Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Lige meget hvordan jeg vender og drejer det. Så Har jeg det så svært med at sige farvel til Cutrone og jeg syntes simpelhen også prisen er for lav.
Ved godt mange siger at knægten ikke er god nok m.m, men for pokker. Han er kun 21 år og endelig skal vi spille med 2 angribere og så sælger vi ham fandme!! Sørgeligt, det syntes jeg virkelig. Kan ikke se hvorfor han skulle ofres, ved vi presset økonomisk... men alle andre løsninger skulle ha været prøvet i min bog.
Alt held og lykke med fremtiden forza Cutrone
Skrevet af John de Wolf
Takker for Cutrone og glæder mig voldsomt til at se ham i Wolves trøjen. Kan sagtens genkende nogle af kritikpunkterne af ham her fra tråden, ud fra det jeg selv har set, men for os er han et virkelig godt køb og jeg glæder mig meget til at følge ham og hans udvikling. Han vil jo formentlig spille med angrebsmakker hos såfremt vi fortsætter med 352 som forrige år og det bliver spændende at se hvad han får ud af det.
Skrevet af Martinovic
Hvis Cutrones angrebsmakker er en boldfast type, tror jeg, han kan blive en succes.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@john
Det handler i høj grad også om at Cutrone ikke passer ind i Giampaolos filosofi.

Derudover tror jeg også at Cutrone passer rigtigt godt til engelsk fodbold, med masser af energi, fight og fysik.

Og så er han noget så sjældent som en knægt med en virkelig sund kultur indbygget.

Det er virkelig trist som Milan-fan at han drager videre, men jeg tror det er en god løsning for alle parter.
Skrevet af John de Wolf
Tja, man må i hvert fald give vores scouting stab, at de plejer at scoute spillere, der passer ind i filosofien, så på den måde er jeg ret fortrøstningsfuld over, at man var så ivrig efter at få Crutone.
Han får i øvrigt helt sikkert en boldfast angrebsmakker hos Wolves, i form af Raul Jiminez eller Jota, som han kommer til at spille med oppe på top. Han kommer til at ligge som en af de to forreste med Jota/Raul som makker i en 352, eller som en af to forreste i en 3412.

Fedt med den gode indstilling og energien. Det skal nok blive populært. Han har allerede vundet en del ved sin sørgmodige afsked med Milan. Den slags opfattes jo som udtryk for klubfølelse og loyalitet og den slags kan man godt lide.

Skrevet af Old Bull Lee
Så er Leao kun en medical fra at være officielt. Hvis køber ham for €30M ekskl. Djalo er det vanvittigt godt købmandsskab.

EDIT: Det ser også ud som om at vi henter, Luan Capanni, et 19-årigt brasiliansk talent fra Lazios primavera. Har kun set sporadiske highlights af ham, hvilket ikke gav en særlig indikation af ham som type, men det er værd at bemærke at han er 1.90, så helt klejn er han ikke. Derudover kan han både spille bag angrebet og som angriber.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Hvor jeg dog håber, at hvis vi får et nyt stadion, at det bliver en kopi af Allianz Arena. Det er bare det fedeste stadion i verden.
Mojn do!
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Der er endnu ikke gået fest i den herinde over det nye rygte om Ankersen. Den mulige nye Helveg.
Il meglio di Allegri
Skrevet af Yetilover
Rygtet med Ankersen er hjernedødt. Vi mangler ikke en back, så jeg ved ikke hvordan dælen Milan er blevet kædet med ham.
Skrevet af Rossoneri
Jeg ser meget sjældent dansk fodbold, så jeg kender egentlig ikke Ankersens aktuelle niveau.

Men sagen er vel at vi rent faktisk mangler en spiller der kan dække pladsen - om Ankersen er den rette, er så en helt anden snak.

Calabria er umiddelbart klart førstevalg. Derefter kommer en Conti med nærmest to år med konstante skader. På primavera-holdet har vi ikke et oplagt supplement, efter vi sendte Bellanova til Bordeaux.

Men med sine 28 år, rimer Ankersen ikke særlig godt på strategien. Jeg ville egentlig snarere forestille mig at vi hentede en spiller der havde sit udgangspunkt på primavera og som kunne kaldes op hvis det blev nødvendigt.

Nu er det jo ikke fordi de €2m er mange penge og Ankersens lønkrav er nok også uoverskuelige. Det synes bare uden nogen form perspektiv.
Skrevet af JZ4
Nu mangler vi jo at se hvilket niveau Vavro i virkeligheden har i Lazio, men jeg kunne kun forestille mig at et køb af ankersen, ville blive det der endegyldigt overbeviste Serie A om at man ikke skal købe i FCK... Som Inter mand (og undskyld jeg sådan trænger mig på) håber jeg naturligvis at Ankersen ender i AC
Skrevet af Old Bull Lee
Ankersen er superligaens bedste højreback par excellence, men han har slet ikke niveau hvis vi skal gøre os forhåbninger om top-4. Dog ville handelen give en smule mere mening hvis det var Gattusos formation og ikke Giampaolos, jeg ser ham som værende en motor (efter SL standarder) og lægger ret gode indlæg, men skal have en indadvendt wing før hans kompetencer rigtigt kan sættes i scene.

Økonomisk kan man måske argumentere for at det giver mening, da han skal skydes afsted i dette vindue og hans løn nok ikke er den højeste. Spørgsmålet er vel om han ville gide at være 3. valg til højrebacken i en alder af snart 29 år.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Nu mangler vi jo at se hvilket niveau Vavro i virkeligheden har i Lazio, men jeg kunne kun forestille mig at et køb af ankersen, ville blive det der endegyldigt overbeviste Serie A om at man ikke skal købe i FCK... Som Inter mand (og undskyld jeg sådan trænger mig på) håber jeg naturligvis at Ankersen ender i AC


Det skal lige siges at min "anden" klub er FCK og jeg er forholdsvist fast mand i Parken.

Vavro kan sagtens få udløst sit potentiale i Lazio, og det er også forskellen på Vavro og Ankersen, potentialet. Ankersen skal med alder og erfaring in mente, gå ind og gøre en forskel, Vavro har alligevel nogle år til at vænne sig til ligaen og taktikken.

Og den med at man "vil overbevise Serie A at man ikke skal købe i FCK", så glemmer du altså en Santander i Bologna, der må betegnes som værende en succes. Cornelius tror jeg også kan gøre en god figur i Parma. Jeg køber ikke argumentet om at visse nationaliteter (og spillere fra visse klubber) ikke egner sig til en liga.

Alle har overordnet set muligheden for at slå igennem i hvilken som helst liga om det er Futte, Odgaard, Jungdal, Joachim Andersen eller Cornelius.
"Old Lull Bee"
Skrevet af La Fidanzata d?Italia
Man skal altså ikke tage fejl af Ankersen, jeg har set mere eller mindre alle FCK kampe de sidste mange år, og ingen tvivl om at han har evner til mere end superligaen. Hans offensive kvaliteter er bestemt serie A værdi, men om hans evner defensiv er på niveau vil jeg lade stå i det uvisse. Men jeg tror altså ikke det er helt hovedet løst hvis AC henter ham, især ikke for 2m euro.
Il meglio di Allegri
Skrevet af Rossoneri
@JZ4
Der er, per definition, ingen der trænger sig på her. Det er et åbent forum og fordi emnet i denne tråd er AC Milan, behøver man ikke dele tilhørsforhold med de fleste deltagere.

Det er bare fedt at du deltager og debat bliver, som bekendt, mere interessant med nuancer og modsætninger.

Som I alle andre klubspecifikke tråde er der dog en eller anden forventning om at man ikke stikker hovedet ind med det simple formål at provokere - sådan tolkede jeg ingenlunde dit indspark.

Så velkommen til fra min side i hvert fald.
Skrevet af JZ4
Det var nu også ment med et glimt i øjet. Håber så sandelig også at corner slår igennem i Parma - omstændighederne var heller ikke helt med ham i atalanta, når de ikke fik Petagna skudt afsted som vel var planen, da de købte corner.
Jeg har dog stadig svært ved at se hvad Ankersen skal i AC - Calabria bør være første valg, og Conti bliver vel frisk en dag. Som du selv nævner, så er der ikke et potentiale i ham som sådan.
Skrevet af JZ4
@Rossoneri
Lidt godmodigt drilleri skal der jo være plads til - men jeg har skam ingen intentioner om at komme og råwe og skrige. Det er der rigeligt af ‘ovre hos mig selv’ i øjeblikket
Skrevet af Rossoneri
Det skal der i den grad - det er en del af en god rivalisering.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/141589/silva-and-kessie-wolves-too

Hvis de bare vil betale, må de gerne hente dem.
Mojn do!
Skrevet af hollie
Er han ikke en fast del af holdet, Kessie? Han slår vel ikke Neves af på 8´eren, men kan vel fint supplere en tynd Wolves trup. De har så lige hente Neto og Jordao i en dobbelthandel for 20mil euro, men de er nok tiltænkt u23.
annonce
0