Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Laxalt er (endelig) til medical i Torino.

Der skulle være tale om et lån med option på €12m. Nogle siger at optionen bliver obligatorisk efter et antal kampe, mens andre siger at der blot er en option.

Under alle omstændigheder er det, efter min mening, lykkedes at skabe en sammenhængende trup. I hvert fald med udgangspunkt i at vi skal spille 4-3-2-1.
Skrevet af Lentini d.2.
Tror man på der sker noget de sidste dage ? Correa ? Everton ? De Paul ?

Det irriterer mig at de eneste der kan strække banen langt i forreste geled er bløde mellemvarer som Castillejo og evt. Borini.

Ift. aftenens kamp er jeg spændt på at se om Giampaolo har arbejdet på nogle variationer. Jeg tror ikke mit temperament holder til 6-på-linje-opspillet én gang til.

Brescia har hentet ham det venezuelanske fyrtårn Chancellor til centerforsvaret, så det skulle heller ikke undre om Suso forsøger med 25 høje indlæg imod Piatek, der alle havner lige i skallen på Chancellor istedet.
Skrevet af Rossoneri
Personligt synes jeg egentlig vi er meget godt på plads med den trup vi har.
http://lineupbuilder.com/?sk=h32tx6

Jeg tror bare aldrig jeg bliver fan af Suso og skulle vi af med en, skulle det, for mit vedkommende, være ham.

Det kommer dog med statsgaranti ikke til at ske i indeværende vindue og eneste realistiske salg, er, efter alt at dømme, Castillejo og/eller Silva.

Jeg har dog en eller anden fidus til at de begge sagtens kan blive brugbare brikker.

En "lille" joker kunne være Kessíe, men Monaco har, så vidt jeg ved, bekræftet at de henter Bakayoko retur. Dermed er det svært at få øje på en destination.

En evt tilgang skal givetvis også ses i lyset af en ny formation. Her ligner det at vi kommer til at gå med en 4-3-2-1. Jeg hæftede mig, i den forbindelse, ved Giampaolos udtalelser omkring hans syn på 10er positionen - set i perspektiv af at der spilles med to 10ere.

I hvert fald siger han at Bennacer og Biglia er vores playmakere, mens 10erne reelt er angribere med et lidt dybere udgangspunkt. I det lys, bliver Silva pludselig også et emne til pladsen - en plads han i øvrigt har udfyldt tidligere.

Di Marzio melder dog (ikke overraskende) at det bliver Suso og Hakan der får chancen bag Piatek. Bonaventura er dog også blevet testet i løbet af ugen og mit håb går på at han og Hakan bliver de foretrukne med tid.

Nøglen til succes er, som jeg ser det, at spillet ikke kommer til at gå gennem Suso, men at det snarere bliver Paqueta og Bennacer der skal skabe spillet fra en dybere position.

Min egen vurdering, er at der ikke kommer yderligere ændringer i truppen (en officiel melding om Laxalt undtaget).
Correa og Everton anser jeg, af forskellige årsager, at være udelukket.

Vi har ikke kunne finde en aftale med Atletico omkring Correa og det ville være meget overraksende hvis man pludselig kunne få enderne til at mødes.

Everton tror jeg på intet tidspunkt har været et emne. Han var et Leonardo projekt og jeg forestiller mig at det er medierne der har taget ham op igen, i trit med at en Correa-handel så mindre og mindre realistisk ud.

Desuden er økonomien i det, slet ikke til vore pengepung. Everton er under et at de her tvivlsomme ejerskabsaftaler, hvor Gremio faktisk kun ejer 50% af rettighederne. Det forlød at det ville koste €40m blot at overtage Gremios ejerandel.

Skulle de komme et nyt navn til - hvilket jeg mener forudsætter et salg - er De Paul nok det mest realistiske af de tre.

Han ligner en spiller der har sat næsen op efter nye græsgange og der synes ikke at være mange potentielle bejlere. Hvis jeg forstår ret, har Fiorentina trukket følehornene til sig og det ligner ikke at der er andre mulige destination i Italien.

Om der skulle komme et bud fra en spansk, fransk eller tysk klub, kan dog naturligvis ikke afvises.

Men giver det ærligt talt mening at kaste +€30m efter en spiller hvor vi forvejen har relativt klare startere og flere alternativer?
Skrevet af Rossoneri
Og så blev Laxalt officiel.

Torino betaler hele hans løn, €500k for lånet og det kan gøre aftalen permanent for €11,5m.

Rigtig fint at få ham ud - der skal trimmes hvor der kan ift FFP.
Skrevet af Martinovic
OFFICIAL Milan XI vs. Brescia (4-3-2-1):

Donnarumma; Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodriguez; Kessie, Bennacer, Hakan; Suso, Castillejo, André Silva

Fint nok at give Piatek en pause. Han har ikke ramt noget niveau.

At Castillejo får chancen i stedet for Leao, forstår jeg til gengæld ikke.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Jeg synes egentlig at vi nu ser resultatet af hvad der foregik omkring foråret/forsommeren i år. Man har skullet rense ud, atter engang, og man har skullet have nye folk ind. Dels kan man klandre ledelsen for ikke at have været hurtigere ude jvf. Gattusos stop samt have fundet en rettidig afløser. Både Rhino men også for Leonardo. Det virkede på mig som om vi kom tumlende ind i transfervinduet, hvilket hæmmede visse aktiviteter såsom at lukke handler - både ud og ind - hurtigt.

Vi har endnu en gang, som også debatteret tidligere på sommeren, en masse nye ansigter og spillere der skal opbygge relationer og tilmed i et ret så krævende system. Det lader også til at vores manglende evne til at afhænde spillere der ikke passer ind i systemet, har medført at Mister må passe spillere med anderledes karakteristika ind i hans system.

Så kan man argumentere mod Misters udtalelser til pressen omkring Suso etc. men jeg synes faktisk at det er rart at vi ikke har en træner der beklager sig til pressen over manglende spillermateriale. Det hører til inde i Casa Milan og ikke i GdS. Kudos skal han også have for at erkende at Piatek og Suso bevæger sig anderledes end hans ideologi og han prøver at tilpasse sit system til sine (bedste) spillere snarere end omvendt.

Nuvel, det er ikke fordi jeg er superpessimist og ledelsen skal også have kredit for at lave rigtig fine handler. Og egentlig navigere ret fint på markedet ud fra de forudsætninger de havde. Deres håndtering af Silva-farcen, Kessie, Correa, Bennacer, Strinic etc. bevidner en ledelse der både kan sige til og fra, når det kommer til økonomi etc.

Omkring Suso, kan man næppe klandre ledelsen for noget. Det lader til at markedet i dette vindue er meget, meget mærkeligt med Icardi, Dzeko, Llorente etc in mente. Vi skal have gode penge for en spansk landsholdsspiller. Andet duer ikke.

Spillet kan blive bedre, men som skrevet indledende, så er det en effekt af vores gøren og laden. Jeg tror og håber på Giampaolos idéer forplanter sig og vi ser noget attraktivt fodbold jo længere vi kommer hen i sæsonen.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Old Bull Lee
Haha Zio Fester og Allegri sidder to række længere nede fra Zvone og Maldini.
"Old Lull Bee"
Skrevet af Milanistar
Sådan Hakan, vi er på tavlen!
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
Mange dejlige ting ved det mål.

Fantastisk (og meget atypisk) træk af Suso og ikke mindst at det er en central midtbanespiller der har taget løbet i feltet.

Jeg tror Hakan bliver en nøglespiller i år og det er enormt vigtigt at han kommer igang.

Desuden synes jeg det er meget tydeligt at se Giampaolos aftryk. Enormt aggressivt genpres og linjerne skubbet meget langt frem.

Desuden godt at se hvordan både Kessíe og Hakan løber dybt.

Rigtig fin start - omend på en lidt billig baggrund.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvad laver Kessié helt ud på højrekanten? Det vier INGEN mening.
Skrevet af Martinovic
Andre Silva er dejlig bevægelig.

Castillejo er en hæmsko. Prøv nu Leao.
Mojn do!
Skrevet af Old Bull Lee
Det er især Samus førsteberøring den er gal med. Det tager et kvarter for ham at få bolden under kontrol
"Old Lull Bee"
Skrevet af Rossoneri
Hvorfor er det at Suso gang på gang skal slå et sløjt indlæg mod en medspiller der står mutters alene og i øvrigt ikke rager meget mere end 1.80 op??!!
Skrevet af Martinovic
Italienske dommere er så vattede. Samme hver evig eneste sæson.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Rodriguez virker motorisk et stykke efter. Det er som om, at han skal bruge store bevægelser for at dække bolde af eller bare kontrollere den.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Pause.

Væsentligt bedre end mod Udinese, men stadig ikke prangende.

Flot mål af Hakan.

Der var nogle fine kombinationer mod slutningen af halvleg, inden Susos forsøg blev blokeret. Det skal vi have meget mere af. Og så savner jeg stadig bredde i spillet. Det er nemt at lukke ned centralt, hvis vi ikke har nogen spillere, der forsøger at skabe bredde i spillet.
Mojn do!
Skrevet af Milanistar
Castillejo ligner bare en mand som mangler selvtillid. Han var udråbt som et kæmpe talent, men har aldrig rigtigt slået igennem. Jeg ser ham også mere som kantspiller end 10´er eller seconda punta, da han bare ikke har teknikken til de små rum. Mon ikke vi får Leao på banen efter en times spil, og måske en Jack også.
Sempre Milan.
Skrevet af Pirlo21
Jeg syntes nu vores front trio har gjort det godt i dag, især klæder det castillejo at være mere centralt og længere tilbage i banen. Dejlig energi og gå på mod.

Silva er også meget bevægelig og god med bold, men fandens uskarp foran - den sukker bold han får fra suso skal han jo gør det bedre med. Hans løb uden bold er perfekte.

Suso, folk kan sige hvad de vil. Men han er altså god når der er bevægelse og dybe løb omkring ham, det giver ham så mange flere muligheder.

Hakan er virkelig også god på midten...
Men defensivt er vi rustne, vi giver jo brescia nogle alt for lette chancer... især calabria er startet skidt denne sæson.

Håber vi udfolder os efter pausen, kom så Milan
Skrevet af Martinovic
Spil nu videre. Dommeren har ikke fløjtet. Han burde også have givet Hakan fordelen.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Calabria minder om De Sciglio. Talentfuld, men mentalt skrøbelig. Savner hårdhed og koncentration fra ham, hvis han skal blive en rigtig god back.
Mojn do!
annonce
0