Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Ikke for noget @Milanisti, men vi stillede med et mega svagt hold og Bayern er langt længere i deres forberedelser... alligevel konkludere du at spillere som Calabria, strinic, biglia, Cutrone m.m bare ikke er gode nok... ej, det finder jeg ret useriøst...

Det var en trænings kamp, intet andet. Vores hold er så langt fra a kæden pt. Udover at vores hold får min i benene, så er det kun vores unge talenter der rigtig har noget at bevise pt... men at vurdere spillere udfra ligegyldige træningskampe... den holder ikke. Man kan bedømme deres indsats i kampen og kommentere på det... men heller ikke mere end det!
Skrevet af Martinovic
Theo skulle have fået et vrid i anklen, men ikke noget brud.

Correa skulle komme, uanset om Silva bliver solgt eller ej. I stedet er det Cutrone, der måske bliver solgt.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Correa skulle komme, uanset om Silva bliver solgt eller ej. I stedet er det Cutrone, der måske bliver solgt.

Rent økonomisk (i FFP perspektiv) giver det også bedre mening.
Skrevet af Martinovic
Sportsligt vil jeg også hellere have Silva, selv om det vil være optimalt at få en italiener op gennem systemet.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Fik lige slået over på Inter - Juve. Det ligner umiddelbart de åbne italienske mesterskaber i vanvittigt grimme trøjer. WTF?
Skrevet af Rossoneri
Nu har jeg fået set første halvleg af nattens kamp.

Som tidligere skrevet, mener jeg ikke man kan tillægge enkelte præstationer meget vægt så tidligt i sæsonen. Det var ganske tydeligt at Bayern-spillerne var omkring 10 dage længere fremme i deres forberedelser.

Jeg synes dog der er et par positive individuelle elementer.

Theo ligner virkelig en skarp signing. Hvis det her er hans niveau nu, glæder jeg mig satme til at se ham i form. Generelt set bliver begge backs essentielle i at slå indlæg mod boksen og ikke mindst komme til baglinjen i overlap. Noget som vi navnlig har savnet i vores højreside, med en Suso der sjældent formåede at åben det rum op.

Ligeledes kommer Calabria også i nogle rigtigt gode løb i dybden og min. ét af hans indlæg havde fortjent en bedre skæbne.

Gabbia imponerer mig med hans spilforståelse og placering når bolden skal spilles ud af egen zone - ikke mindst var han cool i sit pasningsspil. Desuden er det fedt at se en knægt på hans alder stå og dirigere et forsvar.

Omend det rent opstillingsmæssigt kun er de tre forreste der står anderledes, er det ret tydeligt at der er væsentlige forskelle på Gattusos og Giampaolos møder at spille fodbold på.

Et af de væsentlige punkter er vores presspil og den defensive organisation.

Hvor Gattuso lod holdet stå meget dybt i en 4-1-4-1 (evt. 4-4-2) insisterer Giampaolo på et højere pres.

Når Bayern var på bolden, stod vi med to kæder af tre - og relativt højt på banen.
Det stiller navnlig store krav til de to 8ere, der skal bevæge sig meget sidelæns og det kan potentielt skabe mange 1:1 situationer mod vores backs.

Som jeg ser det, er det dog vigtigt at vores 10er falder lidt dybere når det første pres er lagt, så der kommer lidt mere støtte centralt.

Derudover er der en oplagt forskel i hvordan spillet bygges op og angribernes løb.

Et væsentligt problem i de år vi har spillet 4-3-3 (4-1-4-1) har været at vores 9er har været meget isoleret og at denne har været relativt let at markere.

Med to på toppen og en 10er, giver det meget mere rum til angriberne navnlig Piatek får mulighed for at angribe rummene, snarere end at agere target man.
Jeg glæder mig virkeligt til at se vores offensiv i den kommende sæson.
Skrevet af Martinovic
Jeg ved ikke, hvor offensiv Theo Hernandez er, men det er vigtigt, at backs deltager en del i det offensive spil og er med til at skabe bredde på banen, når vi spiller uden wings.

Serginho og Cafu var skræddersyet til det system, når der samtidig dækkes af fra midtbanen, så de kan lave de offensive løb.

Lad Conti og Calabria give den gas på kanten.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/141207/james-proposed-milan

Hvis klubben bare måtte bruge penge, ville han være perfekt til 10´eren.

Det er ikke fordi, at 42 mio. euro er meget for ham.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Men hvorfor købe James når vi har Paqueta? Hvem skal sidde på bænken?

Desuden læser jeg af Pedullas historie at vi ikke har bidt til bolle.
Skrevet af Martinovic
James er et niveau over Paqueta, som også kan spille mezzala.

Det var blot en tanke.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
I mit univers er James et symbol på lige præcis den type spiller vi ikke skal gå efter.
Han har store problemer med både disciplin og motivation og lever generelt højt på en fem år gammel hype.

Desuden hæver han en helt absurd hyre (omkring €10m net).

Samtidig ville det betyde at vi skulle skille os af med spillere som ellers var tiltænkt at spille en væsentlig rolle.

Det ville være sådan lidt Juventusk "fordi vi kan" agtigt.

Vi har et mega talent i Paqueta, som egentlig ikke burde rende rundt i Milan med de andre tilbud han havde. Nu skal vi gøre alt for at bygge et hold op omkring (blandt andre) ham.
Han har selv udtalt at han glæder sig til at spille sin favoritposition som 10er - hvilket jeg umiddelbart tolker som at det er noget Giampaolo har stillet ham i udsigt.
Skrevet af Martinovic
Kan du have en pointe i. Han er også blevet 28 år, så der er ikke stor mulighed for videresalg.

https://www.football-italia.net/141220/report-wolves-close-cutrone

Jeg kan gode lide Cutrone, men økonomisk og formentligt også sportsligt er det bare bedre at sælge ham end Silva.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg kan gode lide Cutrone, men økonomisk og formentligt også sportsligt er det bare bedre at sælge ham end Silva.

Spørgsmålet er om ikke vi skal forvente et salg af begge to. Silva tager i hvert fald ikke tilbage til USA og han gjorde det ganske klart at han ikke ville tage tilbage til Milan, hvis han ikke var tiltænkt en startplads. Med Mendes som agent, plejer der at komme en løsning.

Mit bud kunne være at vi henter en transferfri Llorente på en to-årig kontrakt som backup for Piatek i det tilfælde.
Skrevet af Old Bull Lee
Men hvorfor købe James når vi har Paqueta? Hvem skal sidde på bænken?

James er et niveau over Paqueta, som også kan spille mezzala.

I så fald ville det give meget bedre mening at gå på rov i cirkus Inter og hente Nainggolan, til den trequartista. James er kun over Paqueta i 20 ud af 100 minutter. Han har uhørt lavt bundniveau og endda meget af det.
Desuden ser det også ud til at Rafinha er blevet i overskud i Barca, det ville heller ikke være dårligt. Nuvel, vores midtbane er vel på plads i det store hele.

Da Silva er persona non grata er spørgsmålet så hvilken type vi leder efter og samtidig hvis Cutrone også skal ud af klubben, håber jeg virkelig ikke det bliver Llorente der tager over, han gjorde det nogenlunde hos Spurs men har ikke samme profil som Cutrone.

Monaco-farcen har virkelig også efterladt os i en skidt position. Det er fanme nogle skiderikker hvis de prøver at sænke prisen i mens spilleren har forladt træningslejren for at skrive under. Man må formode der har været en eller anden form for aftale (telefonen /internettet er vel opfundet) før han tog afsted. Vi må stå hårdt imod.

Det virker som om vi bruger krudtet på at sælge de forkerte spillere. Imo burde vi beholde både Silva (selvom jeg ikke græder salte tårer over hans afgang) og Cutrone. Det er helt sort at skulle sælge to spillere for at hente to nye som 1:1 erstatning. Giampaolo har da fået en del gaver i form af Hernandez, Krunic og Bennacer indtil videre.

Ja, pladen går i hak her i tråden, men altså, sælg dog Suso/Laxalt/Strinic først."Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
...håber jeg virkelig ikke det bliver Llorente der tager over, han gjorde det nogenlunde hos Spurs men har ikke samme profil som Cutrone.

Jeg tænker at det netop er pointen - altså at han ikke har Cutrones profil. Jeg kan ikke påstå at have set mange minutters fodbold med Llorente over de seneste par år, men jeg mener at han har væsentlig bedre førsteberøring og teknik end Cutrone.

Og deri skal man nok se Cutrones afgang - han har nogle væsentlige mangler ift den profil Giampaolo søger.

Jeg forestiller mig at Piatek kommer til at spille en altoverskyggende andel af kampene i år - ikke mindst uden midtugekampe. Dermed skal vi nok også se os om efter en tilføjelse der er OK med en rolle som backup.

Llorente var dog blot en tanke - han har tidligere været nævnt men det var meget sporadisk. Mere relevant er pointen om at vi, efter alt at dømme, leder efter en 9er med andre egenskaber end Cutrone.

Imo burde vi beholde både Silva (selvom jeg ikke græder salte tårer over hans afgang)...

Jeg synes det er en lidt pudsig situation - ikke mindst fordi Giampaolo jo udtalte at han glædede sig til at se hvad netop Silva kunne bidrage med.

Skal jeg komme en eller anden logik bag, må det være at Giampaolo rent faktisk ikke ser Silva i seconda punta rollen, men derimod som 9er (og altså backup for Piatek). Og efter dette er gjort klart for Silva, har han sendt Mendes i byen efter en ny arbejdsgiver.

Det rimer i hvert fald på forlydender fra både Pedulla og Di Marzio omkring at det ikke har indflydelse på vores jagt på Correa - altså udover at der selvfølgelig er et økonomisk aspekt.

Ja, pladen går i hak her i tråden, men altså, sælg dog Suso/Laxalt/Strinic først.

Personligt har jeg ændret mening ang. venstre back positionen. Man kan, som tidligere skrevet, ikke tolke meget udfra en enkelt træningskamp - men ikke desto mindre er jeg meget imponeret over Theo.
Han synes dertil at være købt ind som starter.

I det lys, vil jeg egentlig hellere have Strinic som backup - først og fremmest pga det økonomiske aspekt. Jeg tvivler i øvrigt også på at Rodriguez tager til takke med en reservetjans.
Laxalt skal selvsagt bare skydes af.

Omkring Suso, så er jeg ikke i tvivl om at klubben gerne ser at man kan finde en aftale. Der synes bare ikke at være en logisk aftager - desværre.

Der er dog stadig mere end en måned tilbage af vinduet, og tingene kan hurtigt ændre sig når der begynder at komme skub i nogle handler.
Hvad sker der fx i Napoli hvis James-handlen går i vasken? Og Roma synes også at søge en til den plads.
Skrevet af Martinovic
Jeg håber meget på et salg af Suso, men forhåbentligt ikke til en rival, som vi skal kæmpe med om top4.

Napoli har tilsyneladende droppet James Rodriguez og kigger i stedet på Lilles Nicolas Pepe.

Theo Hernandez er ude i tre uger med en skade, så han bør blive klar til sæsonstart. Jeg har ikke kigget på hans skadeshistorik, men han er forhåbentligt ikke en spiller med skadesskavanker.

Økonomisk skal vi satse på Strinic - sportsligt vil det være ideelt med Rodriguez, så vi har to gode til hver plads.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Claudia Garcia, der også breakede Fonseca til Roma, melder at vi skulle være tæt på Rafael Leao fra Lille.

Det er ikke meget jeg kender til ham, men udfra det video jeg har kunne finde, ligner det en angriber mere efter Giampaolos smag. Først og fremmest fordi hans teknik er markant bedre end fx Cutrones.

Han har fået et tilnavn som den portugisiske Mbappé - navnlig pga hans speed både med og uden bold. Der skulle også være en holdning til at han var det største talent i Sporting siden en vis Ronaldo.

Jeg kan også læse at store klubber som City og Barcelona skulle have kig på ham, så det er næppe en billig spiller.

Jeg skal som sagt ikke gøre mig meget klog på spillerens kvaliteter, men han synes umiddelbart at passe ind i både trænerens ønsker og klubbens strategi.

Og så skulle vi også have en edge via Elliotts engagement i Lille.
Skrevet af Martinovic
Genoa skulle have lagt billet ind på Biglia.

De kan ikke matche hans løn, men forhåbentligt kan de fordele lønnen over en toårig kontrakt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/141248/sevilla-join-suso-race

De skal absolut ingen rabat have. Det er bare at betale ved kasse et.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
annonce
0