Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Caroe
Den romerske syge har vist spredt sig til Milan.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Martinovic
Ja, hvordan kunne jeg i min iver glemme Zlatan.

Kom med et hattrick, polak!
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Wow piatek, fantastisk sikke et par kasser!! Hold da kæft hvor lækkert :)
Enlig giver vi jo Napoli alt for meget plads til tider, men heldigvis har det ikke kostet. Donnarumma er igen kniv skarp og det samme er vores midterforsvar. Baka er også igen igen en fornøjelse.
Og så må man også sige laxalt endelig viser lidt kvalitet.
Defensivt skal vi være tættere på dem og lukke bedre af, offensivt skal der ikke meget til for at skade Napoli i dag og de virker meget frustreret. Sådan kan sagtens se dem få rødt kort!
Kom så AC Milan vi skal bare blive ved med at straffe dem, den her kamp skal vindes. Kom så
Skrevet af Martinovic
Giv Piatek en velfortjent hyldest og lad Cutrone få det sidste kvarter.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Stor Napoli-dominans, men igen holder vi nullet mod dem.

Klasse!

Hvis Piatek kan putte bolden i rusen, så er jeg optimistisk for resten af sæsonen.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Sådan, så vigtigt. Så er vi i semifinalen og har stadig mulighed for at vinde et trofæ.
Efter pausen parkere vi bussen, må man sige og kønt er det ikke. Men effektivt og udover dødbolde og et par langskud holder vi dem fra de store chancer.
En mandfolkepræstation og alle spillere fortjener stor ros for deres gejst og arbejdsindsats. Udover piatek så var donnarumma igen i sær klasse, romagnoli også fuldstændig rolig med masser af overblik og baka styrede midten flot sammen med kessie og vores nye brasser.
Alle bidrog og ingen faldt igennem.
Stor ros til laxalt som endelig beviste han har noget at byde på og han voksede igennem hele kampen.
Jeg syntes vi ser godt ud og defensivt står vi virkelig godt på banen. Jeg må indrømme jeg ser frem til vores kamp lørdag mod Roma, jeg tror på vi ligger godt til dem og kan straffe deres usikkerhed defensivt.
Forza AC Milan
Skrevet af Jpp
Wow! Tillykke med jeres Piatek, han ser godt nok spændende ud! Super fede mål, han får lavet i dag!
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Martinovic
Jeg håber virkelig, at Leonardo og Gazidis formår at hente en god wing en af de kommende dage, så vi har lidt mere bredde offensivt.

Borini er en arbejdshest, men der stopper de positive ord så også.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Jeg syntes faktisk borini også kunne noget med bold i dag.. han gjorde det faktisk rigtig fint, dermed ikke sagt en ny kant ville gavne!
Dog har vi jo i forvejen en alt alt for stor trup.. hvor ingen af vores reserver kan afsættes, da de får en alt for fed løn hos os!!!

Nå men, 180 min mod Napoli = 0 mål indkasseret, det synes jeg er værd at tage med. Donna står fremragende, men synes også vi er gode til at holde Napoli fra de helt åbne chancer.

Disse to kampe giver holdet masser af selvtillid, vigtigt
Skrevet af Kezman69
Der er krummer i knægten. Stærk sejr
PSV EINDHOVEN - Dick Advocaat:"Jeg bad om to nye midterforsvarere. Man gav mig Hiljemark..." - Lasse Schöne: "I dag var VAR imod os, mens det i den hjemlige liga har været med os. Der er nogle tvivlsomme ting..." !!!
Skrevet af Rossoneri
Forsvar vinder mesterskaber, som man siger. Og statistikken taler da også sit helt tydelige sprog. Siden årtusindeskiftet, er det kun fire (!) gange sket at det bedste forsvar ikke har hentet scudetto´en.

Seneste hold der vandt uden det bedste forsvar, er vores bysbørn der i 06/07 blev mestre ved at lukke 34 mål ind, mens Lazio indkasserede 33 og Fiorentina 31. Til gengæld var Inters offensiv by far den bedste.

Ellers skal vi tilbage til 99/00, 00/01 og vores mesterskab i 03/04. I den sæson lukkede Roma sølle 19 mål ind, mod vores 24.

I parantes bemærket, fald jeg lige over 05/06 sæsonen. Inter blev mestre med en målscore på 68-30, mens vi sluttede med en ditto på 85-31 og færrest nederlag af alle hold (seks). Til gengæld sluttede vi hele 18 point efter Inter - så kan man da tale om at distribuere sine mål forkert.

Nå tilbage til pointen.
Ser man omvendt på offensiven, har mestrene kun i tre tilfælde også scoret flest mål i dette årti.

I det lys, synes jeg det er rigtigt positivt at Gattuso har fået styr på defensiven. I de seneste 10 hjemlige kampe, har vi kun lukket tre mål ind - det vel at mærke med Napoli (x2) og Juventus på modstanderlisten.

Det skal der selvfølgelig bygges videre på og det bliver rigtigt spændende at se om Caldara snart kan banke på til en startplads. Det er virkelig et fremtidssikret forsvar med ham og Romagnoli.

En væsentlig brik, synes jeg også er Bakayoko. Nuvel, han laver fejl, men overordnet set synes jeg han er et monster på 6eren. Han er meget af det vi har skreget på i mange år - siden NdJ og van Bommel - en 6er der kan forsvare.

Biglia kom egentlig godt efter det i kampene op til hans skade, men jeg ser klart Bakayoko som det oplagte førstevalg. Og så bliver argentineren jo heller ikke yngre.

Jeg har haft lidt af en diskussion med mig selv omkring Bakayokos position. Egentlig fordi jeg savner noget boldfasthed, drive med bold og teknik fra Kessíe.
Men med den form franskmanden viser, synes jeg personligt det ville være en fejl at fjerne ham fra 6eren. Så må vi i marken efter det rette match til sommer.

Flere medier melder at vi stadig er interesseret i Duncan og én af Sensi og Tonali.
Man ville egentlig forestille sig at de to sidstnævnte var tænkt en plads foran forsvaret, men det er jeg ikke så sikker på endda.

Sensi er blevet sammenlignet med Verratti, som også startede som 6er men nu har fundet sig til rette i en mezzala-rolle. Det kan man nemt forestille sig med Sensi også.

Der har også været meget snak om Tonali som den nye Pirlo. Det synes dog at handle meget om den klejne statur og det faktum at de begge har fået deres fodboldopdragelse i Brescia.

Selv mener spilleren dog ikke at han er samme type og jeg har set andre sammenligne ham mere med Tardelli.

Måske Gattuso pønser på en lidt anderledes midtbanekonstellation - en mere defensiv 6er og to mere teknisk begavede mezzala´er. Det kunne være interessant at se.

Men, det er selvfølgelig ikke sådan at man blot kan bero på en betondefensiv.

Her ser jeg vores midtbane som nøglen til at vi ikke står dybt og losser bold op mod en 9er eller en wing med ryggen vendt mod modstanderens mål (aka Milan under Mihajlovic og Montella).

Som tidligere nævnt, ser jeg Bakayoko som en nøglespiller defensivt. Men det er han i den grad også offensivt. Det er ham der skal sætte spillet i vores opbygningsfase og få bolden videre til Paqueta der falder ned, eller slå den bredt til en back i løb.

En anden nøgle, er at vi har en spiller der kan noget med bolden på fødderne inden centralt (gerne to). Her er Paqueta selvfølgelig rigtigt godt castet til rollen.
Ikke mindst fordi han kan tage et par træk og fjerne fokus fra vores wings, der så kan tage offensive løb.

Og ja, så er det selvfølgelig alfa og omega at vi har en topangriber. Det er Piatek ikke endnu, men han viser da at der er tegningen til noget stort.

Hvis der kan arbejdes med Cutrones teknik og navnlig førsteberøring, kan han også komme langt.

Alt i alt er jeg rimeligt fortrøstningsfuld - ikke mindst når vi kommer frem til næste sæson. For nuværende skal vi spille op til vores allerbedste for at hente den 4. plads der vil betyde så meget - ikke blot økonomisk.
Skrevet af Gustenv@rius
"I parantes bemærket, fald jeg lige over 05/06 sæsonen. Inter blev mestre med en målscore på 68-30, mens vi sluttede med en ditto på 85-31 og færrest nederlag af alle hold (seks). Til gengæld sluttede vi hele 18 point efter Inter - så kan man da tale om at distribuere sine mål forkert."

One word: Calciopoli.

Derudover havde I ikke færrest nederlag den sæson. Juventus sluttede med kun et enkelt nederlag.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
@Gusten
Du har naturligvis ret - det havde fuldstændig undsluppet min opmærksomhed.

Det er dog alligevel ret vildt at vi ender 10 point efter Inter, med en målscore der er så meget bedre og to færre nederlag end dem.
Skrevet af Gustenv@rius
I ender efter Inter fordi I blev fratrukket 30 point. I sluttede sæsonen med 88 point, før Calciopoli forærede Inter deres paptitel.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Martinovic
Som Gusten skriver. Calciopoli vendte op og ned på den tabel.

Det var en fremragende sæson for Milan rent offensivt med Sheva, Gilardino og Kaká.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja, det er sgu mig der roder rundt i tingene. Anyway, det var også blot en sidebemærkning.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/133995/milan-back-carrasco-loan

Han ender sikkert ikke med at komme nogen vegne. Både Milan, Inter og Arsenal er kædet sammen med ham, uden der er sket noget.

En seks måneders lejeaftale vil ikke være tosset.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Roma får klø i dag og dzeko rødt, er han så ikke med på lørdag?!
Skrevet af Martinovic
Ved ikke om røde kort i pokalen overføres til ligaen, eller det kun er i Super Cup´en.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Tror kun det vedrører ligakampe og Supercup.
annonce
0