Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanistar
På Bold´s live-tabel står vi til stadig at ligge 5´er. Men afgøres det ikke ved bedst indbyrdes i Serie A, hvorfor vi bør ligge nummer 4 lige nu?
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Det er indbyrdes ja. De tror måske, det er målscoren.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Super! Blev lige helt i tvivl. Men okay, selv hvis Juve vinder i aften er det jo ikke givet, at vi selv slår Spal... så skal vi dælme være der rent mentalt!
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Juve er gået på ferie og vil helt sikkert hellere have Atalanta i CL end Milan. Det vil krræve gummiben fra Atalanta.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Flot og fortjent farvel til Abate. Alligevel imponerende han nåede så mange år i klubben.
Mojn do!
Skrevet af Albanian.Rossoneri
super flot at give abate en flot afsked på hjemmebane.
Skrevet af Old Bull Lee
Hvilken kamp regner i med at se, Juve - Atalanta eller Napoli - Inter? Jeg kan ikke helt finde ud af det. Begge kampe kan noget.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Juve atalanta skal ses. Juve kan spille fordelen over på vores hænder. Håber en hvis CR7 stepper up
Skrevet af Rossoneri
Går også klart for Juve - Atalanta.
At overhale Inter bliver aldrig aktuelt.
Skrevet af Rossoneri
Håber Gattuso (og hvem end der sidder på bænken næste år), tager bestik af hvor meget bedre vi bliver når vi spiller med to i front. Eller i det mindste med en 10er tæt på vores angriber.

Det gør at modstanderne må trække deres bagkæde, hvilket giver meget mere plads til vores spillere på kanterne. Og samtidig giver det selvfølgelig vores angribere mere albuerum.

Gattuso forsøgte sig tidligere med en flad 4-4-2. Det var bestemt ikke en succes, udfra at der manglede kreativitet på midten. Historien er dog en noget andet, når det fx er Hakan der løber rundt derinde som kreativt omdrejningspunkt (ideelt er det selvfølgelig Paqueta).

Jeg synes vi har et en trup der er godt designet til netop 4-4-2 og man kan med relativt få tilføjelser, få en ganske fin trup af det.

Bare super ærgerligt at det bliver til et farvel til Bakayoko. Gad godt se en central akse med ham og Paqueta.
Skrevet af Pirlo21
Nå juve så må vi håbe i vil slutte af med maner på hjemmebane, ved godt de er mestre. Men det er i dag de vist fejre det og hvorfor ikke gøre det med 3 point. Endvidere tror jeg spillerne gerne vil give allegri en god afsked.
Kom så Juve :D
Skrevet af Rossoneri
Jeg kan ikke huske at jeg nogensinde har ønsket en Juve-sejr, men for fanden hvor skal de være velkommen til at rundbarbere Atalanta om lidt.

Og ja, lad os håbe at de gerne vil takke deres hjemmefans for en god sæson og sende dem hjem (ud i byen) med en sejr.
Skrevet af Albanian.Rossoneri
Rossoneri: mener helt klart at vi skal 4-4-2 eller 4-3-1-2. kan opstilles på mange måder. men fjern kanterne. 2 angriber og en 10´er. Kessie, biglia, bonaventura, Paqueta, hakan og en tilføjelse eller to til backup. vi hsr rigeligt med centrale spillere. Paqueta på 10´er eller en ny indkøb. Så har vi Piatek, cutrone, Andre silva til 2pladser og borini som OK backup. Vi er godt dækket nede i forsvaret, men skal tilføjes lidt efter abate og zapata smutter. Så gerne en garvet 6´er. behøves ikke at være superstjerne da vi ikke kan få fat i en.
Skrevet af Martinovic
Hvis vi sælger Kessie og Suso, hvilket jeg håber, så kan vi godt beholde Bakayoko og André Silva. De handler skulle gerne kunne gå i nul.

Så må vi se, hvad det ellers kan blive til.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
problemet er vist at bakayoko ikke vil blive så vidt jeg har hørt. så kan det være ligegyldigt hvor meget vi vil betale i løn
Skrevet af Martinovic
Kan jeg godt forstå med de racismeproblemer, der hersker i Italien og et forbund, der er ligeglade.

Smutter Bakayoko tilbage, tror jeg, vi går efter Sensi i Sassuolo.

Diawara i Napoli er også en mulighed.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Av av av CR7... Den skulle du have scoret på.


Jeg tror først vi skal se hvilken europæisk turnering (hvis vi skal spille nogen overhovedet) før jeg tør gisne omkring eventuelt erstatninger eller salg.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Det havde været skægt, hvis Inter og Atalanta skulle mødes i sidste runde.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
0-1 Atalanta.

Som ventet ingen hjælp fra gobboerne.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Pis og lort, øv bøv der røg CL nok. Men spænding trods alt i sidste runde. Kommer Empoli eller Sass foran... så kan alt ske. Empoli bliver ikke let for Inter, da de skal have point for at sikre sig overlevelse.
Ærgerligt Ronaldo ikke var skarpere i dag, men atalanta gør det sku flot.
Nå desværre ender det nok med EL bold, skuffende når man ser på at vi i langtid havde et godt hul til 5 pladsen. Men vi kan kun takke os selv, vi har smidt rigtig mange dumme points denne sæson også da det for alvor galt. Men mit håb er ikke helt slukket endnu, venter til sidste runde med at komme med min endelig dom over vores sæson.
Forza Milan
annonce
0