Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Amatøragtig præstation over hele linjen. Vi har heller ikke noget at gøre i top4 med det spil.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ligesom så mange gange før, så er vi alt for tandløse på den sidste tredjedel.

Spørgsmålet er også om,at Gattusos manglende rotation er begyndt at slide på spillerne.
Skrevet af Pirlo21
Grotesk kamp fra vores side, at vi ikke får straffe til sidst forstår jeg ikke. Men det ændre ikke ved elendigt spil fra os, donnarumma kæmpe fejl hjælper os bestemt ikke. Men resten af holdet bliver jo ved med at lave opsspil fejl, Sampdoria gør ikke andet end at presse højt og det er nok til at knække os.
Skuffende indsats, vi havde 10 finaler og så er vi bagud efter 30 sek.
Rino prøver at ændre slaget gang, kun vores brasser gav os lidt ekstra. Vi skal bede til de store magter at Lazio og Roma ikke får points denne runde...
I guder jeg er skuffet over vores indsats. Hele vores forsvar og midt fejlede Big time i dag, så elendig vi var med bolden i dag- groteskt.

Maks pres på os nu... nøj hvor er det bare pisse skidt - Sampdoria skal have kredit for deres høje presspil.. men hvordan kan det overraske os...
Skrevet af Martinovic
Sampdoria gjorde det svært for os, men jeg håber sgu ikke, at spillerne havde forventet andet mod et stærkt hjemmmehold.

Vi får ikke en større chance end i år for at spille os i top4, da de øvrige subtophold er lige så svingende. Det er et must med top4, ellers går der sandsynligvis to-tre år, før vi igen har en chance for at kvalificere os.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Man kan ikke etablere et ordentligt angreb, når man ikke kan sammensætte 3 afleveringer nede fra. Vi havde ingen kontrol og lave så mange opspilfejl, tror aldrig jeg har set så mange før i en fodboldkamp!! Det er skræmmende
Når vi endelig lykkes med lidt, kom chancerne jo - men vi omsatte dem ikke og dommeren er sku heller ikke med os... forstår ikke at vi ikke får et straffespark. Det sagt, så kunne samp ha scoret mange flere i dag - hvis de havde vært skarpe nok!
Samp er et godt hold, men vi gjorde det heller ikke svært for dem. Donnarumma satte det hele igang i dag, men vi havde en hel kamp til at ændre den og det formåede vi på ingen måder!
Så elendigt, jeg forstår ikke at vi ikke var klar taktisk og havde et modsvar til deres pressspil...
Skrevet af Rossoneri
Jeg mener ikke der er straffe. Murru rammer bolden først og det skal være tydeligt at den oprindelige dom er ukorrekt, før dommeren ændrer sin kendelse.

Det sagt, så synes jeg stort set alle mand skuffer idag - inkl Gattuso.

Rodriguez er helt igennem skrækkelig. Dårlig i sine indgreb og ikke mindst på indlæg.
Musacchio mangler taktisk disciplin og placeringsevne.

Biglia er enormt langsom på bolden og Bakayoko er kluntet i flere situationer.

Suso laver håbløst mange fejl. Han er elendig på bolden og lykkes stort set med intet.

Samu bliver aldrig involveret i kampen.

Piatek slår ikke til når det gælder. Til hans forsvar, er support til ham ikke-eksisterende.

Cutrone kan ikke tæmme en hjørnesofa.

Hakan tøffer rundt og spiller alibifodbold. Navnlig i hans pres, går det helt galt.

Rent taktisk synes jeg det er rigtigt fint at Gattuso reagerer hurtigt og at han helhjertet går efter at hente point.

Jeg kan dog ikke forstå at han ikke gearer holdet anderledes fra start.

Man skal ikke have set Sampdoria mange gange, for at vide hvad deres oplæg er.

Med en smal midtbane, giver de masser af plads foran deres backs. Bolden skal bare slås ud i de rum hver gang. Det tog os 40 minutter at regne ud.

Samtidig skal vi lægge meget mere pres på deres 6er (Viera). Her mener jeg at Gattuso burde have gået for en 4-2-3-1 med Castillejo som 10er, der i den rolle kunne lukke ned for opspillet gennem midten.

Med den form Suso fortsat viser, håber jeg at Gattuso ryster posen til onsdag.

Den 3-4-1-2 vi sluttede i, synes jeg er ganske interessant. Ikke mindst fordi vi kan få Paqueta ind i rummet bag to angribere. Det fjerner også noget fokus fra Piatek.

Og så kunne vi passende få Caldara i spil også.
Skrevet af Rossoneri
Heldigvis kunne Carletto give en hjælpende hånd med en 4-1 sejr i Rom og dermed er nederlaget igår mere eller mindre gratis.

Hvis Lazio slår Inter, har vi stadig tre point ned til dem og Atalanta. Hvis Inter vinder ligger vi stadig relativt solidt på en 4. plads (har ikke tiltro til Atalanta). Og bliver det uafgjort spiller vi stadig med om en 3. plads.

Det kræver selvfølgelig først og fremmest at vi snart vinder kampe igen - alt andet end tre point på onsdag er i den forbindelse en fiasko.
Skrevet af Martinovic
Enig. Vi er selv nødt til at vinde nogen kampe. Rino må få pisken op i dem og så bænke Suso på onsdag.

Uafgjort vil være det bedste i Inter-Lazio, da Inter ikke stikker af, og Lazio ikke kommer for alvor tæt på. De har dog en kamp i hånden.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Vi skal bare koncentrere os om at begynde at vinde igen, efter kampen i går fortjener hele vores start 11´ver at blive smidt på bænken på onsdag. Fuldstændig elendig indsats over hele linjen, kampen onsdag SKAL vindes.
Men hvis der ikke skal mere end højt presspil fra vores modstandere til at slå os ud af kurs... jammen så kan vi godt glemme ALT om CL.
Jeg håber der bliver snakket med store bogstaver inden Udinese kampen, det vi så igår - var ikke Milan værdigt...

NB meget enig i din analyse @rossoneri af kampen igår, dog er jeg uenig ang straffesparket, jeg mener klart piatek bliver bragt ud af balance inden samp spilleren snitter bolden... klart straffe i mine øjne
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Har genset episoden og synes den er lidt mere 50/50 når jeg ser den igen.

Jeg synes dog ikke der er tale om tyveri a la derbyet.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Mere spænding med op CHL pladserne hvis Laxio fastholder føring frem til slutfløjt. Skulle de skide merdas også bare være 2 gear højere end normalt lige imod os.
Skrevet af Martinovic
Det er jo typisk. Hvorfor manglede Inter ikke Lautaro og De Vrij mod os..

Lazio-sejr vil være det dårligste resultat, da de så for alvor er med i kampen om top4 og samtidig har det nemmeste slutprogram.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Det nok dårligste resultat på San Siro i aften. Nu må Lazio være favorit til top4 deres slutprogram og form in mente.

Måske det ender med at være Inter, Milan, Atalanta og Roma, der skal kæmpe om fjerdepladsen.

Jeg vil påstå, at hvis vi havde fortsat formkurven efter nytår og vundet mod Inter og Sampdoria, så havde top4 så godt som været i hus.
Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvis ikke vi som minimum kører top-4 hjem, så bliver Gattuso fyret. Det kan vel ikke være anderledes, jeg vil nærmest være lidt skuffet, hvis vi ikke tager 3 pladsen, Da Inter er i free fall. Men en fjerde plads og en Coppa Italia titel vil bestemt også gøre det.

Castilejo var MOTM mod Empoli, da han spillede Susos plads, og alligevel har vi ikke set skyggen af ham på den plads siden den kamp. Det bevidner bla. hvorfor, at jeg slet ikke er solgt på Gattuso nu. Jeg er også bange for, at den manglende rotiation især mod de mindre hold ender med at gøre stamspillerne trætte hen mod de sidste kampe, men det må tiden vise.
Skrevet af OC
Da Inter er i free fall.


3 point i 3 kampe er bedre end 6?
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Inter er ikke i mere frit fald end Roma og Milan. Lazio virker bedst kørende og Atalanta lavede et flot comeback i går.

Med vores slutprogram og form er det svært at bevare optimismen. Der skal sandsynligvis sejre til mod både Juve, Lazio og Fiorentina.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Ja tak. Og jeg tror, det bliver endnu bedre, hvis vi får Silva retur til sommer og i stedet får skudt vores wings af sted. Silva er vant til at spille segunda punta fra Porto-tiden.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det sagt, så synes jeg det er meget interessant på flere plan.

Jeg har glædet mig til at se Paqueta som 10er. Og så bliver det spændende at se Piatek og Cutrone sammen. Sidstnævntes løbearbejde kan meget vel give plads til både polakken og Paqueta.

Spørgsmålet er så hvad det betyder for den defensive balance.
Her skal navnlig Kessíe lære at bakke Calabria op, når han tager de offensive løb.
Eftersom Gattuso om nogen har baggrund for at forklare denne rolle, kan man håbe det kan lykkes.
Skrevet af Rossoneri
Andre medier melder dog også at Gattuso kunne gå for en 4-2-3-1 med Suso og Hakan på kanterne og en central blok med Bakayoko/Kessíe.

Var Conti ikke blevet skadet, forlyder det dig at planen faktisk var et tre-mands forsvar. Formentlig en 3-4-1-2 som vi sluttede i mod Sampdoria.

Sideløbende er der historier om at klubbens tålmodighed med Suso er brugt op - ikke mindst i lyset af hans lønkrav på €5m.

Heraf skal man nok også se den taktiske fleksibilitet fra Gattuso.
annonce
0