Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri du skrev

Som jeg læser det, vurderer Giampaolo pt om Castillejo og Suso kan bruges. Egentlig beholder jeg helst førstnævnte, da han har vist at han både kan spille 10er og seconda punta.

Seriøst, vil folk hellere af med suso end castillejo?
Har intet imod castillejo og rino gav ham for alvor aldrig chancen og derfor syntes jeg - han fortjener en sæson mere.
Men stod valget imellem suso eller castillejo, ville jeg aldrig være i tvivl om hvem jeg ville vælge! Suso var igen denne sæson vores vigtigste offensive spiller. Det kan der ikke være to meninger om.

Nå men ser udtil vi går endnu en travl sommer imøde, personligt håber jeg meget på sensi og rui.
Frygter at donnarumma, suso og romagnoli alle smutter.

Kan sagtens leve med et farvel til donnarumma og suso. Men smutter romagnoli også bliver jeg dybt bekymret! Donnarumma hæver en for høj løn og Reina og den unge med P kan godt erstatte ham, suso står lidt i stampe og bør kunne indbringe en pæn sjat penge. Men romagnoli, vild jeg fandme ikke af med - han er i mine øjne vores største stjerne på holdt og vores leder. Det sagt, kan jeg godt forstå hvis han vælger at smutte - hvis vi holder udsalg!!

Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Det er en lidt en vurdering der trækker i flere retninger.

Synes jeg (helt isoleret) at Castillejo er en bedre spiller end Suso? Nej.

Men vi må se dette udfra et perspektiv der hedder at Giampaolo kommer til og at han vil spille med diamant på midten og to i front.

Deri findes der (efter min mening) to pladser som Castillejo og Suso kan være relevante til - offensiv midt og seconda punta.

Med det in mente, mener jeg at Castillejo har vist sig bedre på de givne pladser.
Faktisk synes jeg at Suso har decideret diskvalificeret sig selv til de pladser.

Suso er en one-trick horse. Og det kan være ganske fint, men jeg ser ham ikke fungere i en 4-3-1-2.
Skrevet af Rossoneri
Og så synes jeg bestemt der kan være flere meninger om hvem der er vigtigst for vores offensiv.
Her mener jeg Calhanoglu var en vigtigere brik i 17/18 sæsonen.
Hans stats bakker også dette op.
Skrevet af Martinovic
Vi skal hurtigst muligt have Giampaolo på plads. Derefter er det forhåbentligt nemmere for Maldini og Boban (er han officiel)? at finde de spillere, Giampaolo vil have.

Igen er det lige så vigtigt at få solgt spillere, som det er at få købt spillere. Desværre står bejlerne ikke i kø for at købe vores spillere. Bare vi kan skippe Biglia videre og få solgt Suso, er vi godt på vej.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
GdS melder i hvert fald at vi skulle være meget åbne for st få sendt Biglia videre, for at spare hans løn.
Skrevet af Martinovic
Ja, han vil være den spiller med den næsthøjeste løn efter Donnarumma. Jeg vil ikke græde snot, hvis begge er sendt videre efter 31. august.

Donnarumma har vi alligevel ikke resten af hans karriere, og vi kan lige så godt sælge nu, hvor han har en høj værdi og så samtidig spare hans løn. Det vil give en mere jævn lønstruktur i klubben. Desuden har vi fine alternativer i klubben.

Jeg tror, vi går en spændende sommer og sæson i møde. Hvor vi i sidste sæson var tæt på og også burde have snuppet en top4-placering langt inde i sæsonen, så tror jeg, der kommer andre boller på suppen i næste sæson. Ambitionen er måske stadig top4, men det vil ikke på samme måde være en forventning.

Giampaolo kan implementere en gammel, velkendt spillestil med et ungt og forhåbentligt sultent mandskab.

Jeg læste et rygte i dag, på fjæsen hvor Sassuolo havde foreslået en byttehandel mellem Cutrone og Sensi. Milan har forhåbentligt afvist dette. Jeg ser gerne Sensi i klubben, men ikke på bekostning af Cutrone.

Desuden ser det ud til, at vi skal spille EL i næste sæson, da en høring i CAS er skemalagt til midt i august. Ikke lige hvad jeg havde håbet på.Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Giampaolo vil have Torreira, som han også trænede i Sampdoria. Det vil være en spændende løsning til 6’eren. Han koster efter sigende 50 mio. euro, hvilket er i den høje ende for os. Måske vi kan bytte med Suso eller Kessie. Der bør ikke være forskel på de tre spilleres pris.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Piatek-Silva
Paqueta
Hakan-Torreira-Sensi

Det ser ikke tosset ud.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Så blev det officielt; Maldini overtager Leos plads og Zvone bliver ´Chief Football Officer´. Jeg er dog totalt blank på, hvad sidstnævntes kompetencer egentlig er, men han har vel noget erfaring fra sin tid i FIFA han kan trække på.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
@old bull
Ja, Boban er vist, for de fleste, et ubeskrevet blad.
Som jeg forstår det, handler det om at tage sig af det "politiske". Altså at arbejde med UEFA, forbundet og forskellige organisationer.
Heri må man formode at han, via sit virke i FIFA, har noget brugbar erfaring.

Og så handler det vel sagtens også om at finde én der var en væsentlig kulturbærer og som kan være med til at genskabe denne.

Maldini overtager Leonardos plads på papiret - som jeg ser det, er rollen dog anderledes, idet der ventes at komme en DS til (Massara).
Dermed tror jeg at Maldini faktisk får den rolle Leonardo forventede/ønskede at have - altså med et større sportsligt ansvar, mens vores kommende DS skal tage sig af de mere praktiske opgaver.
Skrevet af Rossoneri
Lovrens folk har været til møde med Maldini i Casa Milan idag.
Der skulle dog, indtil videre, ikke være kontakt med Liverpool omkring en transfer.
Skrevet af Martinovic
Lovren er ok, men han er i sin bedste alder og vil helt sikkert kræve en høj løn a la Biglia. For mig er det et no go.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Lønniveauet er helt klart afgørende. Hvis jeg forstår ret, tjener Lovren ca. €5m brutto i Liverpool (ca. €2,5m net).
Det er ca. €800k mere end Zapata. Lovren kommer næppe til som reserve, med krav om lønstigning (min tese) og i det lys kunne man håbe at der kunne findes en fornuftig løsning.
Skrevet af Rossoneri
Det forlyder at Suso skulle have krævet €6m net om året, for at skrive under på en ny kontrakt der ikke indeholder en frikøbsklausul.
Jeg synes det er decideret provokerende ovenpå den fornærmende ringe sæson han (igen igen igen) har haft.

Man kan da også lure på om det ikke er et "trick" for at sikre at klubben vil sælge ham i indeværende vindue. Han synes i hvert fald som en spiller der har haft sit fokus langt væk fra Milan i lang tid.

Maldini og co. skulle ikke forvente at kunne sælge ham til klausulprisen (€38m), men vurderer snarere at han vil kunne indbringe €25-30m.

West Ham nævnes som mest oplagte destination, med Arsenal og Tottenham som alternativer. Afsted med ham - han ejer ikke bundniveau og passer ikke ind i systemet.
Skrevet af Martinovic
Altid sværere at få en høj pris for spillere, man ønsker at skille sig af med.

Nu har vi i det mindste staben mere eller mindre på plads. Et spørgsmål om dage før Giampaolo og Massara bliver officielle.

Det bliver et puslespil at få køb og salg til at give plus, uden at vi skal blive svækkede.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Haha har suso haft en fornærmende ringe sæson igen igen igen... hehe okay... jep hakan og co gjorde det bare langt langt bedre...

Det sagt, så håber jeg suso sælges. Det samme gælder hakan og borini. Castillejo fortjener en sæson mere hvor han får chancen.
Laxalt, og ham kroaten skal også væk.
Ind rui, sensi og en dygtig midt mere. Derudover skal vi hente en off midt med fart
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Selvfølgelig er det da fornærmende ringe at spille som en sæk kartofler fra november til april. Det kan vel selv du - uanfægtet din forelskelse i Suso - ikke fornægte...

At man så ovenpå sådan en sæson, går ud og kræver sin løn fordoblet, tangerer jo surrealisme.

Og hvad i al verden har Calhanoglu med sagen at gøre?
Hvad end han har præsteret, ændrer vel ikke ved at Suso (igen igen igen) har slået det fast med syvtommersøm, at han ikke ejer kontinuitet.

Han skal ud af vagten og det kan ikke gå hurtigt nok.
Skrevet af Pirlo21
Det ændre da ikke ved, han klart var vores bedste offensivspiller set over hele vores sæson. Bare kig på mål og assist og sammenlign det med resten af vores offensiv...
suso havde en rigtig dårlig periode, ingen anfægter det og da især ikke mig. Som jeg også øbende har påpeget flere gange, at castillejo havde fortjent at starte istedet for suso.
Men når man gør hele sæsonen op, var suso vores bedste mand offensivt - længere er den ikke. Piatek har jeg ikke medregnet.

Det sagt ønsker jeg som sagt at suso sælges, da han virker til gerne at vil prøve noget nyt og fordi et salg vil give god profit. Og vi trænger til at ændre vores offensive koncept. Så et salg giver god mening.Skrevet af Rossoneri
Jeg antager at du - som de fleste andre - bedømmer spillere udfra de forventninger der er til dem (?)

Suso har langt henad vejen defineret vores taktik de seneste mange sæsoner - simpelthen fordi han ikke kan bruges på andre positioner end højre wing. Det forpligter - og det har Suso endnu engang vist at han ikke lever op til.

Spørgsmålet er jo ikke om Suso er bedre end Halilovic - selvfølgelig er han det. Men de er heller ikke hinandens alternativer.
Suso repræsenterer en værdi og en løn der afføder et "nøglespiller" prædikat. Og når han ikke leverer som en sådan, må han nødvendigvis være en kæmpe skuffelse.

Og selvfølgelig er den da længere end at Suso skulle være vores bedste offensive mand.
Det burde være ret tydeligt, hvis man besværer sig med at analysere lidt dybere, at Suso har været medvirkende til at mange af de andre offensive spillere har haft det svært.

Navnlig fordi han (generelt set) er ekstremt langsom i sin boldomgang og ikke mindst fordi kvaliteten i hans indlæg (som fx Piatek er meget afhængig af) er meget ringe.
annonce
0