Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Stankovic
Det er en fremragende transfer i gør jer med Bennancer.
Skrevet af Rossoneri
Silva har forladt træningslejren forud for en transfer til Monaco (€30m).

Jeg begriber simpelthen ikke hvis man går ud og henter Correra istedet for en sum der er €20m højere.
Skrevet af Martinovic
Det er trist, hvis klubben sælger Silva og henter Correa for yderligere 20 mio. euro. Det er ikke fordi, vi har stor succes med argentinere.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
@lentini
Fine tanker fra dig ang transfers. Det giver selvfølgelig fin mening det du skriver, men det ændre jo bare ikke ved det der enlig er min pointe... vi har allerede en alt for stor trup og alligevel vælger vi fx at bruge 20 mio euro på en ny back, køber 2 midt spiller som samlet har kostet cirka 25 mio euro...
Så alt i alt, har vi allerede brugt 45 mio euro, uden at sælge noget som helst... pt har vi 4 venstre backs!!
Syntes alle vores nye indkøb er super spændende, men jeg syntes det er yderst mærkeligt Og beklageligt at klubben ikke havde en mere klar plan på hvordan de ville afsætte spilllere der i overskud.
Biglia og suso skal man i øvrigt ikke gøre dårligere end de er.... Selvfølgelig kan de afsættes, spørgsmålet er mere om klubben virkelig gerne vil afsætte suso?
Skrevet af Old Bull Lee
Ja det ser ud som at Silva ryger til Monaco. Det begræder jeg egentlig ikke da jeg aldrig har set det store lys i ham. Derudover er hans historik, både kamp og skade, imod ham.

Correa ville være noget af en fuser.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Jeg begræder som sådan heller ikke Silvas afgang. Det er dog uden den store økonomiske gevinst.

Og når det så (efter sigende) gøres for at hente Correra, synes jeg umiddelbart det er et fejlskud. Ikke mindst i lyset af det koster €20m oveni.
Skrevet af Rossoneri
Man kan dog håbe at klubberne ikke kan blive enige. Sky melder at vores max er €40m, mens Atletico kræver mindst €50m.
Skrevet af Martinovic
Det er vigtigt med en second striker, men jeg er heller ikke fan af Correa til den pris. Så vil jeg være mere fan af at købe Quagliarella på en etårig aftale.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Nuvel, men de findes også til under €50m.
Skrevet af Martinovic
Ja. Er dog ærgerlig over, at Silva ikke får chancen i den kommende sæson. Han kan netop sprudle i et tomandsangreb, hvor han ikke er boksspilleren.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg er ganske enig. Jeg forstår ikke at vi kan finde på at sælge ham, med mindre der dumpede et gigantbud ind.
Skrevet af Lentini d.2.
@ Pirlo

Jeg synes egentlig mit svar til Foggy begrunder ganske udmærket de overvejelser der er i forbindelse med salg. Alle kan jo sælge – men ikke alle kan sælge til rette pris. Og når man har en settlement agreement med CFCB at forhandle engang i foråret næste år, skal man nok besnære sig på at vise relativ mådehold, og dermed ikke klumre sig ind i for mange minusvalenza salg – selvom det kan være svært efter særligt Mirabelli kastede omkring sig med penge i det kinesiske rædselsregime. Han gav Halilovic en tilsvarende stor kontrakt som den Leonardo belønnede Castillejo med, og der er en del forskel på deres karrieres meritter.

Suso er dog en god case at begynde med idet der findes en aktuel interesse fra Roma, så der findes lidt grobund at diskutere ud fra selvom det forbliver rent hypotetisk.

Mellem afskrivninger og løn er Romas nuværende dyreste spillere; Steven N’Zonzi, Javier Pastore & Edin Dzeko. N’Zonzi fylder på den øvre side af 12mio€ årligt i budgettet, mens Pastore og Dzeko ligger til syd for 12mio€. Det indikerer at Romas max ligger lige omkring 12mio€, knap 13mio€ årligt på deres dyreste spillere.

La Repubblica publicerede en historie i midten af juni at Lucci ville bede om en fordobling af Susos nuværende løn. Det vil svare til at hele Romas maxbeløb på en spiller ryger alene på aflønningen af Suso. Umiddelbart betvivler jeg dog sandhedsværdien i Repubblicas historie på selve beløbet, fordi det ville være hamrende naivt af ikke-naive Lucci, når han ikke har frådende storklubber med dybe lommer i baghånden.

Men hvis vi skulle lege lidt med tallene, så lad os sige at Roma og Lucci bliver enige om en kontrakt hvori Suso kan se frem til en ”lille” lønstigning på 8mio€ i året brutto. Dvs. at Roma har 4, absolut max 5mio€ at ”lege” med på afskrivninger over en 5-årig kontraktperiode, som er højest tilladte i Italien. Dvs. Roma vil lande på 20-25mio€ i købssum af Suso. Jeg betvivler at Milan vil gå helt ned til 20mio€ på Suso, nok snarere minimum 25mio€ + letopnåelige bonusser, så vi rammer ca. 30mio€.

Og det er formentlig deri at man skal se Petrachis indledende skambud på 10mio€ + Defrel (Roma værdsat til 18mio€) hvori Boban & Maldini besvarede køligt med en Zaniolo-request i stedet for.

Jeg kan frygte en lille smule med de verserende rygter omkring Cutrone, at man finder en løsning med Roma som indeholder selvtillidsfattige Patrik Schick, for numerisk at være på plads.

Rent numerisk, overordnet set, er vi én mand mindre end sidste sæson og deri medregnet Ismaël Bennacer.

Men nuvel, overordnet set synes jeg bare man skal have for øje at det nuværende trekløver har arvet noget af et morads - det fritager dem selvfølgelig ikke, men situationen er vanskelig.

Men ja, relativ spøjs situation at have 4 venstre backs. Theo Hernandez og tildels Ivan Strinic er dog eneste to der imo matcher profilen til det Giampaolo søger. Ift. de to andre ser jeg størst problematik, vedrørende det økonomiske aspekt, omkring Diego Laxalt.
Skrevet af Lentini d.2.
Jeg tror i øvrigt ikke der er nogen som gør hverken Lucas Biglia eller Suso til dårlige spillere. Jeg synes Lucas Biglia er en glimrende spiller, når han er fit. Og det er netop problemet med Biglia, fordi hans tid i Milan har været overskygget af for mange perioder med skader. Indtil han blev skadet i sæsonen 18/19 var han fremragende.

Og sammenholdt med at han pt. er den dyreste spiller Milan har i budgettet er det svært spiseligt at have ham gående. Hvis han gad halvere sin løn, kunne man udvande afskrivningen med at forlænge kontrakten med et ekstra år, så vil man næsten halvere de årlige omkostninger på ham.

Suso er en teknisk dygtig individualist, med stor streg under individualist. Det store problem er hans no-show i 50% af kampene, og generelt hans insisteren på for mange boldberøringer der river tempoet ud af spillet, fordi han hele tiden skal afsøge egen mulighed. Han spiller for sig selv. Han spiller ikke for holdet. Og når man så vil pleases med en lønforhøjelse i kølvandet på en middelmådig sæson, er det fair nok, men det må han så finde et andet sted.
Skrevet af Martinovic
Døde rygterne med Borini? Vanvittigt klubben gav ham en kontrakt på 2,5 mio. euro netto.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Correa skal med Atletico på deres US Tour. Måske vi alligevel slipper for ham i Milan.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det kunne i hvert fald synes at en transfer ikke er lige for. Kalinic er omvendt blevet hjemme.

Repræsentanter fra Atletico ventes dog i Casa Milan imorgen, så der er i hvert fald dialog. Men derfra og til en handel, er der trods alt et godt stykke.

Ikke mindst fordi vi har vist at vi er meget strikse ift vores smertegrænse omkring transfersummer og lønninger. I det lys, er det meget svært at få øje på at vi skulle kunne komme op med de €50m madrasmagerne, efter sigende, kræver.

Skal man tro rygterne, vil Giampaolo af med tre offensive spillere; Suso og Cutrone foruden Silva, som allerede står med én fod i skatteparadiset.

Lykkes det, kan vi forvente at hente €85-90m og der skal omvendt hentes tre erstatninger. Ift FFP, er der rigtig fin ræson i at sælge netop Suso og Cutrone da begge giver 100% capital gain.

Omvendt er udfordringen at vi, som skrevet, skal hente tre erstatninger, hvoraf en af dem må forventes at skulle være starter (med mindre Castillejo overbeviser Giampaolo om at han skal foretrækkes som seconda punta).

Jeg har set Zarachos navn nævnt flere steder. Spilleren har en frikøbsklausul på €25m, mens vi ikke skulle være parat til at ofre mere end €18m.
Der må dog her forventes at være en væsentlig besparelse på lønnen ift Suso.

Hvordan jeg end vender og drejer den, giver det dog ingen mening for at sende Silva videre. Ikke mindst fordi han har en relativt lav løn (€2m net).
Der kan naturligvis været sket ting bag kulissen, vi ikke kender til. Men i alle fald, kommer vi nok til at stå mindre gunstigt med en erstatning.

Og så er der naturligvis en 9er som backup til Piatek og dermed erstatning for Cutrone.

Jeg er lidt ambivalent omkring det. Dels fordi jeg mener at der bør kunne være plads til en spiller om Cutrone. Nuvel, han har langt fra en imponerende teknik, men det behøver jo heller ikke være ham der skal agere link-spiller.
Han er en dygtig afslutter, han er ihærdig og så har er han netop repræsentant for den kultur vi har savnet i mange år.

Omvendt, så ofrer jeg hellere ham end fx Donnarumma - omend sidstnævnte vil give en større økonomisk forbedring ift FFP.

Det positive er at alt dette heldigvis ikke sker i 11. time. Der er trods alt over en måned tilbage af vinduet og der er også mulighed for at lurepasse lidt og se om der er interessante spillere der bliver til overs tættere på deadline.

Correra (til en pris over €35m) er jeg dog gerne fri for.
Skrevet af Pirlo21
Ud fra et økonomisk synspunkt giver det nu rigtig fin mening st sælge Silva til omkring 30 mio euro.

Får vi 30, vil vi stadig have en fortjeneste i forhold til de 20,8 mio euro han er bogført til. Så en fortjeneste på 9,2 mio euro alt i alt. Det er naturligvis ikke en ret stor plusvalenza. Samtidig vil vi dog slippe for en løn på 2 mio euro netto og en afskrivning på næsten 7 mio euro. Så udover plusvalenza på 9,2 mio euro, vil det også spare os for samlet 11 mio euro i løn og afskrivning.
Så jo @rossoneri, det giver fin mening at sælge Silva - hvis vi kan sælge ham til den pris!

Lad os håbe handlen går igennem, correa pris derimod giver ingen mening - lad os håbe det er en and til den pris!!
Skrevet af Rossoneri
Samtidig vil vi dog slippe for en løn på 2 mio euro netto og en afskrivning på næsten 7 mio euro.

Hvad har afskrivninger med sagen at gøre? En afskrivning er jo ikke en omkostning - tror der er noget du har misforstået...

Et capital gain er - isoleret set - ganske fint. Men det giver vel ikke meget mening hvis man går ud og køber en spiller der er væsentlig dyrere til en meget højere løn (der tales om €3,5m net), uden at det synes at være et kvalitetsløft.
Skrevet af Pirlo21
Nu snakkede jeg ikke om hvem man går ud og henter, jeg forholdt mig bare til besparelsen på Silva - ikke andet. 30 mio euro virker som et fornuftig pris på en spiller der er i overskud.

Correa handlen har jeg ikke forholdt mig til, den giver ikke meget mening i mit hoved til den pris og løn der rygtes...
Skrevet af Martinovic
Silva skal dog erstattes. Vi skal bruge fire angribere, når Giampaolo spiller 4-3-1-2. Borini, Cutrone og Piatek er ikke nok.

Det vil i mine øjne heller ikke være nok at erstatte Silva med Castillejo eller Suso.

Virkelig ærgerligt at Silva ikke får chancen i den kommende sæson.
Mojn do!
annonce
0