Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
Det kører for os. Håber lige på 2 kasser fra Piatek.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Caroe: Det er på en bane hvor man ikke sidder 35 meter fra der yderste græsareal.

Donnarumma forsætter i samme stil.

Piatek skylder et mål
Skrevet af Caroe
At der bliver spillet disko-musik når I scorer.

Mangler bare lige at slukke for lyset og så smide et kulørt lysshow på. Så er den helt hjemme.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af Milanistar
Det er da mit indtryk at man gør det samme mange andre steder - specielt i Tyskland.
Men hvis det er så spinkelt et grundlag sammenligningen finder sted på, så forstår jeg bedre at jeg ikke fangede den første gang!
Sempre Milan.
Skrevet af Pirlo21
Dejligt at vi er foran med to og dejligt med debut mål :)
Piatek imponere mig igen igen, hvor er han bare god med bolden - skiller sig hurtig af med bolden og løber i position igen og har et virkelig godt blik for sine medspillere. Målet skylder han, det kommer efter pausen :)
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Hvor er det blevet standard for kessie at bryde et angreb op eller gå i kontra for så at sparke 7-8 meter ved siden af :-)

Jeg under ham en scoring.

Skudtræning på bane 22 Valby idrætspark sharp kl. 9.00. Medbring eget skiftetøj.
Skrevet af Martinovic
Haha ja, albaner :)

Kessie rummer et stort potentiale. Han er kun 22 år, men skal arbejdet med sit slutprodukt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Vi skal gerne have lukket den til 3-0 og så få sparet Romagnoli og Suso. De er et gult kort fra karantæne, og de skal gerne være med mod Atalanta.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Så kom vores dejlige polak på tavlen!

Hakan burde have været mindre selvisk, men skidt pyt. Han trænger til noget personlig succes.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
3-0 og Rino beholder både Suso og Romagnoli på banen. Conti erstatter Calabria og Cutrone kommer ind i stedet for Piatek.
Mojn do!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Havde gerne at vi kørte med Piatek og Cutrone samtidig og taget Calha ud i stedet. Så laxalt på v.b til at kører raids op ad venstreflanken
Skrevet af Rossoneri
Virkeligt skidt (på så mange plan) at Hakan ikke banker den bold ind.

Han har i den grad brug for en succesoplevelse og vi har brug for den Calhanoglu der, efter min mening, var sæsonens bedste sidste år.
Skrevet af Martinovic
Borini ind i stedet for Hakan. Ikke i dag han fik tanket selvtillid.

Gad vide om Rino har en præference for Borini. Han kommer næsten altid ind. Jeg havde gerne set Biglia få nogle minutter i dag.
Mojn do!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Av av av Suso. Vi kunne nemt have scoret en 3-4 flere mål i dag
Skrevet af Martinovic
Fin sejr, der blev for lille.

Nu gælder det en svær udekamp mod Atalanta.
Mojn do!
Skrevet af Kezman69
Godt at se Milan igang igen. Nu ligner det noget.
PSV EINDHOVEN - Dick Advocaat:"Jeg bad om to nye midterforsvarere. Man gav mig Hiljemark..." - Lasse Schöne: "I dag var VAR imod os, mens det i den hjemlige liga har været med os. Der er nogle tvivlsomme ting..." !!!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes ikke blot det var resultatet der var positivt igår - rigtigt mange aspekter af vores spil fungerede også fint. Måske på en lidt billig baggrund, synes i hvert fald ikke Maran var synderligt pragmatisk i sin tolkning af opgøret.

Først og fremmest synes jeg at vores udspil fra egen zone fungerede rigtigt fint. Der var langt mere spil centralt, hvor Bakayoko og Paqueta var dygtige til at starte spillet fra en dyb position.

Vi har haft en dårlig vane med at spil den ud på backs, nærmest på kanten af eget felt, hvorfra det er blevet til lange bolde henover midten og op mod wings eller 9eren. Det gør ikke noget godt for vores offensiv.

Når vi kan styre spillet fra den centrale del af banen, mener jeg også vi gør vores wings langt bedre. De kan tage løbene uden bold, hvilket samtidig skaber plads til andre spillere.

I den forbindelse, synes jeg stadig vi har et stort problem når det er Kessíe der skal bære bolden frem til tridenten. Der går rygter om at Chelsea skulle være interesseret i at inkludere ham i en byttehandel med Bakayoko. Det ville jeg have det helt fint med (forudsat at prisen er rigtig).

Synes det kunne være spændende at se to 8ere der er bedre med bolden - det muliggøres af at vi nu har fået en 6er der virkeligt kan lukke af foran forsvaret.

Hvis vi henter Saint-Maximin, har vi Paqueta, Bonaventura og Hakan til de centrale pladser (sidstnævnte skal dog givetvis også bruges på venstre wing). Hvis vi så samtidig kan supplere med Sensi, har vi en rigtigt stærk midtbane. Vi skal dog nok også i marken efter en 6er med nogenlunde samme karakteristika som Bakayoko.

Et aspekt der også fungerede godt i vores spil, var Piatek der falder ned og lægger bolden af til en wing eller mezzala der kommer i det dybe løb. Det var helt klart noget der skabte plads i Cagliaris bagkæde og som førte til en række store chancer.

Derudover glædede det mig at se at trekantspillet mellem, back, mezzala og wing fungerede rigtigt godt i begge sider. Navnlig i højre hvor jeg synes Suso og Calabria fungerer optimalt sammen. Jeg er kæmpe fan af sidstnævnte og tror at vi om et par år kan stå med en af verdens allerbedste backs.
Det er store ord, men jeg mener han har alle de aspekter der skal til.

Det er klart at der er nogle dele af hans spil der skal blive bedre, men han er trods alt kun lige blevet 22 år.

Skal man tage de negative briller på, så er det utroligt ærgerligt at Hakan og Suso ikke kommer på tavlen. Navnlig førstnævnte. Det er et problem at to offensive spillere brænder så store chancer som de gjorde - ikke mindst når de ikke har ramt topniveauet på det seneste.

Begge har dog haft en opadgående formkurve og de kan passende tage de sidste skridt på lørdag.

Det overordnede billede er dog klart positivt. Sikke en forskel vores to nyindkøb har gjort.
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt hylende morsom kommentar fra Gattuso, til en journalist der ville vide om hans vægttab skyldtes stress. Hertil svarede Gattuso at han sådan set bare var begyndt at spise mindre og motionere mere. Som han sagde; "når man er ca. 1,20m høj og vejer over 100 kg., er det tid til at gøre noget".

Elsker hans fuldstændig ukomplicerede tilgang til pressen.
Skrevet af Martinovic
Rino er cool, når det kommer til pressen. Den er han ikke bange for at håndtere.

https://www.football-italia.net/134532/scaroni-another-big-name-if

Jeg er begejstret for den nye ledelse. Det virker meget struktureret, og det vil blive meget nemmere, hvis vi kan sikre en plads i top4.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Hakan har bidraget med hele 3 assist i 21 kampe denne serie a sæson. Det er skræmmende, længere er den ikke. Han var mega uheldig igår ikke at score, men da han fx kombinerede flot med suso igår og blevet spillet nærmest helt blank, vælger han at skyde lige på målmanden...
Kan rigtig godt lide hakan, men det er simpelhen ikke nok at kæmpe flot når man spiller i vores klub og da overhovedet på den position han har. Ved godt han ikke er rigtig kant, men alligevel skræmmende at se hvor lidt han offensivt bidrager med!

Skal vi tro på top 4, så skal hakan igang for alvor offensivt ellers syntes jeg castillejo skal have chancen for alvor snart. Selvom han har meget at lære endnu så klapper han bare bolden ind når han får chancen, han har bare overhovedet ikke fået chancen denne sæson, jo måske i en kamp og så bænken i næste...
Rino skal levere top 4 denne sæson ellers er han fortid. Håber virkelig at han får gang i vores kanter
Dog skal det også siges at hakan ikke,får meget hjælp af RR offensivt. Han kommer jo aldrig med offensive løb...
annonce
0