Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
https://twitter.com/GiuliaCuchu/status/1125476667248529409?fbclid=IwAR2Rv-s-ulRH9gTd-jXU5ufZlKd4HL3S7x-mPlbQ4py0_pldyUVnqpKiN6M

Videoen dokumenterer det bedst.

Bakayoko skulle have erstattet Biglia, men Rino mente ikke, hans opvarmning var intens nok, og så satte han Mauri ind i stedet.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Og nu rødt til Paqueta.

Helt til rotterne det hold.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Det er edersparkme tyndt, det der - eller er det bare mig? To gule kort for et lille skub og at fjerne dommerens hænder?

Nja...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Det er jo 100% skandaløst af Di Bello. Paqueta bliver sablet ned bagfra og får gult for det - hvordan hænger det sammen?
Skrevet af Martinovic
Han skulle aldrig have haft det første.

Italienske dommere i nøddeskal. De får de danske dommere til at ligne verdens bedste.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Men Danilo skal selvsagt ikke have gult for at gå ind med albuen i baghovedet på Piatek. Flot set!
Skrevet af Flying Dutchman
Altså, begge kort kan da gives - men jeg synes det er tyndt og man kan godt forvente lidt mere gefühl fra dommeren.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Ja selvfølgelig kan de gives. Så skulle kampen bare være fløjtet af i første halvleg fordi der var for få spillere på banen.
Skrevet af Rossoneri
Gult kort til Kessíe for at påpege at indkastet bliver taget for langt fremme??
Skrevet af Rossoneri
Nogle skriver at Bakayoko nægtede at blive skiftet ind (?)
Skrevet af Flying Dutchman
Tillykke med sejren.

Satme en skidt dommerpræstation. Gult til Kessié helt hen i vejret. Sansone svarer så anset bare, så det andet gule kort der er også helt væk. Direkte rødt til Dijks virker også overkill.

Manglende fornemmelse fra Lo Bello.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Bishop
Ærgerlig udvikling med Bakayoko, han har ellers overordnet været rigtig god for os. Jeg er overbevist om at alt den racisme på det sidste har sat sit præg på både motivation gejst, og skal ses som den egentlige skyldner. Måske noget af det kunne være løst med en bedre opbakning fra både træner og ledelse, her har man ikke været tydelig nok i mine øjne.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Vitalt med tre point, men jeg sidder personligt tilbage med en lidt bittersød fornemmelse.

Jeg synes egentlig vi viser gode takter i perioder.

Først og fremmest fungerer det godt med Paqueta og Hakan i samspil, primært fordi de begge har teknikken til at kombinere hurtigt. Det overrumplede Bolognas agressive midtbane ved flere lejligheder, hvilket åbnede banen op.

Jeg ville dog gerne se at det samspil startede fra Biglia, med Paqueta som spilstation længere fremme i banen. Det er efter min mening, ét af vores primære offensive problemer i sæsonen at vi har været for dårlige til at diktere spillet fra den centrale del af banen.

Apropos Biglia, så startede han rigtigt flot - lad os håbe at det ikke er en alvorlig skade.

Med en smule mere skarphed, banker Hakan også to styks ind og så er der aldrig spænding om resultatet.

Og så var det dejligt at se at hele holdet kæmpede. Abate har aldrig været nogen stor spiller, med for fanden hvor gad jeg godt at vi havde 25 spillere med hans indstilling. Han giver alt han har hver gang. MoM i min bog.

På den negative side kan dog også nævnes flere ting.

Har set lidt på Bakayoko-episoden og meldingerne går på at han ikke vil skiftes ind.
Skys reporter melder at Gattuso spørger Bakayoko om han er klar, hvorefter sidstnævnte svarer "fuck off". Det er mig simpelthen ubegribeligt hvad der er sket mellem de to - Bakayoko roste Gattuso til skyerne for få måneder siden og omvendt.

At den slags kan ske i en trup er et sygdomstegn - uanset hvad der ligger bag og hvem der bærer skylden. Sikkert er det dog at vi har set det sidste til Bakayoko. Jeg ville ikke blive overrasket hvis han blev sendt på det første fly retur til London.
Virkelig ærgerligt, for han har nogle kvaliteter vi sagtens kan bruge.

Og så er det naturligvis en bet at Paqueta sidder ude mod Fiorentina. Vi har brug for spillere som ham der kan lirke et forsvar op.

Jeg må også indrømme at jeg ikke synes at Leonardo, Maldini, Gazidis og Scaroni er synderlig gode forbilleder. Kameraet kommer straks på dem ved 1-0 målet og de trækker hver især kamp en mine.
Hvordan skal folk i og omkring klubben finde noget entusiasme frem, når ledelsen sidder forstenede på den facon.

Prøv og se Juves ledelse i samme situation. Det handler om vinderkultur.

Og ja, så er det endnu engang bare en elendig dommerpræstation. De gule kort til hhv Kessíe og Sansone er helt i skoven. Det samme er Paquetas udvisning.
Jeg ved ikke hvad der sker omkring Dijks direkte røde, men som @flying er inde på, så skader det jo ikke at have en smule situationsfornemmelse.
Pinligt på den front.
Skrevet af Rossoneri
Måske noget af det kunne være løst med en bedre opbakning fra både træner og ledelse, her har man ikke været tydelig nok i mine øjne.

Good point - omend det selvfølgelig ikke retfærdiggør Bakayokos optræden i dag.

Men jeg er egentlig også skuffet over at klubben har været så fraværende i deres uforbeholdne opbakning omkring Bakayoko (og Kessíe for den sags skyld).

Leonardo var ude med en hård kritik, men det synes snarere at handle om dommeren og forbundet, end det gjorde om at beskytte egne spillere.

I Napoli sad nærmest hele San Paolo med Koulibaly-masker på efter episoden der omhandlede ham. Jeg ville ønske at San Siro var kommet op med en lignende gestus.
Skrevet af Rossoneri
Gattuso forklarer selv at han var irriteret over at det tog for længe for Bakayoko at blive klar. Han siger at han ventede syv-otte minutter og at franskmanden stadig ikke var klar der, hvorefter han valgte Mauri i stedet.

Jeg synes i øvrigt at Gattuso klarer post-match interviewet ret godt. Når man kender hans temperament, kan man nok forestille sig hvordan han har kogt indeni.
Skrevet af Rossoneri
Tre dage i skyggen til Paqueta. Det er jo fuldstændig vanvittigt.

Come on - der er jo ikke tale om et overfald eller andet. Det er simpelthen til grin hvordan forbundet agerer i disse tider.
Skrevet af Slettet(561607200310)
Gatusso klarer denne her til perfektion mener jeg.Der er masser af spillere der hellere end gerne vil spille og vise sig frem ,også skal man huske ,der er ingen der er større end klubben uanset hvad man hedder .Det er meget muligt at vi får ny træner næste sæson,men i min optik har gatusso gjort hvad han kunne indenfor de rammer der nu engang er .Og husk nu på vi kan nå vores mål endnu intet
er afgjort
Skrevet af OC
Tre dage i skyggen til Paqueta. Det er jo fuldstændig vanvittigt.


Én karantænedag for akkumulation af gule kort + én karantænedag for rødt kort + en ekstra karantænedag for måden hvorpå det røde kort kom i hus på?

Går jeg ud fra
La prende Vecino.
Skrevet af Magnifico
Gattuso forklarer selv at han var irriteret over at det tog for længe for Bakayoko at blive klar. Han siger at han ventede syv-otte minutter og at franskmanden stadig ikke var klar der, hvorefter han valgte Mauri i stedet.

Med til historien hører også, at Gattuso til sidst henvender sig til Bakayoko med en demonstrativ finger til hovedet og siger “Vaffanculo!”. Ifølge Bakayoko forstår han ikke handlingen og gentager spørgende på engelsk “Fuck off man?...”
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
@OC
Jeg er nok primært overrasket over at forbundet ikke griber lidt i egen barm og indser at det var en grov overreaktion. Det gule kort ville give én karantænedag og havde de en smule selvkritisk sans, havde de ladet det blive ved det.
annonce
0