planer om at slippe ham...
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Præcis - og de har da også ganske kategorisk meldt ud at de har tænkt sig at gøre brug af deres option.
Skrevet af Rossoneri
Seneste navn i det jeg vil vurdere som den mere seriøse del af rygtemøllen, hedder Arnaut Danjuma Groeneveld. En hollandsk wing der kom til Club Brugge i sommer og der har gjort det ganske godt (udfra hvad jeg kan læse mig til).

Det har i hvert fald sikret ham landskampe for Holland.

Rent typemæssigt passer han rigtigt godt ind i det vi længe har søgt - en højrebenet venstre wing, der også kan spille helt fremme.

Både spiller og klub (Club Brugge) har bekræftet at der er en aktiv dialog igang og spilleren selv siger at han har gjort sin holdning klar overfor sin nuværende arbejdsgiver (så kan man gætte på hvad den holdning er).

Jeg kan ikke påstå at jeg kendte til spilleren i forvejen, så jeg kan ikke sige så meget om niveauet. Jeg forholder mig til at Koeman har fundet ham god nok til at være en del af hans trup, hvilket giver et eller andet fingerpeg om at han ikke er helt håbløs.

Jeg har andetsteds set en aftaleramme på lån med option på €10m nævnt - det synes dog at være ret optimistisk (i vores favør), for en spiller der indtil sin skade var fast mand for sit hold.
Skrevet af Martinovic
Han lyder spændende, men er han en type, der kan være med til at løfte holdet?

Det er måske sådanne typer, vi skal gå efter, når der ikke er penge til at hente etablerede navne.

Håber snart der sker noget transferaktivitet.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er nok relativt optimistisk at tro at det er en spiller der som sådan løfter niveauet. Jeg må gå ud fra at han er tænkt som backup for Calhanoglu.

Men man kan omvendt håbe/forvente at det er en spiller der hæver niveauet i bredden - noget som er et meget væsentligt problem.
Skrevet af Flying Dutchman
Hvis det er mig tilladt, kommer jeg gerne med lidt orangefarvet input.

Groeneveld er enormt spændende - det er ikke for ingenting, at Koeman (der har blik for talent) gav ham debut allerede nu, på et efterhånden ikke helt dumt hollandsk landshold. Groeneveld kunne nemlig også have valgt Nigeria, så det handlede om at sikre ham. Han har også allerede scoret sit første landskampmål, så det virker til at være godt set af Koeman.

Som type er han, som Rosso rigtigt påpeger, lidt Robben´sk - en højrefodsspiller på en venstrekant. Ellers er han en rimelig klassisk kant; hurtig, godt antrit, fin teknik, væver, en god afslutning, ikke videre dydigt i defensiven.

Han er dog ikke noget færdigt produkt - så det er ikke en spiller, der kommer til at løfte jer (eller hvilken som helst anden klub fra de lidt højere hylder) fra dag ét. Talentet og viljen er der dog helt sikkert, så hvis klubben - og ikke mindst fans - har tålmodigheden, skal han nok være en god til meget god tilføjelse.

Som fan af landsholdet håber jeg dog, han bliver i Brugge lige et sæson mere - men det er jo ikke så vigtig info for jer...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@flying
Tak for input - fedt lige at få lidt mere solid baggrund ift det man kan finde på det dersens internet (omend det her også er internettet - hmmm... meta-agtigt).

Jeg har altid været vild med den type spiller, specifikt fra Holland. Det er en spillertype der har været "fremelsket" i mange år. Havde altid en hed drøm om at se Overmars i Milan, men sådan skulle det som bekendt ikke gå.
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt ikke nogen flot start af Reina.
Skrevet af MaggiMagg
nogen links til kampen ?
Skrevet af Rossoneri
Tog et på Youtube med samme kommentator som Strive - ved ikke hvorfor jeg ikke kan finde kampen der.
Skrevet af MaggiMagg
tak for tippet. strive har kun retten til serie a og la liga, ikke til pokalturneringer så vidt jeg forstår. derfor kan de ikke vise kampen.
Skrevet af Rossoneri
Ja, mener det var det samme med Viaplay før. Jeg undrede mig dog over at det var samme engelske kommentator Strive bruger.
Skrevet af Martinovic
Jeg har ikke set kampen pga. fødselsdag, men det tyder ikke på, at jeg spillemæssigt er gået glip af noget.

Folk på fjæsen brokker sig over det samme som sædvanligt - brok fra Higuain og manglende indskiftninger.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
0-1 ved supersub Cutrone. Flot indlæg af Conti.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
0-2 Cutrone. Hvor er han bare pisse giftig.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
mål nr 2 af cutrone var så elegant. supergodt lavet.
Skrevet af Martinovic
https://app.football-italia.net/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.football-italia.net%2Fnews#article/footballitalia-133179&menu=news-all

Interessant. Der forklarer måske, hvorfor flere var ude med riven efter ham efter aftenens kamp.
Mojn do!
annonce
0