Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MaggiMagg
hvor er det vigtigt :D
Skrevet af Rossoneri
Ja, virkeligt flot mål.
Og dejligt at se Suso gå den anden vej.
Skrevet af Rossoneri
Flot Borini.
Skrevet af ilsemprelaziale
Er det kun mig der synes Donnarumma ser tøvende ud da Parma scorer? Han er så tæt på bolden og prøver ikke engang på at redde den..

https://streamja.com/A2g9
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af Pirlo21
Typisk, Parma kommer med intet efter pausen gervinho er helt død og så score de alligevel... flot frispark, skidt af borini ingen grund til det.
Ja, vinder Roma senere så er de foran os, Lazio og atalanta kan også lukke hullet.
Vi spilder en halvleg, kommer med en del mere efter pausen - men igen må vi bare takke os selv!!!
Conti forrykt dårlig kamp, generelt var det en sløv indsats. Forstår ikke hvorfor vi kommer med så lidt de første 45 min,
Næste serie kamp, torino ude - endnu en crazy svær kamp... kommer vi ikke i top 4 denne sæson, kan vi kun takke os selv... chancen har aldrig været større
Forsat god påske
Skrevet af Rossoneri
Vi render rundt som hovedløse høns efter scoringen. Hvor er Biglias rutine og overblik til at komme ind og få ro på midtbanen?

Og hvorfor skulle Bakayoko ud? Han havde jo været langt bedre end Kessíe.

Sidst men absolut ikke mindst, må Borini meget gerne sygemelde sig resten af sæsonen.
Han er himmelråbende ringe kampen igennem og krydrer indsatsen med et totalt klodset frispark lige inden lukketid.

Hvis det her koster os en 4. plads, ryger der ederbankemig pulverbreve afsted.
Skrevet af Pirlo21
Tror baka var små skadet
Skrevet af Martinovic
Troede først vi spillede i aften.

Håbløst resultat. Klubben fortjener heller ikke den fjerdeplads.

Jeg håber, Conte er ledig efter sæsonen. Også selv om jeg ikke kan lide ham.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Hvad er det du mener Conte ville kunne tilføre holdet?

Nu bliver det jo altid en teoretisk snak, men i mit univers imponerer hans resultater ikke.

Før sæsonen var der er stort ønske om Ancelotti. Men kan man helt ærligt sige at han har taget Napoli til et højere niveau?
I mit univers er svaret nej.

Og Sarri (som velsagtens var verdens mest hypede træner sidste år), kan slet ikke få tingene til at fungere i Chelsea.

Men er spændt på at høre dit take på det.
Skrevet af Martinovic
For mig er det mere et spørgsmål om, at jeg synes, at Gattuso ikke leverer nu, hvor det gælder. Fem points i de sidste seks kampe er katastrofalt. Det var ikke prangende inden, men det var stabilt og kun fire nederlag i 26 kampe. Nu er sæsonen næsten smidt væk. Og det er alt andet lige nemmere at give træneren sparket end holdet.

Ancelotti har ikke løftet Napoli, men i mine øjne kan de heller ikke højne niveauet i forhold til forrige sæsoner. De præsterer på et stabilt niveau, der er nok til en andenplads.

Sarri har gjort det ok i Chelsea. Der er bare bedre hold i PL og med tanke på, at Chelsea ikke har haft en god 9’er som de andre hold, synes jeg, Chelsea har præsteret som forventet.

Drømmen vil være Ancelotti som træner og Rino som assistent.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(561607200310)
Jeg er nu enig med rossoneri i forehold til både conte
og Ancelotti .Rino mener jeg har bragt os tættere på det forjættede land som hedder champions league end vi har været i de sidste mange år ,lad os nu se hvordan sæsonen ender der er stadig mange point at spille om og vi ser på papiret ud til at have det letteste program selv om der ingen nemme kampe er . Næste kamp mod Torino ser ud til at blive meget vigtigt da de osse melder sig ind i kampen nu Forsat god påske til alle
Skrevet af MaggiMagg
chievo stak os lige en hjælpende hånd og vandt over lazio. ser ikke ud til at noget hold vil få 4. pladsen. måske vi kan sælge den videre til en anden liga
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Tak for dit view.

Jeg kan egentlig godt forstå et ønske om ændringer. Jeg er nok bare uenig om "medicinen".

Og lad mig også tilføje at dette som sådan ikke er en forsvarstale for Gattuso. Det er snarere et forsøg på at være lidt nøgtern omkring situationen.

For mig er det mere et spørgsmål om, at jeg synes, at Gattuso ikke leverer nu, hvor det gælder.

Man kan sige at det selvfølgelig altid er en leders ansvar at sikre præstationer på minimum det forventede niveau. Navnlig indenfor sportens verden, da man, som bekendt, ikke bare fyrer de individer der ikke leverer varen.

Men jeg synes nu at der mangler lidt nuancer (og måske realisme). For nuvel - få kan være uenige i at præstationerne på det seneste har været kritisable. Men i min bog er det i lige så høj grad spillerne der skuffer.

Idag meget godt eksemplificeret i en rutineret spiller som Biglia der burde kunne komme ind og kontrollere spillet på midten og skabe noget ro. Efter målet var det ren indianerfodbold, hvor vi egentlig "bare" skulle kontrollere kampen og evt. slå til på en kontra.

Men Biglia kommer ind og ligner en 17-årig debutant, mens fx Kessíe bare ikke har teknikken til at spille possession-fodbold.

Fem points i de sidste seks kampe er katastrofalt. Det var ikke prangende inden, men det var stabilt og kun fire nederlag i 26 kampe.

Nej, det kan ingen være tilfreds med.

Jeg mener dog at den dygtige ledelse, ser på de mere overordnede resultater og forudsætningerne for at opnå disse.

Vi har en af de yngste trupper i ligaen - navnlig når man ser på starteren. Vores keeper er lige blevet 20. Vores anfører ligeledes blevet 24 for et par måneder siden og ni spillere i idealopstillingen er 25 eller derunder.

Det skal umiddelbart give nogle udsvingninger i resultater - det er prisen for at bygge et hold op.

Før sæsonen var det udmeldte mål europæisk fodbold, med en "drøm" om CL. Alt tyder på at vi leverer på den målsætning.
Men det har jo også handlet om at udvikle nogle af de spillere der skal tegne et (forhåbentlig) kommende hold der kan spille med hvor det er sjovt.

Her synes jeg Gattuso til fulde leverer varen. Spillere som Donnarumma, Calabria, Romagnoli, Bakayoko og til dels Suso, har været inde i en væsentlig positiv udvikling. I sidstnævntes tilfælde tænker jeg primært på at han under Gattuso har lagt nye elementer på sit spil - som set i dag.
Jeg føler mig dog ikke overbevist om at han (Suso) er at finde i klubben når næste sæson fløjtes igang.

Nu er sæsonen næsten smidt væk. Og det er alt andet lige nemmere at give træneren sparket end holdet.

Det synes jeg er lige vel pessimistisk.
Det er langt fra utænkeligt at vi er det eneste hold i kapløbet om 4. pladsen, der rent faktisk henter point i denne runde (i skrivende stund er Lazio bagud 1-2).
Dermed er alt fortsat åbent.

Ancelotti har ikke løftet Napoli, men i mine øjne kan de heller ikke højne niveauet i forhold til forrige sæsoner. De præsterer på et stabilt niveau, der er nok til en andenplads.

Måske jeg mistolker dit budskab her, men man kan vel altid forbedre sig (?)

Jeg er helt enig i at det ville kræve noget ekstraordinært at vælte Juve af pinden, men derfor kan man vel godt se på om Napoli er kommet tættere på det mål.

Det sagt, så sluttede Napoli trods alt kun fire point efter bilfabrikanterne i sidste sæson - i skrivende sæson er de 17 point efter.
I mit univers er det oplagt at Ancelotti faktisk ikke har løftet niveauet. Og det endda med en mere eller mindre uændret trup.

Pointen er; hvad skulle gøre at vi ville forvente at Ancelotti ville overpræstere med det materiale der var i Milan, hvis han ikke har gjort det i Napoli?

Sarri har gjort det ok i Chelsea. Der er bare bedre hold i PL og med tanke på, at Chelsea ikke har haft en god 9’er som de andre hold, synes jeg, Chelsea har præsteret som forventet.

Jamen har Gattuso da ikke også gjort det?

I skrivende stund har han leveret (rent resultatmæssigt) over ledelsens forventning.

Personligt havde jeg i hvert fald gerne solgt sæsonen for en 4. plads inden den blev sparket igang.

Og hvis en af de mest hypede trænere i verden "...har præsteret som forventet", hvorfor skyder vi så på Gattuso for at levere over forventning?

Efter min mening, har Juventus, Napoli og Inter bedre trupper end os. Roma og Lazio har trupper på samme niveau og i det lys er det lige nu os der trækker det længste strå.
Det kan jeg egentlig ikke se er noget der kan kritiseres.


Jeg anerkender selvfølgelig at det er super frustrerende at være vidne til de skuffende resultater. Men i det samlede regnskab, må vi også tage de præstationer med hvor vi har leveret over forventning.

Og så tilbage til "medicinen".

For mit vedkommende har Gattuso en masse egenskaber som jeg synes er essentielle for en dygtig leder. Og så synes han at være et godt match til holdet - naturligvis ikke mindst pga den enorme respekt der findes i og omkring klubben.

Sidstnævnte synes jeg er et ofte overset aspekt - dét at være et godt match. Historien flyder i hvert fald over med eksempler på "toptrænere" der ikke har kunne levere varen, fordi de var et dårligt match ift det miljø de er kommet til. Her synes jeg fx at Sarri er et glimrende eksempel.

Sad jeg i ledelsen i Milan, ville jeg satse på at få sammensat en trup næste sæson, hvor der også var stor fokus på de menneskelige egenskaber.
Her synes jeg generelt, rigtigt mange fodboldklubber fejler fuldstændigt - måske fordi brandværdi m.m. fylder rigtigt meget.

Specifik ville jeg finde en starter til midtbanen med masser af rutine og lederevner - det første er ikke nødvendigvis lig med det sidste.
Skal man bruge historien som eksempel, ville jeg gå efter en van Bommel type.
Rent økonomisk ville jeg ofre Kessíe.

Det samme ville jeg gøre i forsvaret, med Musacchio som modvægt. Argentineren er et rigtigt godt eksempel på at rutine ikke er lig med lederegenskaber.

Og så ville jeg søge at finde én-to store talenter, der kunne falde godt ind i resten af truppen. Her kunne Ajax passende være et glimrende eksempel til efterlevelse.

Gattuso skal dog også drage nogle taktiske/formationsmæssige konklusioner. Det tænker jeg dog at gemme til en anden snak.

Og så vil jeg afslutningsvis også tilføje at jeg selvfølgelig ikke mener at Gattuso er en færdigudviklet træner. Der er noget tid endnu. Men jeg tror på at han kan udvikle sig sammen med holdet.
Skrevet af Martinovic
Sikke et langt og indholdsrigt indlæg!

Hvis jeg skal starte med Napoli, så har de præsteret rigtig flot i mange sæsoner efterhånden. Flere af de bærende spillere har noget en alder, hvor de er tæt på sidste salgsdato - Callejon, Albiol og Mertens. Insigne bør være i sin prime, men har ikke spillet godt i lang tid.

Napoli har for mig ligget jævnt og stabilt på toppen af isbjerget. De kan ikke blive bedre end de forrige sæsoner. Det er deres økonomi ikke til. Det kan derfor kun gå én vej og det er nedad. De startede godt i efteråret, men har været svingende efter nytår.

Summasummarum, så var det en umulig opgave for Ancelotti at få et hold til at overgå sidste sæson, når det var det ypperste, deres potentiale rækker til.

Omkring Milans situation, så føler jeg, at der mangler noget offensiv inspiration.

Jeg synes, dette er et manglende element i Milans spil at turde at skubbe flere spillere med frem og skabe overtalssituationer.

Det er et problem, som I også skrev om kampen i dag, at der er mange indlæg, men der mangler folk i boksen.

Ofte er Milans spil for langsomt og for nemt at læse. Bolden bliver sendt ud på wings. De skal så skabe et opspil via indlæg eller driblinger. Det er det samme hver gang.

Jeg håber virkelig, at Suso bliver solgt til sommer. Han er en hæmsko for alt, der hedder hurtig boldomgang og hurtigt genpres. Desuden vil det gavne, hvis vi kan få noget kvalitet ind centralt. Ikke flere fysiske spillere, men gerne mindre, vævre spillere.

Jeg er misundelig på, at Barcelona fik hentet Arthur. Det er sådanne typer, der vil gøre en større forskel i det offensive spil.

Omkring Rino har du ret i, at han ikke er færdigudviklet som træner. Jeg synes bare, at Milan står i en situation, at det kan vi ikke bruge her og nu. Milan har brug for Champions League og en træner, der har forskellige løsninger til de udfordringer, holdet står overfor.

Han udtaler efter kampen, at Milans spillere virkede bange og ikke spillede en god kamp. Det er så den sjette kamp i træk med flere af de samme problemer. Jeg gad godt vide, hvordan han vil løse det.

Igen ser jeg mest Rino som assistent og indpisker og ikke træneren med det taktiske overblik.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Det gør ondt at se Shaarawy blomstre sådan for Roma. Han var i Milan på et dumt tidspunkt. På dagens Milan-hold ville han være den første offensive spiller på holdkortet på den venstre kant.
Mojn do!
Skrevet af JuveFella
Foggy@

Dit link, ødelægger lidt dit indlæg, da man ikke helt kan se hvad du skriver. Kan du rette det?
Skrevet af Martinovic
Ja, de var ret lange. Har fjernet dem.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Napoli har for mig ligget jævnt og stabilt på toppen af isbjerget. De kan ikke blive bedre end de forrige sæsoner.
Selv med sejr i sæsonens sidste seks kampe, vil Napoli "kun" kunne nå 85 point - og dermed seks mindre end sidste sæson.

Umiddelbart er jeg ikke enig i at der blot ikke er mere at komme efter i Napoli-truppen. Offensivt synes jeg i hvert fald at de mangler noget ift sidste sæson.

Der er selvfølgelig ikke tvivl om at vi skal være langt mere stabile og ikke tabe hovedet som vi gjorde idag. Men, jeg mener at det er at forvente med et ungt hold under opbygning. Vi har (desværre) bare ikke et sammentømret hold med tre-fire klare ledertyper.

Det synes jeg ikke Gattuso kan klandres for - det kræver at den sportslige ledelse sammensætter en trup med de kvaliteter.
Det er selvsagt trænerens job at udvikle disse egenskaber også - men det er noget der ofte tager mange sæsoner. Romagnoli og Donnarumma synes på vej, men der er noget vej endnu.

Min (hypotetiske) påstand er at Ancelotti ikke kunne gøre et bedre stykke arbejde hvad det angår.

Omkring Milans situation, så føler jeg, at der mangler noget offensiv inspiration.

Det har klart været et problem igennem sæsonen. Her synes jeg dog man retfærdigvis må se på vores skadessituation. Navnlig Bonaventura har været et stort tab.

Nu har Gattuso i de seneste kampe forsøgt sig med lidt andre formationer. 3-4-2-1 mod Lazio og 3-4-1-2 i dag. Begge dele synes jeg fungerede positivt - navnlig fordi det gav noget mere rum til de offensive spillere.

Det er så den sjette kamp i træk med flere af de samme problemer. Jeg gad godt vide, hvordan han vil løse det.
Det synes jeg måske heller ikke er helt fair. Jeg synes fx klart vi var det dominerende hold mod Juventus.

Men igen - med en ung og relativt urutineret trup, må man nok bare acceptere præmissen om at der kommer udsving i præstationerne.

Igen ser jeg mest Rino som assistent og indpisker og ikke træneren med det taktiske overblik.

Det kommer så helt sikkert ikke til at ske.
Skrevet af Martinovic
Nej, han bliver ikke degraderet, når han først har siddet med ansvaret.

Noget andet er, at jeg tror, det bliver endnu sværere at komme i top4 i næste sæson. Roma har haft et usædvanligt lavt niveau i denne sæson, og de vil kun blive bedre, når de får en bedre træner.

Det betyder, vi skal konkurrere med Inter, Napoli og Juve. Det kommer ikke til at ske, når vi ikke kan beholde flere af profilerne pga. manglende CL-kval.

Chancen er der i år. Ellers kommer der til at gå yderligere sæsoner, uden vi er i det sjove selskab.

Milan burde været gået efter Godin til sommer og have gjort ham til Romagnolis makker. Det er den slags rutine og kvalitet, vi mangler.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Jeg er i øvrigt enig med dig i, at Musacchio bør sælges til sommer, med mindre han vil være reserve.

Vi skal enten have kørt Caldara i stilling eller hente en med mere rutine.

Jeg har det på samme måde med Calabria. Talentfuld, men der er bare for mange fejl. Jeg vil hellere, at han bliver andetvalg og kører i rotation.

Inter er rygtet sammen med Citys Danilo. Ham vil jeg hjertens gerne se på den back. Masser af rutine og vant til træning på et højt niveau fra City og Real. Sådan en type vil gøre underværker.

Mojn do!
annonce
0