Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Synes det er lidt af en rutchebane med dig (med al respekt). Det er som om der kun findes lort eller lagkage.

Personligt savner jeg nuancerne.

At Calabria, Rebic, Krunic, Paqueta og til dels Castillejo og RR ikke har noget at byde på, må jeg bare være meget uenig i.

Conti er selvsagt en katastrofe idag og Biglias fejl bliver dyr.

Men jeg synes også omvendt der er mange positive ting at bygge videre på.

Der er masser af aspekter der er væsentlig anderledes med Pioli. Eksempelvis at vi spiller med en skæv formation i opbygningen.

Her så jeg egentlig hellere at Pioli tog konsekvensen og slap både Theo og en HB løs i offensiven.

Dermed kan man også spille både Leao og Piatek i front - potentielt med Hakan som 10er.

Suso bliver offer, men fred være med det. Ikke mindst fordi han næppe får forlænget kontrakten.
Skrevet af Martinovic
Det er det nok, men vi præsterer skuffende. Spillet i første halvleg var til tider rigtig godt, men det munder måske ud i manglende kvalitet, at vi igen kun scorer én gang.

Jeg ved, du er glad for Calabria, men hidtil i denne sæson skiftes han og Conti til at lave hjerneblødninger. Det holder bare ikke.

Det er måske et tyndt grundlag at vurdere Rebic og Krunic på, men de har endnu ikke vist, at de skal have chancen fra start.

Mener du virkelig, at Castillejo har noget at byde på, hvis vi skal være top4-hold?

Rodriguez kan gå an som backup for Theo.

Paqueta venter jeg stadig på, at han får det endelig gennembrud. Han viser kun sporadisk, hvad han kan. Slutprodukt er der ikke noget af endnu.

Suso fik mere plads end tidligere kampe, men han kan tre ting. Trække ind i banen og skyde mod fjerneste stolpe, trække ind i banen og sende et indlæg i panden på modstanderen eller trække mod baglinjen og ramme forreste mand.

Hvorfor f... skal han starte hver gang?? Til at rive sig i håret over.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Calabria har haft en række kritisable præstationer i denne sæson. Men han var, efter min mening, blandt de tre bedste HBs i ligaen sidste år. Han har naturligvis ikke glemt hvordan man spiller fodbold henover sommeren.

Men generelt synes jeg ikke vi kan konkludere noget på sæsonen indtil videre (udover at Giampaolo var en fiasko).

Samu er en fin backup i min bog - ikke mindst ift hvad man kan forvente i Milan.

For mig startede sæsonen (igen) i aften. Pioli skal have tid til at indarbejde sit koncept - det kan umuligt ske "over natten".

Desværre render vi ind i nogle meget svære modstandere over de næste fem kampe. Men det giver naturligvis også mulighed for at overraske positivt.

Desuden synes jeg, som sagt, der er masser af gide ting at bygge på. Herunder Piatek der kommer på tavlen, Hakan der spiller en pragtkamp og Theo der vel nærmest er en åbenbaring.
Skrevet af Lentini d.2.
Et eller andet sted er det bare typisk for et hold i krise, at man bliver ramt af en overtidsudligning på et sonntagschuss. Ganske typisk. Det første mål er også lidt typisk. Straffesparket bliver reddet, men flyver hen til Babacar mellem 3-4 Milan-spillere.

Jeg tror vi er Serie A’s mest nervøse mandskab. Der skal ikke ret meget til at rokke med båden. Bedst illustreret ved Andrea Conti. Han havde spillet en jævn kamp indtil han begår et tåbeligt straffespark. Det næste kvarter kan han hverken aflevere, positionere sig rigtigt eller sågar tæmme en bold. Det var rædderligt. Han virkede helt ekstremt tynget efter sin fejl.

Det der kan irritere mig ved det her hold, er det sløseri og sjusk der finder sted. Det kan komme af nervøsitet, men i og med jeg ikke er tæt på hold betegner jeg det som sjusk, fordi jeg ikke ligger inde med mere information end det jeg kan se på banen. Og det er de her sjuskede løse pasninger man sender afsted, som efterlader holdet i ubalance. Eller at man i en omstilling angriber med 5-6 mand, for så at pisse det væk med nyt sløset boldtab, og efterlader hele banen åben for kontraangreb.

Lecce tilspiller sig absolut garnichts via etableret angrebsspil. Det kommer kun via sjuskede pasningsfejl, hvor man ikke er under noget voldsomt pres. Dumme og dårlige beslutninger, der efterlader holdet sårbart for kontraangreb. Pioli har en del at arbejde med omkring vores defensive omstillingsspil, fordi det er virkelig dårligt afkodet. Alle løber rundt med hovedet under armen og stirrer sig blind på bolden. Musacchio irriterer mig især i disse situationer, fordi han for let lader sig lede væk med sit boldkiggeri, gerne afsluttende med en heroisk(idiotisk for nogen) glidende tackling.

Jeg kunne dog godt lide vores venstreside i går, hvor Théo fik lov til at give den fuld los over venstrekanten. Han var fremragende. Ligeså var Calhanoglu, som pludselig lignede Hakan fra den første halvsæson under Rino. At det så piller noget af drivet fra Kessiés stød frem i banen af, gør ikke noget når outputtet var som i går. Det giver mere til holdet som helhed.

Jeg er lidt funderende over hvad man kan gøre ved højresiden, fordi Conti var tydeligvis blevet tildelt en mere defensiv rolle modsat Théos i den anden side, hvor han bl.a. skulle deltage som den ene af tre i bagkæden i opspillet. Suso fremstod igen som et individuelt element på et hold, der forsøger at skabe en enhed.

Biglia laver noget godt og noget shitty. Det irriterer mig når han nogle gange er af den opfattelse at der i fodboldloven står skrevet, at lige præcis han skal have minimum 5 sekunder på bolden, og så smider bolden på kritiske steder. Det er så slapt at give bolden væk de steder.

Foggy må i øvrigt være familiemedlem med enten Preziosi eller Zamparini med den indgroede opdragelse af svingdørspolitik.
Skrevet af Rossoneri
...fordi Conti var tydeligvis blevet tildelt en mere defensiv rolle modsat Théos i den anden side, hvor han bl.a. skulle deltage som den ene af tre i bagkæden i opspillet.

Her må jeg indrømme at jeg mener Pioli går galt i byen.

En af hans første udtalelser, var at han ville indføre et fast koncept. Det synes jeg runger lidt hult, når man derefter kaster sig ud i et asykront system, hvor Conti det ene øjeblik skal agere CB og det næste RB.
Ikke mindst fordi Conti er aldeles fejlcastet til rollen.

Han er ikke en dygtig pasningsspiller og han er bestemt ikke en dygtig defensiv spiller. Han har sin force i sin dynamik. Det var totalt pillet ud af hans rollebeskrivelse.

Hvis han ville spille med tre i bagkæden, ville det give langt bedre mening at spille med Duarte på den plads, alternativt RR til venstre og Romagnoli som den centrale.

Og hvorfor så ikke bare spille et synkront system med tre CBs og WBs? Forklaringen hedder velsagtens Suso. Det er præcis(!!) den samme fælde Montella faldt i - og det orker jeg bare ikke at se på igen.

Følgende opstilling kunne fint have fungeret igår: Donnarumma; Romagnoli, Musacchio, Duarte; Theo, Kessíe, Biglia, Paqueta, Conti; Hakan; Leao.

Man kunne ligefrem have forestillet sig at Conti havde haft belæg for at imponere, med den samme type aggresive løb som vi så fra Theo. Er du gal et angrebsvåben, som samtidig også gav Hakan masser af plads til at søge andre rum.

Og så fik vi endnu engang understreget Piateks næse for mål. For mig at se, skal vi fokusere meget skarpt på at få ham sat i scene. Det kan bl.a. gøres med to WBs der konstant skal angribe de dybe rum og gå efter indlæg til ham. Og det lykkelige er, at vi rent faktisk har spillerne til det (omend vi har behov for en backup til Theo).

Derudover, vil det også give noget plads centralt til de mere kreative spillere som Paqueta, Hakan og Jack.

Når alt det er sagt, så er jeg naturligvis enig i at vi "bare" skulle have forsvaret den hjem. Det er for ringe at vi ikke formår det.

Og interessant nok, så er det jo nærmest en 1:1 gengivelse af Gattusos første kamp - hjemme mod en oprykker (Benevento). Kampen endte 2-2 efter en udligning på langskud (hvis jeg husker ret) i overtiden.
Hmmm
Skrevet af Flying Dutchman
Kampen endte 2-2 efter en udligning på langskud (hvis jeg husker ret) i overtiden.

Det var da målmanden der scorede med hovedet, langt ind i overtiden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Det var da målmanden der scorede med hovedet, langt ind i overtiden.

Aaaah ja - du har naturligvis ret. Brognoli. Hvordan kunne jeg glemme det?!
Skrevet af Flying Dutchman
Det var/er én af vildeste ting, jeg har set i Serie A regi. Det var endda deres første point!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini d.2.
@ Rosso

Jeg synes ikke som sådan det var Contis position, som gjorde udslaget. Som jeg skriver synes jeg hans optræden var til det jævne frem til han begår straffespark, derefter rædderligt. Derudover synes jeg mere det er tabet af intensitet, bevægelse og sløset boldomgang generelt på holdet i anden halvleg, samt deraf den defensive omstillingsevne som var kritisabelt snarere end formationsteknikaliteter.

Men du har da ret i at Duarte kunne være afprøvet i den rolle. Ancelotti har gjort det nogle gange med Maksimovic på højre backen i Napoli med rimelig succes. Napolis højrekant søger dog så de dybe løb, og indvolverer sig i feltet, når bolden kommer fra modsatte hold. Det så jeg ikke fra vores højre kant igår. Han virker snarere til at tøffe rundt i troen om at han har elektrisk hundehalsbånd på, hvor stødet kommer i sekundet han sætter foden en mm ind i modstanderens felt.

Hvorvidt Pioli har udtalt sig omkring et fast koncept har jeg ikke læst det. Det er ikke det han giver udtryk for igår på den efterfølgende presseseance, faktisk det modsatte.
Skrevet af Martinovic
Foggy må i øvrigt være familiemedlem med enten Preziosi eller Zamparini med den indgroede opdragelse af svingdørspolitik.


Haha. Mon ikke.

Jeg er træt af det her holds sjuskeri og manglende koncentration.

Conti, der begår et tåbeligt straffespark, fire Milan-spillere, der ikke kan finde ud af at blokere et skud foran eget felt i 92. minut.

Holdet virker helt vildt skrøbeligt ved den mindste modgang.

Jeg ved ikke, om Pioli er til 3-5-2, men giv det gerne et forsøg, når Caldara er tilbage. Vi har netop spillerne til den formation, og vi har set, hvor meget farligere holdet er, når vores backs kommer med frem.

Den fedeste formation vil være 3-4-1-2 med Donnarumma; Romagnoli-Caldara-Musacchio; Theo-Bennacer-Kessie-Calabria; Hakan; Piatek-Leao.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes ikke som sådan det var Contis position, som gjorde udslaget. Som jeg skriver synes jeg hans optræden var til det jævne frem til han begår straffespark, derefter rædderligt.

Enig. Pointen var også at jeg generelt ikke forstår hvor Conti skulle spille der.

Herunder at jeg ikke forstår den asynkrone formation vi stiller i. Det ville, for mig, give meget bedre mening, at bruge Conti i samme rolle som Theo i den anden side. Så kan man altid diskutere om det skal være med to eller tre centralt i bagkæden.

Hvorvidt Pioli har udtalt sig omkring et fast koncept har jeg ikke læst det.

Det er muligvis mig der mistolker hans udtalelser fra lørdag, hvor han taler om "klare ideer" og at spillerne skal kende alle detaljer omkring deres roller. Det kan, set i det lys, selvfølgelig sagtens tolkes i andre retninger.

Det er ikke det han giver udtryk for igår på den efterfølgende presseseance, faktisk det modsatte.

Nej, og det er jeg personligt lidt skuffet/overrasket over. Noget af det Gattuso havde så stor succes med da han overtog et, spillemæssigt, kaos-ramt hold, var netop at indføre et fast koncept som alle kan forholde sig til.

Det giver noget frihed til at fokusere på andre presserende opgaver - eksempelvis det mentale, som du er inde på. Når den del er på plads, kan man altid begynde at eksperimentere.
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Personligt anser jeg ikke at der er den store forskel på 3-5-2 og 3-4-1-2 - i hvert fald ikke hvis det er meningen at Paqueta skal tage løb frem i banen.

Personligt så jeg gerne en 3-5-1-1 (a la Lazios), hvor Hakan fik masser af plads at boltre sig på som 10er. Så kunne man spiller Paqueta og Jack som de to 8ere og Bennacer/Biglia på 6eren.

Og så selvfølgelig to WBs der fløj frem ved enhver given lejlighed.
Skrevet af Martinovic
Den eneste forskel er, at i 3-4-1-2 er det uden 8´ere og med to 6´ere og Hakan i en fri rolle som 10´er.

Som Paqueta præsterer for tiden, bør han ikke starte inde.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Den eneste forskel er, at i 3-4-1-2 er det uden 8´ere og med to 6´ere og Hakan i en fri rolle som 10´er.

Vi er sådan set ikke uenige - det var også bare for at sige at det hele afhænger af rollerne.

Igår spillede vi også 4-3-3 med to 8ere (på papiret). Men virkeligheden var jo at det var Kessíe og Biglia på linje og med Paqueta længere fremme.
Skrevet af Rossoneri
Jeg skal i øvrigt lige love for at vores fans er flittige på Twitter. I dag er det #SusoOut der trender ret voldsomt.
Skrevet af Martinovic
Håber virkelig også han bliver solgt i januar, selv om han næppe indbringer det helt store. Han er bare en hæmsko for det her hold.
Mojn do!
Skrevet af Lentini d.2.
Stylsvig sidder og sover i timen. Omsætningen kunne fordobles havde han været dristig og begyndt at sælge trøjer med #SusoOut #ElliottOut etc.

Amatør..
Skrevet af Rossoneri
Det er jo en guldgrube vi sidder på. Tju tjuuuuu, pengetoget kører NU!
Skrevet af Martinovic
Det er ikke hver runde, at jeg ser Champions League, fordi Milan ikke er med, og jeg savner klubben helt vildt i den turnering.

Jeg synes, det er vanvittigt med Milans historie in mente, at klubben ikke har deltaget i den turnering siden 2013.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det ser ud til at hele truppen får genvalg. WTF??!!
annonce
0