Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Nej tak til James Rodriguez, men Correa, Demirel og Aurier vil være fantastisk at lukke markedet med, hvis vi samtidig kommer af med Silva, Musacchio og Conti.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Det skulle være en and med Demiral. Milannews.it afkræfter rygterne.
Mojn do!
Skrevet af Lentini d.2.
Med fare for at latterliggøre mig ud i konspirationsteorier, så virkede rygtet omkring opblusningen i samtalen vedr. Demiral, som plantet af Juventus for at få Roma til at få fingeren ud ift. Daniele Rugani, som er sidenotitsen i historien.
Skrevet af Rossoneri
Det synes i hvert fald at mangle logik at vi skulle være klar til at smide den slags penge til en plads hvor vi er relativt godt besat.
Skrevet af Martinovic
Everton er tilbage som emne, fordi 4-3-3 igen overvejes. Jeg synes, det er en joke, at markedet skifter pga. formationsskifte. Sådan noget finder man ud af, inden sæsonen er begyndt.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Meget tyder på at @lentini får ret i sin forudsigelse om en 4-3-2-1 snarere end 4-3-3. Man kan selvfølgelig påstå at det er leg med talkombinationer, men djævlen ligger i detaljen.

En udfordring ved 4-3-3 er ofte at 9eren kommer til at ligge meget isoleret. Det har vi set med mere eller mindre alle angribere de seneste fem sæsoner.

Med to 10ere (der dog givetvis kommer til at søge rummene bredt i banen), får vi mere spil ind omkring Piatek, hvilket jeg anser som essentielt for hans succes.

Jeg anser også at Hakan er bedre når han søger de centrale rum - det ville han dog nok gøre under alle omstændigheder. Det store spørgsmål er så om Giampaolo kan lære Suso at spille 10er. Det skal dog givetvis ikke være i en playmaker-rolle, men snarere hvor han skal søge rum på siderne af CBs og skabe 1:1 situationer.
Skrevet af Martinovic
Det er bare vigtigt, at Giampaolo forstår, at vi skal have bredde i banen og fart i opspillet. Ellers kan vi lige så godt melde afbud til de resterende kampe.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Everton er tilbage som emne, fordi 4-3-3 igen overvejes.

Lad os nu se hvad der sker.

Mit umiddelbare bud er at der ikke kommer spillere ind, før nogle smutter. Numerisk er vi jo fint på plads - og jeg mener egentlig også vi er det rent kvalitativt.

Og mon ikke også at Correa stadig er primært target? Jeg tror i det hele taget der florerer mange historier i disse dage, med det formål at sparke lidt til nogle sportsdirektører der skal sælge spillere.

Jeg synes, det er en joke, at markedet skifter pga. formationsskifte. Sådan noget finder man ud af, inden sæsonen er begyndt.

Nej, kønt er det sandt for dyden ikke.

Jeg synes dog det er vigtigt at få nuancerne med og ikke mindst erkendelsen af at det altid er let at være klog bagudrettet.

Jeg er sikker på at der har været en transferplan med at skabe et hold til 4-3-1-2. En række ting har dog besværliggjort dette. Først og fremmest at vi ikke har kunne sælge Suso.
Her synes jeg med rette man kan kritisere Giampaolo for en hverken/eller tilgang.

I bagklogskabens klare lys, skulle han have gjort det klart at han ville have en mere proven spiller på den position, fordi den er essentiel for at systemet kan fungere.

Men han må jo, et eller andet sted have haft tiltro til at Suso kunne omskoles.

Personligt synes jeg det er fint at der er draget en konklusion så hurtigt - dermed kan vi komme videre.
Skrevet af Rossoneri
Det er bare vigtigt, at Giampaolo forstår, at vi skal have bredde i banen og fart i opspillet.

Altså, det er vel ikke en naturlov at man skal spille bredt.

Og når det er sagt, er der mange måder at spille bredt på.

Giampaolo er generelt kendt for at spille korte afleveringer og flytte bolden hurtigt rundt (få touches). Det var, selvsagt, svært at få øje på i søndags, men lad os tage udgangspunkt i at det fortsat er planen.

Personligt mener jeg ikke vi kan vurdere en sæson på én kamp. Dét sagt, så skal Giampaolo virkelig have de taktiske briller på de næste par uger og arbejde intenst med de enkelte spillere.
Skrevet af Rossoneri
Et lettere skørt rygte sender Bakayoko retur til Milano.

Dette komme i slipstrømmen på flere historier fra både Italien og Frankring om at Kessíe skulle være tæt på Monaco. I så fald skulle franskmanden være en mulighed som hans backup.

Klubberne skulle være enige om en transfersum, men Kessíe selv skulle ikke være helt overbevist og har derudover fremsæt et hidsigt lønkrav på €6m net (hvilket er lig bruttobeløbet i Monaco).

Bakayoko indgår tydeligvis ikke i Lampards planer og for min skyld byttede jeg gerne Kessíe ud med Bakayoko på 8eren.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Det er groft sagt, elendigt træner og ledelsesarbejde, at man ikke havde set den komme, at hverken Suso eller Castieljo ville passe ind i en 4-3-1-2, det kunne enhver se, der havde set os spille. Suso trækkede konstant ud (der hvor vores backer burde ære. eller så var han helt inde i midten, og han er alt for letlæslig, da han er etbenet. Vores angrebsspil var sagt med et engelsk ord helt igennem anaemic, jeg har aldrig set sådan et elendigt offensivt eksekveret spil i min tid som Milan fan.

Jeg siger ikke, at vi skal fyrer Gianpaolo, men det vil allerede nu være en taktisk faliterklæring at vende tilbage til en 4-3-3, efter at have arbejdet med 4-3-1-2 hele sommeren. Det kan dog blive en nødvendighed, da vi ikke har spillerne.

Skrevet af Rossoneri
Jeg siger ikke, at vi skal fyrer Gianpaolo, men det vil allerede nu være en taktisk faliterklæring at vende tilbage til en 4-3-3, efter at have arbejdet med 4-3-1-2 hele sommeren.

Nu er taktik jo mere end hvordan spillerne stiller op.

Giampaolos filosofi er jo væsentlig anderledes end Gattusos ditto og det arbejde der er foretaget er ingenlunde smidt ud af vinduet.

At de tre forreste kommer til at arbejde anderledes, er ikke at starte fra nul.

Men selvfølgelig havde det da været ønskværdigt at vi havde brugt pre-season på at tilpasse alle aspekter af spillet.
Skrevet af Rossoneri
AS melder at Correa-handlen er død i denne omgang, da klubberne ikke kunne blive enige om en pris.

Jeg er ikke stor ekspert på Correa, men han ligner ikke en spiller der ville kunne løfte niveauet på kort sigt. Derfor er jeg også godt tilfreds med at vi ikke har presset den økonomiske citron.

Som tingene ser ud, tænker jeg det er fint at satse på kontinuiteten udfra det materiale vi har.
Skrevet af Martinovic
Det er også spild af penge, hvis Giampaolo vil spille 4-3-3.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Tja, Correa kan vel i sagens natur sagtens bruges som både wing og 10er.
Skrevet af Martinovic
Sikke en farce med Laxalt, fordi Milans tidligere ledelse har givet en kontrakt, ingen andre klubber vil matche. Parma, Atalanta og Torino var på tale, men har alle trukket følehornene til sig.

Han kan rådne op på tribunen, fordi han er grisk.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes altid det er en speciel situation. Personligt ville jeg ikke, sådan uden videre, gå markant ned i løb.

Hvis vi så gerne vil af med ham, må vi jo give ham en pose penge med. Det er trods alt os selv der har tilbudt kontrakten.

Dermed mener jeg også det er hårdt at kalde Laxalt for grisk. Han beder os jo bare overholde den aftale vi har indgået.
Skrevet af Martinovic
Jo, men det er ikke alverden, det drejer sig om. Milan betaler ham 1,8 mio. euro, og Atalanta og Torino har tilbudt ham 1,5 og 1,4.

Fair nok hvis han hellere vil sidde på tribunen og hæve de 1,8 mio. euro, som han er berettiget til.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Du må umiddelbart have det meget sjovt d. 1, hvis €3-400k ikke er alverden. Hehe.

Man skal også lige huske på at en fodboldspiller har en relativt begrænset periode at tjene sine penge på.

Men, du har selvfølgelig ret i at det også må være demotiverende st se en sæson fra tribunen.

Min pointe var blot at jeg synes der er to sider til sagen.
Skrevet af Martinovic
Haha. Gid det var småpenge.

Det er selvfølgelig en sjat penge, men jeg synes, det er underligt, hvis han vægter 1,8 mio. euro og en tribuneplads højere end 1,4 mio. euro og spilletid. Det må han om.
Mojn do!
annonce
0