Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Ærgerligt vinduet ikke lukker snarest, så vi kan blive klogere på, hvad der skal ske.

https://www.football-italia.net/141812/inter-finally-agree-lukaku-deal

Sådan en transfer kræver CL hver sæson. Det er godt nok mange penge for ham.
Mojn do!
Skrevet af Lentini d.2.
Antonio Vitiello på Milannews har i lighed med Rossi også leget med tallene. Nu har Vitiello som regel kontakterne i orden når det vedrører Milan, så jeg antager at han ved som et fact at det kræver at Wolves betaler 18mio€ upfront for Cutrone uden at sprede betalingen over flere år at hans kabale skal gå op. Det er i hvert fald sådan jeg har forstået og fået forklaret gængse regnskabsregler.

Selvom han alene forholder sig til Cutrone, og hvad Milan har fået dækket ved salget af ham er det dog lidt mere interessant at få hele billedet med, fordi optionen på Locatelli træder i kraft til Sassuolo på 10mio€. Yderligere er Tiago Djaló også næsten 100% capital gain på salget af 5mio€. På udgiftssiden har vi så købet af Franck Kessié på 24mio€, så hans afskrivningsværdi stiger til det dobbelte, som man også skal tage sig i agt for.

Men overall burde vi ligge i et fint lille plus pt.

Yderligere er lønbesparelsen hidtil faktisk på ca. 11,5mio€ - jeg antager Rossis tal er netto beløb(8mio€) og at han har glemt André Silva er tilbage i klubben(4,6mio€ brutto). Det bliver i øvrigt lidt sværere at lave hurtig hovedregning på bruttobeløbene efter årsskiftet, hvor de nye skatteregler i Italien træder i kraft, der rent lønmæssigt vil styrke de italienske klubbers styrke på markedet, fordi der vil være en større reduktion af skatten på arbejdskraft (mener det er en sænkning på ca. 24%) der har opholdt sig udenfor Italiens grænser de seneste to år. Derfor burde reglerne omfatte både Rafael Leao, Léo Duarte samt Théo Hernandez når reglerne træder i kraft pr. 1.1.2020.

Ikke desto mindre er det rigtigt fint arbejde hidtil af Maldini, Boban & Massara. Rent numerisk er Milan på plads ift. hvad vi skal bruge, og det er gjort med økonomisk omhu hidtil.
Skrevet af Lentini d.2.
Det giver lidt ånderum for den sportslige ledelse hidtil, at de har opført sig økonomisk anstændigt hidtil ift. FFP-regnskabet. De burde kunne tage det lidt cool omkring Angel Correa, som virker som en Zvone-mission. Det var ham der tog turen til Madrid, og det er fortsat ham der insistere på at Milan investere i Angel Correa. I nutidens fodbold betyder ”players will” meget (lidt for meget til min smag). Ikke desto mindre er det en fjer i hatten til Milan, at Correa først og fremmest har gjort det klart for Atlético at han vil væk fra klubben, og at han samtidig har afvist hhv. Monaco og Valencia, hvor førstnævnte ellers ville diske op med et bud på den gode side af 50mio€. Det behager også mit ego en smule, efter Monacos bizarre opførsel ifbm. André Silva handlen.

Men for at få fingrene i Correa skal der et salg til. No question asked. Men hvem det skal være er så spørsgmålet? Hvem kan bedst undværes ? Det vil formentlig kræve et capital gain på 8-9mio€, hvis ikke ”bare” Suso sælges.

Nogle kandidater kunne være følgende (beløbet efter er et 9mio€ capital gain, som et minimum, for at nå de 40mio€ på en 5-årig kontrakt):

Rodriguez, 16,5mio€
Kessié, 33mio€.
Calhanoglu, 20mio€
André Silva, 31mio€.

Målt på transfersum burde de to ”tyskere” være lettest at afsætte, specielt til Bundesliga. Jeg er dog lidt usikker på hvordan lønniveauet forholder sig i Bundesliga.
Skrevet af Martinovic
Jeg kan ikke forestille mig, at Rodriguez er en del af den kabale Theo Hernandez’ skade in mente.

20 mio. euro er for lidt for Hakan, så ham vil jeg gerne beholde.

Wolves skulle have budt 25 mio. euro plus tre i bonus for Kessie.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Jeg håber godt nok at vi når at hente 2 midtbanespillere ind. hvis Kessie ryger. For i min verden bør Biglia også takke af. Det ville betyde at vi skal finde en 6´er og en 8´er.
Skrevet af Rossoneri
@lentini
Hvis det er undertegnede der gemmer sig bag "Rossi", så lige et par kommentarer.

...så jeg antager at han ved som et fact at det kræver at Wolves betaler 18mio€ upfront for Cutrone uden at sprede betalingen over flere år at hans kabale skal gå op.

Sådan har jeg faktisk ikke forstået FFP.

Som jeg ser det, registrerer man altid capital gain ved salg - uanfægtet hvordan betaling er struktureret.
The profit/(loss) on the disposal of a player’s registration to another club to be recognised in the profit and loss account is the difference between the disposal proceeds and the residual carrying value of the player’s registration in the balance sheet as at the date of the transfer.

...fordi optionen på Locatelli træder i kraft til Sassuolo på 10mio€.

Jeg er i tvivl om hvorvidt dette er medregnet i sidste års regnskab, da klausulen er obligatorisk.

Yderligere er Tiago Djaló også næsten 100% capital gain på salget af 5mio€.

Ift mit regnestykke, har jeg sat Leaos værdi til €35m, så Djalo er indirekte medregnet.

Yderligere er lønbesparelsen hidtil faktisk på ca. 11,5mio€ - jeg antager Rossis tal er netto beløb(8mio€)

Korrekt - besparelsen er bruttotal (det er jo reelt det der er relevant ift FFP).

Jeg har muligvis misset noget - hvordan kommer du op på €11,5m? Mener at lønninger til de nu tidligere spillere er ca. €22m (brutto). De nye har en samlet lønudgift på €14m (brutto).

...og at han har glemt André Silva er tilbage i klubben(4,6mio€ brutto).

Klart - ham havde jeg lige svedt ud.

Det bliver i øvrigt lidt sværere at lave hurtig hovedregning på bruttobeløbene efter årsskiftet, hvor de nye skatteregler i Italien træder i kraft,...

Det har jeg ikke regnet med - først og fremmest i lyset af at det ikke er indfaset endnu.

(mener det er en sænkning på ca. 24%)

Så vidt jeg ved, skal spillere der opfylder kravene (min. to år ude af landet), kun betale skat af halvdelen af deres lønindkomst.
Sakset fra en artikel fra EY: Under the new tax law players who move to Italy from abroad will be given a tax exemption covering 50% of their salaries, meaning a player earning €10M euros would only be taxed on €5M. That would give a tax bill of around €2.15M at the top rate of 43%, which is an effective rate of 21.5% (compared to 45% in Spain or the UK).
Skrevet af Martinovic
Boban: "Maldini already said that Modric won´t be a Milan player 20 days ago, but seeing that you continue to speak and write with no basis I would like to repeat that the best player in the world last year won´t be our player.

"Luka is a person and a player of top level. We thank him for the good wishes he has given us for next season and we are happy that he has been sympathising with our club since he was a child but it´s right to clarify things also out of respect for the fans."

Dejligt Boban og co. er så ærlige i deres udmeldinger. Der bliver ikke lagt noget mellem linjerne.

En skam Praet er tæt på et skifte til Leicester. Han havde været en fin afløser for Kessie.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
En skam Praet er tæt på et skifte til Leicester. Han havde været en fin afløser for Kessie.

Det kommer vel i høj grad an på hvad Giampaolo har tænkt sig med den position. Han er jo en spiller der minder meget mere om Bonaventura, Hakan og Paqueta.
Skrevet af Martinovic
Jeg tror ikke, at Krunic er udset som starter. Bonaventura og Paqueta skal kæmpe om venstre mezzala og Suso og Hakan om trequartista-rollen.

Så ryger Kessie, skal vi have en ny højre mezzala ind, er mit bud.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg tror egentlig ikke at Giampaolo 100% har besluttet sig for hvordan kortene skal blandes.

Men pointen er at Krunic, ved præsentationen, betegnede sig selv om boks-til-boks spiller. Det er ikke just sådan man vil beskrive Praet.
Skrevet af Lentini d.2.
Sorry Foggy – hvis det fremstår en anelse uklart. Kan godt se min formulering er noget kluntet.

Priserne der er oplistet på de fire navngivne spillere, er minimumsprisen for at nå et capital gain på 9mio€. Altså kan Maldini & Co., sagtens sælge dem dyrere hvis muligt (hvilket bare vil være positivt). De 9mio€ skal benyttes til første afskrivningsår på Angel Correa, for at være på den sikre side ift. en eventuel pris på 40mio€ der løber over en 5-årig kontraktperiode. Det kan sagtens være nogle få millioner € mindre fordi vi burde ligge på et lille plus pt.
Skrevet af Lentini d.2.
@ Rossi : ) (Rossoneri)

Det ser ud til at du har ret ift. det citerede – synes det fremgår at salgssum indskrives som enkelt beløb uagtet eventuelle afdragsordning mellem køber og sælger.

Lån med diverse klausuler er lidt omstændigt. Jeg skal tjekke op på det, men frisk erindret mener jeg man registrerer selve lånesummen første år (2mio€ ifbm. Locatelli) og dernæst selve købssummen det næste år(10mio€) hvilket skulle skubbe hans afskrivningsværdi en lille smule op det andet år ift. kontraktlængden til 2023. Jeg mener finten førhen med den obligatoriske klausul var at man ikke hæftede for hele kontraktperioden, som tilfældet er i dag. Skal se om jeg kan finde nummeret til Piero Ausilio, han virker til at være ekspert i køb/salg med lån+diverse klausuler. Nu spytter han i stedet volumenøse beløb ud på lån + option, som ikke begriber finten i.

De priser jeg har kigget på stammer fra transfermarkt.de samt lønoplysninger fra Gazzetta dello Sport. Så hvis du har oplysninger andetsteds fra kan der være en chance for variation, fordi ovennævnte kilder er ganske givet ikke skudsikre.

Men jeg kan se jeg skal afholde mig fra at regne efter kl. 1 om natten :), fordi det er da til rotterne. Besparelsen inklusive André Silvas tilbagekomst er lidt over 8mio€ brutto.

Lønbesparelser brutto:
Ignazio Abate (4,6mio€) Cristian Zapata (3,4mio€) Riccardo Montolivo (5mio€) Tiemoué Bakayoko (7mio€) José Mauri (2,8mio€) Andrea Bertolacci (4mio€) Patrick Cutrone (2,2mio€).
Rundt regnet: 29mio€.

Løntilgange brutto:
Rafael Leao (4mio€) Rade Krunic (2,4mio€) Ismaël Bennacer (3,2mio€) Theo Hernandez (4mio€) Léo Duarte (2,4mio€) André Silva (4,6mio€).
Rundt regnet: 20,6mio€ brutto.

Hvad angår de nye skatteregler er de ganske rigtigt ikke trådt i kraft endnu. Det gør de ved årsskiftet men iflg. Antonio Vitiello virker de med tilbagevirkende kraft fra 1.juli 2019, hvorfor Leao, Hernandez og Duarte burde være omfattet af den lovændring.
Skrevet af Martinovic
Din forklaring var logisk nok. Vi har signet Kessie permanent for 24 mio. euro og skal sælge for 33 mio. euro for at få 9 mio. euro til at afdrage første år på Correa, hvis han signes.

I den henseende virker Kessie ikke som det mest sandsynlige salg, da Wolves kun vil betale 25 mio. euro plus tre i bonus. Det henter vi ikke nok ind på. Måske det vil være bedst at beholde ham. Så skal vi heller ikke hente en ny til højre midt.

Suso er og bliver det bedste salgsemne, vi har.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Lån med diverse klausuler er lidt omstændigt.

Og der er givetvis mere kompleksitet ift afskrivninger.
Long story short, så tæller det i positiv retning.

De priser jeg har kigget på stammer fra transfermarkt.de samt lønoplysninger fra Gazzetta dello Sport. Så hvis du har oplysninger andetsteds fra kan der være en chance for variation, fordi ovennævnte kilder er ganske givet ikke skudsikre.

Ikke nødvendigt - kan se hvor min fejl er. Jeg har ikke regnet Bakayoko med (kun de spillere der reelt var på kontrakt i klubben). Det giver de €22m der var mit udgangspunkt og så passer pengene.

Hvad angår de nye skatteregler er de ganske rigtigt ikke trådt i kraft endnu. Det gør de ved årsskiftet men iflg. Antonio Vitiello virker de med tilbagevirkende kraft fra 1.juli 2019...

Stort - og det gør unægtelig at Italien bliver en mere interessant destination.
Også bemærkelsesværdigt at Inter pludselig kan splashe €9m net efter Lukaku.
Skrevet af Pirlo21
Kessie for 25 mio euro + 3 mio i bonus... det er simpelhen alt for billigt solgt... håber ikke prisen passer, han er kun 22 år og kan forbedre sig så meget.
Dårligt solgt, hvis prisen holder, ærgerligt at det ikk er biglia, silva, RR og laxalt der er bud om eller suso. Kessie burde i min bog mindst koste 40 mio euro når man kigger på markedet pt...
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes generelt det er svært at tale om markedspriser.

Hvis man ser på at turnerings spiller til AFCON er solgt til €16m og Praet (efter alt at dømme) ryger for under €20m, kan man måske sagtens argumentere for at en pris lidt nord for €25m giver mening for Kessíe.

Han har været fast mand over to sæsoner, men den tid har også vist nogle klare begrænsninger.

Men når Atletico samtidig stædigt holder fast i en pris på €50m for en reserve, der end ikke præsterede stort sidste sæson, bliver det pludselig svært at finde en logik i det hele.

Det hele afhænger vel også af hvordan Giampaolo ser på Kessíe. Her ville den umiddelbare vurdering være at hans teknik er mangelfuld.
Er det tilfældet (og det ved vi vel reelt ikke noget om) handler det om at skabe en trup der er brugbar for træneren. I det lys giver det mening at sende ham videre og finde en bedre egnet erstatning.

Men lad os nu se - med Kessíe kender vi givetvis hans umiddelbare fremtid ved 18-tiden i dag. England synes i hvert fald at være eneste oplagte destination.
Skrevet af Pirlo21
Mener vi gav 8 mio euro for lån 2 år + 24 mio euro for Kessie for 2 sæsoner siden... at sælge ham til 25 mio euro + 3 i bonus... vi snakker om en spiller der har været fast mand i 2 sæsoner og som på ingen måder er blevet en dårligere spiller!
I min bog er adels håbløst solgt, syntes endvidere at vi har mange andre der ville mere oplagte at sælge... bittert hvis han ryger til den pris
Skrevet af Rossoneri
Mener vi gav 8 mio euro for lån 2 år + 24 mio euro for Kessie for 2 sæsoner siden...

Det er vist i den høje ende - ift hvad jeg har forstået.

Mener at vi har betalt €4m over to år + €20m for at købe ham denne sommer og altså dermed en samlet sum på €24m (lån + transfer).
Skrevet af Martinovic
Mener at vi har betalt €4m over to år + €20m for at købe ham denne sommer og altså dermed en samlet sum på €24m (lån + transfer).


Fik vi ham så ´billigt´? Var det ikke 4 mio. euro pr. år og og 28 mio. euro i alt?

https://www.transfermarkt.com/franck-kessie/profil/spieler/294808

https://www.football-italia.net/141844/wolves-sign-28m-kessie

Medregner vi den bonus på 3 mio. euro, får vi 28 mio. euro i alt for ham fra Wolves.

Det kan næsten finansiere det første års afdrag på Correa. Personligt håber jeg, at klubben afløser en midtbanespiller med en midtbanespiller forstået på den måde, at hvis Correa skal ind, så skal Silva først ud.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Du kan meget vel have ret i at de €4m er årligt og ikke over to år.
annonce
0