Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Et skrøbeligt resultat, men jeg synes faktisk der er mange positive ting at tage med fra dagens kamp.

For det første synes jeg vi (generelt set) var gode til at forsvare os med bold. Det var vi virkeligt dårlige til mod Sassuolo. En god del af æren tilfalder Biglia og ikke mindst Hakan efter han kom ind.

Men Laxalt må én gang for alle have understreget at niveauet ikke rækker til toppen af Serie A.

Synes også det var ret interessant at se os spille med en 10er. Det gav mere support til Piatek, men det gav også Suso noget frihed til at bytte position med Samu.

Det synes jeg sagens kan blive forsøgt lidt mere.

Skrevet af Fossa dei Leoni
Da jeg fik kildevandsspray i øjet efter bad, fik jeg kun set det sidste kvarter. Jeg kunne godt lide, hvordan vi kørte kampen hjem.
Skrevet af Pirlo21
Conti var langt langt dårligere i dag end laxalt... laxalt spillede en godkendt kamp i min bog defensivt, offensivt var han ikke eksisterende
Skrevet af Rossoneri
Nå, jeg synes nu Laxalt med afstand var vores dårligste. Han er decideret ringe på bolden, der kan Conti trods alt noget mere.

Desuden har Laxalt en række boldtab i potentielt farlige situationer, hvilket sætter os under pres flere gange.

Han hører simpelthen ikke til på det her niveau.
Skrevet af Martinovic
Det er også det defensive, Laxalt skal arbejde på. Han kan sagtens spille offensivt, men hvis han ikke forbedrer sit defensive spil, bliver han aldrig en brugbar back.

Jeg fatter dog stadig ikke, at vi gav 18 mio. euro for ham. Desperation!

Hvis Strinic kommer helt ovenpå igen, bør vi sælge Laxalt eller i hvert fald en af dem. Rodriguez sidder sikkert på startpladsen.

Personligt drømmer jeg dog om, at vi kan hente Emerson retur til Serie A. Han var god i Roma.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Kunne I forestille jer en central midt med Biglia og Bakayoko mod Inter? Og så Hakan, Castillejo, Suso og Piatek helt fremme i en 4-2-3-1.

Alternativt Paqueta på den offensive.

Jeg vil dog ikke have noget imod at give brasilianeren en plads på bænken og bruge ham som joker.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg tvivler umiddelbart på at Gattuso eksperimenterer i derbyet - i hvert fald ikke i udgangspunktet.

Men som kampen løber frem, er det ikke utænkeligt.
Skrevet af Rossoneri
Desuden tror jeg ikke Kessíe bliver bænket.
Skrevet af Martinovic
Nej, hans løbepensum er svært at undvære. Jeg gad godt se Biglia og Bakayoko centralt, men det må blive senere.

Der venter nogle svære kampe nu med Inter hjemme, Sampdoria ude, Udinese hjemme, Juventus ude, Lazio hjemme og dernæst to udekampe mod Parma og Torino.

1-3 point mod Inter
1-3 mod Sampdoria
3 point mod Udinese
Udekampen mod Juve er svær at forvente point i
3 points mod Lazio
1-3 mod Parma
1-3 mod Torino

Kan vi få det, bør vi ligge fornuftigt til om top4.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Ja vildt svært kampprogram vi har nu, godt at vi har flere strenge at spille på end bare vores start 11´ver.
Tror på det hele vejen, vi kan heldigvis selv afgøre vores skæbne, forhåbentlig smider nogle af vores konkurrenter points denne runde :-)
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Jeg har luret lidt på diverse kommentatorers tanker omkring en 4-2-3-1 som et mere permanent udgangspunkt.

Meget tyder på at det nok ikke er far fetched og ikke mindst at enten Bakayoko eller Kessíe bliver ofre (underforstået at de bliver hinandens alternativer), som du var inde på.

Det forlyder at det har været Gattusos plan fra sæsonstart. Dette blev dog forpurret af primært Biglias skade, da han ikke mente at der ville være nok kreativitet i en Bakayoko-Kessíe konstellation - hvilket jo også senere viste sig.

Ser man isoleret på Bakayoko, var det da også ved siden af en kreativ 6er (Fabinho) at han havde størst succes i Monaco.

Samtidig skulle Gattuso ønske at få Paqueta længere frem på banen - med Biglia retur har vi så en spiller der kan skabe spillet fra en dybere position (hvor Paqueta indtil nyt er faldet meget dybt).

Det skulle så igen gøre at vi skaber bedre præmisser for vores 9er.

Igår synes jeg vi så ret spændende takter fra de tre bag Piatek - navnlig Suso nød godt af at Castillejo kom ind og skabte en masse dynamik.

Forstår jeg rigtigt, var dette tanken kampen igennem. Paqueta forvaltede dog ikke rollen tilfredsstillende, hvorfor han blev hevet ud. Det var i hvert fald meget tydeligt at Castillejo havde fået ordre på at bevæge sig væk fra udgangspunktet i venstresiden.

Ser man frem mod næste sæson, skulle Sensi være tænkt som alternativet til Biglia, hvilket jeg synes er et spændende bud.
Derudover skulle vi være meget interesseret i det nyeste kroatiske stjernefrø, Antonio Marin, der dækker alle tre pladser bag 9eren.

To spillere der umiddelbart kan hentes for en samlet sum på €35-40m, hvilket bør være indenfor vores økonomiske formåen. Egentlig uanset om det hedder CL eller ej.

Jeg synes i hvert fald vi har gang i noget spændende.
Skrevet af Martinovic
Vi er et stykke fra Napolis niveau, men det er alligevel tankevækkende, at vi kun er seks points efter dem.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
De svære kampe vi rammer nu bliver en fordel senere. Hvis Lazio holder dampen oppe så har vi stadig fire hold til to CL-pladser (jeg har ikke fidus til Atalanta og Torino når det spidser til). Set på de sidste seks runder har Inter klart det sværeste slutprogram, med Roma og Juve hjemme, samt Napoli ude. Til sammenligning har vi selv kun udekampe mod Torino og Fiorentina der giver anledning til bekymring.
Roma har naturligvis Inter ude, samt Juve hjemme. Og Lazio skal slåsse med nogle besværlige udekampe mod Cagliari og Sampdoria, samt en hjemmekamp mod Atalanta.

Overordnet synes jeg, at vi har det nemmeste slutprogram, efterfulgt af Roma. Inter har det sværeste. Så for vores vedkommende handler det om, at få så mange point som muligt (så må vi nedprioritere hvor kønt det bliver) i de næste fem runder, hvorefter det begynder at se godt ud igen. Kan vi ovenikøbet slå Lazio i runde 32, så ville det være fantastisk! Og så ville det selvfølgelig være endnu federe at slå bysbørnene næste søndag ;-)
Sempre Milan.
Skrevet af Pirlo21
https://mobile.twitter.com/Susolista8/status/1104536177946832896

Ingen tvivl om at suso har været under sit vanlige niveau de sidste 3 mdr....
Skrevet af paolomaldini
Ingen tvivl om at suso har været under sit vanlige niveau de sidste 3 mdr....


Er du sarkastisk? Videoen viser jo, at det ikke er Susos skyld, at han ikke har tegnet sig for nogle assists i de sidste 3 måneder.
Forza Milan!
Skrevet af Bishop
Sarkasme eller ej. Uagtet x antal key passes de sidste par måneder så kan vi vel godt være være enige om at Suso ikke spiller sin bedste periode i Milan i øjeblikket?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Er du sarkastisk? Videoen viser jo, at det ikke er Susos skyld, at han ikke har tegnet sig for nogle assists i de sidste 3 måneder.


Du kan være 100 på, at det er sarkastisk. Pirlo21 er stor fortaler for Suso.

Jeg er ambivalent med Suso. I sine gode perioder er han fantastisk i de dårlige periode elendig. Hans bundniveau trænger til et nyk opad.

Castillejo er begyndt at røre på sig, men Rino vil helt sikkert foretrække Suso i derbyet på søndag.

Linket viser, at Suso sagtens kan sætte sine medspillere op. De har bare været pokkers uskarpe - navnligt Kessie.
Mojn do!
Skrevet af paolomaldini
Sarkasme eller ej. Uagtet x antal key passes de sidste par måneder så kan vi vel godt være være enige om at Suso ikke spiller sin bedste periode i Milan i øjeblikket?


Ifølge Whoscored, har hans key passes per game ikke ændret sig så meget efter nytår. Jeg er med på, at han ikke har været ligeså god efter nytår, men jeg synes ikke, at det er særligt nuanceret at give hele skylden til Suso. Havde blot en brøkdel af de store chancer, som han har skabt ført til mål, havde ingen haft bidt særligt mærke i hans præstationer. I størstedelen af kampene efter nytår, har han haft flest key passes af Milan-spillere.
Forza Milan!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/135697/milan-napoli-want-gosens

Den næste Christian Ziege til Milan :)

Hvis det ikke bare er rygter, kan det tyde på, at Milan vil sende et par videre til sommer og gerne Laxalt og Strinic.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Man skal vel ikke har set mange minutters Milan-fodbold for at konstatere at Suso, generelt set, har været langt fra hans topniveau siden november.
Det siger hans egen træner i øvrigt også.

Og lad os lige få med hvad "key pass" definitionen dækker over; en aflevering der efterfølges af en afslutning. At sige at det bare er alle andres skyld, er efter min bedste overbevisning helt i skoven.

annonce
0