Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/141288/report-leao-milan-35m

Kender I ham?

Det må betyde, at Correa ikke kommer.

Mojn do!
Skrevet af Lentini d.2.
Nej, det betyder at Rafael Leao supplerer Correa købet. Correas agent er i Milano nu. Ift. Correa virker det til at Milan og Atlético mangler at blive enige omkring bonus beløbene, og hvor lette/svære de skal være at opnå. Det gælder på både individuelt plan samt holdmæssigt.

Jeg tror du skal se det som om at Milan forsøger at afsætte André Silva, Suso og Cutrone i "bytte" med Rafael Leao og Correa. Og Rafael Leao er godt nok en spændende type, som vil give noget længe ventet fart til forreste geled. Fysisk stærk og også teknisk dygtig, der tilmed kan spille både supporting striker samt helt fremme.

Leo Duarte kender jeg ganske enkelt ikke, men hvad jeg lige kan snuse mig frem til så skulle han være en teknisk begavet stopper med høj topfart. Da jeg ikke kender niveauet på spilleren, så synes jeg dog trods alt det giver lidt mere mening at investere i det lejde(10-11mio€) når man stadigvæk har en investering i Caldara, som vejer tungt i bøgerne.
Skrevet af Martinovic
Det lyder interessant, hvis klubben kan få det sådan, men det er mange handler, der skal falde på plads. Tilmed er det tre potentielle startere til to pladser.

Lad bare Duarte være en ny Thiago Silva.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Djalo skulle i øvrigt være en del af aftalen omkring Leao. Det betyder at vi er på fem stoppere (Duarte indregnet). Fint mix med tre etablerede og to talenter.
Skrevet af Bishop
Svært ikke at blive trist over at sige farvel til Cutrone. Velsagtens den spiller der kommer tættest på at vise samme begejstring som Super Pippo når han scorede.

Spillere som ham og f.eks. Abate bliver desværre ikke værdsat nok.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Old Bull Lee
Cutrone skulle eftersigende agere førstereserve i Wolves hvilket er lidt besynderligt, da et skifte ville give mest mening hvis han fik kontinuerlig spilletid.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Ganske interessant interview med Calhanoglu idag, hvor han bl.a. taler om sin position.

Her nævner han at han selvfølgelig står til trænerens disposition, men at han har en drøm om at spille 10er, hvilket han også har talt med Giampaolo om.

Hakan slår mig ikke som et hot head der kaster sig ud i kontroversielle interviews, så det kunne forekomme at det rent faktisk var tanken.

Det åbner selvfølgelig også snakken om Paquetas position.

Indtil for et par dage siden, ville jeg ret skråsikkert påstå at Paqueta var sikker som 10er. Ikke mindst fordi Hakan har spillet 8er.

Men jeg har nu set flere analyser der peger på Paqueta som mezzala og Hakan som 10er - og ikke mindst er ovenstående interview en vigtig ledetråd (i mit univers).

Det ændrer selvfølgelig ikke meget i det større billede - jeg tror stadig Suso er på vej ud. Men det bliver interessant at se hvordan Giampaolo blander kortene, omend jeg anser at det egentlig kun er den ene 8er og 10eren der er spørgsmålstegn ved.
Skrevet af Martinovic
Kun positivt med alsidige spillere.

https://app.football-italia.net/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.football-italia.net%2Fnews#article/footballitalia-141319&menu=news-all

Tuttosport er ikke en troværdig kilde, og Wolves løber nok ikke med både Cutrone og Silva.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Duarte-handlen skulle være på plads og ventes gennemført indenfor 48 timer.

Dialogen skulle have været i gang over en længere periode og jeg er virkelig imponeret over at vores handler har kørt helt under radaren.

Det er i stærk kontrast til navnlig Mirabelli og til dels Leonardo.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/141352/wolves-agree-22m-cutrone-deal

Ikke alverden vi får for ham, men lidt har sin ret.

Nu må Suso og Biglia gerne være de næste.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/141351/bale-inter-china

Det her må også være en kunstig måde at drive to forretninger på - finde en ejer, der ejer en klub i Asien og en klub i Europa.

Ejeren får den asiatiske klub til lokke store navne med vanvittige lønninger til og lejer dernæst spilleren ud til den europæiske klub, som ikke holder nogen udgifter. På den måde får den europæiske klub ikke FFP på nakken.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja, bliver spændende at se hvad Inter-fans siger til det lille stunt (såfremt det går igennem). Ikke mindst fordi de har haft så travlt med at føle sig uretfærdigt behandlet ift FFP.
Skrevet af Rossoneri
Hakan er igen valgt som 8er, Suso spiller 10er og Castillejo spiller ved siden af Piatek.

Borini har ligeledes fået genvalg i en boks-til-boks rolle. Jeg forventer dog at vi får Krunic at se på den plads senere.

Derudover er det med et noget mere konventionelt forsvar ift Bayern-kampen. Romagnoli og Musacchio spiller centralt med Calabria og Rodriguez på backs. Det kan meget vel også være sådan vi kommer til at se ud til sæsonstart (med henvisning til Theos skade).

Glæder mig til at se hvor langt vi er henne med ca. fire uger til sæsonstart.
Skrevet af Rossoneri
Interessant at se hvordan Giampaolo allerede har fået introduceret et ultra-agressivt generes ved boldtab. Noget vi faktisk, til trods for manglende kampform, administrerer rigtigt godt.

Suso i øvrigt med enkelte god præstationer, omend jeg synes han har svært ved at holde en central position. Det gør at han i flere tilfælde har "stjålet" de rum Castillejo skal arbejde i.

Generelt set har vi dog været klart det bedste hold.
Skrevet af Martinovic
Er Laxalt skadet eller måske på vej videre?

Jeg kan se, at han ikke er med i dagens kamp.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Er han ikke bare på forlænget ferie pga Copa America (som Paqueta)?

EDIT: han har slet ikke været i truppen til ICC, så antager at det handler om forlænget ferie.
Skrevet af Martinovic
Øv. Håbede ellers lige på et snarligt salg.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Ja, der skal minimum ét salg til på den plads.

Laxalt syntes at have en seriøs bejler i Newcastle, men efter Steve Bruces tiltræden, synes det spor at være blevet koldt.

Han forekommer mig dog den slags spiller som bliver hentet i vinduets sidste fase, af en klub der enten ikke har fået fat i sit 1. eller 2. valg eller som har et akut opstået problem (som i vores tilfælde).

Der er vel trods alt en logik i at truppen ikke skal tælle fire spillere til samme position.
Skrevet af MaggiMagg
strinic er godt nok elendig i dag
Skrevet af Martinovic
Han bliver forhåbentligt heller ikke andet end tredjevalg.

Det er et must med to gode spillere til hver position, så jeg håber, vi beholder Rodriguez.
Mojn do!
annonce
0