Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Det ændrer sådan set ikke sagen - man kan ikke komme med en påstand uden at bakke den op.

Til dato, er der ingen der har kunnet dokumentere at Milan har fået positiv særbehandling.

Egentlig lidt underligt, eftersom det synes at være en åbenlys selvfølgelighed at det forholder sig sådan. Man måtte dermed vel også antage at beviserne lå lige for og var tungtvejende.
Skrevet af Bishop
Hold kæft nogle selvmål fra de stakkels interface der besøger tråden.

Det er også historieløst at brage ind i tråden når Foggy der har været notorisk modstander af FFP skriver til Geddar der længe har været det modsatte. Man kan jo sagtens være modstander af konceptet på trods af at man ikke er ramt hårdest selv. Men det kræver at man kan se ud over egen snude, hvilket vores "venner" nok har svært ved.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Pirlo21
Hvis ellers resten af den straf UEFA kommer med til os er fornuftigt, så er jeg overbevist om, at det her er det rigtige at gøre set fra vores klub side.
Vi ville uden tvivl være blevet smidt ud af UEFA om 1 eller 2 år alligevel, da vi aldrig ville kunne break even og derfor er det selvfølgelig bare bedre at gøre det nu, altså lave en settlement agreement og leve med økonomiske håndjern på.
Alternativet var at jagte CL fibrilsk og så ikke få lov at deltage hvis vi skulle ende med at komme i top 4. Så selvom vi taber minimum en 25 mio euro på ikke at være med i EL samt ikke score points til kommende CL seeding, så er det klogt det vi har gjort.
Men det sagt så er spørgsmålet nu, hvilket settlement agreement vi ender med at få. Men det er helt sikkert på vej. Og det er også ønskeligt, hvis vi får nogle delmål, der gør vi ikke desperat skal sælge ud men kan være mere afventende med fx Donnarumma m.m

Endvidere er det hver at notere a vi ikke solgte nogle spillere inden d. 1. juli. Derfor virker det til at ledelsen er ret sikre på, at vi ikke skulle dekorere på regnskabet i 18/19.
Inter og Roma nåede i de sidste par uge at få hhv. over 40 og 50 mio euro inden regnskabet lukkede. Begge to har haft kniven på struben fra FFP, hvilket vi også kommer til at opleve i fremtiden. Inter har haft held til at sælge mange primavera, mens Roma er drevet af Manolas og Pellegrini. Dertil har begge klubber jo også solgt sidste sommer og i januar. Roma havde Plusvalenza i alt for 126 mio euro, da Allison og Strootman også gav god fortjeneste.

Jeg forstår enlig godt Inter fasenes umildbart frustration over vores straf, men faktum er bare, at de glemmer at vores settlement agreement ikke er på plads endnu og der kommer helt sikkert en straf som giver os håndjern på de kommende mange år. Ligesom som de selv har oplevet....Skrevet af Rossoneri
Jeg forstår enlig godt Inter fasenes umildbart frustration over vores straf,...

Hvorfor?
Altså, Inter er da bestemt ramt hårdere af FFP. Men mit bud må være at CFCB har vurderet at deres situation på daværende tidspunkt krævede det.

Det kan man selvfølgelig sagtens være frustreret over - det er dog langt fra det samme som at de er blevet uretfærdigt behandlet.

...de glemmer at vores settlement agreement ikke er på plads endnu og der kommer helt sikkert en straf som giver os håndjern på de kommende mange år.

Måske jeg har misset noget, men mig bekendt er vores settlement på plads.

Vores oprindelige straf gik på krav om break even på tre sæsoner. Med forliget er dette blevet udvidet til fire sæsoner, mod at vi bliver ekskluderet fra europæisk fodbold i den kommende sæson.

Forliget er godkendt af CAS og derfor ville det undre mig hvis der kom ændringer til den indgåede aftale.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Du har ret i at der er blevet udmålt en straf, men straffen for 17, 18 og 19 (og fremefter) er jo stadig i spil. Så det er jo ikke fordi tavlen er hvisket ren, der er bare blevet taget en stor straf nu der gør vi kan få en anden straf enten denne sommer eller næste forår. Den straf er nok en settlement agreement hvor vi kan håbe, at klubben har tegnet de store linjer med UEFA. Men det bliver stadig økonomisk smalhals, da vi jo har underlagt os FFP med denne aftale
Skrevet af Rossoneri
...der er blevet udmålt en straf, men straffen for 17, 18 og 19 (og fremefter) er jo stadig i spil. Så det er jo ikke fordi tavlen er hvisket ren, der er bare blevet taget en stor straf nu der gør vi kan få en anden straf enten denne sommer eller næste forår.

Det er klart at vi kan straffes hvis vi ikke lever op til det settlement der er indgået. Årene ´17 og ´18 er dog en del af den netop indgåede aftale.

Men, som jeg forstår det, er rammerne for det settlement tegnet og ændres ikke - med mindre altså at vi ikke lever op til aftalen.

Milans primære økonomiske problem (set på udgiftssiden) er at vores lønsum er den største i ligaen relativt til vores indtjening.

Det er ret åbenlyst at klubben har stor fokus på dette, hvor løntunge spillere som Biglia, Borini, Strinic m.fl. synes at blive ofret på netop dén konto. Med de kontrakter der udløb pr. 1. juli, fjernede vi godt €20m i årlige lønninger.

Derudover siges det at ledelsen har indført et salary cap for nye spillere på €2,5m net.

På den positive side, har klubben et relativt stort forbedringspotentiale her. Dels ved at komme af med nogle dyre kontrakter, dels ved at få trimmet truppen.

Dermed tror jeg ikke nødvendigvis at vi kommer til at se at selve transferbudgettet bliver meget begrænset. Vi kommer dog til at gå efter spillere der ikke trækker store lønninger i udgangspunktet.
Det er i hvert fald det klubben har meldt ud.

På indtægtssiden er stadion naturligvis vores akilleshæl. Det er der dog skrevet mange indlæg omkring, så tænker at emnet er vel belyst.
Skrevet af Rossoneri
On another note; en ret sjov lille stikpille Giampaolo fik sendt til Conte under hans pressemøde igår.

Synes det er ret fedt at der (efter alt at dømme) kommer relativ stor fokus på trænerne i år. Med undtagelse af Allegri og Mancini, er de store italienske trænere til stede i ligaen og jeg tænker at dette bliver en interessant duel - ikke mindst en duel for forskellige filosofier.
Skrevet af Martinovic
Hvad sagde han?
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det kom som en reaktion på at Conte havde udtalt at hans motto for Inter skulle være noget i stil med "hoved ned og fremad" (sådan frit oversat). Dertil sagde Giampaolo at hans skulle være "hovedet op og spil fodbold" (igen, efter egen fri oversættelse).

Men det var tydeligvis en lille kommentar med et glimt i øjet, som også meget godt betegner forskellen på filosofien hos de to.
Skrevet af Martinovic
Kender ikke meget til Giampaolo, men lyder til, at han ikke er bleg for en kæk kommentar.

Det vil være fedt med et Milan-hold uden det store pres på skuldrene fra start, som i stedet vil spille frisk til.

Vi kommer til at kæmpe med de romerske klubber om fjerdepladsen. Jeg tror ikke, Atalanta har bredden til at spille med i det lange løb, men er før blevet overrasket.

Er der stadig ingen danske medier, som har købt tv-rettighederne til Serie A?
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Er der stadig ingen danske medier, som har købt tv-rettighederne til Serie A?

Mener Strive har dem for denne sæson og næste.

De har i øvrigt også rettigheder til ICC, så man kan se vores træningskampe. Jeg glæder mig i hvert fald personligt til at blive lidt klogere på hvordan Giampaolo vil blande kortene.
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt en anden interessant detalje i interviewet med Giampaolo igår.

Adspurgt omkring Suso, siger han at han altid er glad for at arbejde med kvalitetsspillere. Derudover (og heri det interessante) siger han at han ikke vil fokusere på formation, men snarere på hvordan han kan bruge holdet.

Det kan selvfølgelig være et politikersvar ift at min. to spillere (Suso og Castillejo) ikke passer ind i hans foretrukne 4-3-1-2.
Men det kunne jo også være at han rent faktisk fiflede med en 4-2-3-1. Det ville samtidig gå godt i spænd med at der er vedvarende rygter om at Cutrone faktisk er til salg.

Vi bliver forhåbentlig snart klogere.
Skrevet af Magnifico
Conte benyttede lidt kækt netop startede Tour de France til at kommunikere sin filosofi på. Dét cykelsprog var Giampaolo ikke sen til at kommentere med sin filosofi... i foldboldsprog.

Conte: “Testa bassa e pedalare” = Hovedet lavt og træd i pedalerne.

Giampaolo: “Testa alta e giocare a calcio” = Hovedet højt og spil fodbold.

Nice.

Uanset hvad, rammer det vist to herrers filosofier fint ind.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
@magnifico
Tak - det var en "lidt" bedre forklaring end min.

Og ja, en sjov lille detalje fra Giampaolo.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/140547/milan-mayor-welcomes-atalanta-san-siro

Han er sgu et fjols, da han er stor modstander af et nyt stadion.

Atalanta må spille deres hjemmekampe på Mapei Stadium. San Siros græstæppe bliver slidt nok i forvejen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Så har vi officielt præsenteret planerne for et nyt delt stadion sammen med Inter.

Som det tidligere har været sagt fra begge klubber, er planen at bygge et nyt stadion ved siden af det nuværende San Siro.

Det glædelige er at kapaciteten er planlagt til ca. 60.000 - hvor det tidligere havde været fremme at det ville være 48.000.
Netop på kapaciteten, er der hvor vi kan trumfe Juventus.

Projektet er vurderer til €1,2 mia. - en investering de to klubber deler.

Tilbage står dog står dog det åbne spørgsmål omkring en tilladelse fra bystyret og specifikt borgmester Sala.

Jeg tænker at fremlæggelsen af planerne også er et led i et politisk spil, hvor man forsøger at finde opbakning højere oppe i systemet (læs: på regeringsplan).
Her er Salvini jo glødende Milan-fan (og blander sig i øvrigt i fodbold i tide og utide).

En af Salas begrundelser for at skyde projektet til hjørne, er at Italien netop har vundet værtsskabet af vinter OL i 2026 og herunder er det en del af budet at åbningsceremonien afholdes på San Siro.
Nuvel, det ville dog undre mig om IOC ville rynke meget på næsen over at stadion nu ligger et stenkast fra det gamle.

Projektet er altafgørende for at vende tilbage til en økonomisk situation, hvor de to klubber igen kan blande sig med de største klubber. Derfor kan det kun gå for langsomt med at komme igang.
Skrevet af Martinovic
Det mangler også bare med stadionkapacitet på omkring de 60.000.

Sala skal bare klappe kaje.
Mojn do!
Skrevet af El Rifle
Jeg tror ikke, at der en sammenhæng mellem politisk parti og om hvorledes klubberne får lov til, at bygge eget stadion. Salvini er ganske vist - som du selv skriver - Milan fan. Han har iøvrigt ofte nemme kommentarer, som eks. kritik af træner og spillere der ikke giver nok for trøjen etc. Han har desuden udtalt, at Italien skal liberalisere lovgivningen mht. stadion byggeri mhp., at øge sikkerheden for familierne. Men hey, hvis vi skal tage hensyn til alle hans udtalelser, så var Italien et helt andet land.

Nå, tilbage til sagen. Salas argumenter vedrørende afvisningen af det nye stadion er tynde; hvis ikke på grænsen til ikke-eksisterende. Hans eneste kommentar er, at han er åben for det nye stadion - så længe det er kommunalt ejet. Desuden er Beppe Sala et kæmpe fjols, 5 dage siden at han fik en 6 måneders dom for korruption under Expo. Man kan kun håbe, at hans dage som borgmester lakker mod enden.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af El Rifle
Roberto Maroni (tidl. præsident i Lombardiet) og Attilio Fontana (nuværende) har begge udtalt, at San Siro ikke skal rives ned. Sidstnævnte sagde, at det stod i hvert fald til 2026. Hvorimod Maroni mente, at stadionet slet ikke skulle rives ned, og at han var direkte modstander af de nye byggeplaner. De er begge politiske modstandere af Sala og tilhører samme parti som Salvini. Suk.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror ikke, at der en sammenhæng mellem politisk parti og om hvorledes klubberne får lov til, at bygge eget stadion.

Du har ret - det var dårligt formuleret af mig. Det har selvsagt intet med klubfarver at gøre.

Pointen var at der var større (læs: nationale) politiske interesser på spil.
En af de største forhindringer for Italien i jagten på værtskabet til EM 2028, er netop stadions.
De respektive bystyrer holder fast i ejerskab med næb og klør, da det er en indtægtskilde - med det resultat at der ikke bliver foretaget de nødvendige investeringer.

Her kunne man have en forhåbning om at nationale politiske interesser trumfer de regionale.
annonce
0