Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Kæmpe resultat og ekstremt vigtigt at Piatek fortsætter stimen og ikke mindst at Hakan endelig har noget medgang.

Lad os håbe at Genoa kan drille et skadesplaget Lazio-hold og i en perfekt verden sætter Inter også point til. Jeg tror dog at vores bysbørn rykker sammen i bussen ovenpå al Icardi-balladen og styrer en 3. plads sikkert hjem.

Så hedder det Empoli på næste fredag og det skal bare være tre point mere.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Måske derfor vi ALTID har det svært ved at holde en føring.
Skrevet af Pirlo21
Kæmpe resultat, så vigtigt. Vi spiller måske ikke fantastisk, men vi har piatek og den mand er bare kæmpe klasse. Shit mand, vildt at følge ham. Så lækker en signing.
Lad os håbe at nogle af vores konkurrenter smider points denne runde.

Boom boom piatek
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Grande Milan!!!

Glad for at mine landsmænd i Berisha og Djimsiti ikke kommer i vejen for Piatek

Skrevet af Martinovic
Det undrer mig, at Gianluca Mancini ikke får mere spilletid i Atalanta. Jeg mener, det var her i januar, at Roma på rygtebasis bød 25 mio. euro på ham. I øjeblikket er han ikke stamspiller.

Må tage hatten af for Gasperini. Det er imponerende, hvad han præsterer for de mindre hold. Hans 3-4-3 var også rigtig god, da han var i Genoa.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Der jo ikke noget at sige til at vores hold er trætte efter 70 min, vi har jo virkelig ikke bolden meget og når man spiller så defensivt som vi gør - så skal løbes utroligt mange meter uden bold.

Her er kessie fuldstændig fantastisk, den mand løber bare så mange meter uden bold - det er crazy. Flot anden halvleg af ham og baka, bandede kessie langt væk for sit misset hovedstød, men ser vi bort fra det, var han god i dag. Men med bold skal han simpelhen blive bedre.

Er helt hype over sejren, shit det er vigtigt.
Fredag har vi en must win kamp... klare vi den,
tror jeg på vi får lagt afstand
Skrevet af Martinovic
Nu er vi også bedre indbyrdes mod Atalanta, hvis vi skulle ende á point med dem og Roma.

Forhåbentligt får vi øget forspringet de kommende runder, selv om det sikkert bliver tæt til det sidste.
Mojn do!
Skrevet af Sheriffen
Tre vanvittige mål i dag.

Selv konen var imponeret over Piateks første kasse. Absurd høj klasse.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Martinovic
Nu har vi to hjemmekampe mod Empoli og Sassuolo og en udekamp mod Chievo. Det skal gerne give ni points. Derefter gælder det Inter. Det er en skam, det ikke er nu, vi skal møde dem med det postyr, der hersker hos dem.

Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
En kamp af gangen gutter, jeg er da enig at de 3 næste kampe skal give points. Men tror det eneste rigtig er at fokusere på den næste kamp og ikke tænke længere frem. Sejren igår betyder ikke meget, hvis ikke vi vinder over Empoli fredag osv.

Når det er sagt, så har jeg også svært ved at få armene ned efter sejren igår - fandme vigtigt og det må give holdet så meget tro på egne evner m.m
Endelig gjorde hakan en forskel i serie a igen og piatek fortsatte sin vanvittige formkurve.
Men flere spillere skal steppe up, i kampen igår er det vel kun vores centerforsvar, vores brasser og piatek der levere varen i en hel kamp.
Hakan spiller flot anden halvleg, kessie og baka samt vores backs kommer meget bedre med efter pausen... men alt i alt, er det 4 spillere der shiner igår - men de andre er on and off!
Skrevet af Rossoneri
Hvor er det bare fantastisk at man som Milan-fan endelig kan have følelsen af at vi går en lys fremtid i møde.

Efter en analyse af sidste sæson, var det tydeligt at en af vores største problemer, var at vi ikke konverterede nok chancer til mål. Det er en meget overordnet analyse og der findes selvfølgelig en lang række nuancer.

Løsningen skulle umiddelbart være at hente en "skarp" angriber. Det skulle vise sig at Higuain ikke var løsningen - omend jeg til enhver tid vil påstå at ledelsen havde al mulig grund til at tro at at han var netop dét.

Nuvel, Higuain er historie og det er vel det man kalder held i uheld. For Piatek har vist sig at være lige præcis dét vi har søgt - endda på mere end ét plan.

Ser man isoleret på konverteringen og sammenligner med topscorerlisten, er Piatek klart bedst. Han konverterer 22% (33% isoleret på tiden i Milan) af alle sine afslutninger til mål.
Tætteste forfølger er Duvan med 21%. Ellers ligger de andre under 20%.
Interessant er det at CR7 kun konverterer 12% - han har dog godt dobbelt så mange afslutninger som de andre på listen.

Icardi er også nede på 16%, mens en ellers klassisk "målræv" i form af Immobile konverterer 14%.

Dermed må Piatek anses som en fuldstændig fundamental del af holdet. Derudover er hans førsteberøring glimrende, han er stor og stærk (som vi så da han uhindret sprang over Duvan til 2-0 målet) og hans såkaldte målinstinkt er formidabelt. Jeg ved det er for tidligt at drage konklusioner, men jeg mener vi har hentet en potentiel Top5 angriber i verden.

Sammenligningen med Sheva kan jeg ikke få ud af hovedet. Jeg er meget begejstret (hvis det skulle være gået nogens næse forbi).
Skrevet af Martinovic
Ja, vi går en spændende tid i møde.

Jeg håber, vi på sigt kan skabe et økonomisk fundament, der ikke stiller krav til Champions League-kvalifikation. En spiller som Piatek vil hurtigt blive interessant for de bedste klubber, men hvis vi kan få en økonomi, der gør, at vi har råd til at afvise bud på ham, vil det pludselig blive mere interessant.

Krydser fingre for, at dette er starten på en ny storhedstid.
Mojn do!
Skrevet af Jpp
Hvad tænker I om Gattuso? Har I generel tiltro til ham eller skal der ses på et alternativ i slutningen af sæsonen?
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Milanistar
Ingen AGF-tilstande, tak.. :D
Men ja, svært at få armene ned når man vinder på udebane over en af de nærmeste konkurrenter uden at hele holdet nødvendigvis spiller en god kamp.
Så en bianconero udtale, at hvis vi holder sammen på truppen til sommer og tilføjer en klassewing samt en dygtig erstatning for Kessié, så ville han frygte os mere end Napoli i næste sæson, og gik endda så vidt at kalde os favoritter til lo Scudetto.

Nuvel, Ronaldo og Mandzukic bliver ikke yngre, og når/hvis de sælger Dybala til Madrid, så skal de virkeligt være dygtige og heldige i signingen af en erstatning. Bonucci, Chiellini og Barzagli bliver også ældre, og generelt er Juventus snart tvunget ud i et generationsskifte, hvilket kan være vores chance, såfremt vi holder fast på vores unge stamme af nøglespillere, samt fortsat bliver ved med at tiltrække de stortalenter, som vi gør nu.

Men altså, nu skal vi lige vise mod Empoli, Sassuolo og Chievo at der er noget substans i det her hold. Forza Milan!
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Jeg har virkelig også et ønske om at Gattuso snart prøver at ryste posen.

Susos fortolkning af wing-rollen er en hæmsko for os, når han er inde i de lange perioder hvor han ikke disker op med sit one-man show.

Spillet mister fart når det går gennem ham og hans meget stationære position meget bredt i banen gør at det lukker rummet for Calabria (omvendt af Hakan, der skaber plads på ydersiden når han trækker ind i rummet bag Piatek).

Man kan se at Gattuso gang på gang prøver at dirigere ham mere ind centralt, men det sker bare ikke.

Jeg har sagt det før og jeg mener det fortsat er relevant, jeg mener Suso er en hæmsko for vores kollektive offensiv. Det er noget man godt kan leve med, hvis kvaliteten er så høj at det udgør et konstant våben. Her er Arjen Robben nærmest poster child.
Suso udgør absolut et farligt våben - desværre bare ikke kontinuerligt, fint illustreret ved at han har scoret ét mål og lagt nul assists i de seneste 12 kampe.

Personligt ville jeg virkeligt gerne se en 3-5-1-1 med Paqueta som mezzala og Hakan i en fri flakkende rolle bag Paqueta.

Det ville give endnu mere offensiv frihed til vores backs (wingbacks i det tilfælde), hvor jeg mener at Calabria er godt på vej til at udvikle sig til ligaens bedste. Conti befinder sig også bedst i den rolle.

RR har i Milan mest imponeret defensivt, men i Bundesligaen var det navnlig hans offensiv der gjorde ham til et ombejlet navn. Kampen igår, viste også fint hvad han kan bidrage med offensivt.
Skrevet af Rossoneri
@jpp
Hvad tænker I om Gattuso? Har I generel tiltro til ham eller skal der ses på et alternativ i slutningen af sæsonen?

Det er egentlig ganske interessant, fordi der løbende er dialog om hans position.

Personligt begriber jeg det simpelthen ikke. Jeg må umiddelbart tro at det drejer sig om dem der ikke brød sig om ham som spillertype.

Nuvel, Gattuso er da langt fra et færdigt produkt som træner.

Men jeg har svært ved at forestille mig at der ville blive stillet lige så store spørgsmålstegn ved andre trænere, der have formået at hente 3. flest point i ligaen i den periode de havde været ved roret.
Og det er vist fair at sige at det er gjort med et materiale der ikke var/er ligaens 3. bedste. Ikke mindst er det sket i en periode fyldt med kaos i klubben og han overtog et hold i decideret kaos og i elendig fysisk form fra Montella.

Derudover har han jo imponerende opbakning i truppen og flere spillere har direkte krediteret ham for at udvikle sig som spillere.

Som Ambrosini udtalte den anden dag, hvad skal han dog gøre mere for at overbevise folk?
Skrevet af Jpp
"Det er egentlig ganske interessant, fordi der løbende er dialog om hans position."

Ja, det er det, der også har strejfet mit øre.

"Jeg må umiddelbart tro at det drejer sig om dem der ikke brød sig om ham som spillertype."

Kan det have noget at gøre med, at ledelsen i stedet hellere så et større "navn" - eller rettere en mand med mere erfaring?

Jeg synes også han har gjort det rigtig godt pånær den nedgang, der lige fulgte efter en række gode resultater sidste år.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Rossoneri
Kan det have noget at gøre med, at ledelsen i stedet hellere så et større "navn" - eller rettere en mand med mere erfaring?

Jeg synes egentlig at ledelsen har være ganske tydelige i deres opbakning af Gattuso. Navnlig siges det at Gazidis er meget stor fan af Rino og at de to arbejder ganske tæt sammen.

Det skulle have skabt nogle gnidninger mellem Leonardo og Gazidis (som dog skulle være udredt igen).

Og så tror jeg også at folk generelt er ved at få øjnene op for at et "stort" navn ikke nødvendigvis er løsningen. Bare se på Utd, Real m.fl.

Det drejer sig om at skabe en sund og stærk kultur, der også tæller store ledere i truppen. Her er det vel svært at pege på en meget stærkere lederskikkelse, ikke mindst når man har Maldini rendende rundt på korridorerne og træningsanlægget også.
Skrevet af Jpp
"Og så tror jeg også at folk generelt er ved at få øjnene op for at et "stort" navn ikke nødvendigvis er løsningen. Bare se på Utd, Real m.fl."

Jeg er helt enig, men nogle ledelser vil jo helst have en stjerne på trænerbænken også.

"Det drejer sig om at skabe en sund og stærk kultur, der også tæller store ledere i truppen. Her er det vel svært at pege på en meget stærkere lederskikkelse, ikke mindst når man har Maldini rendende rundt på korridorerne og træningsanlægget også."

Det er ser også fornuftigt ud! Er Maldini egentlig stadig chef for sportslig udvikling, eller hvad titlen er? Er han slet ikke lun på en mere fodboldpraksisnær karriere? Træner, assistent mv.?
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Kezman69
Så smukt til alt for høje odds 3.75 !!!

Tak herfra :-)
PSV EINDHOVEN - Dick Advocaat:"Jeg bad om to nye midterforsvarere. Man gav mig Hiljemark..." - Lasse Schöne: "I dag var VAR imod os, mens det i den hjemlige liga har været med os. Der er nogle tvivlsomme ting..." !!!
annonce
0