Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Luciano Spalletti had been the first choice, but it’s reported he was asking for too much money along with the need to terminate his existing contract with Inter.

Jeg ved ikke hvor førstnævnte kommer fra, men det strider i hvert fald imod Di Marzio, Romano m.fl., der der meldte at kontrakten var accepteret af begge parter.

Men som @lentini var inde på andetsteds, kan man virkelig undre sig over at klubben ikke har investeret de €2m det skulle dreje sig om i difference mellem Spalletti og Inter. Men spørgsmålet er så om det er beløbet eller princippet, og så er detselvfølgelig en helt anden sag.

Det ændrer ikke på at Pioli (efter alt at dømme) er det forkerte valg. Jeg kommer naturligivs til at heppe på ham og, hvem ved, måske han overrasker positivt.

Maldini og Boban må edderbankemig anse situationen som kritisk, hvis man skal have Giampaolo ud for enhver pris. De har selvfølgelig en indsigt vi ikke har, men det virker panisk. Det er jo nærmest en Christian Andersen i FCK.

Har man virkelig så travlt at det partout skal være idag?
Skrevet af Martinovic
Det må kun de to herrer vide. Der er godt to ugers pausen. En uge fra eller til kommer ikke til at gøre en forskel.

Havde klubben så givet Pioli for resten af sæsonen. Næh nej - han skal da have en toårig aftale. Til at kaste op over.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Havde klubben så givet Pioli for resten af sæsonen. Næh nej - han skal da have en toårig aftale. Til at kaste op over.
Nogle medier melder faktisk at det er en 1-årig kontrakt med option få én mere. Men, vi bliver alle nok snart klogere. Piolis folk er i hvert fald på plads i Casa Milan.
Skrevet af Rossoneri
Så kom den officielle udmelding omkring Giampaolo. Han bliver dermed den kortest siddende træner (caretakers fraregnet) i klubbens historie.

Jeg er sikker på at reflektionerne er i fuld gang, men uanfægtet hvad man når frem til, er det en alvorlig ridse i lakken for ledelsen.
Skrevet af Martinovic
Det peger 100% på dem. Det er dem, der har hyret ham.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Fyringen kan ikke diskuteres, vores spil har været aldeles håbløst og uden struktur hverken offensivt eller defensivt. Vi er på 7 kampe gået fra at være en harmonisk trup til en trup uden disciplin og harmoni.
Ledelsen har selvfølgelig stort ansvar i dette, da de ansatte vores træner.
Faktum er, at vi under giampaolo kun har spillet en acceptable halvleg i 7 kampe ( første halvleg mod torino), resten har været håbløst.
Fortjent fyring
Skrevet af Rossoneri
Faktum er, at vi under giampaolo kun har spillet en acceptable halvleg i 7 kampe ( første halvleg mod torino), resten har været håbløst.

Ja, det er jo i virkeligheden essensen.

Oveni kunne man lægge at trænerens ideer også kun har været synlige i glimt. Desuden må spillerne være snotforvirrede over meldinger og handlinger der peger mod alle verdenshjørner.

Men, sådan er det jo nogle gange når man tager en chance. Milan har haft stor succes med det før - Sacchi, Capello og til dels Allegri er gode eksempler. Andre gange går det knap så godt.

Nu må vi naturligvis håbe på en positiv reaktion fra holdet og ikke mindst at Pioli kommer ind med en "rolig" hånd. Det er nok umiddelbart det holdet har brug for lige nu.

Jeg synes egentlig situationen kan sammenlignes med Montella-kaosset op til hans fyring. Her så man også måbende til, mens træneren rendte rundt som en hovedløs høne.

Gattuso skabte en hurtig og effektiv turnaround, primært drevet af en stærk relation til spillerne og en væsentlig grad af medledelse.
Hvad end man måtte mene om Pioli, så synes det også at være nogle af de principper han arbejder udfra.

Jeg er skuffet over at Pioli er det nye navn på bænken og jeg spår ham ikke en lang fremtid. Men jeg hepper selvfølgelig på ham og håber han modbeviser mig (og alle andre fans).
Skrevet af Lentini d.2.
Jeg forventer ikke at Stefano Pioli får nogen særlig imødekommende velkomst. Snarere forventer jeg mig pibekoncert og tilsvininger.

Curva Sud er på barrikaderne for første gang i længe, og det ville ikke undre mig hvis de troppede op til Piolis første træningsdag og gjorde det ganske klart at han ikke er velkommen. Umiddelbart tror jeg ikke det er fordi nogen som sådan har noget imod Pioli som person. Det er det han symboliserer. Det er det, at han symboliserer en eklatant mangel på dømmekraft i Milans øverste hierarki. Han symboliserer en middelmådighed som ingen længere vil acceptere.

Så Pioli får ikke den omtalte ro. Han får præcis det modsatte. Miljøet omkring ham bliver fjendtligt og råt. En sådan tåbelig disposition har vendt stort set hele fanskaren, hvis ikke alle, imod Milan ledelsen. De skal bare træde en mm ved siden af, så falder hammeren. Og det gælder dem alle sammen, men i udtalt grad Paolo Maldini og Zvonimir Boban.

Der er ingen lunte. Det er under de forudsætninger Pioli skal levere resultater, med ligaens yngste trup, der allerede nu er ramt noget på selvtillidskontoen. Kassekreditten står allerede i max, og jeg mindes ikke noget andet forløb i Milan hvor træneren, allerede inden han er tiltrådt, har haft sin første træning og første kamp, står i så stor en minusbalance som tilfældet er. Han er dømt til at fejle. Fremtiden for hhv. Maldini og Boban må også være bundet kraftigt op på Piolis succes eller mangel på samme. Yderligere får holdet absolut heller ingen ro, hvilket burde tilføre yderligere hård kritik imod deres overordnede. De skaber absolut ikke rammerne for at de skal kunne blive en succes. Det vil bevidne om ekstremt stærke karaktertræk ved spillerne skulle de lykkedes under Pioli, fordi deres sportsligt overordnede tilfører kun ulykker og uro til dem pt.

Carlo Laudisa bekræfter at Milan og Luciano Spalletti var enige om kontrakt og beløb, men at det faldt til jorden fordi Spalletti krævede et års betaling fra Inter, mens Marotta kun ville strække sig til et halvt år, hvor Inter allerede har udbetalt de første 3 måneder til Spalletti. Så det er knap 4mio€ før skat de to parter var uenige om.

Milan kunne imo sagtens have helt eller delvist dækket det beløb, og forsøgt at få enderne til at nå hinanden, for at hente en træner der kvalitetsmæssigt er min. to trin op fra Pioli. Det kunne man ikke overskue, fordi man absolut skulle have en træner klar tirsdag. Koste hvad det vil. Hvorfor ? Hvad var der sket hvis vi strakte os til onsdag eller sågar torsdag, for at få rette person på plads ? Det er så ultrakortsigtet. To ekstra dage, for at få en kvalitetsmæssig ordentlig afløser på plads, så klubben og holdet er styrket i det lange løb. Ikke bare fordi vi partout skal have Giampaolo pesten skyllet ud af klubben hurtigst muligt.

Så nu får man ikke ham man helst vil have, men tager en Rema 1000 vare i stedet for.

Det kunne man måske have sonderet inden man valgte at pløkke Giampaolo. Specielt når de nu så åbenlyst arbejder med tidsfrister. Tidsfrister til ingen verdens nytte, fordi en ordentlig stak spillere er i diverse landsholdslejre.

Elendigt. Kort og godt. Elendigt.
Skrevet af Stankovic
Det provokerer mig voldsomt at #PioliOut trender så voldsomt inden at han overhovedet har haft en kamp i spidsen for jer. Det burde jo være #BobanOut og #MaldiniOut, men det er klart at det er sværere at skyde på sine gamle legender end på en sympatisk omend gennemsnitlig italiensk træner.

Pioli må være desperat siden at han vælger selv at gå ind i dette. Måske Spalletti har afvist grundet at han selv kan se hvor stor sandsynligheden er for at korthuset falder sammen igen.
Skrevet af Rossoneri
@stankovic
Vi tager den lige igen. Spalletti accepterede kontrakten med Milan, men accepterede ikke det settlement Inter tilbød. I hvert fald hvis man skal tro samtlige troværdige kilder i Italien.

Dermed har Spalletti ikke afvist Milan - han har gjort præcis det omvendte.
Skrevet af Rossoneri
Desuden kender vi (antageligt) ikke hele historien omkring Spalletti og Inter.

Di Marzio og andre skrev at Spalletti havde været rasende efter mødet med Marotta. Først og fremmest fordi han er bitter og af have indfriet målsætningen, for derefter at blive fyret.

Man må logisk antage at det ikke handler om penge. Spallettis kontrakt i Milan, skulle (efter sigende) være mindst lige stor stor som den i Inter. Ergo ville hans indkomst, som minimum, forblive den samme. Oveni det, ville han så få et halvt års løn yderligere.

Et muligt scenarie er at Spalletti har afvist Inters oplæg af andre årsager end de økonomiske.
Det gør naturligvis Spalletti til et bittert fjols, men det ville ikke være første gang i historien.
Skrevet af Stankovic
Vi tager den lige igen. Spalletti accepterede kontrakten med Milan, men accepterede ikke det settlement Inter tilbød. I hvert fald hvis man skal tro samtlige troværdige kilder i Italien.

Dermed har Spalletti ikke afvist Milan - han har gjort præcis det omvendte.


De eneste to reelle kilder der er, må alt andet lige være Milan og Spalletti selv. Hvad jeg indtil videre har læst har ingen af de to lagt en kommentar ud om det forløb som du skitserer.

Men jeg orker ikke en diskussion om hvorvidt at den ene sportsjournalist siger a mens en anden siger b. Hvis jeg var Spalletti tog jeg jobbet hos Milan. Alene fordi at jeg ikke kan se at han indenfor nærmeste fremtid vil modtage et tilsvarende bud fra en klub af tilsvarende størrelse. Det at han ikke accepterer den aftale Inter vil give ham fortælle jo os lidt om, at han måske ikke alligevel var så tændt på ideen med Milan.
Skrevet af Stankovic
Et muligt scenarie er at Spalletti har afvist Inters oplæg af andre årsager end de økonomiske.
Det gør naturligvis Spalletti til et bittert fjols, men det ville ikke være første gang i historien.


Men hvis hans eventuelle bitterhed overfor Inter er vigtigere at bevare end at være træner for Milan, så fortæller det jo lidt, som jeg lige har skrevet i indlægget ovenover, at han jo netop så ikke er så tændt på muligheden for at lede Milan.

På den måde er det måske ganske fint at i får en træner, som uden tvivl vil være tændt på udfordringen, nu når han ved hvilken uretfærdig chikane han går ind til. Jeg håber virkelig på at Pioli ender som en succes.
Skrevet af Lentini d.2.
Det provokerer mig voldsomt at #PioliOut trender så voldsomt inden at han overhovedet har haft en kamp i spidsen for jer. Det burde jo være #BobanOut og #MaldiniOut, men det er klart at det er sværere at skyde på sine gamle legender end på en sympatisk omend gennemsnitlig italiensk træner

#PioliOut er en protest imod dem som har ansat ham. Som i indlægget jeg lavede inden dit, så er han symbolet på tåbelige beslutninger.

Måske Spalletti har afvist grundet at han selv kan se hvor stor sandsynligheden er for at korthuset falder sammen igen.

Spalletti har jo ikke afvist noget. De eneste der tror det, er nu indtil videre dig og FD imod Di Marzio, Romano, Schira og Laudisas rapporteringer.

Og det er pænt kontrafaktiskt at antage Spalletti ville gå samme hede modtagelse i møde, som Pioli gør. Det er situationen fra at man netop går fra Spalletti til Pioli der antænder den enorme aversion fra Milan tilhængerne.
Skrevet af Martinovic
#PioliOut er netop et skud mod Maldini og Boban.

I det hele tiden en fadæse i Milans historie det cirkus, som er foregået, siden kineserne tog over.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
De eneste der tror det, er nu indtil videre dig og FD imod Di Marzio, Romano, Schira og Laudisas rapporteringer.

Wrong.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
De eneste to reelle kilder der er, må alt andet lige være Milan og Spalletti selv. Hvad jeg indtil videre har læst har ingen af de to lagt en kommentar ud om det forløb som du skitserer.

Aha, så landets normalt mest velorienterede medier, er at sidestille med fulderikken nede ved gadekæret. Alle ved lige meget og lige lidt.
Så længe det ikke kommer fra hestens egen mund, er værdien lig nul. Den tese tror jeg lige jeg løber dine næste indlæg igennem efter.

Men jeg orker ikke en diskussion om hvorvidt at den ene sportsjournalist siger a mens en anden siger b.

Det er meget muligt du ikke "orker" det. Men når du kommer med den slags p.o.o.m.a. udsagn, må du jo forvente en respons.

Og hvis vi, for eksemplets skyld, siger at Di Marzio, Romano, Schira m.fl. har sagt "a" (underforstået at Spalletti takkede ja til Milans kontraktudspil), kunne du så nævne nogen i samme kaliber der har sagt "b" (i tilfældet, at Spalletti har takket nej til kontrakten)?

Det at han ikke accepterer den aftale Inter vil give ham fortælle jo os lidt om, at han måske ikke alligevel var så tændt på ideen med Milan.

Nej, det fortæller os snarere at han har en stor frustration over sin tidligere arbejdsgiver og handler irrationelt.
Skrevet af Interforlivet
Som jeg har givet udtryk for tidligere i Serie A-tråden (faktisk inden FD og nu Stankovic gjorde det), så vil jeg personligt heller ikke udelukke at Spalletti i en vis grad ikke er så tændt på Milan-projektet (af den ene eller den anden årsag), og at dette er en del af årsagen til at man nu bliver nødt til at ansætte Pioli i stedet for.

Bare lige for god ordens skyld.
Skrevet af Rossoneri
Super - så er vi oppe på tre Inter-fans´ mavefornemmelse vs. Italiens mest velunderettere sportjournalister. Den kommer vist til at gå alle 12 omgange!
Skrevet af Flying Dutchman
Det skørter stadigvæk på forståelsen? Eller måske er jeg ikke tydelig nok.

Det er ikke en "mit besyv" vs. "Italiens mest velunderrettede sportsjournalisters ditto" situation, uanfægtet hvor meget du forsøger at skildre det som sådan. Så du kan godt pakke de "tre Inter-fans´ mavefornemmelse" væk. Jeg kan ikke tale på de andres vegne, men jeg har (stadigvæk...) for længst accepteret udlægningen som beskrevet i Serie A tråden, i og med kilderne er så stærke som de er.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0