Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Allegri rygtes til Madrid. Det vil være ærgerligt, da han måske er den mest oplagte afløser nu og her.

Jeg tror dog, at Maldini og co. har meget længere snor end os fans. De har peget på Giampaolo, og det vil sætte dem i dårligt lys, hvis han får sparket allerede nu.

Som med Gattuso kan klubben overveje at give Giampaolo en hel sæson, og så må vi se, om han har rykket holdet i den rigtige retning.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Igen må jeg stille mig uforstående overfor kritikken af Calabria. Råstyrke, til hvilket formål? Han er jo ikke en duelspiller i den forstand.

Calabria havde 6. flest tacklinger pr. kamp for alle i ligaen sidste år - og flest for alle backs. Hvad mere vil du have?
Skrevet af Martinovic
I tilfældet af at Calabria skulle blive en komplet back. Som jeg ser det, er det en styrke, at man som forsvarsspiller i en mod en dueller kan bruge sin fysik til at holde modstanderen på afstand.

Kan han forbedre den del og så blive mere skadesfri, vil han blive tæt på komplet. Men derfra synes jeg stadig, han har et stykke op til de bedste backs.

Det spiller også ind, hvilken rolle vores backs skal have. Det gør det ikke nemmere for vores backs, at vores opspil ofte foregår i sneglefart, fordi flere unavngivne spillere gerne vil varme bolden lidt for meget.

Det må være op til Giampaolo at præcisere deres roller. Skal de have fokus på defensiven - skal de have frit lejde til at gå med frem eller måske begge dele.

Efter de første fire kampe er jeg endnu mere forvirret over, hvordan Giampaolo vil spille. Mod Udinese måtte backerne nærmest ikke krydse midterlinjen. Det har ændret sig.

Det må virkelig være nemt at være Inter-fan og have fået en træner, der har en filosofi og har peget på de spillere, han vil have. De har slet ikke de bekymringer. Milan fortsætter derimod derouten og handler lidt i øst og vest og håber, at det giver pote.

Den velkendte røde tråd er stadig ikke at finde i klubben.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg forstår stadig ikke konceptet om at en back skal holde en modstander væk - det er jo ikke håndbold. Men nok om det.

Historisk set, skal Giampaolos backs deltage i opspillet og dermed bliver de ikke skudt ud af en kanon som med Gattuso.
Jeg er dog helt på linje med dig omkring at det har været svært at få øje på deres definerede rolle med kig på de første fire kampe.

Uanfægtet hvordan Giampaolo vil spille, tænker jeg at det er ret sikkert at vi endnu ikke har set hvordan det specifikt tager sig ud.

Det er, uanset hvad man ellers måtte synes, for dårligt på nuværende tidspunkt.
Skrevet af Martinovic
Ja. Det er det, sommerpausen/optakten skal bruges til. Den virker spildt, fordi Giampaolo ikke ved, hvordan han vil bruge Suso.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Vores kære træner har ikke flere chancer nu, jeg tænker vi skal som minimum hente 4 points, gerne 6 i de næste 2 kampe ellers er han fortid.

Kigger vi alene på vores offensive spillere, så er det skræmmende at vi ikke lykkes bedre med dem. Vi har så mange dygtige boldspillere, nuvel nogle af dem er noget uprøvet og andre har været skidt kørende, men det er jo træneren der skal guide sit hold igennem sit arbejde til træning og øve løbemønstre m.m... jeg ser ingen styring og ingen sammenhæng offensivt, defensivt lukker vi heller ikke godt af.

Skuffende at se, truppen burde præstere meget meget, bedre og det er altså for let at give suso skylden hver gang. Vores træner har 2 kampe, til at vende skuden.
Jeg håber på det bedste, men frygter det værste.
Håber de nye får chancen og slår til med det samme
Skrevet af Nerazzurri
Er målet officielt top 4? Eller er det udvikling af talenter, få en struktur og næste år at konkurrere om top 4?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Jeg har umiddelbart ikke set nogen give Suso skylden hver gang. Tværtimod. Suso er en specialist-spiller. Han er god til det han gør.

Jeg ser snarer at kritikken peger mod Giampaolo for ikke at konstatere dette og agere derefter.

Man kan naturligvis sagtens sige st det bare er én spiller og jeg mener selvfølgelig også at vores udfordringer går udover Susos placering.

Men mange ting peger omvendt også tilbage på det.

Fx at Piatek skal falde ned i banen som spilstation. Det er nu engang heller ikke hans metier.

Derudover 8ernes roller og løbemønstre. Det er immervæk en væsentlig forskel om der er en 10er foran eller ej.

Jeg tror sagtens at både Suso og de andre offensive spillere kan imponere under Giampaolo. Det kræver dog først og fremmest at sidstnævnte beslutter sig for en klar og tydelig strategi, så spillerne kan forstå hvad der forventes af dem.
Skrevet af Rossoneri
@nerazzurri
Mig bekendt, er der ikke en specifik målsætning som man, potentielt, kan dunke træneren med i hovedet.

Præcis som sidste år, anser jeg at man drager nogle konklusioner løbende.

Men det er klart at en mere overordnet målsætningen er at komme tilbage og være en fast del af CL. Og vejen derhen går gennem en bæredygtig økonomi og herunder udvikling af talenter.
Skrevet af Rossoneri
Noget der i øvrigt bekymrer mig, er Giampaolos manglende evne til selvkritik.

Først havde spillerne ikke lært at spille som en enhed (hvilket i sig selv er en tåbelig påstand). Så var det manglende erfaring.

Hans egne taktiske dispositioner er dog tilsyneladende ikke en del af ligningen.

Det overlapper også emnet om mandskabsbehandling. Vi har Serie As yngste trup. Så nytter der jo ikke at stå og brokke sig over manglende erfaring.

Jeg må indrømme at jeg langt fra er imponeret over vores træner.
Skrevet af Rossoneri
Noget kunne tyde på at Giampaolos tillid til Contis defensive evner, er relativt begrænsede.

Det forlød i hvert fald, at han havde bedt om at klubben skulle sælge Conti og en erstatning skulle findes. Det skete, som bekendt, ikke af den primære årsag at spilleren selv insisterede på at blive.

Op til derbyet, meldte Sky at Giampaolo havde testet en 3-5-2, netop pga Contis defensive mangler. Det blev dog skrottet fordi der allerede var så meget usikkerhed omkring systemet.

Nu melder flere medier dog, at vi går benhårdt efter noget konkurrence til Calabria. De varmeste bavne skulle være Aurier og Arias fra hhv Tottenham og Atletico.
Skrevet af Martinovic
Gerne noget rutine og kvalitet, hvis det kan lade sig gøre.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det må i hvert fald være et krav at vedkommende kan forsvare, har taktisk forståelse og kan slå en præcis aflevering over mere end to meter.
Skrevet af Lentini d.2.
Jeg må erklære mig enig i Giampaolos udtalelser til tider fremstår absurde. Jeg snublede også over ”erfaringskortet”. Det er simpelthen det pureste vrøvl. Og hvem er det lige på Inters hold, bortset fra Diego Godin, som er badet i internationale topkampe ?

Yderligere er Giampaolo ansat hos en klub, som har været meget eksplicit i sin transferstrategi. Endda udtalt den offentligt. Derudover er en sådan udtalelse bare dum, fordi yngre spillere kan jo ikke andet end at spille kampe for at få erfaring.

Men hva fanden – confusione eller delusione er nærmest klistret til samtlige artikler omhandlende Milan i disse tider. Ingen kan rigtig se hvad pokker der foregår, andet end at holdet virker en del forvirret. Og nu står man foran to relativt vanskelige kampe mod Torino og Fiorentina. Hvad kan en uge med potentielt 3 nederlag til hhv. Inter, Torino & Fiorentina føre til ?

Jeg bliver en anelse bekymret når Milannews udsendte reporter til dagens træning kan rapportere at Giampaolo efter at have haft Bennacer og Hernandez i start 11’eren, nu forsøgte sig med Rodriguez og Biglia nok engang. Jeg bider sgu tungen af mig selv, hvis Théo og Bennacer igen bliver vraget til fordel for de to nævnte. Det er så elementært. For hvis man piber over manglende erfaring, så er næste træk i værktøjskassen: personlighed. Théo, Bennacer, Rebic, Leao, Paquetá viser alle på forskellige faconer at de har noget appel i stedet for blege lig som fx Lucas Biglia. De tør alle sammen. Nogen af dem mere udadvendte i deres reaktioner, andre viser det via deres pågåenhed som Rafael Leao.

Rino fik (imo. overdreven) megen kritik sidste år pga. sine valg til start 11eren, gerne på bagkant og gerne uden at skele nævneværdigt, lad sige overhovedet, på de alternativer han havde siddende ude på bænken. Giampaolo har pt. et rent ”slaraffenland” sammenlignet med det Rino kunne vælge imellem i sidste sæson. Særligt på midtbanen, hvor José Mauri var førstereserve sidste sæson. Nu hedder det Bonaventura, Bennacer, Krunic etc.

Jeg er spændt, eller snarere angst, på hvor længe Giampaolo stædigt vil holde fast i noget der ikke fungere. Det skulle ikke undre hvis vi møder op på Olimpico med en ny lidet trequartista-Suso-opstilling, som han så kasserer efter 10-15 minutter igen fordi det ikke fungerer. Det tog lidt tid for Sarri i Napoli at skrotte sin trequartista-Insigne. Jeg håber Giampaolo speeder op for en art af selvrefleksion.

I øvrigt - on another note - cadeau til Zvone for at holde sig i skindet ovenpå Berlusconis kritik. Personligt havde jeg ikke afholdt mig fra at sende en stak svinere afsted den anden vej, mod manden som er hovedansvarlig for Milans FFP-problemer. Jeg kan godt forstå medierne gik målrettet til Zvone, fordi han af alle kunne godt have fundet på at sende nogle sure opstød afsted.
Skrevet af Rossoneri
Noget af det der betegner en god leder (efter min ydmyge mening), er evnen til at få det bedste ud af resourcer man har til rådighed. Nuvel, man skal selvfølgelig komme med en plan og en vision, men man må tage udgangspunkt i materialet.

Med det in mente, fremstår Giampaolo som nærmest dum-stædig.

Da Gattuso tog over, havde han planer om at spille 3-5-2. Men efter at have talt med spillerne og taget dem med på råd, skiftede han til en 4-3-3 (4-1-4-1 om man vil). Det gav straks en positiv reaktion og man forstod altid at der var et godt samarbejde mellem træner og trup.

Med Giampaolo har man derimod en noget anden fornemmelse.
Rebic har flere gange udtalt at han ser sig selv som venstre wing. Paqueta har sagt at han ser sig selv som 10er og så var der ikke mindst "proud to be Brazilian" tweetet.

Hakan har også sagt at han ser sig sig selv som 10er og så er der Suso der så åbenlyst udelukkende fungerer som højre wing.

Men Giampaolo nærmest nægter at tage bestik af virkeligheden. Det tegner, for mig, en mand der mangler væsentlige lederegenskaber.

Man kan tale koncepter og formationer i én evighed. Det hele er dog ligegyldigt hvis ikke træner og trup er i sync.

Jeg ser absolut ingen modsætning i Giampaolos (og klubbens) filosofi om at spille attraktiv fodbold, står relativt højt med kæderne, agrresivt genpres og så en formation der passer bedre til de enkelte spilleres kompetencer. Som jeg ser det, ville det være oplagt at spille 4-2-3-1.

GdS melder at vi starter i en 4-3-1-2 med både RR, Biglia og Suso i starteren imorgen. I så fald har Giampaolo tabt sutten.

Uanfægtet hvad der sker, spår jeg dog at vi kommer til at se en af de hurtigste fyringer i klubbens nyere historie - måske endda hurtigere end Seedorf. Jeg tror kort og godt at han er et mismatch.

Det siges at Jardim (igen) sidder løst i siddet i Monaco. Jeg ser ham stadig som en ideel træner for os.
Skrevet af Martinovic
Det er min opfattelse, at Maldini og Boban ikke er de mest tålmodige mennesker, og sidstnævnte har også udtrykt sin skuffelse over derbyet.

Jeg tror ikke, at Giampaolo har lang snor og slet ikke, hvis han igen vælger de ´gamle´. Bennacer må og skal starte inde. Han imponerede mig, da han kom ind mod Udinese.

Leao bør også få genvalg, selv om Rebic helst vil spille den plads. Alternativt skal Leao spille på toppen og give Piatek en pause.

Theo gjorde det rigtig godt, da han kom ind mod Inter. Hvis han er klar, skal han selvfølgelig spille.

Kan Giampaolo ikke se sig enig bare noget af ovenstående, bør han selv pakke kufferten.

Snup nu Allegri inden Real Madrid eller United henter ham.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg nævnte selv Allegri den anden dag, men jeg det var dog uden nogen større analyse bag. Det var "blot" fordi Allegri er en mestertræner - i hvert fald på det taktiske niveau.

Jeg synes dog der er mange ting der taler imod en retur. Naturligvis startende med at Milan næppe pt er et interessant projekt for ham.

Ser vi fra vores egen vinkel, er der også et par ting der "diskvalificerer" Allegri. Det første er naturligvis økonomien. MIt bud er at Allegri koster i Conte-klassen. Det har vi ingenlunde økonomi til.

Derudover mener jeg egentlig heller ikke at Allegri passer på vores strategi. Navnlig på to punkter, er han nærmest en decideret modsætning.

Hele strategien er bygget på udvikling af talenter. Dér har Allegri bestemt ikke nogen god track record. Derudover er det et krav at der spilles offensiv og seværdig fodbold. Det er bestemt heller ikke Allegris metier.
Det kan man naturligvis synes om hvad man vil, men det er nu engang klubbens strategi.

Men spørgsmålet er naturligvis om klubben er parat til at gå lidt på kompromis med dette i hatten på kortsigtet succes.
Har også set Spallettis navn nævnt, hvilket også ville være et væsentligt kompromis.
Skrevet af Martinovic
I morgen kl. 11 kommer der nyt om det potentielle nye stadion i Milano.

Af de billeder jeg har set på Facebook, er jeg ikke imponeret.
Mojn do!
Skrevet af Lentini d.2.
Iflg. Peppe Di Stefano fra Sky Sport, kommer vi kun til at se en enkelt udskiftning. Den er at Bennacer afløser Biglia på den defensive midtbane. Altså forventes det at Ricardo Rodriguez genvælges, fremfor at give Théo Hernandez fra start.
En interessant statistik til kulkælderen er at Giampaolo aldrig har besejret Mazzarri i sin karriere.

Modsat dig Foggy, anser jeg egentlig (særligt) Maldini for at være ganske rolig. Det kan naturligvis komme under pres, såfremt Milan taber både i Torino og hjemme imod Fiorentina, uden man stadigvæk ikke kan spore nogen form for fremgang i selve spillet.

Og det er vel essensen af vores ”hysteri” over spillet, at man ikke rigtig kan spore nogen fremgang. Det, og vel egentlig en kombination med at de nye spillere synes limet til bænken i en meget forsigtig/konservativ fremgangsmåde fra Giampaolo.

Som altid mod et Mazzarri-hold forventer jeg mig en grim kamp med en masse frispark. De har, i lighed med os, haft overordentligt svært ved at skabe noget fremadrettet. Nederlaget på Marassi mod kaos-Sampdoria var vitterligt noget af det ringeste jeg længe har set fra Torino. Deres defensiv er heller ikke helt så skarp som sidste sæson. Jeg tillægger problematikken omkring N’Koulou en stor faktor. Han var grundtappen i sidste sæson, men hans pludselige transferønsker sent i mercatoen og manglende fokus deraf synes at have ramt Torino noget på den defensive front. Det er meget rutine i N’Koulou og Moretti, som de to unge brasilianere Lyanco og Bremer skal erstatte, og umiddelbart synes jeg ikke Lyanco er klar til at være dirigent. Men det sagt spiller han nok en strålende kamp i morgen.

Efter deres exit fra EL har jeg egentlig Torino med, som outsider, i en slags subtop-pulje inkluderende os selv, Rom-klubberne og Atalanta, fordi de er så afklaret i deres spillestil, stærk defensiv og forholdsvis god kvalitet. Men ham der N’Koulou er altså ret vigtig for at stramme linjerne nede bagved.

Jeg beder til de højere magter om at Giampaolo, som det mindste, justerer til en art juletræ i morgen, hvor Leao og Suso kan flexe bredt og centralt(hører du, Suso?), alt efter hvor der findes plads. Leaos en-mod-en styrke og evne til at gå begge veje er ret interessant, fordi imod Inter satte han et par gange sin direkte oppasser hvor tøf-tøf Suso pludselig kom styrtende af bagdøren på Piatek på kanten af feltet. Leao så ham bare ikke. Men der er noget perspektiv i det med cutbacks og Piatek tordende mod forreste stolpe – særligt hvis Suso rent faktisk kommer med i feltet. Og i fart til og med.
Skrevet af Lentini d.2.
Det ærgrer mig at Paquetá er skadet, fordi jeg lurer på om et par indadvendte 8ere kunne give noget mellemrumsspil(hvis de vel og mærke for lov af den indtil nu stringente Giampaolo) med ”fejlvendte” fødder. Jack eller Hakan på den venstre med Paquetá på den højre.

Angående stadion vil jeg vente til jeg ser videoen af de to foreslåede projekter.
annonce
0