Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Milan have already reached an agreement to sell Çalhanoglu to RB Leipzig for €22M, only Gattuso’s OK is missing. Should Hakan’s transfer to RB Leipzig be completed, Milan will replace him by Club Brugge winger Arnaut Groeneveld [Gazzetta dello Sport]

Sig nu ja, Rino!

Vi får ikke gang i Calhanoglu, og det er med at smede, mens jernet er varmt.
Mojn do!
Skrevet af OC
Jeg forstår ærligt ikke rygterne om Piatek.
I skal, hvorvidt om man vil det eller ej, spare hvor spares kan, og så vil i bruge yderligere 35+ mio. (dvs. 70+, og så endda i et januartransfermarked).

Omend det til tider kan være svært at se, hvad præcist han er god til, så er Cutrone seriens mest træfsikre unge angriber. Han er klart den spiller i jeres trup med det højeste potentiale. Spar pengene (brug dem andetsteds, eller på en erfaren reserve hvis det er nødvendigt), og lad ham udvikle sig.

Sammenligningerne med Icardi er til at forstå.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Jeg ved ikke, om Cutrone er klar til at være førstevalg. Han ligner meget Pippo i spillestil. Meget træfsikker, men ikke en spiller, der gør holdkammeraterne bedre. Piatek er vist samme type. Så meget har jeg ikke set ham.

Det vil måske være mere ideelt at leje Batshuayi i Chelsea. Det er en billigere løsning, og han er heller ikke dårlig.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Leonardos bud på Piatek bliver et betalt lån på omkring 10 millioner euro, med en købsoption på ca. 30 millioner euro som betales i rater. Hvad angår de personlige vilkår, er man enige om en 5-årig kontrakt med en løn på 1.8 millioner euro, der i næste sæson vil stige til 2 millioner euro.

Kilde: La Gazzetta dello Sport


Så ca. 40 mio. euro i alt plus minus klausuler. Det er en ok pris i forhold til de nævnte 60-70 mio. euro.

Lønnen er tilmed meget fornuftig set med Milan-briller. Her sparer vi meget i forhold til Higuains 9 mio. euro.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/133391/leipzig-deem-calhanoglu-impossible

Det er lidt til grin, at de vil sælge Werner for 70 mio. euro, men de ikke vil give 20 mio. euro for Calhanoglu.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/133401/gattuso-given-one-match-ban

FIGC er og bliver en joke. Kunne de ikke have hentet en dommer fra udlandet til sådan kamp.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.rossoneriblog.com/2018/09/04/milan-2018-2019-players-salary-chart/

Det er en sjat at spare i lønbudgettet at slippe af med Higuain.

Det er næsten tragikomisk, at Donnarumma i en alder knap 20 år nu er den bedst lønnede. Det kan vi til dels takke en grisk Mino Raiolo for og en dårlig, forrig ledelse.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
BREAKING: Piatek is getting closer to Milan. Preziosi reached his Genoa directors in their meeting with Leonardo to define the agreements [Gianluca Di Marzio]

Ligner et spørgsmål om tid nu.

Milan skal sågar have kontaktet UEFA og fået grønt lys til transferen.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
€40m plus bonusser for Piatek er en god sjat penge.. Vil vi overhovedet have råd til at betale for Piatek samt evt. Bakayoko? Det bliver vel €75m til sommer. Selv hvis det ikke gør, så ser det jo sort ud ift. den venstrekant, medmindre at vi sælger en spiller med en værdi +€20m som minimum.

I min drømmeverden ville sommeren se således ud, skulle vi hente Piatek nu:

Ind:
Deepay
Tielemans eller en anden kreativ CM
En ældre CB, som agerer som mentor for de unge i midterforsvaret

Ud:
Hakan
Hallilovic
Bertolacci
Musacchio

At spille 4-2-3-1 kunne være spændende.

Således kunne Bakayoko og Kessie skiftes til den ene plads på midtbanen, mens at Tielemans(eller en anden) bytter med Bonaventura. Suso og Deepay på kanterne og Piatek/Cutrone i angrebet.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er da noget af en ønskeliste - og vel også umuligt, i forhold til FFP? Medmindre jeg helt har misforstået noget.

Depay alene bliver nok ikke billigere end 60 mio. €, interessen i ham in mente. Desuden skal han også have en form for løn. Tielemans (der i øvrigt ikke er en videre kreativ type) er også pænt eftertragtet, så ham slipper Monaco nok ikke for andet end en pæn sjat.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Hvis ikke Leipzig pludselig fik kolde fødder, var Calhanoglu blevet solgt for ca. 20 mio. euro. For halvdelen lød rygterne på Groeneveld fra Brugge som afløser til den venstre kant.

Kan vi holde på den nuværende trup - plus minus nogle spillere, så tror jeg på, at der er penge til at hente Piatek og Bakayoko permanent til sommer.

Vi siger farvel til Higuain nu, og til sommer udløber kontrakterne hos Montolivo, Mauri og Bertolacci. Det er gode lønkroner at spare hos spillere, som sjældent spiller.

Zapata og Abate har også udløb, men får formentligt forlænget deres aftaler.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@flying
Nej, der er bestemt ikke noget du har misforstået.

Der er en klar begrænsning i de navne vi kan gå efter. Og spillere som Depay og Tielemans, der er profiler på deres respektive hold (hvis man da pt. kan tale om profiler i Monaco), hører ikke til i den kategori.

Personligt tror jeg at vi sælger Kessíe til sommer - Chelsea og Tottenham er umiddelbart gode bud på en ny destination. Det forventes at han vil indbringe i omegnen af €50m, hvilket vil give noget luft ift at hente både Bakayoko og Piatek.

Som jeg forstår det, skulle en potentiel Piatek-handel være stykket sammen så de €40m betales over tre sæsoner, hvilket er en væsentlig forskel til en potentiel Higuain-handel.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/133445/milan-piatek-talks-adjourned

Øv hvis vi skal vente til tirsdag. Det er måske mest irriterende for Chelsea, hvis de skal vente på at få Higuain. Mener det engelske transfermarked lukker tidligere end det italienske.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Kopierer lige fra Milan Eye:

Latest updates on the Piatek to Milan deal:

Meeting between Milan and Genoa for Piatek is over. They will meet again in the coming days to close the deal [ Antonio Vitiello of Milannews.it]

Milan & Genoa will meet again on Tuesday to close the deal for Piatek. They are still working to agree on the formula of the deal and transfer fee [Tuttomercatoweb.com]

Piatek remains very close to joining Milan [Gianluca Di Marzio]

Piatek to Milan is almost done. Agreement on the fee has been reached, the formula to be defined. Bertolacci is included in the deal [La Gazzetta dello Sport]

In addition to Bertolacci, also Halilovic is included in the deal which will see Piatek join Milan. Genoa need to agree terms with the players [Gianluca Di Marzio]


Super fedt hvis vi kan inkludere Bertolacci og Halilovic i handlen. Jeg troede ellers, at sidstnævnte var tæt på et skifte til Besiktas.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Bertolacci har sagt nej. Han venter til sommer, hvor han er transferfri og kan kræve en sign on fee. Så det bliver Halilovic og 35 mio. euro. Det er ikke tosset.

Napoli har afvist en lejeforespørgsel på Diawara.

Carrasco er stadig et emne.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Piatek to Milan for €35M to be paid in three installments+one of Halilovic or Bertolacci joining Genoa. Signatures will take place on Tuesday [Gazzetta dello Sport]

Vi ender med at få Piatek billigere, end hvis vi skulle have hentet Higuain i forhold til resten at lejeaftalen, købsprisen til sommer og lønnen.

Det gode forhold til Genoa endte alligevel med at bære frugt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Og nu får jeg lyst til at prikke lidt til den gode hollænder :)

Piatek til 36 mio. € - det tror du vel ikke selv på, gør du?


Med det gode forhold vi har til Genoa og Bertolacci den anden vej, så tænker jeg ikke, det er et urealistisk beløb.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Nå, jeg er aldrig for stor til at indrømme, når jeg tager fejl - hvilket jeg tydeligvis har gjort her.

Tillykke med "Piontek"! Forhåbentligt for jer, kan han fortsætte kurven.

Det skrevet, så synes jeg, det er enormt kortsigtet af Preziosi. Piatek har været noget af en åbenbaring og var efterhånden eftertragtet i klubber, der - med al mulig respekt - økonomisk er noget stærkere. Deraf stammede min skepsis også - jeg troede bestemt, at Genoa ville holde ud til sommer og vente til et større bud kom fra udlandet. 35 mio. € for en spiller, der bomber løs for et midterhold i Serie A er jo næsten fornærmende lidt - så tillykke til jer og kudos til jeres sportslige sektor!

Det er i øvrigt sjovt, at vi hver især har et godt forhold til en Genova klub; I til Genoa og vi til Sampdoria. Det er endda farvekoordineret.

Nå, det var bare en sprøtanke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Nu skal der lige en endelig underskrift på den aftale, men jeg må også sige at jeg synes det er godt landet af Leonardo (med forbehold for at der stadig kan været noget der obstruerer).

Det sagt, så er det ikke længe siden ADV udtalte at Napoli havde trukket følehornene til sig, da Preziosi forlangte €70m for ham.

At hente en spiller, der har trukket så meget opmærksomhed, til €35m samtidig med at man kommer af med en spiller der sket ikke indgår i trænerens planer, fortjener et kip med hatten.

Som jeg skrev for nogle dage siden, så synes jeg dog det er vigtigt at mane til besindelse omkring hvad vi kan forvente af den unge polak.

Præmissen for at spille fodbold i Genoa og Milan (navnlig som angriber) er trods alt noget anderledes. Som offensiv spiller, vil man typisk opleve at have noget mere plads når man spiller på et midterhold, da modstanderen tenderer til at investere noget mere offensivt.

Selvom Milan ikke er i den forfatning vi var for 10 år siden, er mange modstandere stadig mere end tilfreds med at forsvarere en uafgjort hjem - eller straffe os på dødbolde, som ikke har været vores stærkeste side.

Desuden taler vi om en spiller der har gjort det rigtigt godt i ret afgrænset periode. Det samme kan sige om SES, Zaza, Bellotti m.fl.
Det er ingenlunde en garanti for at vi har hentet den næste Lewandowski.

Higuain viste sig dog at præsentere et langt større problem end en gevinst. Af flere årsager, men givetvis ikke mindst fordi der er en stor forskel på at spille i Juventus og i Milan pt.

Den præmis håber jeg ledelsen har taget grundigt ved lære af.

Der synes dog ikke at være fuldstændig enighed om dette og der florerer historier omkring en uenighed mellem Maldini og Gazidis, da sidstnævnte skulle havde udelukket en mulighed for at hente Özil, mens Maldini skulle være ganske lun på den ide.

I det tilfælde (og hvis det står til troende) er jeg dog glad for at det er Gazidis der har det sidste ord.
Skrevet af Martinovic
Det er i øvrigt sjovt, at vi hver især har et godt forhold til en Genova klub; I til Genoa og vi til Sampdoria. Det er endda farvekoordineret.


Hvis bare de to fanskarer i Genoa og Milan kunne enes. Det kan de ikke, og derfor skal de to hold spille mandag kl. 15.00. Dybt godnat.

@ Rosso

Jeg har ikke de samme forventninger til Piatek som til Higuain. Forhåbentligt mærker polakken heller ikke presset.

Positivt er det, at han er ung, og vi får ham til spotpris.
Mojn do!
annonce
0