Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Ikke desto mindre er han kåret som turneringens spiller.

Uden wings der falder ned i banen og med 8ere der søger fremad, er der behov for en 6er der kan dække et stort område.
Deraf tænker jeg at "livlig" er en fin egenskab.
Skrevet af Martinovic
Tja. Jeg tænker, det vil bedre at have sådan en på 8´eren. Han ender tit ude af position, og en 6´ers vigtigste egenskab er at beskytte forsvaret dels fordele spillet. Men vi må se, hvad Giampaolo kan få ud af ham.

Det er desværre Di Marzio, som melder, at Cutrone og Silva kan være på vej væk og Correa den anden vej.

Roma har tilbudt noget af deres reservelager for Suso i N’Zonzi, Schick og Gonalons. Heldigivs har Milan sagt nej. Milan har foreslået at få Zaniolo, og her har Roma sagt nej.

De må komme med kolde kontanter. Lorenzo Pellegrini vil jeg også gerne have.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Med Hakan, Jack, Kessíe og Krunic er den centrale midtbane vel på plads. Jeg kan godt lide Pellegrini, men det er svært at se hvad vi skal bruge ham til.

Som @lentini er inde på, har jeg også meget svært ved at se logikken i Correra-rygtet.
Skrevet af Martinovic
Har Bennacer og Krunic vist så meget, at to Empoli-spillere skal sidde på to af tre startpladser fra næste sæson?

Måske bare mig, der har svært ved at vænne sig til, at klubben skal være talentudvikler.

Hvis vi beholder Kessie, er der ingen grund til at hente flere mezzala´er. Paqueta kan og kommer formentligt også til at spille venstre mezzala.


Jeg tror heller ikke på rygtet med Correa, men kilden plejer være troværdig.
Mojn do!
Skrevet af Bosse1983
Man sagde de samme ting om Torreira, da han blev skubbet tilbage fra en mere fremskudt position. Giampaolo fik ganske godt styr på ham, og det ret hurtig.

Både som type og i adfærd, ligner han Torreira helt enormt. Det er næsten komisk at sidde og læse, at man vil smide €45 mio. efter Torreira, men ikke rater Bennacer, fordi Empoli og at man har set én landskamp, i en turnering hvor han er bedste spiller, og en kamp hvor han assisterer. Bennacer spillede finalen som 8´er, så det forklarer måske hvorfor han er en livlig 6´er.

Til omkring €16 mio. ser jeg Bennacer som et af vinduets bedste køb. Var det ikke fordi Arsenal har netop Torreira, og en lidt slunken kasse, var det en handel jeg havde været strålende fornøjet med.

For Milan handler det vel også om, at få folk ind som kan formes, og kan forme projektet. Under Giampaolo, er jeg ret sikker på, at Bennacer er Serie A profil om få sæsoner.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Rossoneri
@bosse
Det er svært at være mere enig.

Potentielt bliver Biglia og så har Bennacer også en erfaren herre at støtte sig op ad.

Tror bestemt muligheden er der for at vi kommer til at se tilbage på sommerens vindue - og ikke mindst Bennacer-dealen - som super positivt.
Skrevet af Pirlo21
Nu skal bennacer handlen lige blive officiel inden jeg tør glæde mig for mig meget!! Vild spændende spiller.

Det sagt, stærkt bekymrende at vi stadig ikke er lykkes med at sælge noget endnu... og derfor at begyndt at overveje at sælge en Cutrone istedet for!! Sørgeligt, vi har så mange spillere i vores trup der er overbetalt og marginal spillere....føRst og fremmest, Reina, donnarummas storebror, laxalt, strinic og borini.
Derudover har vi spillere som castillejo, RR, Silva , suso og biglia som alle kan sælges - men til hvilken pris... bekymrende
Skrevet af Martinovic
Jeg må lade min tvivl komme ham til gode.

Spændende om klubben kan finde en aftale med Juve og Demiral. Begge klubber virker ret stædige - Milan vil leje med købsoption og Juve vil have en tilbagekøbsklausul.

Ingen af klubberne ligner vindere sidste års store handel in mente. Bonucci ramte ikke tidligere tiders niveau - Higuain gad kun spille for Milan et par måneder, og Caldara er kronisk skadet.

Forhåbentligt kan de blive enige om Demiral.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
De priser der bliver talt om, er helt godnat. Selvfølgelig skal vi ikke ud og byde +20m for en relativt uprøvet spiller der på ingen måde løfter holdet.

Vi har tre potentielle startere og dertil har vi Gabbia der kommer fra en flot slutrunde og Djalo som var jagtet af en lang række store klubber i vinter.
Skrevet af Lentini d.2.
Fair nok, Foggy.

Umiddelbart virker det til at jeg er i opposition på denne, når jeg kigger lidt rundt i forskellige foraer. Langt størstedelen deler din førsteindskydelse med et ”ja, fint nok med Bennacer. Men hvem henter vi som førstevalg til pladsen?”. Positivt set kan Bennacer derfor kun overraske størstedelen af fanskaren. Som sagt er jeg dog helt roligt. Kombinationen af Giampaolo og Bennacer virker imø stærkt scoutet.

Eneste lidt ærgerlige med Bennacer er at han kommer relativt sent ind i opstarten pga. sin slutrundedeltagelse (først i begyndelsen af august). Det er små træls, fordi hans rolle bliver ret så essentiel og ansvarsfuld i Giampaolos filosofi. Specielt i transitionsfaserne synes jeg han er ret dygtig og det kunne være optimalt at kunne arbejde med særligt den fase af spillet heri opstarten. Nuvel, andre hold bøvler også med slutrundeltagere.

En anden sag, hvor stoltheden også står lidt i vejen for fanskaren er snakken omkring Merih Demiral, der synes en anelse mast af Matthijs de Ligts ankomst i Torino. Langt hovedparten nægter at ville ”udvikle” spillere for Juventus, idet rygterne går på lån med option samt tilbagekøbsklausul. Fra mit perspektiv tog jeg ham selv på en ren låneaftale, hvis det var lade sig gørligt, fordi vi står i en situation hvor det centrale forsvar er relativt skrøbeligt mod skader og karantæner. Hvis man ikke har andre alternativer der er lønsomt, ville jeg være fristet af at sparke den til hjørne for at rede et ”akut” problem ud.

Skrevet af Lentini d.2.
Ang. Salg af spillere, er det jo heller ikke så let.

Fx Lucas Biglia er 33år, har haft en del skadesproblemer i Milan, afskrivningsværdien på hans kontrakt er 6mio€ samt han hæver årligt 7mio€ brutto i løn.

Hvem er det lige man forestiller sig vil honorer både klub og spiller i dette tilfælde ? Det skriger langt væk af en minusvalenza. Det er sådanne handler Milan ikke har råd til for mange af.

Samu Castillejo blev erhvervet sidste sommer for 25mio€ (18mio€+7mio€ for Bacca så vi ikke fik et minus på colombianeren). Dvs. han har en kontrakt som pt. er værd 20mio€ - og trods han har et marked i Spanien er det imø svært at se nogle klubber smide den slags penge efter ham.

Diego Laxalt står til 12,75mio€ som det absolutte minimum. Laxalt tjener dog okay ift. de klubber som i Italien er interesserede i ham, hvilket gør det problematisk.

Alessandro Lucci forsøger fx også at få lønforhøjelse til Suso, men hvem gider honorer en notorisk ustabil spiller hans lønkrav ? Milan kommer ikke til at få klausulen på 38-40mio€ fordi han har ublu lønkrav til Milan eller sin kommende destination, fordi fx Roma vil have ham billigere idet lønposen så kan justeres op tilsvarende, så Suso stadigvæk fylder nogenlunde det samme i budgettet. Med Susos lønkrav vil hans løn fylde mere i budgettet årligt end afskrivningen på hans købsklausul, hvis vi fx snakker en 5årig kontrakt.

I et sådant tilfælde vil langt størstedelen af tilfældene ende ud med at den sælgende klub må slække en anelse på sin salgssum, for at få gennemtrumfet et ønsket salg.

Umiddelbart vil jeg tro Milan skal være glade for at få ca. 30mio€ inkl. bonusser for Suso. Det vil stadigvæk være en ganske fin plusvalenza at kapitalisere på, fordi afskrivningsværdien er et stykke under 1mio€ for øjeblikket.

Så der er en del hensyn at have for øje, inden man forlanger en stak spillere solgt i en ruf.

Skrevet af Martinovic
Det er en Milano-sygdom at afsætte spillere i år.

Milan har i de fleste af årene, jeg har fulgt klubben haft svært ved at afsætte spillere. For dyrt indkøbt og for høje lønninger. Dertil spiler de sportslige præstationer også ind.

Det er noget nemmere at sælge spillere, som har præsteret på øverste niveau (CL). Det gør også, at prisen kan presses i vejret.

Jeg tror på, at både Donnarumma, Suso og Kessie er i klubben den 2. september.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Lige nu virker det til, at Silva og Cutrone er større salgsemner. Correa-rygterne skrives der stadig om.

Når vi nu ikke kan sælge de spillere, som er mest nærliggende, så lad os holde på truppen og få tilføjet en midtstopper og en central midt. Så må truppen være på plads.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Fx Lucas Biglia er 33år, har haft en del skadesproblemer i Milan, afskrivningsværdien på hans kontrakt er 6mio€ samt han hæver årligt 7mio€ brutto i løn.

Jeg tænker at en fordel kan være at han står med kun ét år tilbage af kontrakten.

Så vidt jeg har hørt, ønsker Biglia at slutte karrieren i Europa og det er langt fra sikkert at der står nogen klar med en kontrakt når han næste år er 34.
Deri kunne man forestille sig at Biglia ville være klar til at tage imod en mindre kontrakt mod fx et ekstra år.

Veretout er smuttet til Roma og De Rossi har valgt Boca - man kunne håbe at Montella ville ty til en gammel kending.

Diego Laxalt står til 12,75mio€ som det absolutte minimum.

Newcastle syntes længe at være en oplagt destination, men jeg aner ikke hvad udnævnelsen af Steve Bruce gør ved situationen.
Torino har også været nævnt, men der synes meget stille på den front.
Jeg tror det bliver til en låneaftale.

Men derudover, skal vi jo også gerne af med enten Strinic eller Rodriguez også. Jeg har lidt ændret opfattelse her og hælder til at vi siger farvel til schweizeren.

...og trods han har et marked i Spanien er det imø svært at se nogle klubber smide den slags penge efter ham.
Det forekommer mig også en meget indviklet transfer.
Og I virkeligheden en transfer som vi næppe smider mange resourcer efter at få gennemført. I mit univers, er han i hvert fald en brugbar spiller der både dækker 10eren og en flakkende angriber.

Umiddelbart vil jeg tro Milan skal være glade for at få ca. 30mio€ inkl. bonusser for Suso.

Mon ikke også vi er ganske tilfreds med det? Og så flugter det med det beløb Roma rygtes at være klar til at betale.

Suso udgør et problem fordi han ikke umiddelbart passer i systemet, han vil ikke være starter og vi står i en konflikt omkring en kontrakt hvor ender nærmest umuligt kan mødes.

Omvendt mener jeg der er en logik i Romas interesse, så mon ikke vi kan få en handel på plads.

Skrevet af Rossoneri
...og få tilføjet en midtstopper og en central midt. Så må truppen være på plads.

Rent numerisk må truppen vel være på plads med Bennacer (?). I hvert fald har vi fire spillere til to 8ere. Vi har to 6ere og op mod fem der kan dække 10eren.
Skrevet af Lentini d.2.
@ Foggy

Mmm, ca. 10 års rædselsfuld transferpolitik. Dermed synes jeg også du misser skiven når du anklager den nuværende sportslige ledelse for ikke at kunne afsætte spillere. Det er i høj grad en arv som de nuværende arbejder under med, skabt særligt under Mirabelli, som kastede omkring sig med penge.

I høj grad når jeg læser omkring på diverse foraer undervurderes lønninger ret så markant. Der snakkes nærmest bare transfersummer.

Lige ift. Suso er jeg også ret så overbevist om at Lucci kommer til at moderere Susos lønkrav, fordi der ganske enkelt ikke har været den forventede interesse fra en europæisk attraktiv klub med en position omkring CL, der har villet investere de penge i ham.
Skrevet af Lentini d.2.
@ Rossoneri

Der ligger en interesse fra Viola i Biglia, både iflg. de større valide kilder samt de lokale, fordi Montella åbenbart vil til at indføre oldboys fodbold i Firenze med Biglia, Valero, Llorente etc. Jeg tror dog stadigvæk at et evt. salg af Biglia vil medføre en minusvalenza.

For både Laxalt og Borini vil et tilfredsstillende salg formentlig gøres udover de italienske landegrænser, igen fordi jeg næppe tror Atalanta eller Torino har lyst til at gøre Laxalt til en top 3 lønførende spiller i deres klub. Borini vil egentlig helst blive i Italien, men har jo en meget høj løn (2,5mio€) ift. den kvalitet han tilbyder. Han skulle dog heldigvis have et marked i England stadigvæk, så man har da lov at håbe..

Vi mangler vel en midtstopper rent numerisk, efter Giampaolo ikke har taget Djaló med til USA. Brescia har et vågent øje på Gabbia, som jeg egentlig synes ville være en fin destination for ham fordi han ville have større mulighed for at få Serie A-kampe under bæltet. Caldaras skade ødelægger dog en del trupplanlægning for tiden, fordi han er stadigvæk en stor investering men samtidig må vi ikke tabe for megen niveau på den korte bane, i den periode hvor han er ude med en skade.
Skrevet af Martinovic
Ja. Det skal Maldini og co. ikke have skylden for. De er så også ved at omlægge strukturen.

Suso er selv skyld i, at han ikke er blevet solgt til trods for en ret lavt frikøbsklausul i dette marked.

Jeg troede, Kessie ville være nemmere at sælge. Ung og stort potentiale. Det er måske igen, fordi han ikke har CL-erfaring. Han er en Yaya Toure i støbning.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Lønninger er selvsagt et kæmpe problem for klubben og der vil gå noget tid før man har fået løst det. Derfor giver klubbens (Læs: Singer-familien og Gazidis) nye strategi med en salary cap på omkring de €2,5M netto god mening. Det giver selvfølgelig nogle udfordringer når man skal ud og handle, men prioriteten må og bør være økonomien.

Når man kigger ned af lønningslisten i klubben er der dog også flere spillere som får uhørt høje lønninger hvor flere reserver tjener mest. Helt sort er det at Reina tjener €3M net. Manden er 36 år.

Man har et standpunkt til man tager et nyt og jeg er således mere positiv end førhen for de to erhvervelser i Bennacer -hvis han kommer - (Jeg prøver ikke at jinxe det) og Krunic, fordi det signalerer et nyt Milan. Et økonomisk ansvarligt Milan. Som jeg skrev tidligere da der var uenighed om Sensi handlen og hans pris, så var det imø et positivt signal at vi ikke deltager i et kapløb hvor sælgende klub presser priserne op, men går videre på listen.


Jeg mener stadig at salg er vores sportslige ledelses store svendestykke omend det ikke ser let ud mht. plus/minusvalenza. Jeg tror ikke at CL-erfaring er alfa og omega, men snarere at lønninger og vores finansielle position er de to udslagsgivende faktorer.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Med den nye lønpolitik bør klubben kunne sikre sig en fornuftig økonomi. uden CL-deltagelse er et krav.

https://www.football-italia.net/141054/empoli-confirm-bennacer-milan

Så er den næsten i hus.
Mojn do!
annonce
0