Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Både Di Marzio og Pedulla har flere dage meldt at klubben skulle have besluttet at holde på både Donnarumma og Suso - ikke mindst fordi begge spillere ønsker at blive.

Ikke desto mindre, er Lucci i skrivende stund til møde i Casa Milan.
Det kan umiddelbart handle om to ting; en opdateret kontrakt eller en transfer.

Der har dog været nærmest hermetisk lukket omkring vores transferstrategi, så det er ærligt talt svært at spå om det ene eller det andet.

Personligt ville jeg dog ikke blive overrasket hvis Suso blev ofret for at få råd til andre transfermål.

Flere seriøse medier i både Portugal og Italien har meldt om interesse i Bruno Fernandes (omend der skal tages forbehold for at kortene holdes tæt til kroppen i Casa Milan).

Et Suso-salg ville dog være en absolut nødvendighed for at gennemføre sådan en manøvre.

På den ene side elsker jeg at vi arbejder i skyggerne og laver godt benarbejde. På den anden side, er det røvirriterende ikke at have en fornemmelse for hvad der kommer til at ske...
Skrevet af Martinovic
Er Bruno Fernandes så god? Kan ikke huske ham fra tiden i Udinese eller Sampdoria.

Correa vil være spændende, men jeg håber ikke, klubben hopper på vognen og betaler de 55 mio. euro, som Atletico kræver.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Er Bruno Fernandes så god? Kan ikke huske ham fra tiden i Udinese eller Sampdoria.

Han har været imponerende god i Sporting sidste sæson. 20 mål og 13 assists i 33 ligakampe. Hvis jeg ikke tager fejl, er det flest mål nogensinde af en midtbanespiller i Portugal og han er samtidig den mest scorende midtbanespiller i de store europæiske ligaer sidste år.

Samlet set blev det til 32 mål og 18 assists i 53 kampe i alle turneringer. Ganske imponerende. Ikke mindst fordi han arbejder begge veje i banen og også er ganske habil i den defensive fase.

Det hører med til historien at han har taget et kvantespring siden tiden i Italien.

Men er han €70m (cash only) værd, som Sporting efter sigende kræver?

Her havde jeg nok prøvet med en anden Fernandes med fornavnet Gedson, som render rundt i Benfica med et prisskilt (antageligvis) på det halve.

Correa vil være spændende, men jeg håber ikke, klubben hopper på vognen og betaler de 55 mio. euro, som Atletico kræver.

Det jeg læser er at vi benhårdt har sat en grænse på €40m + yderligere €5m i bonusser. Kan vi ikke få ham til det, ser vi os om efter alternativer.

Dette skyldes, ganske givet, en FFP kalkulation der er sammenholdt med den pris vi kan forvente at hente for Silva (€25 forlyder det).
Skrevet af Albanian.Rossoneri
interessant at Babayoko ik var i truppen imod united og heller ik i aften imod Lpool. Ville så gerne havde set ham på 6eren. men alt for dyr. Et fysisk bæst og god teknisk
Skrevet af Rossoneri
Han er vel også alt andet end det Giampaolo søger (?). Det siges desuden at Biglia har overbevist om at han skal fortsætte.

Kommer der tilføjelser til truppen, tror jeg kun det bliver til en af de tre forreste pladser - med stor sandsynlighed i form af Correa.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, det er skuffende, hvis klubben har sat et prisskilt på 20 mio. euro på Rodriguez. Der er et stort behov for to gode spillere på hver position, og det har vi ikke, hvis han bliver solgt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Hvis Milan kunne, måtte klubben gerne hente Lobotka i Celta. Utrolig løbestærk og god boldomgang. Perfekt supplement til Bennacer i stedet for Biglia.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/142246/milan-ask-spurs-aurier

Ikke usandsynligt, hvis Conti sendes på leje.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Ak ja. 0-0 mod Cesena er en fin forpremiere eller noget.

Det er sgu trist, at Suso skal sidde på den trequartista. Han er så middelmådig og ensidig i sit spil, at det gør helt ondt.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Det mest bekymrende ved kampen igår, var piatek endnu engang var fuldstændig usynlig. Han er manden der skal lave målene og har ikke scoret en eneste gang i preseason. Endvidere er det skidt at vi endnu ikke har stillet med vores stærkest start 11´ver, vi har en del nye ansigter der overhovedet ikke er kørt ind på holdet... så frygter sku lidt udebane kampen imod Udinese næste søndag. Det sagt, så var det en træningskamp og intet andet.
Vi er forhåbentlig 100 procent klar næste søndag!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/142342/celta-vigo-%E2%82%AC11m-bid-castillejo

Ja tak. Vi må indkassere et tab på ham, men i Giampaolos system vil han ikke være andet end fyld.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg anser det som usandsynligt at vi registrerer et capital loss i dette vindue. Det er noget vi har været enormt specifikke omkring hele vinduet igennem, bl.a. med Laxalt og Biglia.

Castillejo er muligvis nok "fyld", men er han ikke umiddelbart også nyttig at have? Jeg synes faktisk han fungerede OK som seconda punta sidste sæson sammen med Piatek og derudover dækker han også 10eren.

Problemet med at sælge med capital loss, er også at det gør det sværere at hente en erstatning. Pt er vi i sort via salget af Cutrone, men det er tydeligt at ledelsen i den grad prøver at please folkene i CFCB.

Der er naturligvis også den mulighed at Celta forbedrer deres bud.
Skrevet af Martinovic
Gav vi virkelig 25 mio. euro for Castillejo? Hold op hvor er det dumt.

Med en femårig kontrakt skal vi helt op og sælge ham til 20 mio. euro. Det kommer ikke til at ske.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
€25 i en samlet handel hvor Bacca også indgik. Hvis jeg husker ret, var cash-delen på €18m. Udfra det, skal vi have ca. €14,5m for ham for at gå i nul. Det er trods alt et stykke fra Celtas bud (forudsat at historien holder vand).
Skrevet af Old Bull Lee
Tja, der er lige under to uger til vinduet lukker og vi mangler stadig salg. Mendes skylder stadig for Silva handelen og jeg mener ikke det giver mening at skyder Castillejo af før portugiseren.

Laxalt har afvist Fenerbache for at foretrække at blive i Italien. Og vores vedvarende problem med spillere der ikke vil andre steder hen (primært på grund af en utopisk/idiotisk lønpolitik), fortsætter. Men konturerne er ved at tegne sig. Med kampen ude mod Udinese og vores pre-season in mente, så må man håbe at vores angreb har gemt målene til de kampe som tæller.

Duarte, Leao og Bennacer er stadig spillere som lige er kommet til klubben og relationerne er derfor nye. Spørgsmålet er om Mister vælger at satse på sammenspillet eller talentet. Hans måde at spille fodbold indikerer nok førstnævnte.

Men altså vi kan da lige tage de to variationer, dog udelader jeg Bennacer da jeg vurderer at det ikke er sandssynligt han starter:

Den sammenspillede

Donnarumma

Calabria-Musacchio-Romagnoli-RR

Kessie - Biglia - Calhanoglu

Suso

Castillejo - Piatek


Den "talentfulde"

Donnarumma

Calabria - Mussachio - Romagnoli - RR (Hernandez hvis han når at blive klar)

Krunic - Biglia - Paqueta

Suso

Leao - Piatek


Ved den første opstilling og mit #hottake samt Lentinis observationer om Piatek ikke har set uskarp ud og løbet de "forkerte" løb. I sidste sæson var han på det rette sted 9 ud af 10 gange. Nu er jeg overbevist om at vores kære polak ikke er blevet en mærkbar dårligere spiller på 3 måneder.

Noget jeg har bidt mærke i er at det virker som om at samarbejdet med Castillejo er en hæmsko for ham. At Castillejo´s presspil og energi/aggressivitet egner sig til Misters måde at spille fodbold på er der ingen tvivl om, men i spillet omkring sidste eller næstsidste berøring har Piatek slet ikke været de steder han skal være eller var i sidste sæson. Spørgsmålet som man kan stille sig selv er vel om ikke Cast/Piatek ikke komplimenterer hinanden. Eller om ikke Castillejos bevægelse gør Piatek dårligere?

En anden ting er at Suso ikke lave lige så mange indlæg til bagerste rum som førhen, hvor Piatek var i sidste sæson. Der bliver skudt en del mere på kassen udefra.

Jeg ville gerne se en Paqueta på 10´eren og Leao på toppen, for hvis der er noget Suso ikke rigtig gør, så er det at lave den flade præcise aflevering der -kombineret med et timet løb- splitter et forsvar ad på få meter. Det kan Paqueta nok bedre. Eller en Paqueta med en Jack bag ham.

I øvrigt så er det efterhånden blevet noget af en raritet at se ACM trøjer ude i verden (for ikke at tale om herhjemme), men på min ferie i Portugal var der en der bar Paqueta trøje. Så vi må håbe at vi får Kaka/Silva lignende tilstande i klubben igen, og ser mange flere af de trøjer.

Der er derudover også kommet en ACM app, hvis det skulle være gået jeres næser forbi. Og den er faktisk helt ok. Efter at have en marketingsafdeling som har været helt sort i årtier nu, ser det ud som om at vi kan lidt. Der er gode highlights. Sjove indslag med vores fys. fra USA turen etc etc. Den er i hvert fald værd at tjekke ud.

"Old Lull Bee"
Skrevet af Martinovic
Skulle du ikke have haft Duarte og Bennacer med i den talentfulde?

Calabria-Duarte-Romagnoli-Theo
Kessie-Bennacer-Hakan/Bonaventura
Paqueta
Leao-Piatek

Håber jeg bliver startopstillingen i næste sæson.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Måske er talentfulde ikke det korrekte ord. Måske fremtidig ideal-opstilling. Dog, ud fra de analyser jeg har læst, tror jeg ikke Duarte kan slå Musacchio af holdet. Det tror jeg heller ikke han er købt ind til, omend han kan overraske. Nærmere tror jeg man har handlet ham som 3. eller 4. valg alt afhængig af status på Caldara.

Derudover, så var det egentlig to bud på startopstilling på søndag. Her tror jeg det er for tidligt at have Bennacer på banen. Måske kommer han ind når Biglia er løbet tør for kræfter, han skal i hvert fald løbe nogle flere højtempoløb end under Gattuso.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Eller om ikke Castillejos bevægelse gør Piatek dårligere?

Jeg vælger at have de lidt mere optimistiske briller på og vurderer at der handler om at de skal opbygge indbyrdes forståelse i et nyt system og med nye roller.

Selvom det, på papiret, kun er de tre forreste der har fået nye positioner, er der en væsentlig forskel mellem Gattusos og Giampaolos måde at tænke fodbold.

Paqueta var ude i et interview den anden dag og sige at det er alle aspekter af spillet der er anderledes ift sidste sæson.

Det kræver tilvænning - en del mere end hvad der kan nås på nogle ugers pre season, hvor en række nøglespillere i øvrigt har været fraværende.

Når truppen er mere sammenspillet, tror jeg også nok at vores offensiv skal finde melodien.

Jeg kan dog i højere grad være bekymret for Susos indvirken på resten af holdet.
I virkeligheden minder det jo en del om sidste sæson, hvor han også startede som lyn og torden, med masser af flotte individuelle præstationer.

Men det var ofte på bekostning af kollektivet.

Skal vi se mere specifikt på Piatek, så ser jeg to nøgler til hans succes.

Dels skal der slås masser af bolde i boksen til ham. Den del tror jeg nu nok at Calabria og Theo skal stå for. Det samme med RR og Conti som backups.

Derudover kræver det en 10er der har spilintelligens til at læse Piateks løb i de åbne rum. Her er min tiltro til Suso en smule mindre. Netop det er langt fra noget han tidligere har excelleret i - snarere tværtimod.

Som sæsonen forløber, bliver jeg ikke overrasket hvis pladsen i højere grad kommer til at blive domineret af Hakan eller Jack - sidstnævnte måske endda min favorit, med afsæt i Giampaolos udtalelser.

Jeg er dog ikke i tvivl om at Suso nok skal shine med sit cut and fire trick, som er blevet hans vartegn.
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg vælger at have de lidt mere optimistiske briller på og vurderer at der handler om at de skal opbygge indbyrdes forståelse i et nyt system og med nye roller.


Når truppen er mere sammenspillet, tror jeg også nok at vores offensiv skal finde melodien.


Det er klart. Men jeg vil argumentere for at nogle spillere har lettere ved at indgå i et taktisk mere kompliceret system. Og her slår Castillejo mig ikke som det taktiske geni. Og det er også brandærgerligt at vi i netop denne sæson, hvor vi (igen) er i en opbygningsfase, har en krævende taktisk træner og man har hentet spillere forholdsvist sent i vinduet. Det gør at vores opstart og de første kampe i sæsonen kan blive ret frustrerende at se på, med rød-sorte briller.

Det er også ærgerligt at flere af de essentielle kreative kræfter også er stødt til senere i pre-season. Her mener jeg specifikt Paqueta.

Mht. Suso så kan man håbe på at han finder mere variation, da han har et andet udgangspunkt i banen end den højreside. Nå behøves han ikke klaske den ind over eller hamre på kassen, men kan i højere grad spille sine medspillere. Spørgsmålet er vel bare om han i virkeligheden den type spiller. Det tror jeg ikke.

Jack er, som du nævner, nok en bedre kandidat til spille i de små rum. Bedre end Hakan. Men før hans skade var han, imø, bedst når han tog de længere løb ind i boksen. Her kan det fx. være en idé at Paqueta tager 10´eren og Mezz´alaen, på trods af Misters udtalelser om at han ser Paqueta som centrocampista.

Hvis man motivforsker lidt på Giampaolos udtalelser, så kan der også være en taktik i at udtale sig positivt om Suso og nedtale de andre ifht. salg af spanieren. Vi har i hvert fald ret mange kvalificerede kandidater til midt/off midt positionerne som både kan skabe variation ifht. modstandere eller lave et impact i slutningen af en kamp.

Dog mangler vi en SS.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Milanistar
Bekymringerne omkring Piatek som one season wonder har altid været der fra min side. Og som det er blevet nævnt tidligere, så lader han til at lide under manglen på indlæg til bagerste område. Jeg håber inderligt, at han kan lære at tage de rigtige løb (måske man kunne hente Sheva eller Pippo ind som personlig træner, som en slags vennetjeneste?), så han kan falde bedre ind i det nye system.
Imo handler det dog også om, at seconda punta´en ikke tager de samme løb. Her er det essentielle at det er Samu/Leao der søger mod bolden, mens Piatek/Silva søger dybt. Her er det bydende nødvendigt at de timer deres løb, så modstanderens forsvar bliver forvirret. Derudover kræver det en 10´er/mezzalla der er hurtig i tanke og handling, hvilket desværre ikke er Susos kompetence. Han kan slå nogle lækre afleveringer, men hans tempo i tanke og handling gør ham simpelthen ikke egnet til den slags fodbold i toppen af en stor liga.

Jeg er både spændt og nervøs for første kamp mod Udinese. Så længe vi ikke taber er det OK. Men en sejr (uanset hvordan den kommer i hus) kunne være fantastisk, specielt med tanke på de mange nye ansigter. Et bud på en startopstilling:

Donna
Calabria - Mus - Romagnoli - RR
Krunic - Biglia - Hakan
Suso
Leao - Piatek
Sempre Milan.
annonce
0