Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KunMilanOgOB
Han fik 5 millioner euro om året i Chelsea. Ifølge de seneste rygter er han gået med til at halvere lønnen, dvs at han får omkring 2,5 millioner euro om året i Milan. Alt i alt bliver det vel 3,75 millioner euro for 1,5 år.
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Skrevet af Aske K
Alt i alt bliver det vel 3,75 millioner euro for 1,5 år.

det var sgu ikke dårligt ! jeg kender ikke hans nuværende niveau, men han kan vel med større sikkerhed end muntari være afløser for de jong eller montolivo
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af MILANMILAN
https://twitter.com/Mila…929/photo/1

Flot fyr! Det bliver lidt spændende. Så har vi 4 der kan dække de to defensive pladser i mine øjne. De Jong og Monty som førstevalgene med Cristante og Essien som reserver. Tvivler på Poli vil kunne være dén opgave voksen, men kunne sagtens så ham som en uortodoks 10´er. Ikke fast selvfølgelig.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Borger Louis
Hvordan er hans form osv? Har han spillet for Chelsea i denne sæson?
Skrevet af MILANMILAN
Ved ikke hvor god form han er i, han har kun spillet 404 minutter i år i alle turneringer.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Borger Louis
I år som i sæsonen? Jamen det er jo textbook Milan med et overbetalt ringvrag, Silvio kender navnet på. Fint fint så længe der er mere bold i ham end Nocerino.
Skrevet af MILANMILAN
Som siden i sommers, ja.

Det kan simpelthen ikke være værre. Nocerino har ikke gjort én god ting i år. Imponerende at West Ham og Sam gider ham, han er fandme ikke en type der sætter sig igennem.

Sidst jeg så Essien var i Real Madrid, og der synes jeg nu han gjorde det ganske fint. Dækkede desuden også højrebacken mod Barcelona bl.a.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af MILANMILAN
Essien will earn €1.5m at Milan for the rest of the season, and €3m for next season. His contract with Milan expires on June 30, 2015.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Lentini
Som MM skriver, så vil Essien tjene 4,5mio€ på sin halvandet årig kontrakt i Milan. Er det ikke noget med at Montolivo tjener 2.8mio€ i året? I så fald vil Essien tjene mere, og jeg har mere end svært ved at se ham slå hverken De Jong eller Montolivo af holdet. Det må jeg sige, at jeg rynker en del på næsen af. Galliani skal dog nok fremhæve, at Essien gik ned i løn for at komme til Milan. De resterende penge, har han jo bare fået stukket i hånden af Chelsea, som vel er mere end glade for at slippe en så løntung spiller, som man overhovedet ikke anvender.

Med kontraktlængden, til Essien, forestiller jeg mig, at historierne omkring Fernando går i sig selv.

Cristian Zaccardo ser ud til at være mest tændt på at fortsætte karrieren i Tyrkiet. Faktisk skulle han være rejst til Tyrkiet, for at få de sidste detaljer på plads med Besiktas JK. Der informeres ikke om det er via lån, eller om det forhåbentligt er en permanent kontrakt.

Sky Sport leverer en historie omkring Philippe Mexes, som skulle have interesse, men ingen synes villige til at give ham det i løn, som han forlanger. Han er dog også en særdeles dyr spiller ift. det han leverer på banen. Det skulle dog være en af Milans største prioriteter, at sende franskmanden videre i systemet.

Daily Mirror skriver i øvrigt at vi skulle have udvist interesse for både Younes Kaboul samt Nemanja Vidic. Kaboul er simpelthen for dårlig, mens jeg ligeledes har mine bekymringer omkring Vidic’ skadesfrekvens.

Nocerino skulle desuden have bestået første del af lægetjekket i dag i West Ham, og man fortsætter i morgen med den resterende del, hvorpå han underskriver lejeaftalen, som allerede er blevet underskrevet af Milan. Han skulle desuden få italiensk selskab af Marco Borriello, som ankommer til London i morgen middag.

Skrevet af Slettet(042125212608)
Det er jo ren panik handel, for har Milan overhovedet brug og råd til at have en så løntunge spiller rendende rundt på bænken og ovenikøbet en der har set sine bedste stunder og som der ingen fremtid er i.

Jeg syntes det er på tide de to Milano klubber tager sig sammen og benytter nogle sf deres egne talenter i stedet for at hente 30´årige hasbeen ind.
Skrevet af Martinovic
Milano-klubberne lever i en fantasi-boble, der sender dem mod afgrunden.

Skrid nu Galliani.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Well hvis det viser at være noget der minder om en Van Bommel handel, som man da godt kan tillade sig at håbe på, så er det jo nærmere en genistreg af Galliani. Lad os se, uanset hvad så har vi brug en hæderlig erstatning til en af to pladser foran forsvaret.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af MILANMILAN
Det giver også mulighed for at rykke Monty frem, mod de sværere modstandere og spille med De Jong og Essien foran forsvaret. Det bliver spændende at se om han slår til. Seedorf tror ihvertfald på ham.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af El Rifle
SES har lige ønsket Noce held og lykke med det nye eventyr. Fornuftig endelig at slippe af med ham, selvom jeg havde meget store forventninger til ham efter den fantastiske første sæson.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af ilsemprelaziale
Rimelig trist at han smutter til England, ham havde jeg gerne set hos os og tror stadig kan mere end vi har set i Milan under Allegri.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af El Rifle
Der må jo være et eller andet gemt i ham, siden han var så dygtig under Zlatan tiden. Men den eksplosivitet han havde, er fuldstændig forsvundet, og erstattet med elendig teknik, fejl afleveringer og masser af løb uden fysik bag.
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Lentini
Det var vel under Allegri, Nocerino fik sit gennembrud? Som ovenikøbet fortjente ham en landsholdsplads hos Azzurri.

Sky Sport melder i øvrigt, at Milan er i kontakt med Michele Agazzi, som er kontraktfri til sommer fra Cagliari. Han er røget ned som tredjevalg på Sardinien. Mener det er fordi han ikke indgår i fremtidige planer pga. han ikke ønsker at forlænge sin kontrakt. Et eller andet sted, kunne Milan dog godt arbejde i ham nu, hvis man vil efterkomme Amelias ønske om et skifte, samt virkeliggøre intentionen i at sende Gabriel på lån andetsteds, for at indhente noget rutine. Agazzi kan næppe koste det helt store, og man ville kunne lave en rokade. Jeg ser dog ikke Agazzi som bedre end Abbiati, eller som Milans fremtidige førstevalg på posten.

Mht. Cristian Zaccardo, begynder de to klubber, Milan og Besiktas, at arbejde hen imod en løsning om overdragelsen af spilleren, i starten af næste uge. Det vides endnu ikke specifikt hvad handlen indebærer. Om det er et lån eller et køb. Seedorf skulle dertil have gjort det klar, at Zaccardo ikke er en del af hans fremtidige planer.

Philippe Mexes har afvist et skifte til Trabzonspor, hvor han derimod gerne vil til Monaco i stedet. Det er L’Equipe som bringer historien. Problemet hidtil ift. de meldinger, der har været, er at Monaco ikke synes villige til at betale den løn som Mexes kræver. Mexes er for mig, godt i gang, med at sikre sig selv de sidste lønkroner her på stadiet af hans efterårskarriere. Det kan jeg egentlig ikke bebrejde ham, fordi hans lønsum er noget hans agent og Galliani har forhandlet sig frem til. Derfor er han også særlig svær at komme af med. Det kan betyde at Milan må strække sig, og betale en vis sum til Mexes indtil hans kontraktudløb sommeren 2015, selvom han skulle skifte til Monaco. Det er en selvforskyldt situation, som Milan har sat sig i, selvom det af åbenlyse grunde, er irriterende at man ikke kan komme med ham.

Mht. Essien, så er han typemæssigt castet godt til truppen. Han har tidligere excelleret som en af to 6’ere i Mourinhos 4-2-3-1 system. Jeg mener at han i tiden i Olympique Lyon spillede på en af siderne i et 4-3-3 system. Så ud fra de parametre, passer han som sådan godt ind på holdet. Det burde ikke kræve lang tid, før han er inde i de taktiske normer. Så er der dog det spillemæssige niveau, som er dalet ganske betragteligt efter to knæskader. Så ham nogle gange for Real Madrid sidste sæson, hvor han egentlig gjorde det pænt, det var bare ikke på det Essien niveau alle kender, og som han konstant vil blive forholdt og vurderet ud fra.

Dog vil jeg være mere tryg ved Essien end ved fx Sulley Muntari. Essien lader ikke temperamentet løbe af med sig, og bryder ikke konstant ud af de taktiske normer i frådende erobringslyst. Jeg har desuden også rigtig svært ved at se Andrea Poli spille som en af de to 6’ere, men det kan han trods alt modbevise mig hvis han skulle få chancen på en af de positioner.

Jeg spekulerer også på kontraktlængden, hvorfor Essien ikke bare anses som en stand-in til sommerpausen. Hvis Seedorf lægger sig fast på et 4-2-3-1 system vil han reelt set have Montolivo, de Jong, Muntari, Cristante, Poli og Essien til at dække de to 6’er pladsen i systemet. Det er fandeme mange spillere! Det er en overflod af spillere, hvor der burde sorteres ud. I så fald burde to spillere sorteres fra. En tænkt model er at man udlejer Bryan Cristante i sæsonen 14-15, og returnerer sommeren 2015 for at overtage Michael Essiens plads på holdet, hvor ghaneserens kontrakt udløber. Jeg anser det ikke som urealistisk. Med Cristantes spil, vil der også være endnu flere bejlere som gladelig vil tage ham på lån en enkelt sæson. Så skal man i så fald vælge mellem at skille sig af med enten Muntari eller Poli.

Ift. angrebet har jeg en forhåbning om at Mbaye Niang returnerer fra Montpellier. Bagved den enkelte angriber vil man have El Shaarawy, Kaká, Saponara, Honda og Niang. Så har man reelt set to wings, og tre spillere der er mere offensive midtbanespiller. Måske man overvejer endnu en decideret kant, og at rygterne om Biabiany kan afspejles deri.
Skrevet af Bosse1983
Well hvis det viser at være noget der minder om en Van Bommel handel, som man da godt kan tillade sig at håbe på, så er det jo nærmere en genistreg af Galliani. Lad os se, uanset hvad så har vi brug en hæderlig erstatning til en af to pladser foran forsvaret.

Det er Essien anno 2014 ikke 2008 man henter. Desværre har han været gennem en række grimme skader, som truede med at ende karrieren. Som et resultat er han blevet for langsom til PrL, om ikke andet hos de bedre hold. Jeg ser det ikke som en Bommel-handel, da han fra start ikke har den samme kvalitet og ligeledes er der en ganske solid chance for at han igen ender på lazarettet. Det gik bedre for ham i Spanien hvor tempoet er lidt lavere og kan han ligge lidt dybt i Milan, med spillet foran sig, kan han da også være brugbar. Han er dog, i sin nuværende tilstand, en spiller der skal tilrettelægges for, hvor Bommel bare gik ind og kværnede og man bare skulle være opmærksom på at bentøjet ikke var det hurtigste. Jeg forstår ikke handlen, hvis ikke Chelsea tager en solid del af lønchecken.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
Hehe, hele Milan-tråden går i chok når der kommer andre brugere, som ikke har sin vante gang i Milan-tråden.

Iflg. de oplysninger, der har været fremme, blev Michael Essien aflønnet med 5mio€ årligt i Chelsea. Hans kontrakt løb frem til 2015. Ergo ville han blive lønnet med, groft skåret, 7.5mio€ i sin resterende periode af kontrakten, var han blevet i Chelsea.

I Milan vil han få 3mio€ årligt, med samme kontraktlængde, til 2015. Det vil være 4.5mio€ i alt.

I det der er kommet frem fra forhandlingerne, mellem Essiens agent, Piventeau og Chelsea, er at Essien får et gyldent håndtryk af Chelsea.

Umiddelbart er det let at pege på differencen fra den løn Essien vil modtage i Milan frem for den han kunne have fået i Chelsea, over samme kontraktlængde. Altså 3mio€ stukket i hånden via et gyldent håndtryk.

Ud fra det, Bosse, må vi konkludere at det bliver Milan, som betaler hoveddelen af Essiens lønninger. Ergo kan vi så også konkludere, at du mener det er en tosset aftale Milan har indgået. Jeg er desuden tilbøjelig at give dig ret. Udover det kan man så spekulere i hvad Essien har fået i sign-on fee i Milan, trods sit gyldne håndtryk fra Chelsea.

Som skrevet i et tidligere indlæg, er jeg dog ganske sikker på at Galliani vil fremhæve to ”gode” dele ved handlen. 1) Man ”overtalte” Chelsea til at afgive Essien gratis. 2) Essien har taget en markant lønnedgang for at komme til Milan.

Mit problem kommer af, at iflg. min hukommelse vil Essien blive bedre lønnet end anfører Montolivo. Jeg har noget svært ved at se Essien slå Montolivo – men også Nigel de Jong af på de to 6’er positioner. Dvs. at vi på bænken vil have en spiller til 3mio€ siddende. Godt nok har vi fået smidt Nocerino af sted til West Ham, men jeg forestiller mig at han kun tjener det halve i Milan, som Essien vil gøre. Så kan man naturligvis snakke om at Essien er bedre og skræddersyet til systemet som Nocerino ikke er, som pt. ikke virker til at skræddersyet til noget som helst, andet end en cocktail af fransk klovn og ligegyldig havenisse. Jeg stejler dog stadigvæk lidt over lønsummen, fordi det er et problem for Milan ift. FFP. Og pt. har vi allerede solariekongen, Mexes, siddende derude, sur og mut, men trods alt lønnet med 4mio€ årligt. Det mener jeg ikke der er råd til i Milan.

Jeg synes ikke Essiens evner retfærddigøre en løn på 3mio€. I mine øjne er det en spiller, som er ret vigtig på holdet, og det har jeg noget svært ved at se Essien blive. Han ligner i mine øjne, mere en fin aflastning til de Jong og Montolivo. Men det retfærdiggøre stadigvæk ikke hans løn som overstiger Montolivos, og er på lige fod med Nigel de Jong.

Det giver ubehagelige flashbacks til da man erhvervede sig "topspilleren" Emerson fra Real Madrid. Fuldstændig ubrugelig og helveds dyr.

Galliani viser igen imø. at han ikke er opgaven voksen ift. den retning, som Barbara Berlusconi gerne vil tage klubben. Så kan de to passende slås videre i kulissen.
Skrevet af Aske K
Mit problem kommer af, at iflg. min hukommelse vil Essien blive bedre lønnet end anfører Montolivo. Jeg har noget svært ved at se Essien slå Montolivo – men også Nigel de Jong af på de to 6’er positioner. Dvs. at vi på bænken vil have en spiller til 3mio€ siddende.

såvidt jeg husker hedder den 3,5 til montolivo, og 3 til de jong, så der vil, medmindre man smider montolivo frem som en af de tre offensive, være en dyr dreng på bænken.
omvendt så er den defensive midtbane efter systemskiftet blevet en meget vigtig position på holdet, så det er ikke det værste sted man kan bruge lønkronerne, selvom de nok kunne være brugt bedre. det mindsker så desværre cristantes muligheder, medmindre altså at de jong vil have montolivo længere frem, og dermed cristante som "første-backup" på midten.
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
annonce
0