Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
På de lidt mere interne linjer, taler Gattuso endnu engang for mere taktisk fleksibilitet. Bl.a. et 3-5-1-1 scenarie, hvor han ser Paqueta og Hakan som 10ere.

Det ville jeg personligt gerne se - ikke midst fordi jeg synes det giver god mening ift vores trup. Vi har et par spillere der er rigtigt gode fits til wingbackroller. Derudover har det haltet lidt med at få vores wings op i gear og vi får en kreativ spiller ind tæt på vores 9er.

Mit bud er dog at 4-3-3 stadig bliver udgangspunktet, men fint hvis vi har et reelt alternativ.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Man skal aldrig forsøge at jinxe en kamp. Men hvor har jeg savnet at vi kommer ud til kamp mdz 200 km/t og kører Cagliari over på en halveg. Længe siden at vi har haft en stor sejr. Selvom vi i nuværende situation kun skal tænke på 3 point, så vil de sende et signal til de andre om at vi kommer snigende. (Slutter af med Piatek´s målsignatur med 2 smoking guns)

Milan, Milan solo con te!!!

Milan Milan sempre pre te!!!
Skrevet af Martinovic
Det ville være befriende, men jeg synes ikke, vi har spillerne til at vinde kampene med store cifre. Dertil er spillet for langsomt. Hverken Suso, Hakan eller Kessie er spillere, der sætter tempo. Tværtimod sænker de tempoet, fordi de har mange berøringer i deres spil.

Jeg ville ønske, at vi havde fået Callejon sidste sommer. Han har fart som aspekt i sit spil og er meget mere direkte.
Mojn do!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Enig at det hele skal gå op i en meget højere enhed. Men kan vores kanter endelig score på deres chancer, så tror jeg at vores nye bomber kan gøre sit. Men igen enig med dig Foggy mht vores midtbane. Ja Callejob havde været super og så Calha på midten istedet.
Skrevet af Rossoneri
Jeg kunne egentlig godt tænke mig at Gattuso rystede posen lidt, af to primære årsager; Cagliaris forventede oplæg og spillernes form.

Hvad angår det første, er der næppe nogen tvivl om at gæsterne fra Sardinien vil være mere end glade for ét point når der fløjtes af. De kommer til at forsvare samtlige minutter og selvfølgelig håbe på at de kan straffe os på en omstilling.

Maran har flirtet lidt med en 3-5-2 (jeg vil påstå at det i højere grad er en 5-3-2) og det tror jeg egentlig godt kunne være tilfældet i aften også.

Samtidig har vi har det svært mod de mindre hold, fordi vi har haft sværere ved at få offensiven til at fungere optimalt.
Gattuso selv kom med en analyse i optakten, hvor han peger på at vi får for lidt folk i boksen. I samme åndedræt, kommer han også med den forklaring at vores wings har relativt store defensive opgaver.

Navnlig mod de mindre hold, bliver der også væsentlig mindre plads at spille på - ikke mindst til vores fremadstormende backs som har en vigtig rolle i vores offensive spil.

Derudover har den manglende kreativitet fra vores midtbane også gjort det svært at skabe omstillinger. Som @foggy skriver ovenfor, ser jeg det også som et væsentligt problem når Kessíe er i boldbesiddelse.

Ser man på den andel del - spillerform - synes jeg at se et par spillere der godt kunne klare et hvil. I en kamp som i aften, mener jeg vi har fin mulighed for at gøre netop det.

I min optik kunne svare godt være at Gattuso prøvede sig med en 3-5-2. Det er jo ikke helt nyt - vi har spillet systemet flere gange i sæsonen.

En start 11er kunne hedde: Donnarumma; Rodriguez, Romagnoli, Musacchio; Castillejo, Paqueta, Bakayoko, Kessíe, Calabria; Piatek, Cutrone.

Wingbacks kunne selvfølgelig også hedde Laxalt og Conti.

Det vil ikke mindst også skabe til større tilstedeværelse i boksen med to deciderede angribere.
Jeg har tidligere være efter konstellationen med to på toppen, men jeg mener at scenariet er meget anderledes mod defensivt indstillede hold, hvor vi samtidig kan bringe vores midtbane noget længere frem.
Skrevet af Martinovic
Minder Cutrone og Piatek ikke for meget om hinanden? Mener at have læst, at Gattuso synes, de ikke passer sammen typemæssigt.

Alternativt en 3-5-1-1 som din med Laxalt og Conti på wingbacks, Castillejo som offensiv midt og Piatek i boksen.

Jeg tror dog ikke, at Gattuso afviger fra sit firemandsforsvar, selv om noget rotation vil være kærkommen og en anden formation vil være frisk. Det er en must win uanset.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Minder Cutrone og Piatek ikke for meget om hinanden? Mener at have læst, at Gattuso synes, de ikke passer sammen typemæssigt.

Jeg er ikke lige faldet over den beskrivelse, men har set Gattuso tale om at han ikke vil spille med to angribere og fire på midten, fordi det går udover balancen i begge spilretninger.

Da vi tidligere spillede 4-4-2, var det største problem at der manglede et link mellem midtbane og angreb og at bolden ofte blev slår fra en dyb position op i hovedet på to angribere der ikke har deres styrke i spillet med ryggen mod mål.

I dette tilfælde har vi dog stadig konstellationen med tre mand centralt på midten og vi kan ikke mindst rykke dem nogle meter frem for at gøre afstanden til de to forreste mindre.

Personligt synes jeg der er lighedspunkter, men også forskelle i de to spillere som typer. Begge har helt klart deres styrker i boksen, men PIatek har en væsentlig bedre teknik, hvilket gør at jeg også mener at han kan fungere som en mere flakkende angriber.

Som type, minder han mig mest af alt om Shevchenko. Det der træk væk fra sin modstander og det hurtige aftræk, synes jeg let kan vække minder om ukraineren.

Og hvis vi samtidig har en påstand om at Cutrone, som type, minder om Pippo, mener jeg der er god grund til at tro at de kan sameksistere.

Det kræver dog en del af vores midtbane, men det er en lidt anden snak.

Jeg tror dog ikke, at Gattuso afviger fra sit firemandsforsvar...

Mit bud bliver også at fire i bagkæden bliver det overordnede udgangspunkt. Men Gattuso talte selv om at han ser 3-5-2 som en mulighed og at den forbedrede skadessituation, tillader noget mere taktisk fleksibilitet.
Skrevet af Pirlo21
https://mobile.twitter.com/MilanEye/status/1094661812711243777/photo/1

Fin opstilling, en kamp vi bare SKAL vinde. Håber hakan og suso leverer varen i dag.
God kamp til alle, forza Milan
Skrevet af Rossoneri
Ikke de store overraskelser.

Maran går for en diamant på midten (på papiret). Jeg forventer dog at det bliver med en flad fire-mands midtbane i defensiven, som formentlig også kommer til at stå ret lavt.

Vi skal være opmærksomme på Pavoletti på indlæg og dødbolde, hvilket umiddelbart ikke har været vores stærkeste side.

Og så skal vi generelt spille meget bedre end vi gjorde mod Roma (det er naturligvis og en anden kaliber modstander).

Jeg ser vores to nyindkøb som nøglerne til sejr. Paqueta skal skabe noget plads på midten og trække nogle oversættere til sig, mens Piatek selvfølgelig skal være skarp.

Det bliver også interessant at se hvordan Bakayoko forvalter rollen. I dag er det mindre erobringer og mere at flytte Cagliaris forsvar med skarpe pasninger.

Til syvende og sidst kan der ikke være to holdninger til at dette er en kamp der skal vindes hvis vi vil være med i det fine selskab.
Skrevet af MaggiMagg
god kamp boys
Skrevet af Martinovic
Startopstillingen blev som forventet. Det er ikke meget, den gode Rino vil rotere.

Kom så!
Mojn do!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Ville elske at se Suso og Calha brillierer på hver deres måde. Calha har slet ik ramt niveau denne sæson. Imens Suso ik er på 100% endnu.

Håber på en storsejr!!

Forza raggazi Rossoneri

Skrevet af Martinovic
Stærk aktion af Suso og vi er heldige med at Cragnos redning rammer hans egen medspiller og går i mål.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Ellers havde Piatek stået klar, så målet havde vi nok fået uanset hvad. Men enig - både suso og Hakan har allerede vist noget farlighed - dejligt!
Sempre Milan.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Paqueta er en fornøjelse med de driblinger
Skrevet af Martinovic
Gooooooooooool Paqueta!

Fremragende oplæg af Calabria.

Er det ikke hans første mål?
Mojn do!
Skrevet af Acheron 3
Jeg tror sgu at i får den storsejr som i længes efter.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Caroe
Er det San Siro eller Jyske Bank BOXEN I spiller i?
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Rossoneri
Fænomenal assists af Calabria og ikke mindst et fantastisk eksempel på hvad man får ud af sene løb i boksen fra midtbanen.
Skrevet af Milanistar
Av av, Piatek. Der skulle han have scoret og lukket kampen helt.

Hvad hentyder du til, Caroe?
Sempre Milan.
annonce
0