Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini d.2.
Jeg synes det er lige vildt nok at skyde Gigio i skoene at han skulle føle sig over holdet. I sommers fik han muligheden for at forlade Milan. Milan ville lytte på eventuelle tilbud. Det ville Gigio ikke. Det må trods alt foranlediges af at han faktisk er glad for at være i klubben.

Umiddelbart virker det også svært at finde hoved og hale i noget konkret omkring forhandlingerne vedrørende hans forlængelse. Der har været lidt om at han i hvert fald ikke vil acceptere en lønnedgang. Og det er vel forståeligt nok, alt taget i betragtning. Sidste forlængelse var en bizar omgang, fordi det stod ganske tydeligt at familien Donnarumma og Raiola overhovedet ikke var på bølgelængde ift. hvordan spillet skulle spilles. Raiola lignede en idiot. Mildt sagt. Og det er yderst sjældent han gør det.

Hvis det ikke var for Minos bror ”Fat Enzo”, som er en meget nær ven til Gigio, er jeg heller ikke sikker på at Donnarumma stadig var en del af stald Raiola.

Hvorom alting er så græder jeg ikke snot, hvis han skulle skifte til sommer. Det overlever vi nok. Det var farligere i perioden hvor Berlusconi neddroslede kraftigt, fordi der vidste vi ikke om pengene faktisk ville blive geninvesteret i holdet igen.

Der har jeg en hel anden sikkerhed omkring Elliotts intentioner.

Omkring ejersituationen har Bernard Arnault, den franske ejer af LMVH Moët Hennessy, denne gang ikke afvist interessen i Milan. Mon ikke han bare er blevet træt af at skulle afvise sin påståede interesse om og om igen.
Skrevet af Lentini d.2.
Angående en af Raiolas andre klienter. En af de nye: Alessio Romagnoli. Så snakkes der en forlængelse af aftalen iflg. Nicoló Schira til 2024 og en lønstigning til 4,5mio€ net. Det er fint nok, selvom jeg ikke synes Romagnoli helt har ramt niveauet fra sidste sæson. Han taber Lukaku i derbyet, han blir sat af Dybala i Torino. Små ting. Men de skete bare ikke sidste sæson.

Samme Schira melder også at Crystal Palace (heldigvis) stadigvæk er interesseret i Fabio Borini, og han nu ligeledes ser positivt på et skifte. Det ville være perfekt, fordi CP vil faktisk kunne overtage hans ret monstrøse løn på 2,5mio€ net han hæver nu. Endnu en af Mirabellis sublime aftaler..

Iflg. Vitiello så har West Ham nu sammen med Wolves intensiveret deres interesse i Franck Kessié. Han kunne godt ligne en mand der er på vej videre i sin karriere. Milan skal bare have en ordentlig betaling for ham, han ligger vel omkring en kontraktværdi på 24mio€ hvis jeg ikke husker helt skævt.

Jeg er lidt spændt på hvad Rodriguez har tænkt sig, fordi han er blevet overhalet ganske eftertragteligt af Theo og til sommer har han et EM med Schweiz.
På indgangssiden så holder Vitiello på at vi erstatter Kessié med en ny midtbanespiller, mens klubben søger efter endnu en angriber. Zlatan virker som den absolutte førsteprioritet til angrebsposten. Hvad klubben søger i en ny midtbanespiller vil jeg ikke gøre mig for klog på, andet end det tekniske niveau skal være af en vis standard.
Skrevet af Rossoneri
Milan skal bare have en ordentlig betaling for ham, han ligger vel omkring en kontraktværdi på 24mio€ hvis jeg ikke husker helt skævt.

Så vidt jeg ved, er break even på ca. €16m - sakset fra CM: "As of June 30 this year, the residual cost of its card was €19.2m and as of December 31, when the market opens its residual balance sheet value will be €16m due to amortisation."

Derudover er Duarte ude i tre-fire måneder, hvilket betyder at vi desværre skal på markedet til den plads også (med mindre Gabbia kommer ind og spiller 4. violin).

Det irriterer mig lidt, da det bliver en gang stop and go ift den langsigtede planlægning. Jeg havde et håb om, at vi forsøgte os med Alderweireld på en fri til sommer.

Det kan selvfølgelig være, at vi kan få Demirel eller Rugani på et koldt lån.
Skrevet af Milanistar
Rent omkostningsmæssigt skal vi jo gerne prøve at gå i 0. Det kan vi ikke hvis vi bliver ved med at udbetale absurde lønninger. Men jeg er skam enig i at donnarumma har potentiale, og at det på den lange bane kan vise sig anstrengelserne værd at holde fast i ham. Men jeg mener stadig at det er farligt at give ham en central rolle i genopbygningen, med al den tidligere postyr in mente. Så skal han i hvert fald skifte agent.

Det kunne være fint at skyde Kessie og Borini af sted til acceptable summer, for så at hente en boldsikker, løbestærk midtbanespiller ind den anden vej.

Mht. rodriguez, så har jeg svært ved at se ham blive alt for længe. Dertil er det simpelthen for langt op til Hernandez´ niveau. Vi er dog nødt til at hente en erstatning for ham så.
Ang. Skaden til Duarte, så er jeg mere end klar på at Gabbia skal være backup. Knægten er dygtig, og bliver forhåbentligt på sigt en fast del af startopstillingen.

Og Suso starter simpelthen inde. I guder...
Sempre Milan.
Skrevet af Martinovic
Jeg håber ikke, at alle penge skal gå til en finansiering af Zlatan. Hvis vi kan få solgt Kessie, så håber jeg, at de penge bruges på Torreira. Han er ude i kulden i Arsenal og er igen på bænken i dag.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Suso og Kessíe må meget gerne skifte sig selv ud. Spillet går i stå omkring dem og de tænker bare ikke nok fremad.

Ind med Krunic og Leao.
Skrevet af Martinovic
Enig. Derfor er de også oplagte salgsemner til januar.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Der mangler noget medgang. Hakans skud havde retning mod målet, men blev selvfølgelig blokeret af en løs hånd.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Valeri har altid været en idiot som dommer. Der er sgu aldrig nogensinde gult til Bennacer i den aktion. Dommerne kan bare ikke lide ham.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Det klæ´r Suso at komme ind centralt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Endnu en anonym kamp af Piatek. Var det fire kampe, Piatek havde til at bevise sig i?

Han fungerer bare ikke som enlig angriber.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
For helvede, Suso. Du har så meget skyklapper på. Conti laver et perfekt løb, men næh nej. Suso kigger kun ind i banen. Så håbløst.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Listen med ubrugelige spillere bliver længere og længere.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg savner at Pioli prøver at akkommodere Piatek bedre - fx ved at spille med to på toppen. Ikke mindst fordi Leao konstant søger væk fra feltet.
Skrevet af Martinovic
Helt enig. Jeg hader trænere, som absolut har låst sig fast på ét system. Vejen til udvikling er at gå andre veje.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Jeg vil sætte større pris på, at Milan siger farvel til Kessie, Musacchio, Suso og Hakan i januar, end klubben henter nye ind.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Ja da, Krunic. Omsider en spiller, der fandte Conti i dybden.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
JAAAAAAAAAA THEO!

Sikke et heldigt mål, men fortjent føring.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Endelig lidt medgang til sidste fløjte. Spillet er ok, men det overrasker mig, at Parma er så passive og defensive.

Jeg gad godt se det her hold i 3-5-2 med de spillere, vi har.

Piatek-Leao
Theo-Bonaventura-Bennacer-Krunic-Conti
Romagnoli-Caldara(når han er klar), Duarte(nøjes med Musacchio)
Donnarumma
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Flot kamp af holdet, tredje kamp i træk hvor vi beviser vi er et meget bedre hold end hvad tabellen siger.
Vi spiller jo meget meget bedre end Parma i dag, men når vores farligste offensive spiller er vores venstre back er det svært at vinde fodbold kampe.
Syntes pioli de sidste 3 kampe er ved at få vores hold på rette spor. Men leao som striker alene, ej det er ik godt. Men hvor er piatek du elendig til at afslutte pt...

Nå flot sejr, super dejligt at Jack og conti bidrager efter deres lange skader GG
annonce
0