Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Mine stats var kun baseret på Serie A. Men 17 mål over en hel sæson, ville stadig være bedre end hvad nogle af vores nuværende angribere har præsteret i Milan trøjen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
I Serie A var hans stats 15 mål i 36 kampe (jeg antager at dine 26 er en slåfejl).

Nuvel, men han var i hvert fald aldrig den angriber vi hungrede efter og jeg har ikke tiltro til at han skulle blive det nu.

Petagna er helt sikkert både grøn og uprøvet. Omvendt så har han i træningskampende virket både sulten og uimponeret. Man skal som bekendt starte et sted og han kommer aldrig til at udvikle sig ved at spille 8 minutter hist og her.
Skrevet af Bishop
Enig, og som Borger nævner, så er det ikke umiddelbart den plads vi har råd til at bruge for mange penge på. Hvis uheldet skulle være ude og Balo bliver skadet, eller han på anden måde ikke er til rådighed må vi sætte vores lid til de nuværende angribere.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Borger Louis
Skrevet af Rossoneri
Ja - fuldstændigt ubegribeligt at nogen kan finde på at betale minimumsløn for ham.
Jeg skal gøre mig virkeligt umage for at komme på en dårligere spiller i Milan-trøjen. Han har jo Taiwo-niveau.
Skrevet af Lentini
Taiwo ligner en stjerne ved siden af Traoré! Simpelthen noget af det værste lort, jeg har set i en Milan-trøje. Hans boldberøringer fløj altid en halv km. fra ham, og ellers prøvede han at køre selv. Hvorfor ved ingen? Måske han selv synes at hans sublime skarpe driblinger er hans varemærke. Vorherre til hest!

Nogen, der ved noget om det er konkret med Mamadou Sakho fra PSG? Det kunne være klasse at få en spiller ind som ham. Hans stil minder om Chiellini, dog uden at være ligeså god. Til gengæld har han nogle år endnu til at arbejde sig op til det niveau.

Jeg kan se, at vi heldigvis ikke har opgivet at få hentet Honda ind i dette transfervindue. Det ville ærlig talt være kærkomment, hvis man kunne hive ham i land. 6mio€ er dog et beløb, jeg heller ikke ville betale for en mand, som jeg ved kommer til klubben om et halvt års tid. CSKA´s insisteren er en smule irriterende, men forståelig, når deres erstatning for Honda tilsyneladende er skadet.

Samtidig kunne det være mega fedt, hvis Luca Antonini gad fise af til Tyrkiet, som der kører rygter om. Jeg vil ikke savne hans forvirrede rush op i banen med hovedet under armen.

Samtidig synes jeg også det er særdeles vigtigt, at man får en angriber ind som backup for Balotelli. Jeg understregede allerede efter Pazzos skade vigtigheden af dette. Borger har mere eller mindre dækket grundlaget for idéen bag. Det er lidt ærgeligt at situationen ikke er afklaret, fordi det spærrer lidt for at Niang kan få sit lejemål i Genoa, som jeg synes vil være sundt for ham. Jeg forstår dog ikke helt, hvorfor det er at Kucka skal den anden vej. Synes vi har en overflod af midtbanespillere? Kucka er en fin spiller, særligt defensivt, men han er kun tiltrængt hvis Nocerino mod forventning skifter.
Skrevet af MILANMILAN
Fuldstændig enig med dig, Lentini :)

Men HVIS vi mod alt forventning skulle hente Sakho, så står vi med Sakho, Mexes, Silvestre, Bonera, Zapata og Zaccardo, som kan spille i midten. Så skulle det være Zaccardo der smutter, men det kan jeg ikke rigtig se ske, medmindre Parma er interesseret i at få ham tilbage.

Derudover ville jeg være træt af at sende Niang på lån, den dreng har så meget talent og med ham og Petagna til at kunne spille CF, vil jeg mene vi er sat indtil min elskede Pazzo kommer tilbage. Niang har også vist god form her i pre-season, med mål og assists og lækkerier, jeg synes det ville være SÅ ærgerligt hvis der ikke ville være plads til ham i truppen. Hvis Ljalic kommer, så er det naturligvis en anden snak, men det tvivler jeg ærlig talt på.

Skriver desuden fra Egypten, living on the edge!
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Rossoneri
Tvivler også på at der kommer ændringer i midterforsvaret. Og desværre ser det ud til at Napoli løber med Astori. Silvestre kan selvfølgelig kun overraske positivt, men hvis han viser Inter-niveau er det langt fra den forstærkning vi har brug for.

Jeg kan heller ikke helt se hvorfor vi søger nye offensive spillere. Hvis vi spiller med to angribere har vi Robson, Balo, SES, Niang og Petagna. Spiller vi med wings, har vi Robson, SES, Niang og Prince til wing-pladserne. Dertil kommer at både Saponara og Honda har spillet wings i deres respektive klubber. På toppen vil stadig være Balo og Petagna, mens Robson også tidligere har været brugt på den plads.

Til midten kan man også være lidt frustreret over at vi har sendt en spiller som Fossati afsted på lån igen. Han blev kåret som årets unge spiller i Serie B - foran spillere som førnævnte Saponara, Zaza og Berardi.
Med henvisning til ovenstående gode beskrivelser af Traore´s talent (eller rettere mangel på samme) mener jeg at det var værd at give ham chancen. Han kunne også bringe noget af den kreativitet tilbage på midten som var et stort tema sidste år.

@MILANMILAN; stay safe :)
Skrevet af Lentini
Tja, så vild med Astori er jeg nu ikke. Og ikke til de rapporterede 13mio€, som Napoli tilsyneladende må hoste op med. Og da slet ikke efter den forkølede sæson, han leverede for Cagliari sidste sæson, specielt i efteråret. Miserabelt er det første ord, som skyder ind i hovedet på mig, når jeg tænker Astori. Men jo, han har da vist niveau før, men jeg tvivler på at han ville kunne lave en "Monty".

Jeg er desuden rimelig tryg ved Silvestre. Det kan være det er dumt, men jeg kan ikk se den synderlig store forskel i niveau på Astori og Silvestre.
Skrevet af Martinovic
http://www.football-ital…v-eindhoven

Måske er vore bønner blevet hørt. Ingen Antonini i truppen. Forhåbentlig er han på vej til Tyrkiet.
Mojn do!
Skrevet af MILANMILAN
Kunne altså være fornemt. =)

Bliver den slet ikke vist på dansk tv?
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Martinovic
TV3+ skulle gerne vise den.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Så er der oprettet en tipstråd for sæsonen, som kan findes under bold.klubsnak.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
Jeg ville egentligt synes at det er synd at skyde Antonini afsted. Han er selv sagt ikke en mand til startopstillingen, men han er en hæderlig breddespiller, kan dække begge back-pladser og har i øvrigt affundet sig med sin situation.

Med fx Constant´s bundniveau in mente, mener jeg det er uklog beslutning.
Skrevet af Martinovic
Emanuelson vil være at foretrække som backup til Constant.

Antonini er uagtet hans status i klubben elendig.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
I mit univers skulle Urby forbydes at komme indenfor en 30-meters radius af back-pladsen. Han er simpelthen for svag defensivt.

Jeg undrer mig faktisk over at han overhovedet er på tale - han var utilgiveligt ringe da han kom til klubben og blev prøvet på den plads, med det resultat at blev flyttet længere frem på banen.

Mener du at Constant skal være vores 1. valg på venstre back?
Skrevet af Martinovic
Constant + Urby til venstre og Abate + De Sciglio til højre.
Mojn do!
Skrevet af Borger Louis
Constant/Urby på VB er er lig med nederlag mod ethvert tophold, hvad enten det er i Serie A eller CL. Ganske enkelt.
Skrevet af Martinovic
Vi har desværre ikke bedre spillere, og det vil være synd at bruge De Sciglio på venstre back. Lad ham slå Abate af i højre side.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg mener bestemt at De Sciglio hører hjemme i venstre side. Lad os huske på at Maldini også var/er højrebenet :)
annonce
0