Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MaggiMagg
nå boys, uafgjort hos atalanta og juve, og napoli tværede inter. spændende sidste runde venter.
Skrevet af Bishop
Ingen kan leve med uafgjort, det bliver sgu nervepirrende.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Jo længere tid Genoa kan holde 0-0 eller komme foran mod Fiorentina, jo mere er Empoli presset til at få point mod Inter. Sassuolo har jeg ingen tiltro til.

Selv da Allegri skiftede hele det offensive kavaleri ind mod Atalanta, magtede de ingenting.

Inter var heldige i runde 38 sidste år. Det held må de gerne mangle i år.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/138259/milan-close-sensi

Det vil være en spændende tilgang, men 13 mio. euro plus modregnet de 12 mio. euro de skylder på Locatelli, er alt for meget, når han har kontraktudløb næste sommer.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes det er en af de mest spændende spillere i Italien.
Ser man på de priser Barella og andre nævnes til, er €25m helt fint i mine øjne.

Så kan vi passende hente Pellegrini i Roma for €30m og sælge Kessíe for €50m.
Skrevet af Martinovic
Det kunne være fedt, men jeg kan ikke finde en bejler til Kessie, som tilmed vil betale de penge.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Sensi håber jeg også på at kunne være en anstændig løsning. I hvert fald får vi en der er bedre venner med bolden end både Biglia og Bakayoko. Men som der også er nævnt, sælger man Kessie så mangler man en dynamisk 8´er til den position.

Kessie er lidt af et enigma for mig. Han tager ofter de rigtige løb og komme i nogle gode situationer, men det virker også til at han har to venstrepoter. Derudover han taber alt, alt for mange bolden på midten hvor at hele holdet er i færd med en omstilling og derfor bliver fanget totalt.

Jeg kender ikke til nogen helt optimal løsning på den position, men hvis Kessie kan sælges for 50 mil så klart. Jeg håber der er et PrL hold der læser med her.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
@old bull
Ja, anser også klart Sensi som et alternativ på playmaker-positionen. Og så kan vi for min skyld godt beholde Biglia som backup.

Med et salg af Kessíe anser jeg at vi mangler to dynamiske spillere. Et af mine kritikpunkter af Leonardo, har været at vi ikke fik hentet et alternativ. Det til trods for at Kessíe også spillede en her sæson året før uden en backup (fordi Locatelli ikke blev set til den rolle - af uforståelige årsager).

Jeg havde personligt store forventninger til ivorianeren og jeg mener, til dels, også at problemet er taktisk. Som @pirlo var inde på den anden dag, er Kessíes løbepensum super vigtigt for vores balancen på holdet.
Problemet opstår når han har bolden på fødderne.

Her synes jeg Gattuso rammer forkert i hans taktik. Egentlig overraskende, for han burde "bare" have de samme instrukser som han selv havde. Han skal løbe, presse og tackle. Når han får bolden, skal den hurtigst muligt videre til en medspiller.

Problemet i en 4-1-4-1, er at der ikke ligger en 10er foran ham, der kan være kreativt omdrejningspunkt. Dermed har vi, i mine ydmyge optik, behov for at spille med en mere boldsikker 8er.

Et alternativ, som jeg også kunne være stor tilhænger af, kunne være at ændre taktikken til en 4-4-1-1. Dermed kunne man spille med med Sensi og Kessíe sideordnet og Paqueta foran. Det vil samtidig skabe noget mere plads til vores wings og få en spiller tættere på Piatek.

Men kan vi få et beløb omkring €40m for Kessíe (som der har været nævnt at Tottenham og Arsenal skulle står klar med), ser jeg bestemt gerne vi sender ham videre.

Alternativet kunne hedde Lorenzo Pellegrini, der pt. har en frikøbsklausul på €30m.
Han er en bedre boldspiller, men bidrager selvfølgelig ikke helt med det samme rent defensivt.

Et andet oplagt emne er naturligvis Sensis makker i Sassuolo, Duncan. Her får man mere af samme skuffe som Kessíe, dog anser jeg at Duncan har bedre forståelse for egne evner.
Skrevet af Rossoneri
Sky melder at Luis Campos er Gazidis´ favorit når/hvis Leonardo smutter.
Skrevet af Martinovic
Leonardo skulle være tilbudt en rolle for Brasiliens landshold. Det er også en stor mulighed for ham, selv om jeg vil være ked af at miste ham.

André Silva bekræfter, at han vender tilbage. Jeg er begejstret og håber, at Gattuso eller den næste Milan-træner vil benytte to angribere.

https://www.football-italia.net/138309/mario-rui-offered-milan

Fint at sige nej til ham. Han er ikke bedre end Rodriguez.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er efterhånden noget af en Monaco-anklave vi får samlet, hvis Campos kommer til (som flere aviser melder). Spørgsmålet er så om man går hele vejen og henter Jardim ind også. Ville være ganske interessant.
Skrevet af Old Bull Lee
@Rosso

Kessies problem er, korrekt nok, taktisk da han højst sandssynligt er instrueret i at tage de dybe løb men måske ville han være bedre på 6´eren da han samtidig kunne dække et enormt område med sit løbepensum, lidt ala den rolle Bakayoko har haft.

Jeg er dog ret så lunken ved at spille med 1 angriber når vores offensive midtbanespillere er så forholdsvist svage. Paquetá er klart rar at have tæt på Piatek men jeg synes egentlig også at Hakan har været god når han har ligget mere centralt.

Netop derfor kan jeg godt lide Borini, for han tager en masse dybe løb som skabe sindssygt meget plads til både Rodriguez og Hakan. Bevares, han kan ikke ramme målet, om så hans liv gjaldt, men hans arbejdsradius og at han faktisk gør hvad der bliver bedt om, betyder at andre spillere kan sættes i scene.

Det bliver en smule spændene når Jack kommer tilbage, forudsat at han kommer tilbage på samme niveau og om Hakan rykkes tilbage på venstrekanten. Personligt kunne jeg godt tænke mig at skyde ham af.

Derudover er det spændende med Campos, jeg er dog en smule lunken ved den der ´køb billigt, sælg dyrt´ politik, som nok går i mindre-mellemstore klubber, men det er ikke Milans game, som jeg anser det. Man så også hvorledes det gik med Monchi i Roma.

Det er noget nær umuligt at lave handler som går under radaen eller hvor prisen ikke bliver skruet gevaldigt op, når man er Milan.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/138385/milan-ask-simone-inzaghi

Han har gjort det godt i Lazio, men kan han skubbe Milan det næste stykke?

Jeg synes, der er flere spændende trænernavne i øjeblikket, og både Milan, Roma, Inter og Juve ser ud til at skifte ud.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/138382/conte-inter-done-deal

Lidt af en løn han kommer til at hive hjem, og jeg tror ikke engang, at han er en bedre løsning end Spalletti.

Mojn do!
Skrevet af Interforlivet
og jeg tror ikke engang, at han er en bedre løsning end Spalletti.
Som du kan se hvis du kigger med i Intertråden engang imellem, er vi flere interisti som har det mere end svært med udsigten til at have Conte på sidelinjen.

Men at han ikke skulle være en bedre løsning end Spalletti på trænerposten er altså temmelig fjollet at påstå. Prøv engang at sammenligne de to træneres CV´er. Selvfølgelig kan man ikke basere forventninger til en træner udelukkende på et CV, men man kan sagtens bruge CV-perspektivet her til at understrege at Conte som træner befinder sig i en anden klasse end Spalletti.
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror egentlig Conte passer som fod i hose til Inter - af flere årsager.

Han kommer (potentielt) til en klub der har primær fokus på etablerede spillere. Af samme årsag ville han være et mismatch i Milan.

Samtidig oplever jeg mere pragmatisme i tilgangen til fodbold. Der er ikke de store krav til underholdningsværdien, så længe der kommer resultater. Det er vigtigt for mig at understrege at jeg siger dette med største respekt. Personligt er det en af de væsentlige årsager til at jeg ønsker Leonardo væk.

Conte kommer også til en trup der, langt henad vejen, er skræddersyet til ham (omend der nok skal komme nogle tilføjelser).

Som jeg ser det, kan Inter vel stille med et top3 tre-mands forsvar i Europa - hvis ikke dét bedste. Det er uhyggeligt stærkt, underforstået at Godin bliver præsenteret snart.

En midtmane med Ninja og Brozovic ser også super stærk ud og helt i Contes billede. Og med Vecino og Gagliardini som alternativer, er I vel ret beset fuldt besat der. Valero og Mario har dog næppe noget at gøre på en Conte-hold.

Og man kunne jo egentlig påstå at Icardi var som skabt til Contes måde at spille fodbold på. Spørgsmålet er så om forholdet står til at redde.

Der hvor holdet nok skal forstærkes, er på kanterne (både wingbacks og wings), i min ydmyge mening.

Asamoah passer vel sagtens ret godt på beskrivelsen af en wingback under Conte. Men derudover skal der nok nye navne til - antallet afhænger af hvad der sker med Cedric.

Perisic vil ligeledes være skræddersyet til systemet og konceptet. Spørgsmålet er om han har bestemt sig for at det skal hedde PrL efter sommerferien.
Politano er også en godt bud, mens Candreva med sin arbejdsiver egentlig også passer på profilen - måske mest som wingback.

Men nye navne skal der nok til.

Personligt vil jeg ikke være overrasket hvis Inter viser sig at være førsteudfordrer til Juve med Conte ved roret.
Skrevet af Rossoneri
@old bull
...men måske ville han være bedre på 6´eren da han samtidig kunne dække et enormt område med sit løbepensum, lidt ala den rolle Bakayoko har haft.

Ja, eller med udgangspunkt på 8eren, som Gattuso jo selv havde. Jeg ville ikke være super tryg med at det var Kessíe der skulle bringe bolden ud af egen zone.

Egentlig synes jeg det kunne være spændende med en 4-4-1-1 (som tidligere skrevet), med Sensi som dyb playmaker, Kessíe som destroyer og Paqueta som trequartista.

...men jeg synes egentlig også at Hakan har været god når han har ligget mere centralt.

Enig - håber sådan set også at vi beholder ham. Han dækker både kant og 10er. Så er der rotationsmuligheder til både Jack og Paqueta.

Netop derfor kan jeg godt lide Borini, for han tager en masse dybe løb som skabe sindssygt meget plads til både Rodriguez og Hakan.

Jeg "køber" sådan set din pointe. Jeg kommer bare aldrig til at tale for en Borini på et Milan-hold. Hans slutprodukt er simpelthen for ringe.
Når det er sagt, så foretrækker jeg dog ham over fx Laxalt any day.

Det bliver en smule spændene når Jack kommer tilbage, forudsat at han kommer tilbage på samme niveau og om Hakan rykkes tilbage på venstrekanten. Personligt kunne jeg godt tænke mig at skyde ham af.

Jeg er kæmpe fan af Bonaventura.
Han er, i min bog, den mest intelligente spiller vi har i truppen. Og så er han en person der går forrest og har vist sig at være kulturbærer.

...jeg er dog en smule lunken ved den der ´køb billigt, sælg dyrt´ politik, som nok går i mindre-mellemstore klubber, men det er ikke Milans game, som jeg anser det.

Jeg synes det er en super god pointe.
Spørgsmålet er dog hvad en opgave reelt vil gå på i Milan.

Som jeg ser det, går det primært på at finde de helt store talenter (som han gjorde det sammen med Moncada i Monaco).
Hvis vi har mulighed for at finde 3-5 spillere i samme kategori som Paqueta og Piatek over de næste par sæsoner, har vi jo reelt et godt udgangspunkt for at skabe et nyt storhold.

Det kræver selvsagt at vi får nogle ledere ind på holdet, der kan være med til at bygge en stærk kultur op, som de unge talenter kan udfolde sig under.

Her kunne Campos passende snuppe Thiago Mendes med fra Lille. Ham så jeg egentlig gerne være førstevalg på Kessíes plads.

Det er noget nær umuligt at lave handler som går under radaen eller hvor prisen ikke bliver skruet gevaldigt op, når man er Milan.

Her er jeg faktisk ikke helt enig med dig.
Jeg vil påstå at både Piatek og Paqueta er hentet til priser der ligger væsentlig under en umiddelbar markedsværdi.

Men jeg er omvendt helt enig i at det ikke er en let opgave.

Her må en klub som Dortmund fungere som forbillede. De har fx lige hentet Julian Brandt for peanuts ift hans talent.

Først og fremmest anser jeg det dog som bydende nødvendigt at vi får en ledelse på plads med klare rollefordelinger og samme arbejdsfilosofi. Det er ikke tilfældet med Leonardo pt. og mon ikke hans exit bliver meldt ud efter kampen på søndag.
Skrevet af Old Bull Lee
a, eller med udgangspunkt på 8eren, som Gattuso jo selv havde. Jeg ville ikke være super tryg med at det var Kessíe der skulle bringe bolden ud af egen zone.


Jeg kan egentlig godt følge dig, for boldtab ville være endnu mere fatale hvis det er bindeledet mellem forsvar og midtbane der står for dem end hvis det er en 8´er hvor 6´eren alligevel kan støtte op. Dog kunne opgaven for 6´eren være at spille korte afleveringer til hvem der nu lå på midtbanen. Det ville selvfølgelig give et mere defensivt udgangspunkt da man ville skulle have en midtbane ned i banen til at ´hente´ bolden.

Dog kunne opspillet også starte fra bagerste kæde (hvilket det til dels gør nu) således at 6´eren ikke skulle bringe den ud af egen zone.

Enig - håber sådan set også at vi beholder ham. Han dækker både kant og 10er. Så er der rotationsmuligheder til både Jack og Paqueta.


Men hvem ser du på wingen? Før skaden var Jack på central-venstre og Hakan på wing. Paqueta skulle så rykkes ind på Jacks plads (som nu) og de alle tre skulle rokeres eller?

Det relaterer sig egentlig til min pointe omkring Borini. Nej, han har simpelthen ikke klassen, afslutningsmæssigt, til Milan. Han kan noget andet og det jeg umiddelbart er begejstret for er at vi ser en wing der angriber bagerste stolpe. Det fungerer virkelig godt især når vi har så et benet en spiller som Suso. Der kun vil skyde på mål eller skrue den til bagerste.

Derfor synes jeg måske lidt at det er lidt synd at vi har 3 spillere til to pladser som søger samme rum. Så enten skal vi ud med Suso og ind med en dybdeløbende wing der har noget målfarlighed. Ellers skal vi fyre Hakan eller Jack. Jeg ved godt hvilken løsning jeg hælder i mod (Ud med Suso)

Jeg deler din begejstring for Jack. Måske den bedste handel vi har lavet de sidste 10-15 år. Han var god i Atalanta, men total overlegen i Milan. Derudover virker han som et enormt sympatisk menneske.

Her er jeg faktisk ikke helt enig med dig.
Jeg vil påstå at både Piatek og Paqueta er hentet til priser der ligger væsentlig under en umiddelbar markedsværdi.


Den er jeg helt med på, men jeg mener man også skal kigge på noget kontekst for de respektive handler. Piatek havde en god halvsæson og kom fra polsk ukendt fodbold, handelen var derfor ikke uden risici. Bare tænk på alle de one-season wonders vi kunne have købt. Zaza, Destro etc. (hov, ham lejede vi jo). Vi har altid haft et godt forhold til Preziosi som jeg også mener er et forhold at tage med ind. Jeg er overbevist om at prisen er et resultat af at vi slog til så hurtigt, der var andre ude efter ham ifølge rygterne, men vi var villige til at tage chancen (hvilket har vist sig at være en god ide). Paqueta er jeg mere enig i var en god handel, men vi kunne lige så godt have stået med en Gabriel Barbosa. Det skal selvfølgelig ikke tage noget fra Leonardo og hans overtalelsesevner.

Først og fremmest anser jeg det dog som bydende nødvendigt at vi får en ledelse på plads med klare rollefordelinger og samme arbejdsfilosofi. Det er ikke tilfældet med Leonardo pt. og mon ikke hans exit bliver meldt ud efter kampen på søndag.


Igen må jeg erkende mig enig med dig. En klart defineret filosofi og en struktur er alfa omega i moderne fodbold, især hvis man skal skabe kontinuitet. Det er vel også det som Gazidis er hentet ind til. Det der er essentielt her er at vi har en sportsdirektør klar til at tage over hurtigst muligt. Det nytter ikke noget at gå ind i et transfervindue i halv fart. Vi skal være fremme i skoene hvis vi skal lave de gode handler, de sker enten først eller sidst i transfervinduet.

Derudover skal der også en afklaring omkring Gattuso, men måske venter vi på at trænerkarussellen roterer og ser hvem der mangler en stol når musikken er ovre. Det er dog ikke et scenarie jeg håber på eller anser for realistisk, men hvem ved. Hvis vi kan fange en Sarri ville jeg ikke beklage mig.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Men hvem ser du på wingen? Før skaden var Jack på central-venstre og Hakan på wing. Paqueta skulle så rykkes ind på Jacks plads (som nu) og de alle tre skulle rokeres eller?

Jeg ser en flad fire-mands midtbane med Sensi og Kessíe centralt, Jack på venstre og Paqueta som 10er.

Det efterlader rigtigt nok tre spillere til to pladser - det mener jeg dog også er en nødvendighed hvis vi skal holde et højt niveau over en sæson. Ikke mindst med en Bonaventura der kommer retur fra en meget lang skade.

Så enten skal vi ud med Suso og ind med en dybdeløbende wing der har noget målfarlighed.

Enhver der har fulgt med i denne tråd, ved at jeg næppe ville græde mange tårer hvis Suso skulle forlade os. Dét sagt, så har jeg en idé om at et systemskifte til enten to i front eller en 10er bag vores angriber, ville gøre at han havde bedre mulighed for at levere.

Men, og det er et stort "men", man har efterhånden mistet troen på at han kan levere konsistent.

Hvis vi kan fange en Sarri ville jeg ikke beklage mig.

Jeg synes Sarri, på mange måder, er en fantastisk træner. Og han passer på beskrivelsen når det kommer til at spille offensiv fodbold.
Der er dog én ting jeg mener diskvalificerer ham; at han nærmest nægter at udvikle talenter.
Hvis det er den strategi man har på transfersiden, ville det være et selvmål at hente Sarri ind.

Hvis Gattuso skal skiftes ud - hvilket jeg anser som mere og mere tvivlsomt - er min personlige favorit Jardim.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Sarri har jeg ikke ha nogen holdninger til. Han var god i Italien, men han har ikke ligefrem været prængende i Chelsea.
annonce
0