Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
...men plejede han ikke at have en falsk 9´er rolle i leverkusen?

Kommer lidt an på hvordan du betegner en såkaldt "falsk 9er". Jeg ville måske snarere påstå at det var en seconda punta, men det er selvfølgelig op til tolkning.

Men du har i hvert fald helt ret i at Roger Schmidt flittigt brugte ham ved siden af både Kießling og Chicharito i en 4-4-2.

Jeg vil dog umiddelbart påstå at han har etableret sig som mezzala - og jeg vil endda spå at han bliver starter.
Det sagt, kan han helt klart også være brugbar på en kant (umiddelbart ikke relevant for Giampaolo) og som hængende/flakkende angriber. Paqueta har i øvrigt også spillet den position og vil også kunne benyttes, så vi er umiddelbart godt dækket ind.
Skrevet af Rossoneri
Til natteravnene viser Strive vores kamp fra ICC mod Bayern i nat kl. 03.

Bliver interessant at se hvordan Giampaolo blander kortene og om nogle af de nye får lidt minutter.
Skrevet af Old Bull Lee
Selvom jeg hylder både Krunic handelen og den forestående Bennacer, så må bliver jeg en smule jaloux når jeg ser Napoli hente Eljif Elmar for noget der ligner €15M. Ham tror jeg bliver et rent steal for dem.


Angående vores midtbane konstellation, så udtalte Zico for nogle uger siden at han nærmere så Paqueta som en Mezzala end som en trequartista, da han tager de lange dybe løb helt ind i boksen. Jeg ved ikke hvor meget man skal lægge i Zicos kommentar, men det kan tages for yderligere at tilføje en taktisk dimension på midtbanen, hvilket fordrer en vis fleksibilitet. Det kommer vel også an på hvor Giampaolo vil have at vores spil "starter" på banen. Om det er fra forsvaret, 6´eren, 8´erne osv osv.

Vi må se i nat, og apropos, så er jeg nok ikke vågen der, men er der nogen som ved om den bliver genudsendt andre steder? Det kunne være rart at se hvor vi står og om ikke andet, så se den "vision" som Giampaolo mente var så vigtig at skulle komme til udtryk.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Silva har bestået lægetjekket, så nu kan den handel nok ikke længere spoleres. Desværre.

Jeg synes stadig, vi sælger ham for billigt. Han skal nok sprudle under Jardim i Monaco.

Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
man kan gense kampene så vidt jeg ved. i hvert fald kunne man ligakampene. sikkert det samme med v-kampe.
Skrevet af Pirlo21
BREAKING: Andre Silva is currently taking his medical for Monaco. They have reached an agreement with Milan to sign him for 25M. The player will sign a five-year contract.

Forhåbentligt er der 5´mio i bonus, så handlen sniger sig op på 30 mio. Hvilket jeg finder som en fornuftig, pris. Silva har jo i 2 år ikke præsteret meget...
Skrevet af Rossoneri
@old bull
Strive plejer at have kampene liggende i lidt tid.
Skrevet af Old Bull Lee
Også "on demand"?
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Ja, det mener jeg bestemt.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/141138/leicester-city-proposal-praet

For de penge skal Milan byde sig ind. Evt. sende Borini, Strinic og Laxalt den anden vej...
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
@Rosso & Maggi tusind tak for info.

Flere steder meldes det at Silva alligevel bliver i Milano. Det er da for underligt at han flyver hele vejen til Europa og så ikke kan blive enige om de personlige detaljer. Der eller andet helt off ved situationen.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Sikke en farce - især hvis Giampaolo har informeret Silva om, at han ikke passer ind i hans måde at spille på. Og hvor efterlader det Correa?
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Og hvor efterlader det Correa?


Det efterlader ham nok i Madrid.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Ja.

De skriver, at det skyldes et mislykkes lægetjek pga. en betændt sene.

Det er lige, hvad der manglede. Jeg er glad for, at han måske bliver, men det kræver også, at han ikke har fået besked om, at han ikke kan bruges.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Åbenbart tvetydige holdninger til det.

Andre Silva´s move to Monaco is at risk of falling through as the two parties have not yet found an agreement on personal terms, not because of a failed medical as reported elsewhere.

They will continue to try and find an agreement, but the situation doesn´t impact on the Correa signing.

[Anto Vitiello]

Det virker også underligt, hvis han rejste med Milan til USA på træningslejr, hvis han er skadet.

Forhåbentligt er det et økonomisk spørgsmål, for så bør de kunne finde hinanden.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg mener også der var noget medical bøvl i Sevilla, men det har nok ingen betydning for dette virak.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Lentini d.2.
Umiddelbart virker det til noget så sjældent som en forregnelse af Jorge Mendes. Det virker lettere skødesløst at bede sin klient rejse hele vejen fra USA til Monte Carlo, hvis ikke en handel var 98-99% hjemme.

Yderligere virker det til at Monaco har lavet et bullshit move ved at ville sænke købsprisen på André Silva i sidste øjeblik. Dybt useriøst.
Skrevet af Rossoneri
SPOILERT ALERT!

Strive har ikke smidt gårsdagens kamp op endnu, så jeg kastede mig over et par reviews.

Overordnet set er det bestemt ikke en katastrofe at tabe 1-0 til et Bayern hold der stillede i en relativt stærk opstilling.

Jeg tillægger ikke subjektive vurderinger meget værdi, så jeg har set lidt efter om Giampaolos valg kunne afsløre lidt om hans planer for sæsonen.

Ganske som ventet, stillede vi op i en 4-3-1-2, der var dog nogle ganske besynderlige valg til de enkelte pladser. Eksempelvis spillede Strinic i det centrale forsvar (sammen med Gabbia) mens Borini spillede 8er.

Hvis vi tager bagkæden, tænker jeg at der var et par interessante iagttagelser.

Theo startede som VB og fik store roser af Giampaolo efter kampen. Desværre måtte han udgå med hvad der ligner en forstuvet ankel.
Ved hans skade kom Conti ind på en lidt uvant plads - og det kunne potentielt pege i retning af at Calabria er tænkt som førstevalg i højresiden.

Gabbia fik også nogle positive gloser med på vejen og man kan da håbe at han er med i planerne for næste sæson. Han er i hvert fald et godt bud på en home grown spiller der kan blive en del af holdet.

Biglia spillede 6er og jeg har på fornemmelsen at Giampaolo har besluttet at ham og Bennacer kommer til at kæmpe om spilletiden på den plads.
Der kan dog være nogle modsatrettede interesser ift at komme af med hans høje løn. Var ledelsen lidt skarp, forlængede de hans kontrakt, med et ekstra år til samme kontraktsum.

Hakan spillede endnu engang 8er og jeg tænker at det er ret sikkert at han er tiltænkt den plads - ikke mindst i lyset af at det var Daniel Maldini der spillede 10er.

At Borini spillede 8er, tænker jeg egentlig skal ses som et definitivt tegn på at han er på vej ud.

I angrebet var Castillejo endnu engang valgt som makker til Piatek og jeg synes også det peger i retning af at han er tiltænkt en rolle.
Desuden blev han senere sendt ned som 10er, da Cutrone blev skiftet ind for Maldini.

Sammen Cutrone brændte dog en kæmpe chance op ikke meget tyder på at han har overbevist Giampaolo om at han skal være en del af planerne.

Alt det sagt, så er det naturligvis kun anden træningskamp og meget kan nå at ændre sig.

På søndag hedder det Benfica, hvilket også er en interessant test.
Skrevet af Milanisti
Jeg har set sidste del af kampen, og forsvaret så godt nok svagt ud. Gabbia var en positiv oplevelse, men Calabria og Strinic var elendige. Vi skal nok ikke satse på Calabria som den faste højre back, og det var tydeligt at Conti spillede på en uvant plads, som du selv nævner.

Castelljo var overraskende meget på bolden, og træk ofte ned til midten for at hente bolden, mens at Hakan ikke gjorde stor figur af sig på højre mezzala. Det var tydeligt at vi manglede en stærk midtbanespiller, som skar igennem og kunne erobre bolde(Kessie/Bakayoko). Biglia var elendig, og jeg håber godt nok ikke at han er tiltænkt andet end bænken eller et salg. Cutrone virker bare ikke god nok, og han passer slet ikke sammen med Piatek i angrebet. Borini var bare Borini..

Fik læst mig frem til at Theo gjorde det rigtig godt, og Maldini viste fine takter.
Skrevet af Rossoneri
@milanisti
Jeg synes generelt man skal passe på med at konkludere på niveauet så tidligt i pre-season. Derudover har Giampaolo kun haft 10 dage sammen med holdet og nye rutiner og koncepter tager trods alt noget tid at få indarbejdet.

Calabria viste sidste år at han er en af ligaens bedste backs og navnlig hans defensive spil har han forbedret markant.

Hakan kommer fra en skuffende sæson, men jeg mener at han gjorde det rigtigt godt på netop mezzalaen mod slutningen af sæsonen. Og han passer virkelig godt til Giampaolos fortolkning af den position.

Jeg føler mig overbevist om at begge blive bærende kræfter i den kommende sæson.

Noget af det jeg er mest nysgerrig på er hvordan navnlig to positioner bliver defineret.

Den ene er Piateks makker i angrebet. Som du skriver, var Castillejo meget bevægelig og det er netop det vi tidligere har set med Giampaolo.
Afhængigt af hvad der sker på markedet (jeeeez et cirkus omkring Silva), så tror jeg faktisk godt at Castillejo kan få sine minutter.

Den anden er "Kessíes" 8er.
Jeg skal indrømme at mit kendskab til Krunic er relativt beskedent, men jeg blev faktisk overrasket over hvordan han beskrev sig selv til præsentationen.
Her definerer han sig selv som en typisk boks-til-boks spiller. I det lys, giver det nok også mening at Kessíe er førstevalg og at rollen er tiltænkt at skulle tage en del defensive løb.

Har dog en ide om at Giampaolo kunne finde på at rotere denne rolle udfra modstanderen - altså potentielt to relativt offensive 8ere med det primære defensive fokus hos 6eren.
annonce
0