Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Egentlig en fin aftale han er 23 og har i momenter vist sit potentiale.

Faktisk er Theo Hernandez kun 21 - bliver 22 til oktober. Det er storebror Lucas der er 23.

Men derudover enig i at det synes at være en glimrende handel.

Mit eget bud, er at det betyder farvel til både Rodriguez og Laxalt. Dermed hedder det Hernandez som førstevalg, med Strinic og Abanda som backup.

Det lader til at vores ledelse spiller med kortene ekstremt tæt ind til kroppen når man også tænker på den forvirring der også har været omkring Torreira og blitz-transferet Krunic. Det er næppe en dårlig ting, hvis vi skal ud og lave nogle bargains.

Det er virkeligt dejligt at se at man forsøger at arbejde lidt i skyggen. Det er i åbenlys kontrast til navnlig Fassone og Mirabelli, men også til dels Leonardo.

Konstellationen med Maldini, Moncada og Massara tror jeg faktisk kan blive meget værdifuld.
Skrevet af Martinovic
Jeg har ikke den store fidus til Paredes. Han har ikke vist noget i lange tider og ligner også et flop i PSG.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
De sælger dyrt og deres spillere er sjældent det værd.
og
Spørgsmålet er vel bare om de har lige så ublu en værdiansættelse på ham som de har på Areola. I så fald, er det et nej tak.

Helt enig.
Vi skal simpelthen gøre op med mange års tosset indkøbspolitik.

Der findes masser af bargains derude. Det handler om at have fingeren på pulsen og Moncada er kendt for netop dét. Massara har i den grad også glimrende meritter - i ´16 hentede han som DS, Salah, Dzeko, Rüdiger og Allison for samlet €56m.

Det er den slags handler jeg mener Milan skal være gode til, sammen med tilgang af de bedste talenter.
Skrevet af Rossoneri
Jeg har ikke den store fidus til Paredes. Han har ikke vist noget i lange tider og ligner også et flop i PSG.

Det er jeg godt nok uenig i. Han var en profil i Roma og ligeledes i Zenit.

I PSG har han været fast mand. Jeg har ikke set fransk fodbold nok til at vurdere om han har imponeret, men det siger vel noget i sig selv at han har været det klare førstevalg.

Vi taler om en spiller på 24, der passer perfekt på beskrivelsen af den type spiller vi leder efter.

Alt hander dog, som @old bull skriver, om prisen og PSGs villighed til at sælge.
Skrevet af Old Bull Lee
Faktisk er Theo Hernandez kun 21 - bliver 22 til oktober. Det er storebror Lucas der er 23.


Hov, min fejl. Men i så fald, er det endnu bedre.

Jeg tror netop at Moncarda er vores vigtigste asset. Og bliver det i nogen tid fremover. Det var for det første vigtigt at hente ham til klubben, men i særdeleshed også at give ham ansvaret for scouting-sektionen kan vise sig at være en genistreg. Nu må vi se med Abanda, hvordan han klarer det.

Apropos den venstreback, er der nogen status på Strinic? Er han klar? Bliver han klar eller hvor lang tid regnes han for at være ude?

Er det ikke en smule satset at have et 19 og et 21-årigt talent samt en 31 årig spiller med athletes heart, rendende rundt på den plads, når vi har en schweizisk landsholdspiller i sin bedste alder? Det kan selvfølgelig være et økonomisk spørgsmål, men det kan også koste på længere sigt.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Er det ikke en smule satset at have et 19 og et 21-årigt talent samt en 31 årig spiller med athletes heart, rendende rundt på den plads, når vi har en schweizisk landsholdspiller i sin bedste alder? Det kan selvfølgelig være et økonomisk spørgsmål, men det kan også koste på længere sigt.

Jo, helt enig med dig.

Og vil helt klart også gerne holde på Rodriguez. Synes han passer bedre til Giampaolos foldbold end Gattusos / Montellas.

Men det forekommer mig at vi ikke henter en backup til €20m i en situation hvor vi skal balancere økonomien. Jeg forestiller mig egentlig også at Hernandez har stillet en eller anden form for krav til spilletid.

Men kan man balancere at have Rodriguez og Hernandez til at rotere og samtidig sælge Laxalt og Strinic, synes jeg bestemt det er en mere end godkendt løsning.
Skrevet af Duck
Massara har i den grad også glimrende meritter - i ´16 hentede han som DS, Salah, Dzeko, Rüdiger og Allison for samlet €56m.


Hvorfor krediterer du Massara for handler, som Sabatini stod for? Det er et reelt spørgsmål, måske du ved noget, jeg ikke gør.

Hvad angår Paredes, må jeg erklære mig helt uenig i, at han var en "profil" i Roma. Det var han reelt ikke på noget tidspunkt. Han var ganske brugbar, men langt fra uundværlig. I sidste ende blev han, som langt størstedelen af Romas spillere, solgt for plusvalenza.

I Paris vil man af med ham. Alle i klubben, bestyrelsen inklusive, har været så skuffede over ham, forventningerne til ham taget i betragtning, at man aktivt har bedt Paredes´ agent om at finde en ny klub til ham. Hovedårsagen til at han har spillet så mange kampe i foråret er, at Rabiot ikke kunne (måtte) bruges.

Paredes har en lækker, lækker boldbehandling, han kæler nærmest for bolden, og en gang troede jeg selv, at han var en top regista i svøb, men det er han for begrænset til at være. Han ER selvfølgelig en god fodboldspiller, det er klart, men i sidste ende er han hverken det ene eller det andet, hverken midtbaneoprydder eller playmaker, men blot en god boldflytter.
Skrevet af Martinovic
Ingen Europa League næste sæson. Så slipper vi for de torsdagskampe. Ingen klager herfra.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Vildt nok. Hvad er detaljerne? Får vi det som forventet?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Hvorfor krediterer du Massara for handler, som Sabatini stod for? Det er et reelt spørgsmål, måske du ved noget, jeg ikke gør.

Var Sabatini ikke stoppet den sommer?

Jeg læste blot en artikel om Massara hvor han krediteredes for disse handler.

Hvad angår Paredes, må jeg erklære mig helt uenig i, at han var en "profil" i Roma.

Ikke desto mindre spillede han 41 kampe i 16/17 sæsonen, hvoraf 25 var som starter.
Vi kan jo altid diskutere termen "profil". Selvfølgelig var han ikke uundværlig - derfor kan man godt være en profil (i mit univers).

I Paris vil man af med ham. Alle i klubben, bestyrelsen inklusive, har været så skuffede over ham, forventningerne til ham taget i betragtning, at man aktivt har bedt Paredes´ agent om at finde en ny klub til ham.

Jeg er, som sagt, ikke meget inde i forholdende i Paris. Men mon ikke det også handler om at man har hentet Herrera og at Leonardos vådeste drøm er Milinkovic-Savic?

Hovedårsagen til at han har spillet så mange kampe i foråret er, at Rabiot ikke kunne (måtte) bruges.

Den køber jeg ikke helt.
Tuchel har haft både Draxler og Di Maria til rådighed til 8erne, hvilket kunne rykke Verratti ned på hans foretrukne 6er position.

Han ER selvfølgelig en god fodboldspiller, det er klart, men i sidste ende er han hverken det ene eller det andet, hverken midtbaneoprydder eller playmaker, men blot en god boldflytter.

Det samme kan siges om Sensi, Torreira, Di Rossi, Biglia m.fl.
Dét sagt, synes jeg det er lidt af en unødig reducering af Paredes egenskaber.

Men faktisk synes jeg at denne hybrid bliver mere og mere udbredt i "moderne" fodbold. Det hedder ikke enten Desailly eller Pirlo.
Og det er naturligvis en type der "alle dage" har eksisteret, med spillere som Redondo, Xabi Alonso og førnævnte Di Rossi som glimrende eksempler (ingen yderligere sammenligning ift kvalitet naturligvis).

I virkeligheden er han vel ud af en klassisk argentinsk 5er skole, som jeg ser det.

Men, jeg medgiver jo naturligvis at det ikke er en topspiller vi taler om. Jeg tror også at det er åbenlyst at Milan hverkend kan eller vil hente spillere fra øverste hylde.

Da Roma hentede Salah, var det også på ryggen af en række skuffende præstationer i Chelsea. Det handler nogle gange også om at finde det rette fit til sit hold.
Her har jeg en idé om at Paredes faktisk ville passe rigtigt fint ind hos os.

Men det forbliver jo (indtilvidere i hvert fald) en gisning af flere årsager.
Skrevet af Rossoneri
De Rossi meldes på vej til Fiorentina, hvilket er lidt dårligt nyt for os. Jeg forestiller mig i hvert fald ikke at Montella har bedt om både De Rossi og Biglia - de må umiddelbart være hinandens alternativer.

Jeg kan sådan set godt leve med at han bliver (under forudsætning af at vi får et stærkt førstevalg ind), men det ville unægteligt pynte på lønsummen at få ham ud af bøgerne allerede denne sommer.
Hvis man så kunne få en lille slat penge for ham i samme ombæring, ville det naturligvis være en ekstra bonus.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/140036/scaroni-milan-had-end-saga

This punishment has effectively removed the two different FFP cases against Milan for irregularities in the 2015-16-17 and 2016-17-18 periods.

If they had appealed again, it’s possible Milan would’ve won, but with the proviso they’d be excluded once more if they didn’t meet break even requirements by June 30, 2021.

Vil det sige, at klubben først skal være break-even i 2022?

Milan kan selvfølgelig ikke købe løs, da det næppe er realistisk at være break-even fra den ene sæson til den anden.

Det er også en start at sætte begrænsning på lønudgifterne til en ny spiller pr. sæson. Det er vejen frem.

Jeg er optimistisk i forhold til klubbens fremtid. Det kan blive nogle magre sæsoner, men når først klubbens økonomi er i balance, og vi forhåbentligt får et nyt stadion, kan vi igen drømme stort.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/140061/milan-drop-torreira-praet-and-veretout

Jeg havde gerne set Torreira i klubben, men han er for dyr, når vi kan få Veretout og Praet til samme pris.


The agreement with UEFA was a sort of liberation for Milan. Now Donnarumma´s sale would be up to the club and not a must do decision. The negotiations for his sale can go ahead with favourable conditions for the club [Gianluca Di Marzio]

Nu er vi ikke så pressede mere til at sælge Donnarumma - i hvert fald ikke til underpris.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ser rigtigt gerne Praet i klubben.

Synes han er rigtig spændende og så er det en spiller der selvfølgelig kender Giampaolos koncept.

Ved ikke helt hvorfor, men er ikke super hooked på Veretout.
Tror jeg er bekymret for om han er stærk nok defensivt.
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Men er donnarumma ikke også en meget løntung spiller? Milan burde kunne bruge pengene bedre og mere bredt efter en evt. salg.
Il meglio di Allegri
Skrevet af Rossoneri
@la fidanzata
Absolut. Donnarumma tjener €6,5m net, hvilket er alt for højt ift vores økonomi.

Det ventes da også at han drager til PSG.
Skrevet af Old Bull Lee
Hvis både Praet og Veretout kommer til klubben er vi vel også dækket ind. Jeg er omvendt mere bekymret for om Praet kan præstere på et højere plan. Med FFP dommen afgjort, skal vi gå all-in på den top-4 placering.
"Old Lull Bee"
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Jeg syntes det er en skam at Perin rådner op i juve, personligt tror jeg mere på ham end polakken, og med Buffon på vej tilbage, tror jeg han kunne være den perfekte keeper for Milan. Han har et kæmpe potentiale, og Milan ville sikkert kunne få ham for en slik.
Il meglio di Allegri
Skrevet af Rossoneri
Perin er en ganske kompetent målmand, men bliver han bedre?

Di Marzio meldte dog at vi kun vil sælge Donnarumma for cash, da ledelsen anser at man har et stærkt team i Reina / Plizzari.

Personligt er jeg altoverskyggende bekymret for hvad der skal ske på 6eren. På alle andre pladser, mener jeg faktisk vi har en fin start 11er - og på flere pladser også gode alternativer.

6eren er og bliver dog en nøgleposition, når der skal skabes balance i et system der ellers kan have problemer med netop dette.

Og så venter jeg i øvrigt spændt på nyt fra afgangssiden.
Skrevet af Martinovic
Fekir er efter sigende sat til salg pga snarligt kontraktudløb. Kunne være fedt at bytte med Suso.
Mojn do!
annonce
0