Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini d.2.
Som jeg ser det, har Pioli hidtil gerne ville forsvare i en 4-3-3 defensiv organisation.

Rent offensivt har det virket til at han har givet prioritet til Théo, Hakan, Suso & Lucas. Alle prioriteringer rent offensivt giver egentlig fin mening i sig selv. Jeg kan forstå dem. Udførslen er så ikke altid til ug. Det giver fin mening at lade Théo give den fuld los over venstrekanten, når i boldbesiddelse, fordi han nærmest er umulig at stoppe når han er oppe i fart.

Det giver fin mening at lade Hakan angribe rum fra venstre, og ind centralt.

Jeg tror også man skal se 3mands opbygningen i et sammenhæng, mellem offensiven samt den defensiv sikring i omstillingsspillet. Først og fremmest har Pioli helt sikkert set nogle Flamengo-kampe igennem, og fået noget inspiration ift. hvordan han skal bruge Lucas. Når Diego var klar for Flamengo spillede de en art 4-1-4-1, hvor Lucas og Diego udgjorde to meget offensive 8ere med ”indadvendte” ben, hvor Lucas angreb ind i rummet mellem modstanderens forsvar og midtbane. Ydermere vil Pioli formentlig også give Suso frihed på sin kant, og når han gerne vil give noget offensivt frirum til to spillere i samme side, forsøger han at gardere sig igennem at holde højrebacken hjemme i en 3mands opbygning, som en art sikringsspiller.

Jeg så lige igennem tråden, hvor du har et fint synspunkt omkring netop den position, at såfremt Pioli vil spille med en 3mands opbygning, hvorfor dropper han så ikke Conti og Calabria ? Og der skulle vi så igennem nogle rædselsoptrædener før femøren faldt for Pioli og Duarte blev introduceret, og egentlig gjorde en ganske fin figur.

Sidst vi havde et klassehold havde Ancelotti lidt samme overvejelser. Cafu fik frit løb over kanten, og det kunne Carlo tillade sig fordi Rino dækkede af for Cafu. I modsatte side fik Clarence ekstra frirum offensivt, fordi Maldini udgjorde en mere konservativ spillende venstre back. Senere hen ændrede det sig da Serginho blev sat på backen, hvor Ambrosini så fik mere tid på en 8er fordi han skulle gardere for Serginho.

Ift. nutidens hold synes jeg egentlig de offensive prioriteringer omkring Théo, Hakan og Lucas giver mening. Jeg er mere i tvivl omkring Suso, fordi han imo bliver et slags fremmedelement, der ikke rigtig matcher de andre prioriteringer Pioli har gjort offensivt. Hvis Pioli gerne vil prioritere Suso, så kunne han overveje at introducere ”Allegri-backs” hvor modsatte back af boldsiden bliver tilbage på linje, for at opretholde en balance på holdet. Men der er jo altid fordele og ulemper ved et givent træk som der skal overvejes.

Problemet lige nu for Pioli, ift. den måde han hidtil har spillet på, er at finde et svar på hvem de 2 andre foruden Lucas der skal spille på den centrale midtbane.

Begge spillere vil i overvejende grad have defensive pligter, ved at agere sikring for de spillere der har offensivt frirum. Én til at dække ind for Théo/Hakan og én til at dække ind for Lucas/Suso.
Skrevet af Rossoneri
Skal vi tale om balancespillere, ville jeg synes at Emre Can var et rigtigt spændende bud.

Der er næppe tvivl om at hans tid i Juve er slut og han har den profil vi savner.

Spørgsmålet er selvfølgelig om han er interesseret.
Skrevet af Lentini d.2.
.. Nå jo, og højresiden af angrebet.
Skrevet af Martinovic
Helst ikke flere tysk-tyrkere.
Mojn do!
Skrevet af Lentini d.2.
Haha, jeg synes da Emre Can er en god spiller, og han passer da på profilen. Men mon ikke der er noget Bayern eller større PRL-klub, som kan tilbyde både CL-fodbold samt/eller en enorm lønpose?
Skrevet af Rossoneri
Ja, det er netop pointen.

Spørgsmålet er så om han vil tage til en anden CL-klub og sidde på bænken.

Nuvel, det er egentlig ikke et rygte jeg har set omtalt. Det var blot for egen regning.
Skrevet af Lentini d.2.
Emre Can er ihvertfald en af taberne ifbm. trænerskiftet i Juventus. Hans favoritposition er nøglerollen i Sarris system, og varetages af en anden, Pjanic.

Jeg synes i øvrigt at medierne går en smule i koma ift. den manglende erfaring på holdet. Jeg synes man skal passe på med ikke at stirre sig blind på alder. Jeg synes personlighed vægter ligeså højt.

Vi havde trods alt en 30årig argentiner løbende rundt i angrebet i sidste sæson, som bidrog mere med irriterede fagter end lederskab på banen.
Skrevet af Rossoneri
Enig - det må først og fremmest handle om lederegenskaber.
Men jeg synes også der er en god pointe i at hente spillere der kender til presset fra de største klubber. De kommer ofte (Higuain var naturligvis en undtagelse) med en væsentlig vindermentalitet.
Skrevet af Lentini d.2.
Jo, jeg medgiver skam at en vis erfaring fra en topklub har sin brugbarhed. Deres karakter og personlighed interesserer mig dog mere.

Videre er det mere de fjollede rapporteringer der kom nærmest sekundet efter Gazidis på generalforsamlingen ifbm. godkendelse af budgettet, nævnte at Milan skam kiggede efter spillere der også havde erfaring (og det var så der de mest hjernedøde journalister lukkede ørene)… men at der skulle være en respekt omkring omkostningerne. Det sidste er jo en væsentlig pointe at have med.

Straks finder de mest tabloide journalister en liste frem med spillere på +30 der har spillet for lidt hidtil i sæsonen men som stadigvæk synes at have et vist niveau, og konkluderer dermed at Milan er efter både Rakitic, Modric og Vidal. Det bliver en anelse for fladpandet til min smag. Jeg har en forventning om at Milans rekrutteringsproces er noget mere nuanceret og detaljeret end en liste med spillere på +30 med et vist swung omkring deres navn. Rent hypotetisk: ville vi smække døren i hovedet på Frenkie de Jong fordi han er for ung? Nej vel.

Yderligere håber jeg så sandelig at de videre kigger på den specifikke position hvori man mener der skal optimeres, og derefter navnene der eventuelt kan være tilgængelig end omvendt, hvor man kigger på listen af potentielle spillere og hvori man kan mase dem ind i måden Milan gerne vil spille på.

Min højeste prioritering er en balancerende midtbanespiller. Og han kan passende finansieres igennem en januarafgang af Suso.

Suso er i øvrigt blevet skadet og ikke med mod Lazio. Sky gætter på genvalg til Castillejo.
Skrevet af Martinovic
Står det skrevet på blokken, at højre kant skal være en spiller med venstre ben som sit foretrukne? Til at kaste op over.

Callejon har i flere sæsoner været fast mand på Napolis højre kant som højrebenet spiller.

Giv nu for pokker Leao chancen på den kant, Hakan venstre og Piatek på toppen.

Jeg tror ærligst talt ikke, at Pioli er cheftræner til sæsonen 2020/21, og derfor vil det ikke give mening at gå transferamok i januar. Top4 er i forvejen rimelig urealistisk sæsonstarten in mente.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Forkert tråd.
Mojn do!
Skrevet af Lentini d.2.
Det var egentlig ikke så ringe endda, den her første halvleg. Lazio livsfarlige på omstillinger som forventet, så ordentlig boldomgang er påkrævet. Spiller vi forbi første pres, er det altså ikke fordi der venter os en aggressiv Lazio-mur.

Spændt på om Krunic kan fortsætte med at tage SMS ud af kampen.

Jeg har ondt af Castillejo. Endelig spiller han en kamp hvor han tager de rigtige beslutninger, spiller hurtigere end normalt, og så bliver han sgu skadet. Stakkels mand.
Skrevet af Martinovic
Første hjemmebanenederlag til Lazio siden 1989. Flot sæson holdet har gang i.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
fantastisk kamp. mon ikke vi kan vinde næste sæson. er vel et stykke tid siden vi vandt serie b sidst
Skrevet af Rossoneri
Pioli og holdet skal pt vurderes på udvikling og ikke resultater.

Jeg vil da også påstå at ingen kunne rynke på næsen af hvis vi havde stået med tre point i aften.

Personligt synes jeg der er flere positive aspekter. Krunic var, for mig, den mest positive overraskelse. Han er bare så meget bedre på bolden og hans spilforståelse er min. et niveau over Kessíes.

Bennacer synes jeg også gør det godt, omend det stadig er for mange fejl i hans spil. Men han tænker bare offensivt på en helt anden måde end Biglia.

Derudover synes jeg igen at Hakan var god, samtidig med at Theo viser hvorfor det er så vigtigt med en back der kan skabe noget. Nøj hvor er han god fremad banen.

Omvendt skuffer de to brasilianere idag. Duarte må vel nærmest påtage sig begge mål. Men den slags fejl må (desværre) bare forventes når man står med et centralt forsvar der ikke er ordentlig samspillet.

Kan vi få Lovren eller Savic til vinter, mener jeg vi skal slå til.
Vi mangler en styrmand dernede.

Paqueta kan så meget, hvilket han også viser prøver på idag. Det er dog som om at han prøver for meget at overbevise om sit talent.

Jeg kender ikke den fysiske tilstand, men jeg havde nok valgt at få Jack ind fra 2. halvlegs start.

Det er rigtigt at en 4. plads synes langt væk og alt skal da også gå vores vej, hvis det skal lykkes. Men nu bliver vi simpelthen nødt til at arbejde frem mod en fast stamme. Der er masser at bygge på og jeg er sikker på at vi kommer til at se et væsentlig forbedret hold snart.

Stemningen omkring træneren synes super positiv og det er det vigtigste lige nu. Om han så skal være på bænken efter sæsonen, er en anden snak.
Skrevet af Nickdkinter
Så også jeres kamp. Fair nok i sys at Theo er god. Men er du gal han er ringe defensivt, han sejler jo helt vildt. Men han kan skabe noget offensivt, man kunne også se hvordan lazio straffet jer i den side hele tiden.
Skrevet af MaggiMagg
rosso, fodboldtrænere og spillere skal vurderes ud fra resultater. hvis vi har 24 point i slutningen af sæsonen, men spillet fabelagtig fodbold, vil du så beholde hr pioli?
Skrevet af Lentini d.2.
Sæsonen er afskrevet for mit vedkommende. Vi er i 11. spillerunde og har formået at tabe mere end 50% af kampene og har end ikke bidt skeer med hverken Atalanta, Juventus eller Napoli endnu.

Præstationen i dag var godkendt, om end en sejr var hamrende nødvendig.

Jeg ved sgu ikke om man i nuværende tilfælde skal detailstyre ? Sætte sig ned, Maldini, Zvone og Massara imellem, og få styr på, hvem man egentlig har tænkt sig at satse på fremadrettet og skære fedtet fra. Hvordan vil man gerne Milan skal se ud ? Og hvorfor ? Og hvem matcher de værdier samt kompetencer man søger i den nuværende spillertrup, og ligeså vigtigt; hvem matcher ikke?

Sæsonen tog stikruten direkte sydpå lige siden Udinese kampen, hvor Giampaolo effektivt hældte 2,5måneds transferkampagne i lokummet, hvor der skulle spilles ud fra en base der hed 4-3-1-2. Vi har haft vanskeligheder lige siden.

Det mindede i høj grad om dengang Sinisa Mihajlovic blev ansat under vilkår af at spille 4-3-1-2, og sjovt nok var det også 10’eren fra dengang, Keisuke Honda, som fik Sinisa til at gå væk fra det system efter meget få kampe, trods det faktisk var et afgørende punkt for hans ansættelse.

Den tekniske ledelse er nødt til at være meget præcise i arbejdet frem mod næste sæson.

Videre skal vores nye tyske sponsoransvarlige nok sælge Milan pga. Elliott og deres 3-5årige strategi end de nuværende resultater, fordi de hjælper bestemt ikke på hans nye arbejde med at øge indtægterne.
Skrevet af Rossoneri
@maggi
Slå "pt" op hvis du ikke forstår hvad det betyder.
Skrevet af Sibusiso Jensen
Forventet men stadig ærgeligt resultat for Milan. Pioli må snart være fortid, kunne være man skulle hente en anden type træner ind, eks en Giampaolo, så tror jeg det bliver bedre. En ting er helt sikkert, det er ikke fordi holdet bare ikke er godt nok.
Absalon og Zuma.
annonce
0