Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
De kombinerer godt Jack, Krunic og Theo. Desværre er Piatek ramt på selvtilliden og intet lykkes.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Fair med 1-1.

Spillet er udmærket den første times tid. De sidste 10-15 minutter løber spillerne tør for kræfter.
Mojn do!
Skrevet af Lentini d.2.
Har set kampen forskudt.

Er det ikke ved at være tid, og bedst for alle involverede, at Piatek ryger på bænken?

Alt går jo galt for manden.
Skrevet af Martinovic
Jo. Nogen gange er det bedst at give fuld tillid og håbe, at spilleren med spilletid kan genfinde selvtilliden, men i dette tilfælde virker det som en lost cause.

Han skal ikke se det som en straf, men han bør få tre-fire kampe uden spilletid eller som indskifter. Han har behov for at finde sig selv, og det gør han ikke ved at præstere dårligere og dårligere efter hver kamp.

Jeg ærgrer mig også over, at Rebic ligner et flop. Måske er Bundesliga-fodbold bare så meget anderledes. Han har skuffet i både Fiorentina og Milan, men har været en profil hos Frankfurt.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg må indrømme, at jeg ikke er enig i en ensidig kritik at Piatek. Nuvel, alle kan se, at Piatek ikke scorer de mål vi havde forventet. Men jeg synes nuancerne og analysen mangler.

Pioli var faktisk selv inde på emnet i sit pre-match interview. Han nævner, at nøglen til succes er, at slå en masse indlæg til ham (Piatek).

Piatek viser sine klare begrænsninger som link-up spiller. Men ikke desto mindre ser vi gang på gang, at han falder ned i banen. Heri er jeg meget enig i @lentinis sammenligning med Bacca.

Eller, faktisk vil jeg sige at Pioli bør hive sin playbook fra sin Inter-tid frem. Jeg synes at Piatek, som type, bedst kan sammenlignes med Icardi. Begge er målscorere og ikke så meget andet.

Med Pioli ved roret, scorede Icardi 14 ligamål i 21 kampe.

Det handler om, at skabe et koncept der understøtter Piateks kvaliteter.
Skrevet af Rossoneri
I et lidt større perspektiv, har jeg gjort mig et par observation på de seneste kampe.

Som skrevet ovenfor, mener jeg, at der er behov for større fokus på, at få Piatek til at fungere. Jeg mener at han primært er rigtig god til to ting; han er god til at angribe og løbe i åbne rum. Derudover er han er skarp afslutter, både med hovedet og fødderne.

Men det kræver, at der skabes noget plads omkring ham, og ikke mindst, at der bliver slået bolde ind i feltet.

Her er problemerne belyst flere gange - dels en midtbane der ikke har været gode nok til at diktere spillet, dels en wing (Suso) der er for ringe til at holde fart i spillet og slå præcise indlæg.

Det er et større puslespil der skal gå op, men jeg synes faktisk, at der findes en relativt oplagt løsning.

Det har været påstået at Piatek ikke rigtig fungerer i en 4-3-3, fordi han er for isoleret på toppen. Det mener jeg kan være rigtigt, men ikke nødvendigvis.

Løsningen må være at vores wings søger mere centralt i banen, holder fart i bolden og er mere direkte i deres udfordringer.

Den del synes jeg faktisk Hakan har løst fint fra sit udgangspunkt i venstre. Egentlig mener jeg også at Samu viste rigtig spændende takter. Men det er essentielt at de to wings har et højere udgangspunkt end fx under Gattuso.

Personligt så jeg gerne, at Paqueta blev rykket ud på wingen fast. Jeg synes det så godt ud i går. Samtidig løser det også et andet problem; hans (til tider) lidt for fixe boldomgang i egen zone.

Og så skaber det ikke mindst plads til Bonaventura, som jeg mener skal have alle de minutter han overhovedet kan. Hans taktiske forståelse er virkelig skarp og så er han, ikke mindst, den leder vi savner inde på banen.

Fantastisk at se hvordan han dirigerede sine medspiller kampen igennem.

Det betyder samtidig, at vi er numerisk på plads ved et salg af Suso på de forreste pladser. Vi kommer dog til at være lidt tyndt besat på den centrale midt, omend Hakan også kan spille samme position som Jack.
Men en ekstra 8er i stedet for Kessíe, vil absolut pynte.
Skrevet af Martinovic
Som skrevet ovenfor, mener jeg, at der er behov for større fokus på, at få Piatek til at fungere. Jeg mener at han primært er rigtig god til to ting; han er god til at angribe og løbe i åbne rum. Derudover er han er skarp afslutter, både med hovedet og fødderne.

Men det kræver, at der skabes noget plads omkring ham, og ikke mindst, at der bliver slået bolde ind i feltet.


Måske hvis han skal sætte en Jon Dahl-inderside på. I går var han forfærdelig til at afslutte, selv om han kom til et par gode chancer.

Det har længe været et problem for Milan at sætte 9´eren i scene. Det var samme problem, da vi havde Bacca.

Som jeg ser det, er Piatek ikke god nok som enlig angriber. Han skal have en makker, som kan hjælpe med at stresse modstanderens midtstoppere.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Jeg mener nu ikke det handler om, at "sætte en inderside på".

Piatek har vist, at han er dygtig til at forudse spillet.

Men ja, vi skal have mere tilstedeværelse i og omkring feltet. Det kan dog også komme fra vores wings.
Skrevet af Lentini d.2.
Man kan altid argumentere med tekniske og taktiske anbefalinger eller justeringer. Jeg synes dog bare at hans mentale tilstand pt. virker så påvirket, at uagtet justeringer, vil det ikke fungere, fordi hans selvtillid er på en all time low. Der er intet som fungerer for ham. Som i ingenting.

Så de der 70mio€ sum han snakkede stort og fint om hjemme i den polske landsholdslejr, har godt nok lange udsigter. Jeg har det i øvrigt lidt stramt med at Piatek sidder og snakker om fremtidige klubskifter, rent principielt. At sæsonen hidtil har været dårlig, gør det så bare en anelse mere bizart.

Pioli er imo. nået til lidt samme stadie, som Giampaolo nåede med Genoa-kampen hvor Piatek spillede endnu en elendig kamp. Nu nåede Giampaolo ikke så langt(pga. fyringen), men Piateks præstation i den kamp, ville aftvinge en bænkplads til næste opgør. Giampaolo ville være tvunget til det, fordi det var så dårligt.

Leao har vi stort set ikke set siden han leverede et snotelendigt indhop mod Lazio, og retteligt blev kritiseret heraf fra Pioli. Men som Giampaolo ville have været det, mener jeg Pioli er nået til samme endepunkt. Han er simpelthen tvunget til at smide Piatek på bænken, fordi mest basale tekniske færdigheder er helt i hegnet. Selv hedengangne "den nye Vieira", Bakaye Traoré har et teknisk niveau der overstiger Piatek.

Hvad fanden er det i øvrigt med den 9´er?... Skal den bare pilles permanent ud af brug?

Rebic spillede ikke nogen stor kamp. Han har lidt store bevægelser, men det er heller ikke let at imponere når man får nogle minutter hist og pist. Han fik dog en stor mulighed, på lige præcis det jeg har hylet op et antal gange. Han kommer i feltet fra kantudgangspunktet, når bolden er i modsatte boldside. Suso havde aldrig, om så hans liv afhang af det, taget det løb. Man kunne jo risikere at slå sig. Der er bare en ret stor fejlmargin på Rebic, og han virker heller ikke videre integreret i spillet. Endnu ihvertfald, et fremmedelement.
Skrevet af Rossoneri
@lentini
Er sådan set ganske enig i, at der på den korte bane, kan være fornuft i, at få nulstillet Piatek og arbejde med hans mentale tilstand.

Min kommentar var set i et større perspektiv og i relation til snak om one season wonder osv. det mener jeg er forfejlet.

Tænkte i øvrigt præcis det samme omkring Rebic. Det er det vi har skreget på i årevis - at wingen modsat boldsiden, trækker ind som angriber.
Skrevet af Martinovic
Hvis vi skal have nogen som helst chance for europæisk næste sæson, skal vi vinde de næste tre mod Parma, Bologna og Sassuolo.

En offensiv med Bonaventura-Leao-Paqueta og en central midt med Hakan-Bennacer-Krunic håber jeg på.
Mojn do!
Skrevet af Klodike
Ville egentlig spørge jer Milan-fans ang. Donnarumma. Ved ikke om det bare er mig, men synes da godt nok, at han er overvurderet. Som jeg ser det laver han ofte fejl i form af drops og andre mærkelige situationer, derudover synes jeg også han virker til at tro, at han er bedre end han egentlig er ift. de lønkrav og fremtidsdiskussioner, der har været med ham.
Skrevet af Milanistar
Jeg håber at den gode Gigi sælges senest næste sommer. Han har fået storhedsvanvid og følger bestemt ikke sit kæmpe potentiale til dørs, og kommer heller ikke til det i Milan, specielt ikke så længe agenten hedder Raiola, og så længe knægten kun kan tænke på penge. Videre med ham.

Synes Rebic bør starte for Suso, og så Leao på modsatte side af Piatek, i hvert fald de næste tre kampe hvor vi skal sætte vores lid til at dominere kampene. Bennacer på 6´eren, Jack på venstre mezalla og Krunic/Kessie på den anden. Jeg er ved at være træt af, at Paquetá hverken leverer mål eller assists, og så synes jeg Jack er bedre end Hakan på de fleste parametre.
Hakan kan så erstatte Jack efter en time, og Paqueya for Leao efter 65-70 minutter, alt afhængig af kampens udfald.
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Det er møgirriterende, at han har Raiola som agent.

Jeg tænker ikke, at han har storhedsvanvid. Han er italiensk landsholdsmålmand og fik debut i Serie A som 16-årig.

Det er svært at forvente et topniveau fra en 20-årig målmand, men han bliver bedre og bedre. Han bliver uden tvivl en af de bedste målmend i verden i løbet af de næste fem-seks år.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Tja, hvis de Ligt skal have €12m net og en rotationsspiller skal have €7,5m, synes jeg egentlig ikke der er noget underligt i, at Donnarumma vil have lidt mere i lønposen.

Det hedder markedsvilkår.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/146945/milan-give-rangnick-total-control

Sikke et rygte, men tror I, det er noget, Gazidis og co. overvejer?

Det er et kæmpe ansvar med tre roller lagt i én rolle.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Det er selvfølgelig meget svært at spå om.

Jeg hæfter mig dog i første omgang ved kilden (CM). Deres egne journalister oplever jeg ikke som specielt velunderrettede.

Desuden er alle artikler på Football Italia der afsluttes med "?", mere eller mindre konsekvent ren spekulation.

Man kan derfra gå til logikken i sådan et rygte.

Er Elliott utilfreds med Maldini og Boban? Det har jeg ikke umiddelbart indtryk af.

Alle kan (i bagklogskabens klare lys) se, at Giampaolo var en fejlrekruttering. Omvendt synes jeg, at den gav god mening i lyset af netop den strategi Elliott har udstukket.

Desuden formåede man, at stå med en forbedret trup, til væsentlig lavere omkostninger.

Mit bud vil være, at vi er ude i en gang klassisk click bait op til januars transfervindue.
Skrevet af Milanistar
Men han sætter sig da i den grad højere end resten af holdet ved at bede om endnu en lønforhøjelse. De Ligt stod jo i den position at alle ville have ham - så kan hans agent jo godt tillade sig at skrue beløbet op. Donnarumma står ikke umiddelbart i en lige så gavnlig position, bortset fra kontraktudløb om halvandet år.
Forlænger vi med ham, så skal det være med øje for at få et højere transferbeløb for ham, når vi sælger ham (igen, forhåbentligt til næste sommer). Så kan vi hente en mere rutineret keeper ind til væsentligt lavere lønomkostninger, men samme niveau på banen.
Donnarumma slår mig simpelthen bare ikke som en type, der er bæredygtig at bygge sit hold op omkring. Dertil er pengene for vigtige for ham ift. at skabe harmoni og sammenhold i en trup.
Sempre Milan.
Skrevet af Rossoneri
@milanistar
Det er jo langt henad vejen en subjektiv snak.

Modsat dig, mener jeg dog vi skal gå langt for at holde på ham. Donnarumma er vel det absolutte poster child for det Elliott vil med klubben. I det lys har han en væsentlig værdi.

Han er 20 år og fejl må forventes. Men så sent som i dag, er han kåret (omend uofficielt) som landets største talent.
Skrevet af Rossoneri
Det er i øvrigt ikke nogen spillers ansvar, at en klub har råd til at betale hans markedsværdi.

Det er, ærlig talt, noget nonsens. Lønningerne er eksploderet og vil vi have de bedste spillere (og største talenter), må vi betale prisen.
annonce
0