Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Old Bull Lee
Det er hvertfald yderst optimistisk hvis man tror Sensi ville kunne fås for mindre, så hvis ens ledelse ikke syntes en spiller af den kaliber ikke er det værd har de tydeligt ikke fulgt med i prisudviklingen.


Altså der er jo ikke tale om en prisudvikling og markedet strækker sig i flere retninger. Det vel altid op til den enkeltes klub økonomi om prisen for en spiller er for dyr jvf. spillerens profil og pris. At skrive at den sportslige ledelse ikke har fulgt med prisudviklingen taler jo for sig selv. Selvfølgelig har de da det, andet giver jo ingen mening, men det er vel en vurderingssag ifht. ens egen økonomi. Er han det værd? Måske, men vi havde nok ikke råd til være med på prisen eller prisudviklingen da Inter kom på banen. Milanoklubberne står i to radikalt forskellige økonomiske situationer.

Du, Zanetti, læser min kommentar som fanden læser biblen.

Hvis du forholdte dig nogenlunde sobert til mit udsagn, så var det jeg skrev at endelig viste ledelsen at de ikke bare kastede penge efter spillere, men forholdte sig til de muligheder som var på markedet.

Du aner jo lige så lidt hvilke kvaliteter Sensi har, før han er prøvet i en storklub hvor forholdende, trods alt er noget anderledes. Mit eksempel med Berto er vel passende, han havde spillet en brændsæson i Genoa og fået et par landskampe under bæltet, men floppede fælt i Milan og nu var de +20M € lige pludselig ret mange penge at give for en spiller.

Det kan selvfølgelig være at du har en professionel indsigt i "markedet" og i så fald må du hjertens gerne belyse os med dine gaver.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Men Foggy, din personlige holdninger til priserne på markedet ændrer jo ikke på hvilket niveau de faktisk har bevæget sig op på. Nu er €25m ikke specielt mange penge.


Igen, det er jo relativt og i forhold til de spillere der er på markedet pt. Det er vel mange penge for en klub der sidder i ret alvorlige forhandlinger med CFCB og ikke har råd smuttere.

Der er temmelig mange personer der har modsætningsfyldte og til tider, ret så arbitrære, idéer om Milan. Først skal klubben kritiseres for at bruge alt for mange penge i vintervinduet på spillere og nu skal de bruge mange penge på enkelte spillere fordi at "markedet" diktererer det?

Jeg har endnu en smule tiltro til at ledelsen vurderer pris ifht. kvalitet og ikke bare smider om sig med penge fordi at en klub tager x-antal kroner for en spiller. 25M€ er mange penge for en spiller såfremt spilleren ikke præsterer og med Milans økonomi taget i betragtning.

Omvendt er det ikke mange penge for top-4 PL klubber eller PSG/Juve/Real etc.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Geddar , moderator
Selvfølgelig er der tale om en generel udvikling, hvorunder de enkelte forhold modererer i den ene eller den anden retning. Min kommentar skulle ses i lyset af at Foggy over flere omgange har kommenteret lignende, hvorfor det tyder på han ikke er i sync med den generelle markedsudvikling.

I øvrigt er der jo ikke nødvendigvis et paradoks. Jeg påstår jo ikke de skal betale mange penge. Jeg forholder mig blot til at hvis man vil købe, så må man forholde sig til den retning markedet har bevæget sig i de senere år. Og her er €25m for en stærk spiller, der endnu har en del år tilbage, og har nogle år tilbage på kontrakten ikke meget.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Old Bull Lee
Ja, en general udvikling men hver handel er partikulær uanset hvordan du vender og drejer det. Fordi der er en generel tendens er der en række parametre i hver handel som man må tage med såsom kontraktlængde, præstation, om spilleren er i overskud etc.

Den generelle prisudvikling forhindrer ikke en god handel, rent økonomisk, der går imod den generelle tendens.

Det er vel paradoksalt at man på den ene side påstår at ledelsen ikke er attuned til markedet hvis de ikke vil betale for høje, i deres optik, pris men samtidig klandrer dem for at bruge for mange penge i sidste transfervindue.

Altså bliver imperativet; I skal ikke bruge for mange penge, for dem har i ikke, men i skal samtidig bruge mange penge fordi markedet dikterer det. Det er vel paradoksalt.

Det min intervention gik ud på, var at vi endelig havde en ledelse som trak sig, da de fandt prisen for høj. At vi så har markedseksperter etc. her på forummet, hylder jeg da. Men ærlig talt har jeg mere tillid til Maldini og Massara end den generelle bold.dk bruger. Beklager.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Milan har efter sigende afsat 80-100 mio. euro til markedet, og hvis der skal bruges 25 mio. euro på Sensi, er der mindre til resten.

25 mio. euro er ikke alverden i nutidens marked - slet ikke for de spanske topklubber, de engelske klubber og for Juventus, men det er mange penge for Milan, og det er ekstra mange penge at give for en lodseddel.

Milan brændte nallerne på Bertolacci, som var lige så god som Sensi, men han slog ikke til. Det samme kan nemt være tilfældet med Sensi.

5 mio. euro plus 15 mio. euro købsoption eller købsobligation er mere sigende.

Det samme kan i øvrigt siges om Barella. Talentfuld spiller, men på ingen måde 50 mio. euro værd.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/139814/milan-open-torreira-talks-arsenal

Kilden er mindre troværdig, men rygtet vil ikke dø ud.

Det mest spændende i artiklen er, hvis Elliot har sat en max løn på 2,5 mio. euro. Det er et fornuftigt sted at starte, til klubben får mere styr på lønudgifterne.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hvad der (i hvert fald for mig) for få dage synes at være en utopi, er måske ikke så far fetched alligevel.

I hvert fald melder, normalt pålidelige, Pedullà, at Torreira har meddelt Arsenal at han ønsker at forlade klubben. Arsenal ejer selvfølgelig hans kontrakt og kan gøre som de vil, men det er sjældent at man ser klubber beholde spillere der har indgivet en transfer request.

Der er dog stadig et stykke vej til at han rent faktisk havner i Milan. Først og fremmest må det være et stort spørgsmålstegn om der kan findes en økonomisk løsning der passer begge klubber.

Som jeg forstår det, har vi allerede afleveret et bud, der går på en to-årig låneaftale med option på køb. Det ville dog undre mig gevaldigt, hvis ikke Arsenal krævede en garanti for køb.
Det ændrer dog omvendt præmisserne i væsentlig grad ift FFP.

Man kan lige indskyde at dette også skulle være formlen for bud på hhv. Theo Fernandez og Ceballos.

Kessíe har løbende været nævnt som en del af en handel. Jeg er simpelthen ikke nok inde i Emerys taktiske dispositioner, til at vurdere om han ville passe ind.

Generelt set, tror jeg dog at han passer rigtigt godt ind i EPL med din dynamik og styrke.

Hvis Torreira lander i Milan, må det dog siges at være noget af et scoop. Først og fremmest fordi det er en spiller der før har spillet en nøglerolle i Giampaolos system.
Skrevet af Geddar , moderator
Der er ingen troværdige rygter fra det engelske om at han skulle have indgivet en TR. I det interview mange refererer til siger han selv han regner med at falde bedre til i det engelske de kommende år, hvorfor han, i hvert fald på det tidspunkt, tydeligvis ikke ser en nærtstående afsked.

Ift. buddet, så tyder det da på at der er tale om lån med obligatorisk køb. Og buddet er så noget for lavt til at kunne accepteres, selv hvis han vil væk. Sanllehi er ret garvet i dét spil. Og ift. obligatorisk købsklausul er der ingen fidus længere ift. FFP.

Og Kessie ville være en sløj afløser, og ikke en spiller der løser noget for Arsenal. Og igen er der ingen seriøse rygter fra det engelske om at klubben skulle være interesseret i ham.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
Der er ingen troværdige rygter fra det engelske om at han skulle have indgivet en TR.

Hvem anser du som troværdige kilder i UK?

I det interview mange refererer til siger han selv han regner med at falde bedre til i det engelske de kommende år, hvorfor han, i hvert fald på det tidspunkt, tydeligvis ikke ser en nærtstående afsked.

Pedullà henviser ikke til dette interview, men at Torreira (efter der er kommet et konkret bud), skulle have sagt til klubledelsen at han ønsker at komme til Milan.

Alle forlydender omkring Torreira går på at han er meget professionel, så mit eget bud er at han ikke kommer til at "tvinge" et salg igennem.
Og i det lys, skal man, givetvis, også se hans udtalelser omkring at falde til i England på sigt.

Men som sportslig ledelse, må man naturligvis tage stilling til en spiller der ultimativt set, ønsker at spille et andet sted. Det er sjældent at man får det optimale ud af spillere der ikke er 100% fokuserede og så kan det, ikke mindst, skabe dårlig stemning i truppen.

Men, lad os nu se hvad der sker de kommende dage.
Skrevet af Martinovic
Det er sandsynligvis også kommet lidt på banen igen, fordi Sensi ser ud til at glippe.

Jeg vil helt sikkert hellere betale 40 mio. euro for Torreira end 30 mio. euro for Sensi.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er sandsynligvis også kommet lidt på banen igen, fordi Sensi ser ud til at glippe.

Eller måske har vi bakket lidt på Sensi fordi Giampaolo foretrækker Torreira og der er kommet indikationer af at det er en mulig operation.

Sensi er, som bekendt, en ide der blev født under Leonardo.
Skrevet af Geddar , moderator
Guardian, Telegraph, Times, Independent, Ornstein bl.a.

"Pedullà henviser ikke til dette interview, men at Torreira (efter der er kommet et konkret bud), skulle have sagt til klubledelsen at han ønsker at komme til Milan."

Ok. Jeg afventer som sagt at der kommer noget fra det engelske. Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig at man slipper Torreira, der er nøglespilleren på midtbanen. I hvert fald ikke før der er en problematisk adfærd. Og det har intet tydet på, og som du selv er inde på virker han netop professionel. Og skulle det så endeligt ske vil prisen også afspejle det.

Arsenal står allerede og mangler forreste mand til midtbanen og en breddespiller. Og vil man have Xhaka til at levere er det helt essentielt med en spiller, der kan komplementere ham, som Torreira gør nu.

Jeg ser det stadig som helvedes usandsynligt at han skifter nu her.

https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Geddar , moderator
@Foggy

"Jeg vil helt sikkert hellere betale 40 mio. euro for Torreira end 30 mio. euro for Sensi. "

Men i får jo heller ikke Torreira for €40m. Det er minimalt over købsprisen, han er nøglespiller, man er i forvejen i underskud på midtbanen og han er på kontrakt til 2023.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Old Bull Lee
Nå men, så ser det altså ud som om at vi har planer om bygge et nyt San Siro ved siden af det gamle. Den plan er, som sædvanlig blevet, modarbejdet af byrådet med borgmesteren - Beppe Sala - i spidsen. Det er klassisk italiensk politik hvor man prøver at stikke en kæp i hjulet på planerne, fordi byen ser det som en indtægtsmulighed.

Fatter de ikke at hvis Milan og Inter skulle bygge nyt stadion med tilhørende faciliteter omkring, ville det gavne selve byen også? Man undrer sig stadig over at internationale konglomorater gider at købe og investere i Italienske klubber. Selvom jeg personligt ikke kan fordrage Salvini og Lega (Nord), så må man håbe på at de lægger pres på bystyret.

På transferfronten ser det ud som at vi går efter Torreira, Kabak og De Rossi. Selvom sidstnævnte har klasse, så vil han altid være Roma-spiller og sådan én ser jeg nødigt i klubben. Desuden går han tit i stykker og skal givetvis have en kæmpeløn.

Kabak ligger vi derudover i kamp med mod Bayern og det udslagsgivende skulle åbenbart være en startplads. Det ved jeg ikke helt om jeg tror på. Mussachio og Caldara er to stærke konkurrenter og Kabak skal (endnu) en gang skifte kultur og sprog. Spørgsmålet er om Massara og Maldini (måske også Hakan) kan overbevise ham. Der rapporteres om at beslutningen falder på fredag.

Torreira har jeg også min tvivl om. Italien tror på den, England ikke. Men hvorfor skulle Arsenal slippe ham uden kamp? Heri skal man også spørge sig selv om hvor utilfreds han egentlig er. SkySport melder om at Praet er den næste på blokken og her kan man i hvert fald argumentere for et mere realistisk køb. Såfremt vi henter Praet ser vi stadig noget tynde ud centralt, især som dækning/erstatning for Biglia. Nu hvor Veretout ventes at komme til Roma og Sensi til Inter, bliver det spændende om Mass/Mald. hiver en kanin op af hatten. Måske en fra Madrid på 2 års lån.


Der er dog larmende stilhed på udadgående transfers omkring Suso, Donnarumme, Cutrone, Biglia, Kessie etc. Det er den samme gamle sang om at vi ikke er i stand til at sælge og slet ikke til en god nok pris. Ifht. CFCB skal vi vel også snart vise noget overskud på transfersiden. De eneste rygter bærer ret tydeligt præg af "silly season", med Rodriguez til Viola etc.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Den plan er, som sædvanlig blevet, modarbejdet af byrådet med borgmesteren - Beppe Sala - i spidsen. Det er klassisk italiensk politik hvor man prøver at stikke en kæp i hjulet på planerne, fordi byen ser det som en indtægtsmulighed.

Jeg må indrømme at jeg er fuldstændig blank på hvad Sala og bystyret skulle få ud af at besværliggøre processen.

Nuvel, jeg forstår godt at der kan være et ønske om at bevare San Siro og få klubberne til at renovere. Men det har klubberne afvist og så er den armlægning vel overstået (?)

Det er klart at et stadionbyggeri skal godkendes ift lokalplaner m.m. (og dermed sidder bystyret med en stærk trumf). Men vil Sala virkeligt spænde ben for projektet - også hvis man fx prøver at finde et andet område.

Det giver absolut ingen mening i mit univers.

Selvom sidstnævnte har klasse, så vil han altid være Roma-spiller og sådan én ser jeg nødigt i klubben. Desuden går han tit i stykker og skal givetvis have en kæmpeløn.

Jeg er faktisk kæmpe tilhænger at De Rossi ideen, af to årsager.

For det første er han virkelig en lederskikkelse - i langt højere grad end Biglia, der har været en stor skuffelse på det plan.

Sekundært er der faktisk det med lønnen. For det forlyder at De Rossi kun kræver €1,4m. Drømmescenariet vil, for mit vedkommende, være at erstatte Biglia med De Rossi, da vi dermed sparer noget der ligner €4m årligt på lønfronten.

Kabak ligger vi derudover i kamp med mod Bayern og det udslagsgivende skulle åbenbart være en startplads. Det ved jeg ikke helt om jeg tror på. Mussachio og Caldara er to stærke konkurrenter og Kabak skal (endnu) en gang skifte kultur og sprog.

Jeg synes først og fremmest at Kabak virker som den rette transfer. Han er ung, han har en relativt lav pris ift en potentiel gensalgsværdi og lønnen skulle også være overkommelig.

Jeg har set lidt modererede meldinger omkring spilletidskravet - der skulle, som jeg forstår det, være tale om at Kabak har krævet at han kommer til at spille - ikke at han bliver fast mand.

Torreira har jeg også min tvivl om. Italien tror på den, England ikke. Men hvorfor skulle Arsenal slippe ham uden kamp? Heri skal man også spørge sig selv om hvor utilfreds han egentlig er.

En ting er helt sikkert - Arsenal lader ham ikke gå billigt og jeg tvivler på at Torreira direkte kræver en transfer.

Det er dog normalt meget pålidelige kilder, der melder at spilleren selv skulle have meddelt klubben at han ønsker at komme til Milan - dog med respekt for at aftalen er gunstig for Arsenal.

Nøglen er givetvis at få solgt Kessíe og Suso - det åbner nogle helt andre døre ift FFP. Og så afventer vi fortsat CFCB / CAS ift en aftale, hvilket selvsagt også har en del at sige.

SkySport melder om at Praet er den næste på blokken og her kan man i hvert fald argumentere for et mere realistisk køb.

Meget handler dog om hvilken formel man kan lave en handel på.
Interessant nok, kan Ceballos vise sig at være et bedre valg fra et økonomisk perspektiv - altså underforstået at vi har held med at lave en to-årig låneaftale med option.

Der er dog larmende stilhed på udadgående transfers omkring Suso, Donnarumme, Cutrone, Biglia, Kessie etc. Det er den samme gamle sang om at vi ikke er i stand til at sælge og slet ikke til en god nok pris.

Kan vi ikke få Lotito indover i en konsulent-rolle? Hehe.

Suso: som jeg skrev den anden dag, tror jeg snakken om at Suso bliver, erspil for galleriet. Det giver ikke mening at beholde en spiller der kræver en fordobling af sin løn, som ikke passer ind i systemet og som må anses som reserve.

Donnarumma: Raiola var på besøg i Casa Milan den anden dag og melding skulle (overraskende for mig) have været at klubben vil gøre alt for at holde på ham. Han er jo ellers den helt åbenlyse løsning på en forbedring af vores driftøkonomi.
Men mon ikke at piben kan få en lidt anden lyd, hvis vi ikke lykkes med at skibe andre af?

Leonardo og PSG synes dog at være eneste realistiske destination.

Cutrone: Donato Orgnoni har ligeledes været på besøg hos Maldini & co. for at diskutere hans agents situation. Meldingen skulle være at vi er klar til et salg - dog starter buddet på €25m.

Biglia: Her tror jeg meget afhænger af situationen omkring Torreira. Jeg tvivler på at vi beholder en spiller til €3,5m som klart andetvalg. I så fald kunne De Rossi jo være den oplagte backup.
Desuden er Gabbia bekræftet som en del af førsteholdet til næste sæson. Han er primært DB, men har ofte spillet 6er også.

Kessie: også oplagt at han smutter. Han passer ikke til Giampaolos fodbold og han bør kunne skabe et pænt capital gain.

Lad os generelt huske at vinduet end ikke er åbnet endnu og mange klubber er i gang med afsøge muligheder. Som regel kommer der lidt af en ketchupeffekt når vinduet åbner og de første handler bliver effektueret.
Skrevet af Rossoneri
Med den store oprydning i gang i Real, var det måske en ide at kigge på Torreiras landsmand, Valverde.

Har set lidt video med ham og kigget på nogle analyser og tror han kunne være et rigtigt spændende bud.
Skrevet af Rossoneri
Tyske medier melder i øvrigt at Kabak tager til United. Det ville jeg synes var rigtigt ærgerligt, da det ikke et let at finde spillere til den slags penge.
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg må indrømme at jeg er fuldstændig blank på hvad Sala og bystyret skulle få ud af at besværliggøre processen.

Nuvel, jeg forstår godt at der kan være et ønske om at bevare San Siro og få klubberne til at renovere. Men det har klubberne afvist og så er den armlægning vel overstået (?)

Det er klart at et stadionbyggeri skal godkendes ift lokalplaner m.m. (og dermed sidder bystyret med en stærk trumf). Men vil Sala virkeligt spænde ben for projektet - også hvis man fx prøver at finde et andet område.

Det giver absolut ingen mening i mit univers.


Jeg må også blankt erkende at det ikke giver mening, men skulle man motivforske så ville det være den gamle omgang italiensk konservatisme blandet med et ultra-rigidt bureaukrati hvori at resultatet ville blive en selvforståelse hvor det lokale styre kan trumfe de globale virksomhedskræfter.

Jeg er faktisk kæmpe tilhænger at De Rossi ideen, af to årsager.

For det første er han virkelig en lederskikkelse - i langt højere grad end Biglia, der har været en stor skuffelse på det plan.

Sekundært er der faktisk det med lønnen. For det forlyder at De Rossi kun kræver €1,4m. Drømmescenariet vil, for mit vedkommende, være at erstatte Biglia med De Rossi, da vi dermed sparer noget der ligner €4m årligt på lønfronten.


Objektivt set kan jeg sagtens se din pointe og ræsonnementet er fornuftigt, men som subjektiv og totalt irrationel fan så ville jeg have det mere end svært ved at se De Rossi i vores trøje. Heldigvis medfører en række gode præstationer hukommelsestab, hvilket Bonehead var et godt eksempel på. (Hvilket han så lige fik vendt om sommeren efter).

Mht. Kabak så er det vel en definitionssag hvorvidt om man er fast mand eller man kræver at man kommer til at spille. Skulle vi ende i Europa, så er udsigten til spilletid måske ikke så lang, hvis vi ikke ender i Europa så skal han virkelig lægge sig i selen for at stjæle pladsen fra Musacchio og/eller en skadesfri Caldara. Men alright, hvis han accepterer udfordringen så er det fint med mig. Det kunne også være herligt med en mere præstationsorienteret kontrakt, noget som vi, mig bekendt, ikke har anvendt særlig tit.

Midtbanen er så den anden faktor. Det er klart at mit personlige hierarki er Ceballos, Kessie og Praet. Kessie har jeg bare en forkærlighed for. Han er frembrusende. Har ingen teknik. Laver en gang i mellem hjerneblødninger, men et eller andet sted kan jeg godt lide den slags spillere. Mere muskel end hjerne. Dog er han nok ikke som skræddersyet til Giampaolos system. Jeg tror jeg afventer, som du også rigtig nok er inde på, at transfervinduet åbner. Så skal der sikkert nok ske noget.

Donnarumma: Raiola var på besøg i Casa Milan den anden dag og melding skulle (overraskende for mig) have været at klubben vil gøre alt for at holde på ham. Han er jo ellers den helt åbenlyse løsning på en forbedring af vores driftøkonomi.
Men mon ikke at piben kan få en lidt anden lyd, hvis vi ikke lykkes med at skibe andre af?

Leonardo og PSG synes dog at være eneste realistiske destination.


Måske er Cutrone nøglen i den sammenhæng. Som jeg skrev tidligere, så kan et salg af Cutrone gøre at Donnarumma bliver. Hvis vi kan sælge Cutrone/Suso/Kessie for ok penge, så har vi vel dækket pænt over de 50 M € vi skulle ifht. CFCB.

Kan vi ikke få Lotito indover i en konsulent-rolle? Hehe.


Ha ha ha. Tja det var vel derfor vi prøvede at få Tare ind?

"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
En af de ting jeg mener gør en god træner, er evnen til at tilpasse sit koncept til de spillere han har til rådighed. Dette blandt andet en af mine anker mod Sarri.

Omvendt er det noget af det jeg mener er Ancelottis mestrer og som Gattuso egentlig, et godt stykke ad vejen, også lykkedes med.

Jeg skal ærligt sige at jeg aldrig har været den største fan af Giampaoli og jeg har da også lidt en bekymring om at det kan blive for taktisk religiøst.

Hvad fx hvis vi ikke formår at komme af med Suso og Kessíe? Skal de så med vold og magt proppes ned i en filosofi, hvor de, ret åbenlyst, ikke passer ind?

Har Giampaolo evnen og, først og fremmest, viljen til at kigge på de kompetencer der er i truppen.

Personligt synes jeg at Sampdorias defensive meritter de seneste sæsoner, skræmmer. I Milan tror jeg ikke umiddelbart at det bliver bedre, fordi vi bliver meget sårbare centralt ifm kontraer.

Og så er der hele den økonomiske del.

Vi skal vitterlig lave nogle væsentlige ændringer i truppen for at stå med en trup der er designet til den 4-3-1-2 Giampaolo sværger til.
Og for at det skal nå i mål med det, skal både den ind- og udgående transferstrategi gå op i en højere enhed.

Reelt skal følgende spillere sælges; Suso, Castillejo, Kessíe, Conti, Laxalt og Borini.

Ind skal hentes; en 6er der er stærk både defensivt og i sit pasningsspil, en ny højre back, en ny venstre back, en ny mezzala, en 10er og en secondat punta.

Jeg mener faktisk at det ville give langt mere mening at blive ved den 4-4-2 / 4-4-1-1 Gattuso sluttede med.

I virkeligheden har man truppen på plads til det og med enkelte justeringer, kan man også forny truppen.

Ovenstående sker næppe, så det er selvfølgelig en mere retorisk iagttagelse herfra. Men bekymringerne kan jeg ikke helt smide fra mig.
Skrevet af Martinovic
Theo Hernandez har ifølge Milannews.it oplyst Real, at han vil til Milan som følge af samtalen med Maldini.
Mojn do!
annonce
0