Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/145332/report-mandzukic-agrees-milan-move

Hvorfor er Juve så forhippet på at komme af med ham? Han vil være en god breddespiller for dem.

Jeg kan se, at han har kontrakt til 2021, så vi får ham næppe gratis.
Mojn do!
Skrevet af Bosse1983
Hvis klubben skulle flirte med grænserne på FFP, er det ikke urealistisk at man fremskynder nogle udgifter og tager et stort hit nu og her. Så rammes man voldsomt i denne periode, men det er ikke en klods om benet i de næste. Er man uanset udelukket fra Europæisk, kan man lige så godt rydde pladen helt. Derfor spekulererede klubben vel også i at gøre som tilfældet blev. Det gør ondt på forretningen nu, men giver råderum senere og Europæisk er jo ikke uvæsentlig hvis man vil hæve indtægterne. Nu halter det sportslig, men når man sidder ved bordet med Emirates, kan man forhåbentlig vise, at man har ryggen fri hos UEFA, efter de regnskabsmæssige tæv man påfører sig selv.

Og ja, nu er det Gazidis tur. Han plejer at være relativt solid på det kommercielle, men fik typisk god hjælp hos Arsenal, hvor han som sådan ikke stod alene som den primære forhandler. Synlighed får man næppe fra ham. Det var vel kun i den sidste tid i Arsenal der var noget af det, og med varierende succes.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Rossoneri
@bosse
Tak for indspark fra en fagmand (hvis jeg ikke husker galt).

Omkring Gazidis, forventer jeg heller ikke en masse synlighed. Men jeg er helt på linje med @lentini om at vi savner noget synlighed fra ledelsen.

Sidste sæson var det Gattuso der gang på gang var i skudlinjen og skulle svare på alt fra den økonomiske situation til tåbelige twitter-udbrud fra brølaben Salvini. Alt imens sad Leonardo og Maldini og så passivt til.
Heri givetvis også forklaringen på hvorfor han gik.

Med Gazidis i skyggerne, peger pilen i første omgang på Maldini. Problemet med Maldini (i den sammenhæng) er at han også er realtivt tilbagetrukket af natur.

Næste (og bedste) bud er derfor Boban. Han har da også været en del mere i vælten på det seneste, men han bliver simpelthen nødt til at stille op til alt og skærme både Pioli og spillerne.
Han har aldrig været ked af at give sin mening til kende, så jeg har egentlig fin tiltro til at han kan magte opgaven. Spørgsmålet er så om ledelsen også kan blive enige om at han faktisk har opgaven.
Skrevet af Rossoneri
Og puha - jeg er godt nok ambivalent omkring Mandzukic. På den ene side er han klart en dygtig spiller, der samtid dækker flere pladser.

Men føj hvor er han bare en usympatisk spiller. Konstant klagesang og film.

Holder det stik, giver det også nogle svar ift Piolis tanker. Der har været spekuleret i at Leao og Piatek var hinandens alternativer, men hvis dette sker må det tolkes som en bekræftelse af portugiseren som wing.

Og det kunne ydermere pege i retning af et Suso-exit til vinter. Ikke mindst på baggrund af regnskabet.
Skrevet af Rossoneri
Tja, det er der vel næppe noget nyt i (?) Alle ved at Elliott er ude på at score profit.

Men spørgsmålet er så timingen. Her må man, alt andet lige, forvente at et salg ikke kommer på tale på denne side af et stadionbyggeri og ikke mindst en forbedret sportslig situation (læs: CL deltagelse).

Det passer nok meget godt med de fem år, som Elliott (efter sigende) arbejder udfra.

Klubben skal umiddelbart sælges for omkring €700m for at Elliott skal lave profit. Og med alt det arbejde der er lagt i det, stiller man sig selvfølgelig ikke tilfreds med småpenge i fortjeneste.

Som det ser ud nu, findes der næppe købere der er parat til at gøre det til virkelighed.
Skrevet af Rossoneri
Jeg forstår kort og godt ikke hvad det er samtlige trænere ser i Suso.

Eller, jeg kan selvfølgelig sagtens se hans egenskaber. Men hvorfor skal han bare spille?

Han gør helt klart en spiller som Piatek dårligere, fordi spillet går langsomt omkring ham, hvilket umuliggør polakkens timede løb i åbne rum.

Vi har en strålende mulighed for at stille med en meget mere udfordrende og direkte tridente, men det vælger vi så (efter alt at dømme) ikke.

Sky melder i øvrigt at Leao starter på toppen. Hvis man tror på Piatek, er det godt nok et underligt signal at sende.
Skrevet af Lentini d.2.
Jeg går ud fra at du har kigget både Gazetta dello Sport og Sky Sport Italias forudsigelser af starteren igennem ? Fordi der har været mange bud ugen igennem, men fælles for dem alle er at Susos startplads simpelthen er hugget i granit.

De eneste to positioner som virker til at have været til debat er hvovidt Leao eller Piatek starter på toppen, og hvem der skal spille venstrekanten, hvor Rebic, Leao og selv Calhanoglu har været i spil.

Jeg deler i øvrigt den frustration omkring Suso. Kunne godt tænke mig at se et Milan-hold hvor Suso ikke er i start 11’eren. Hvordan det så skulle stykkes sammen kan der være flere bud på.

Der er måske en mening med ”galskaben”, fordi Suso mig bekendt ikke har været i landsholdslejr denne gang som Rebic, Leao, Piatek og Calhanoglu alle har været. Det kunne være et udtryk for et safe choice, fordi Pioli har haft Suso på Milanello i hele denne periode, og det er angrebsspillet hvor vi har haft de største kvaler i et godt stykke tid efterhånden.

I dag virker medierne i overvejende grad til at være enige i at Rafael Leao også spiller fra start, men hvem det tredje led bliver af Piatek, Hakan og Rebic står lidt hen i det uvisse. Selv Peppe Di Stefano, som ofte er spoton i hans forudsigelser, har lidt uld i mund.
Skrevet af Martinovic
Sørgeligt man ligefrem skal håbe på en skade til Suso for at se et Milan-hold uden ham i start 11´eren.
Mojn do!
Skrevet af Lentini d.2.
Nja, det synes jeg jo ikke man skal håbe på.

Jeg synes bare at man må konstatere at vi faktisk har alternativer nu, som gør at Suso og alle mulige andre ikke kan have 3 dårlige kampe i streg uden at ryge på bænken.

Jack er i øvrigt ude med en muskelskade.
Skrevet af Lentini d.2.
Mindes jeg bavlede løs om "indadvendte fødder" på mezzalaerne på et tidspunkt. Iflg. Sky kommer det højst sandsynligt til at ske i aften mod Lecce, hvor Paquetá og Kessie bytter plads.

Den taktiske ændring er jeg en smule spændt på at ske. Jeg kan se perspektiverne i det, men samtidig også problematikken.
Skrevet af Martinovic
Har Kessie mon taktisk sans til at spille uden at position?

Det kan ikke skade at lade være, selv om tre points vil bringe os en del tættere på de andre, da både Roma, Atalanta, Lazio og Torino satte point til.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@lentini
Ja, lige præcis forudsigelser fra diverse kommentatorer.

Og du kan meget vel have ret i at det handler om at Suso har været tilgængelig på Milanello. Lad os i hvert fald håbe at enten Rebic eller Leao kan få chancen der på et tidspunkt.
Skrevet af Martinovic
Jamen jamen, Hakan og Suso i startopstillingen.

Hvis Hakan kan præstere som i landskampen mod Frankrig, så fair nok. Hvis han viser det spil, han har gjort de sidste par sæsoner, så må Pioli æde sin hat, hvis han har sådan en.

Suso er bare en no-brainer. Om han så brækker benet, skal han starte inde.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Omg at Rebic starter ude, giver ingen mening og biglia får også genvalg...
nå men god kamp til alle, syntes godtnok det er utroligt at de nye ikke får chancen og at Pioli ikk satser på dem. Hakan som kant, det er så langsomt
Skrevet af Martinovic
Flotte kombinationer og Leao tæt på.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Igen tæt på. Han er sgu farlig i dybden den unge mand.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Musacchio og Biglia er startet, som de plejer.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Hvor er du bare elendig, Conti. Hvordan kunne han dog præstere så godt i Atalanta.

Måske Boban og Maldini skal skrive bag øret, at det er en god idé at hente spillere, som har præsteret i mere end én sæson.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Wow, Biglia. Skyd den dog i det åbne mål og ikke lige ind i Lecce-spilleren. Ellers fint dybdeløb.
Mojn do!
annonce
0