Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Og apropos Kessíe, så skrier Daniele Longo at vi har aftalt en pris på €30m, men at spilleren selv har valgt at sige nej til kontrakten - både af sportslige og økonomiske grunde.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/141849/report-kessie-wants-milan-stay

Ja. Det er lidt både og. Jeg kan godt lide Kessie, men han skal også passe ind i trænerens ideer.

Vi skal af med en venstre back, og jeg tror, Laxalt ender på leje et andet sted.

Derefter kan truppen reelt være på plads, selv om vi har lidt mange angribere med Piatek, Silva, Leao, Borini og Castillejo. En af de to sidste må gerne finde ny arbejdsgiver.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Derefter kan truppen reelt være på plads, selv om vi har lidt mange angribere med Piatek, Silva, Leao, Borini og Castillejo. En af de to sidste må gerne finde ny arbejdsgiver.

Borini er, efter alt at dømme, også i denne sæson tænkt som schweizerkniv. Han har jo udelukkende været brugt som to-vejsspiller på midten i pre-season.

Men enig i at vi - numerisk - er på plads. Tror dog stadig der kan ske noget omkring Suso og/eller Silva, hvilket vil sende os på markedet efter erstatning(er).
Skrevet af Fossa dei Leoni
Mit problem med Suso er, at han er alt for etbenet og for forusigelig i sit spil: enten trækker han HELT ud ellers så HELT ind, DER er aldrig en mellemting, og derfor kan jeg næppe se ham få succes i Gianpaolos system. MEN kan vi ikke få en god erstatning, så har jeg det fint med at beholde ham medmindre, at der kommer et bud på 35-40 millioner euro, også sende ham videre.
Skrevet af Rossoneri
Vitiello skriver i øvrigt at Leao skulle være lidt "billigere" end først antaget - €28m mod €30m.

Jeg håber virkelig at vi ikke kan få afsat Silva, så han og navnlig Leao kan få mulighed for at vise deres værd.
Skrevet af Martinovic
Beløbet man har betalt for unge Rafael Leao er lavere end først antaget. I starten talte man om €35 millioner, men det har faktisk vist sig at Milan ‘kun’ har betalt €28 millioner inklusiv bonusser.

Kilde: Milannews.it


Sakset fra Facebook.

Det er ikke tosset. Jeg ser frem til at se ham i aktion.

Du var hurtigst, Rosso.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Med Kessies forbliven og det engelske marked lukket, tror jeg ikke mere på, at vi ser nogen salg.

Laxalt bliver måske lejet ud, men jeg tvivler på, at nogen klubber vil betale, hvad Suso koster.

Mojn do!
Skrevet af Lentini d.2.
Jeg må indrømme at jeg meget godt kan lide at I er uenige herinde, hvorvidt pgl, spiller skal positioneres og hvorvidt han indgår i start 11’eren, fordi det tyder på at Milan i så fald har fået noget tilbage som har været savnet i en del år efterhånden – nemlig bredden.

Jeg kan også godt lide den måde den nye sportslige ledelse agerer på. Der bliver ikke lækket for meget til pressen, og samtidig så går der ikke Galliani i den, som nød at stå der foran rullende kameraer og plapre løs i tvetydige vendinger, som ingen rigtig begreb eller forstod synderligt meget af.

Jeg synes man har positioneret sig fint med den hidtige ageren på markedet, så man ikke er presset ud i forhastede handler, som fx Angel Correa. Milan skal ikke finansiere Atléticos køb af James eller Eriksen ved at betale for meget for Angel Correa – det må de selv sørge for. Numerisk er vi egentlig på plads, så hvis man får trumfet Correa-handlen igennem bliver det højst sandsynligt mere på Milans vilkår fremfor Atléticos. Det ville i hvert fald være dumt at blinke først i den henseende.

Og væk er gemt alt sådan noget som lån+option, og rateafbetalinger eksisterer åbenbart ikke i Elliott-regi. Der udbetales engangsbeløb ved kasse et hver gang.

En anden spiller, som er nytilkommen i klubben, Rafael Leao, skulle i øvrigt allerede have imponeret trænerstaben. Særligt den fysiske stab spærrede øjnene op, fordi de vidste han var hurtig og atletisk. Bare ikke at han var hurtig og atletisk, som tilfældet var.
Skrevet af Lentini d.2.
Ift. hele Suso missæren, synes han at tilpasse sig 10’eren ganske pænt. Han var i hvert fald god i Cardiff mod United. Målet der bliver scoret af Suso, må i øvrigt få Giampaolo at klappe i sine små hænder, fordi det kommer som udslag af et højt effektivt pres som forårsager et boldtab fra modstanderen langt inde på egen banehalvdel. 2 pasninger og en afslutning senere er der mål.

Giampaolos udmelding efter kampen, har også fået pressen til at vende Suso-situationen om og om igen. Igen i dag ser jeg den nævnt i adskillige sportsaviser (de forstår at koge en suppe dernede). Jeg synes egentlig udtalelserne kan være to-delt. Man kan se det som en presbold fra Giampaolo på den sportslige ledelse, at han helst vil beholde Suso og at han burde tages af markedet. Sekundært gør Giampaolos udtalelser dog også at prisen på ham ikke dykker fra de ønskede ca. 35mio€, fordi træneren gerne vil beholde ham, og ikke ønsker ham hen hvor pebret gror.

Jeg tror dog stadigvæk at man lytter til eventuelle bud. Jeg har dog stadigvæk svært ved at se Roma eller Lyon tilbyde en attraktiv lønpakke oveni en transferudgift på ca. 35mio€. Et eller andet sted håber jeg også den manglende interesse for Suso til de ønskede priser giver et lille vink med vognstangen til spanieren selv. Så vi kan få gang i en smule selvrealisering og selvkritik over egne præstationer, så man ikke kommer fægtende med ublu lønkrav i kølvandet på en halvsløj sæson.

Fremgangen i Susos spil som 10er (om end det er for tidligt at drage konklusioner) giver måske også et lille indblik i hvor metodisk Giampaolo arbejder modsat nogle af de tidligere trænere, og måske hvor dygtigere han er end de tidligere trænere. I hvert fald i at rolledefinere overfor pgl. Spillere.

Og det sagt, selvom jeg forholder mig skeptisk omkring Giampaolo idet hans udebanestatistik med Samp var rædderlig samt at Xg for den seneste sæson i Samp endte i minus.

Jeg bekymrer mig dog omkring Piatek. Han var imo ringe imod både Benfica & United (som er de to kampe jeg har set). Tung, hele tiden et skridt efter, skidt timing og kluntede berøringer.
Skrevet af Rossoneri
Jeg har dog stadigvæk svært ved at se Roma eller Lyon tilbyde en attraktiv lønpakke oveni en transferudgift på ca. 35mio€.

Roma har, navnlig med De Rossis udløbne kontrakt, sparet rigtig mange lønkroner. Med hans, Manolas og SES´ afgang er der sparet næste €14m (net).

Jeg har ikke helt indtryk af hvordan det samlede regnskab ser ud på den konto, men de må, alt andet lige, have frigjort en væsentlig sum.
Det giver også rum til investeringer.

Spørgsmålet er dog om de prøver sig med Icardi (som flere medier melder). Det vil, selvsagt, sluge en meget stor del af budgettet.

Lyon vil omvendt, efter alt at dømme, have svært ved at matche et lønkrav. De har dog en velpolstret økonomi, så spørgsmålet er om de er parat til at strække lønbudgettet.

Fremgangen i Susos spil som 10er (om end det er for tidligt at drage konklusioner) giver måske også et lille indblik i hvor metodisk Giampaolo arbejder modsat nogle af de tidligere trænere, og måske hvor dygtigere han er end de tidligere trænere. I hvert fald i at rolledefinere overfor pgl. Spillere.

Det er jeg umiddelbart uenig i. I hvert fald hvis man skal tage spillernes ord for det.

Her har jeg indtryk af at både Montella (i hvert fald i hans første sæson) og Gattuso var meget specifikke i deres coaching af de enkelte spilleres roller.

Det sagt, er jeg helt enig i at det generelt er alt for tidligt at drage konklusioner.
Skal man dog lede efter en forklaring, kunne et skud fra hoften være at Giampaolos offensive spillere huserer noget tættere på modstanderens forsvar.

Jeg ser, desværre, stadig at Suso vil have væsentlige problemer når vi spiller mod mindre hold der står meget lavt.
Hvis det er meningen at Suso også skal være et kreativt omdrejningspunkt, må vi forvente at hans langsomme boldomgang kan blive et problem. Meget lig hvad vi så under Montella - omend positionen er lidt anderledes.

Personligt ser jeg stadig gerne et salg af Suso. Men ikke for at finansiere et Correa-køb. Sky meldte i øvrigt også igår at en handel var "usandsynlig".
Primært fordi Atletico holder stejlt på deres prissætning.

Men, der findes også mange andre muligheder.
Eksempelvis at Paqueta bliver ubetinget førstevalg på 10eren og vi finder en backup. Det kunne fx være Zaracho eller endda Vignato, hvis man vil satse på et ungt italiensk talent.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/141884/psg-must-pay-%E2%82%AC50m-donnarumma

Har han forlænget sin kontrakt?

Det vil også være dumt at sælge ham nu, hvor Plizzari er blevet udlejet.

Ligeledes vil det være dumt at ofre Donnarumma for Correa. Det efterlader os med for mange angribere.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Tror egentlig roligt vi kan regne med at Donnarumma bliver.

Der var tidligere noget dialog, men Donnarumma har gjort det klart at han vil blive i klubben (måske endda til en lønnedgang). Samtidig ønsker klubben at bygge et nyt hold op med ham som en vigtig brik og det ville ikke give mening når man har sendt Plizzari på lån.

Rygtet er, så vidt jeg ved, (gen)opstået i kølvandet på spekulationer om hvad PSG mon vil bruge pengene til hvis de sælger Neymar.

Medierne gætter i øst og vest i disse dage - se bare på Modric-rygtet, som Boban manede 100% i jorden.

Som @lentini skrev tidligere, så tror jeg ikke vi gør mange krumspring for at hente Correa - da slet ikke ofrer vores målmand som, i parentes bemærket, har været imponerende i pre season.
Skrevet af Rossoneri
Di Stefano melder at vi i skrivende stund mødes med Parma omkring et salg af Laxalt.

Desuden har vi hentet et 17-årigt tidligere Lyon-talent på en fri.
Han spiller CB og starter hos primavera.
Skrevet af Martinovic
Det vil være fedt at få ham sendt videre.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Silva starter som 9er ved siden af Castillejo.

Noget kunne tyde på at han ikke er helt ude af Giampaolos planer.
For min skyld kan vi fint beholde ham.
Skrevet af Rossoneri
Giampaolo gav et par svar omkring hans trup efter kampen igår.

Her udtaler han at han ser Paqueta som mezzala.
Det er selvfølgelig interessant fordi de gør 10eren et langt mere åbent spørgsmål og det forklarer samtidig hvorfor han meget gerne vil holde fast i Suso.
Hvis jeg forstår ret, var det Bonaventura der kom ind som afløser.

Dermed kan det også konkluderes at der skal hentes en erstatning hvis vi sælger Suso. Her er flere argentinere nævnt.

Suso giver noget manøvrefrihed på markedet, hvilket skulle være grunden til at Maldini og Boban stadig skulle være åbne for et salg.
Det forlyder at Lyon er kommet med første udspil i form af €30m, hvilket vi dog skulle have afvist.

Sker der ikke noget, er vi dog på plads med truppen - pånær et enkelt salg på venstre back. Parma skulle stadig være i dialog omkring Laxalt.

Leao og Piatek fik også anden halvleg sammen, hvilket hinter mod at førstnævnte sagtens kan være tænkt til seconda punta rollen og at et salg af Silva betyder at vi skal finde en 9er type (den plads Silva startede på igår).

Jeg må fortsat tro at et salg af portugiseren er funderet i spillerens eget ønske. I hvert fald tænker jeg at han passer ret godt til beskrivelsen på en Giampaolo-angriber.
Skrevet af Pirlo21
Suso og Silva, laxalt og strinic. Må være dem der er mest oplagt stadig at skille sig af med, Silva giver bare ikke rigtig profit og tvivler på at et salg af ham kan frigøre nok midler til køb af fx correa..:
Donnarumma ville selvfølgelig også være oplagt at sælge - men tvivler PSG er klar til at smide et beløb der er tilfredsstillende, men nu må vi se...
RR troede jeg også der ville være rift om, men heller ikke ham ser vi udtil at kunne sælge!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/141990/atleti-open-correa-exit

Jeg synes stadig, det vil være mest ideelt at sælge Silva og ikke Suso, hvis Correa kommer. Ellers har vi godt nok mange angribere.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det kommer så an på hvilken position Correa er tiltænkt - han kan også spille 10er.
annonce
0