Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Old Bull Lee
Første dansker i Milan siden.... Martin Laursen eller Helveg?

Andreas Jungdal fra Vejle. Var eftersigende til prøvetræning i Februar og nu har man så hentet ham. Spændende men alligevel en ret svær vej til noget der minder om førstehold, når man tænker på hvem vi ellers har på den position.

Kilde Di Marzio: https://gianlucadimarzio.com/it/milan-visite-mediche-per-andreas-jungdal
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Du glemmer verdens bedste inderside - hehe.

Men ja, det er godt nok vildt hvad vi henter ind til den plads. Vi hentede jo også Guarneri sidste år.
Skrevet af Old Bull Lee
Åhh ja Jon Dahl. Ham havde jeg helt glemt.

Andre rygter går på en gammel kending, Nastasic, hvilket giver ok mening hvis det er i stedet for at betale overpris for Lovren.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/140317/milan-bennacer-follow-krunic

Kender I ham?

Jeg håber sgu, at Maldini og Massara ikke gemmer pengene for langt væk og snart også får solgt lidt ud. Ellers ender det som de foregående sæsoner, hvor vi ikke får solgt nogen og ender med overskudsspillere fra andre klubber.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg tror ikke der er særlig meget hold i historien. På samme måde som med Dijks historien. Jeg ville også være ret urolig hvis vi mente at Empolis midtbane næste sæson ville være en god idé.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes nu at Bennacer-rygtet giver ganske god mening. Det er i øvrigt ikke nyt og Di Marzio melder desuden også om vores interesse.

Præcis som med Krunic, er det næppe tanken at Bennacer skal ind som starter. Men han ville være et godt bud på en erstatning for Biglia - billigere løn og i en alder hvor videresalg er en mulighed.

Personligt synes jeg faktisk Bennacer er et ganske interessant navn. Han er i hvert fald klar til at tage et step op i sin karriere og jeg mener at han er præcis den slags spiller som Giampaolo har været dygtig til at udvikle.

Han er god på bolden og er samtidig en slider på den defensive midt. Man kunne egentlig påstå at han minder en del om Torreira som type.

Er det en spiller der kan hentes for noget i stil med €8-12m, synes jeg klart vi skal slå til.
Skrevet af Bosse1983
Bennacer er en cool type. Han rejste fra Arsenal, fordi han mente han kunne bide sig fast på højeste niveau, og gjorde så det. Han er lidt en mellemting mellem Barella og Torreira. Jeg ville ikke være ked af at hente ham retur. Vi har vist 20 eller 25% videresalgsklausul, samt ret til at matche alle bud.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Rossoneri
Sky Italia (Di Marzio) melder at der skulle være fremgang i snakken omkring Bennacer og at det er sandsynligt at vi allerede signer ham i dag.

Prisen skulle være ca. €10m.

Henter vi Krunic og Bennacer for en pris im omegnen af €20m, synes jeg man må tage hatten af for Maldini og Massara.

Samtidig meldes det at Boban og Moncada er i forhandlinger med Lazio omkring en brasiliansk midtbanespiller ved navn Luan Capanni. Jeg har ærlig talt aldrig hørt om ham før.
Der er billeder af de to førnævnte, sammen med Igli Tare og Mikael Silvestre, der er agent for spilleren.

Jeg skal love for at den sportslige ledelse er kommet i arbejdstøjet.
Skrevet af Pirlo21
Så længe vi ikke lykkes med at sige farvel til spillere, er der intet at klappe over. Det sagt, så skal vi ikke sælge ud bare for sjov skyld. Matcher klubberne ikke vores krav ang spillere som fx donnarumma og suso, så behold dem. De er de eneste to spillere vi har pt i klubben, der kan give profit i forhold til ffp...
Det sagt, så er den største joke pt, vi lader zapata smutte og skal vi muligvis ud og hente en reserve til 10- 20 mio euro... Jesus Christ - hvis det sker... så har jeg absolut ingen respekt overhovedet for vores sportslige ledelse... håber klubbens sportslige ledelse stepper up!

Skrevet af Rossoneri
Vi har reelt skilt os af med seks førsteholdsspillere i denne uge.

Men helt enig i at der også skal spillere ud - først og fremmest på venstre back, hvor vi har fire mand i skrivende stund.

Hvad der ellers skal ske af afgange, handler meget om hvad Giampaolo tænker om de enkelte spillere ift hans system.
Det synes jeg pt er meget svært at gennemskue.
Skrevet af Rossoneri
Cutrone og Calabria er i øvrigt også attraktive salgsobjekter.
Navnlig førstnævnte rygtes at være til salg.
Skrevet af Martinovic
Zapata ville selv videre i jagten på spilletid.

Donnarumma skal sælges, ellers også skal han forlænge sin aftale, der udløber om to år.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Donnarumma må gerne forlænge, men ikke til den løn.
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Så skal du nok forklare Donnarumma at han skal finde en anden agent.

Med de lønninger han skaffet sine agenter i disse dage, slipper vi ikke med under €9m net for en forlængelse.
Skrevet af Rossoneri
Bennacer skulle være på plads for €17m.

Rigtig fine handler vi har gjort indtil videre.
Skrevet af Martinovic
Jeg har ikke set nogen af dem i aktion, men jeg håber, det ikke er endnu en Laxalt-handel til de penge.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg synes nu at Bennacer-rygtet giver ganske god mening. Det er i øvrigt ikke nyt og Di Marzio melder desuden også om vores interesse.


Sky Italia (Di Marzio) melder at der skulle være fremgang i snakken omkring Bennacer og at det er sandsynligt at vi allerede signer ham i dag.


Bennacer skulle være på plads for €17m.


I stand corrected

Jeg må erkende at jeg synes der er rigtig mange rygter, både fra pålidelige og upålidelige kilder. Og til forskel fra tidligere så er de endnu sværere at sortere i. Men det er måske bare mig der har tabt min kritiske briller et eller andet sted.

Gode handler, rent økonomisk, men det er stadig - i mine øjne - en smule uambitiøst at hente Empolis midtbane. Betyder et goddag til Bennacer så et farvel til Veretout?

Ferrera, i sin vanlige flamboyante stil, melder også om Praets ankomst til Milano. Hvis det er rigtigt har vi hentet Krunic, Bennacer og Praet. Til de to positioner, hvor førstnævnte må formodes at være reserve.

Det efterlader os egentlig "kun" med en midtstopper som kan skabe noget konkurrence mod (en skadesfri) Caldara og Musacchio. Hvis vi sælger Cutrone skal der velsagtens også findes en erstatning for ham da 2 spillere - på deres naturlige pladser - ikke er nok til 2 pladser, rent numerisk.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Mit take på midtbanekabalen:

6er
Giampaolos system kræver en spiller der både kan forsvare og igangsætte angreb - på mange måder med Torreira som pejlemærke. Dvs at denne skal have et stort løbepensum, masser af dynamik, overblik og gode pasningsevner.
I skrivende stund har vi kun Biglia til den position, jeg mener dog at han falder uden for kategorien pga manglende dynamik.
Samtidig hæver han også en væsentlig løn, som klubben gerne vil af med.

Starter: Ny. Flere navne har været nævnt og det er lidt svært at finde rundt rygterne. Jeg har set flere skrive at Praet, Veretout og Ceballos er tiltænkt dén plads. I dag blev Ruben Neves også nævnt, men tror det ville blive enormt dyrt.
Ovenstående selvfølgelig under forudsætning af at vi rent faktisk formår at sælge Biglia.

Backup: Bennecer.

8er
Som jeg ser det er vi meget godt dækket ind på den ene 8er. Her taler vi om en mezzala-type der har fokus på den mere kreative del af spillet.

Starter: Calhaonglu.

Backup: Bonaventura. Tror dog de vil være relativt ligestillede.

8er
Her bliver det lidt sværere at gennemskue hvad Giampaolo vil. Den ene mulighed er at han vil spille med to 8ere med relativt samme karakteristika. I så fald kunne Calhanoglu og Bonaventura være startere.
Jeg tror/håber dog at vores nye træner er pragmatisk nok til at se at en sådan midtbane savner fysik og ikke mindst nemt kommer til at se tynde ud i det såkaldte restforsvar.

I så fald, kunne vi meget vel beholde Kessíe. Det kræver dog at Giampaolo tager ham under kærlig taktisk behandling og begrænser hans rolle ift spillet på den sidste tredjedel.

Starter: Kessíe.

Backup: Krunic. Man ville umiddelbart påstå at bosnieren ikke, som udgangspunkt, er en klassisk boks-til-boks spiller. Men, har læst lidt analyser på ham og meget peger på at han har en rigtig god motor. Hans duelspil skal dog blive bedre.

10er
Her får Giampaolo noget så atypisk som en 10er der både er relativt stærk defensivt og arbejdsom. I hvert fald sammenlignet med typer som Ramirez, Saponara og andre han har brugt på pladsen.

Dét sagt, så ændrer det ikke på at restforsvaret stadig skal være på plads.

Starter: Paqueta.

Backup: Ny. Det nævnes at vi skulle være meget interesseret i Chievos Vignato. Bayern synes dog også at være med i kapløbet.
Men hvad med Suso og Castillejo? Så længe de ikke er solgt, skal de også placeres og her er en af de pladser de kan tænkes at kunne dække. Den anden selvfølgelig pladsen som seconda punta.

Hvis jeg har forstået ret, er der planlagt pressemøde med Giampaolo på mandag. Måske vi bliver lidt klogere der.
Skrevet af Rossoneri
Synes der generelt er langt mellem snapsene hos CM i disse dage, men den her artikel synes jeg faktisk er ganske oplysende ift Bennacer: https://www.calciomercato.com/en/news/ismael-bennacer-giampaolo-s-new-torreira-38606
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/140356/report-ceballos-chooses-spurs

Havde gerne set ham i klubben, men når det er uden købsoption og kun leje, er det fint, at han tager til Spurs.

Vi skal ikke agere rugeklub for andre klubber.
Mojn do!
annonce
0