Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Nu så jeg ikke kampen igår og kan af samme årsag heller ikke kommentere på grunden til nederlaget. Men at overtage et hold (i krise) i januar og dertil skulle til at indføre et nyt spilsystem, er en utaknemmelig opgave.

Hvad gik galt igår? Nogle bulletiner går på manglende forståelse for systemet, hvilket man kan leve med så kort efter Seedorfs tiltræden.
Hvis det omvendt er fordi spillerne ikke har gnisten og troen, ja så er det straks en mere alvorlig sag, i mit univers.

Omkring Balotelli så findes der to muligheder; sælg ham eller lev med at han er "gal og genial". Han bliver aldrig en hårdtarbejdende spiller der opfører sig ordentligt, spiser sine grøntsager og sover med hænderne over dynen. Den erkendelse må man komme til hvis man ønsker at få det bedste ud af ham.
Noget tyder heldigvis på at Seedorf er parat til at gøre denne anerkendelse og fokusere på alt det gode han gør frem for det dårlige.
Skrevet af Gasbarroni
Han er nu da ellers bygget som en, der spiser sine grøntsager.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Lentini
Tja, hvis han forbliver et irritationsmoment, kan man da håbe at han brænder et stærkt VM af. 30mio€ er stadigvæk den pris, hvori det vil give mening for Milan at slippe ham.

Nu må Galliiani også snart gerne få fingeren lidt ud af røven mht. spillerafgang og tilkomst. Hvorfor skal det altid ordnes i sidste øjeblik?
Skrevet af KunMilanOgOB
Burde skyde Balotelli af sted, hvis altså nogen vil betale. Tænk at have så lad en holdning når man spiller for det hold man altid har drømt om at spille for. Han gider jo ikke løbe, og virker som om han er ligeglad med om holdet vinder eller taber, selv når han scorer ligner han en der er ligeglad.

Man burde nemt få langt mere angriber for hans salgssum.


Præcis. Han skal væk og det kan ikke gå hurtigt nok. Milan kan ikke bruge ham ifbm denne fase, som de nu går igennem. Andre spillere mister motivationen af at se ham således og han koster for meget i løn kontra hvad han præstere.
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Skrevet af Soldatino
Rosso, som jeg så det var det en lad indstilling, også taget i betragtning af det var vejen til Europa der smuttede i svinget.

Der var al for stor afstand mellem forsvar og angreb, og Udinese fik al for let spil til at skabe farlige chancer. Dog var de ikke skarpe, altså med undtagelse af han Lopez som scorede et rigtig flot mål.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af KunMilanOgOB
Hvad gik galt igår?

Hvad der gik galt igår? Det skal jeg fortælle dig.

Forsvaret er for langsomt, ukoncentreret og nervøst. Alt for nervøst. Især midterforsvarerne, der kyler bolden op og den ender typisk hos en modstander. Emanuelson var ikke andet end pinlig igår. Han kan intet på den venstreback. Hverken forsvare, tage lange ture op af venstrekanten eller smide indlæg(brugbare). Det ender typisk med at han, Robinho og Kaka befinder sig på venstrekanten og ingen af dem ved hvordan at de kommer videre. Mod Udinese, vel at mærke.

Midtbanen er uden kreativitet. Fuldstændig. Nocerino laller bare rundt og jeg mindes ikke at han vinder én eneste duel? De Jong gør det "ok" - dårligere end sædvanlig, men stadig bedre end sin makker. Hans lange afleveringer er dog forfærdelige, lagde jeg mærke til. Han bør holde sig til de korte. Montolivo manglede virkelig.

Kaka, Robinho og Birsa.. Haha. Bør man kommentere? Jovist er Kaka den bedste af de tre, men gør han spillet bedre? Han er den ENESTE af dem, der kæmper defensivt - i hvert fald på et acceptabelt niveau. Han tager også nogle korte løb osv, hvilket vel er fint. Han har dog mistet overblikket og laver ALT for mange fejlafleveringer. ALT for mange. Vi giver tit modstanderne kontraangreb grundet de boldtab, som Kaka, Robinho og Birsa TIT udføre til perfektion.
Birsa og Robinho. Jeg aner ikke hvorfor at de overhovedet spiller i denne klub. Jeg aner ikke hvad de laver her. De vil ikke engang kunne klare sig, hvis de spillede for vores modstander igår - Udinese. De er for langesomme, deres spil er langsomt og de taber også for mange bolde. Det var decideret pinligt igår.

Og hvad angår Balotelli.. Han er så pinlig at se på. Det er helt grotesk. Han løber ikke, han GÅR. Mange gange står han også bare stille. Helt stille. Man tænker; Hvad sker der?!
Han nægter at løbe eller yde noget som helst for holdet, og ALLE undre sig over hvorfor han sjældent befinder sig i feltet, nu hvor han er den eneste angriber. Men når han nu ender i feltet - og alle venter i spænding på hvad der kan ske, så smider han sig. Og enten griner man eller råber man. Det er SÅ pinligt! Haha, jeg kan ikke mere.. Det er så dårlig skuespil, at det ikke kan forsvares - på nogen måde. Han søger straffesparket konstant og ved at filme. Han kaster sig og kigger hurtigt på dommeren. Det er så typisk og sker så ofte, at alle ignorere fjolset. Det er ikke engang TÆT på at ligne et straffespark. Han prøver måske at efterligne Young, Suarez, Busquets, Neymar mv, men han er lysår bag dem i kvaliteten af skuespillet.

Hele holdet er faldet fra hinanden og der er ingen respekt for klubben. Ingen. Der er ikke tilbageløb og man ser modstanderen stå 2 meter fra en uden at yde den indsats, at presse ham. Det gælder ALLE. Selv Rami var flere gange ude at skælde ud på medspillerne. Det var tydeligt, at han ikke fattede hvilken lorte attitude sine nye medspillere har. Han får måske et hjertestop af det. Ingen er vant til den slags. Og det viser at der er INGEN respekt for den nye træner. INGEN respekt. Hvis Balotelli, som mange påstår, havde den MINDSTE respekt for træneren, så havde han i det mindste løbet. Det står værre til her i Milan, end det gjorde i City.

Seedorf, Seedorf, Seedorf. Jo, jeg er glad for at han er vores nye træner. Men jeg begriber ikke, at Francesco Guidolin under HELE kampen stod på sidelinjen - råbte og piskede sine spillere til at yde, mens at Seedorf bare stod der i sit gangsterlook og kiggede fodbold. Det synes jeg er uacceptabelt af en ny træner - især en der er ny i faget. Vi kan vel alle huske hvordan at José Mourinho fx var i starten - eller Andres Villas-Boas. Bare for at give eksempler. Selv Allegri råbte på dem - og ja, de ydede mere under Allegri, end hvad tilfældet er nu. Måske ser de Seedorf mere som en kammerat og derfor har han mistet en smule af sin autoritet?

Desuden virkede det også underligt, at han ventede med at skifte Honda ind efter vi kom bagud. Skiftet blev udført i 82´ende minut. Mærkeligt at han har taget Allegri-stilen til sig. Og Abate ryger ind i 87´ende minut.. Hehe, han kunne godt have spillet mere. Han har lidt den vildskab, som mange andre spillere burde have - og han har det også med at brokke sig/råbe af sine medspillere. Vi mangler en Gattuso/Ambrosini.
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Skrevet af Rossoneri
@KunMilanOgOB
Ja - det er jo desværre en kun alt for velkendt situation.

Jeg læste i øvrigt en analyse der havde et lidt andet take på brugen af spillere i 4-2-3-1 systemet.

Efter sigende fifler Seedorf med ideen om at bruge Kaká og Honda på hhv venstre og højre wing, Balotelli i hullet bag angriberen som så skulle være Pazzini. Dette først og fremmest for at sikre tilstedeværelse og arbejde i boksen - som du også nævner som værende ikke-eksisterende.

Jeg hører (måske desværre) til den type der romantisk og naivt tror på at Balotelli kan udfolde det kæmpe talent han unægteligt har. At det bliver en "Zlatan" i stedet for en "Bendtner".
Udfra dét perspektiv håber jeg (igen måske lidt blå-øjet) at det kunne være en bedre position for ham. Han har alligevel tendens til at trække ned i banen - i dette tilfælde kunne han måske ha´ en at spille sammen med foran sig.

Anyway - første step må være at Seedorf får banket noget respekt for trøjen ind i spillerne - og dem der ikke får det må ud!

Vive le revulotion!!
Skrevet af Lentini
Truppen er en tabertrup. Det ligner lidt det samme, som Juventus var igennem for nogle år siden. Flere overbetalte spillere, konstant skiftende trænere med nye systemer osv., som ikke var just befordrende for den videre udvikling.

Det kræver en større udrensning i truppen. Samtidig kræves det at der bliver hentet sultne spillere ind til at supplere de gode spillere vi trods alt har i klubben. Og det er dødpinemig nødvendigt at hente spillere ind til det system, træneren agter at bruge. Galliani gjorde det bestemt ikke til en lettere opgave for Allegri, når han konstant hentede spillertyper der ikke passede ind i Allegris favoritsystem, 4-3-1-2. Eller hentede en overflod af spillere med samme styrker og svagheder.

Hvor længe spurgte Allegri efter en VCM med offensiv teknisk kvalitet? Og hvad fik han? Castingen skal simpelthen være bedre.

Ud fra hvordan Seedorf gerne vil spille fodbold, må en indkøbsliste se således ud:

1) Højeste prioritet må være to centerforsvarer til startopstillingen.
2) En venstreback til startopstillingen.
3) En målmand til startopstillingen.
4) En wing til startopstillingen.

Dog i takt med at man konstant rygtes sammen med nye midtbanespillere, kunne jeg godt forestille mig at Seedorf vil veksle lidt mellem 4-2-3-1 og 4-3-3, ellers kan jeg ikke rigtig få det til at passe sammen med at han ønsker Adam Maher i klubben, som er en offensiv midtbanespiller, som dog også sagtens kan spille central midt, på en af siderne, som en del af en mere flad 3´er midtbane. Så derfor kan den her evt. tilføjes:

5) En central midtbanespiller, med kvalitet i det offfensive spil, til startopstillingen.
Skrevet af Lentini
Michael Essiens agent er i Milano. Både L´Equipe, Daily Mirror og Sky Sports bringer historien. Så det varer nok ikke længe, førend vi har tilknyttet Essien på lejeaftale resten af sæsonen.

Samtidig skulle vi have solgt en halvdel af Jherson Vergara til Parma, som betyder at den unge colombianer skifter dertil i dette vindue.

Vi skulle desuden have sagt nej til Bologna, som gerne vil leje Saponara den resterende del af sæsonen. Det må trods alt betyde, at Seedorf gerne beholder ham i klubben.

Elefanternes kirkegård, Tyrkiet, kunne være Mexes´ næste destination. Trabzonspor skulle have forhørt sig om muligheden for at hente Mexes.

Så mangler vi bare at få herpet Zaccardo, Muntari og Nocerino ud.
Skrevet af Bishop
Det er vel tanken at Essien skal kunne gå ind på en af 2 midtbanepladser ikke?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Aske K
han skal vel agere aflastning for de jong og montolivo. jeg var ihvertfald ikke imponeret af nocerino som de jongs makker igår. han sætter sig ikke igennem fysisk og han smider mange bolde væk. ligeledes har jeg svært ved at se poli gå ind på en af de centrale midtbane pladser. muntari kunne til nøds, men essien er en fin midlertidig løsning hvis ellers lønnen bliver splittet mellem chelsea og milan.
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Meget enig i at vi skal hente to nye forsvarsspillere til start 11´eren. Den ene måtte meget gerne være Astori. Samtidig er der vedvarende rygter om at aftalen med Fernando skulle være på plads. På trods af at han er defensiv midt, så vil jeg påstå at han har alle karakteristika til at blive en god central forsvarer (en plads han i øvrigt før er blevet brugt på). lad os i den forbindelse huske på at Thiago Silva også startede ud som bl.a. defensiv midt. Det ville under alle omstændigheder være en billig løsning til forsvaret.
Skrevet af Viola 4 Ever
Synes det vil være ren idioti at signe Essien på lån.
Man er vel efterhånden der hvor man skal gøre op om man skal afskrive denne sæson og se frem mod næste sæson. Genopbygge og begynde at indspille det system man vil spille under Seedorff, give de unge mulighed for at vi om de er værd at satse på, eller om de skal videre. Alternativet er at man satser på at man stadig kan nå europæisk fodbold næste år, hvis man altså "gider" at spille Europa League. Selv hvis man satser på det, har jeg vanskeligt ved at se at Essien skulle være en game-changer der skulle gøre Milan bedre rustet til det.

Balotelli som hængende angriber? Ja, hvis man udelukkende ser på hans tekniske egenskaber, så kunne de sagtens være en god ide. Men i den virkelige verden, hvor man også ser på hans personlighed og attitude på banen - Not so much. Som hængende angriber kan man ikke bare lalle rundt på banen som Balotelli gør. Det kræver løbearbejde at søge rummene, det kræver at man tager løb for at skabe plads til andre uden at man får bolden.
Jeg tror faktisk at man ville være bedre tjent med Pazzini som angriber end med Balotelli, og jeg har aldrig været fan af Pazzini og var en glad og lettet mand da han forlod Fiorentina. Meget kan man sige om Pazzini, men han arbejder i det mindste for holdet og virker som om han rent faktisk vil det. Det kan man ikke sige om Balotelli, som bare går rundt og virker ligeglad.
Han må være sindssygt irriterende at spille sammen med.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Aske K
man kan også vende den om og sige, at hvis balotelli bliver flyttet længere tilbage, er han tvunget til at arbejde mere defensivt og bevæge sig mere for sine medspillere. når han er spidsangriber ved han jo godt at han ikke "behøver" at arbejde så meget, men han kan jo godt når han vil - en gang i mellem tager fanden ved ham og når den gør det så vinder han bolden tilbage gennem sin fysiske styrke og hurtighed (eller laver et frustrationsfrispark...).

jeg synes bestemt man ville få mere ud af at tvinge balo til at presse forsvarsspillerne og løbe med tilbage, end at overlade nogen som helst defensive pligter til robinho, som ikke ville kunne presse end modstander om han så hoppede op på ryggen af ham.
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Lentini
Den nuværende Balotelli får man ikke til at arbejde hjem i banen. Det kræver en helt anden indstilling, end den han har vist i sin karriere indtil videre. Jeg tvivler ligesom V4E, at man får det ud af Balotelli.

Jeg synes også det er tosset at erhverve sig Essien. Det virker udelukkende til at være pga. Champions League, hvilket i sig selv er idiotisk.

Mht. nyindkøb til centerforsvaret, kan Davide Astori sagtens blive aktuel. Både fordi han er indenfor økonomisk rækkevidde, og fordi han er home-grown, hvilket dog er ligegyldigt til næste sæson.

Seedorf har dog peget på Dória i Botafogo. Og modsat min tidligere overbevisning, så fattes klubben penge. Derfor er to tidligere profiler blevet afsat for beløb omkring de 7-8mio€. Dória har kontraktudløb i april 2015. Men klubben skal i Copa Libertadores næste sæson, og samtidig er Dória på vippen til det brasilianske landshold til VM. Med de tidligere salg kan de også have dækket sig ind, så de i så fald er bedre rustet til en forhandling omkring Doria.

La Stampa kørte en historie om et transferbudget på 25mio€. Der var dog intet om, det inkluderede spillersalg. Umiddelbart taget ovenstående i mente vil jeg mene Dória ligger omkring 10-12mio€. Og er det den prissum vi snakker, vil en investering i ham give langt mere mening end Astori, uagtet Gallianis vennetjenester med Cellino. Niveauet er stort set ens, samtidig med at Dória har kæmpe udviklingspotentiale.
Skrevet af Soldatino
Balo kan ikke være tilfreds med en offensiv midt rolle, da hans film så kun vil give frispark, og ikke staffe.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af trendycentofanti
Michael Essiens agent er i Milano.

Og det er Kasper Schmeichels formentlig også.

http://gianlucadimarzio.…no-le-foto/

Manden med cigaretten, er i hvert fald den danske agent, Ivan Marco Benes.
HOF Lars Højer
Skrevet af Soldatino
""Alternativet er at man satser på at man stadig kan nå europæisk fodbold næste år, hvis man altså "gider" at spille Europa League""

Tror den forduftede igår, og derfor må indstillingen til kampen igår få alarmklokkerne til at ringe. Stærkeste opstilling mod et formsvagt Udinese hold skal give 3 point.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af Bishop
Åh gud hvor er du dog trættende at høre på Soldatino, vi har fattet at synes Balotelli er en nar der ikke laver andet end at filme, hvis du ikke kan bidrage med andet end dette så bedes du venligst fucke af. Evt kan du kigge lidt på din "medsammensvorgne" viola, hvis du trænger til lidt opdragelse på hvordan man rent faktisk bidrager med noget i en "modstanders" klubtråd.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Viola 4 Ever
Jeg tror da heller ikke på at man når det via ligaen, sådan som man har spillet hele sæsonen, ny trøner eller ej. Men 7 point er jo ikke umuligt at hente og måske kan 6. pladsen også give en EL plads. Et par sejre over de nærmeste konkurrenter og en god stime kan relativt hurtigt bringe Milan i spil til EL pladserne igen. En sejr i derbyet mod Inter havde vel i virkeligheden ikke været ufortjent og så havde tingene set noget anderledes ud i tabellen.
CL-pladserne når Milan ikke i nærheden af i denne sæson og der er vel ikke mange der oprigtigt tror på at man kan vinde CL i denne sæson.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce
0