Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Skrev til dem på Facebook.
Mojn do!
Skrevet af Fl@skebøf
Tak.
Skrevet af Martinovic
Maldini og Boban er grønne som direktører. De er en del af en stor flok, som samlet ikke har præsteret.

Er Leao, Bennacer, Theo, Krunic, Piatek og Rebic dygtige spillere? Ja, det er de. Er de typer, som Milan i den nuværende situationen har brug for? Nej.

Det har været en Milan-syge i flere år efterhånden, at klubben henter spillere, som kun i kort tid har præsteret på højeste niveau.

Vi henter talenter i mindre klubber og håber at udvikle dem til profiler. Det har så længe, jeg har været Milan-fan ikke været ´The Milan way´. Bevares vi kan ikke købe stjerner, men det nuværende setup fungerer på ingen måde.

Det er Gazidis, Maldini og Bobans opgave at rode bod på det og kan de ikke det, er de ikke de rigtige til opgaven.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Måske klubben skulle prøve lokke Pocchettino til klubben, give ham en femårig kontrakt og give ham frie tøjler til at bringe holdet tilbage på rette kurs.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Sikke en passion den gode Rino besidder. Den smitter af på spillerne og hvilken glæde efter sejrsmålet i sidste angreb.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Både Di Marzio og Romano melder at der er forhandlinger i gang med PSG omkring Paqueta.

Jeg ved ærligt talt ikke helt hvad jeg skal tænke om det. Der er næppe tvivl om hans potentiale, men vi synes bare ikke rigtig at kunne udnytte det.

Jeg synes samtidig at Giampaolo havde en relevant pointe i at han ofte gør tingene mere besværlige end de bør. At førstnævnte så fik det formuleret på en, mildest talt, kluntet måde er en anden snak.

Det kommer også helt an på hvad planen er i det kommende år.

Jeg hælder til, at et salg vil være OK, med mindre vi vil spille med en 10er. Og her har vi endda og Hakan.

Hvis vi forestiller os at vi fortsætter i 4-3-3, har jeg svært ved at se hvordan han passer ind. I hvert fald i lyset af et ønske om at spille Jack som venstre mezzala.
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/148020/milan-still-talking-todibo

Jeg må sige, at jeg har ændret mening mht. ham her. Med tanke på gårsdagens nedsmeltning, så er det ikke sådan en ung gut, vi har brug for.

Maldini og Boban må finde alternativer, som har mere rutine. Jeg magter ikke, hvis vi ligesom Arsenal skal blive en udviklingsklub for de bedste klubber.

https://www.transfermarkt.com/statistik/endendevertraege

Maldini og co. må kigge på den liste, om der ikke er spillere, som bedre matcher de behov, holdet har.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.transfermarkt.com/thiago-silva/profil/spieler/29241

Hvis hans bentøj stadig kan holde, så hent ham. Der bliver ikke europæisk i næste sæson, og vi har i den grad brug for rutine.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Så kom min 40-års fødselsdagsgave. Zlatan officiel!
Skrevet af Slettet(561607200310)
Tillykke med dagen klasse gave
Skrevet af Geddar , moderator
@Rosso

Hvordan passer det sammen med udlægningen omkring klubbens kurs mod en sund økonomi?

Han trækker vel stadig en vanvittig hyre? Og hvis det er tilfældet vil det bare være et nyt benchmark for fremtidige kontraktforhandlinger.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Martinovic
Det tror jeg nu ikke. Zlatan er jo Zlatan og bliver klubbens eneste stjerne.

Zlatan står til at få 3,5 mio. euro for resten af sæsonen, og bliver optionen udnyttet, får han endnu en sæson til 6 mio. euro. Det vælter næppe budgettet.

Donnarumma får i øvrigt det samme som klubbens bedst betalte spiller.

Hvis klubben skal tilbage i det fine selskab, kræver det bedre spillere, og de vil ikke nøjes med 2-3-4 mio. euro i løn.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@geddar
Ja man kan jo sige at det er meget atypisk. En væsentlig del af det økonomiske aspekt beror dog også på ikke at købe spillere, der ikke er en videresalgsværdi i.

Derudover hjælper det på sagen, at Zlatan går under de nye skatteregler.

Men, det er noget helt andet det handler om. Klubben mangler ledere og kulturbærere. I mit univers, findes der ikke en større kapacitet end Zlatan på netop det punkt.

Så du har ret, det strider mod strategien - i hvert fald hvis den skal fortolkes meget firkantet.

Noget tyder dog på, at strategien ikke er helt så sort-hvid længere.

Og så er der jokeren i skikkelse af Arnault. Flere medier melder, at der er lagt et officielt bud på €945m og at Elliott samtidig er mere motiveret for et salg.
Skrevet af Geddar , moderator
@Rosso

Ok, så det tyder på du godt kan følge mig. Når desperationen over kortsigtede problemer tager over kan det ret tit ske at man afviger fra strategien, og som her fraviger især den økonomiske kurs. Det lyder dog noget lavt det estimat Foggy kommer med, når man tager i betragtning at man for et par uger siden snakkede om at han krævede det der svarede til en årsløn på minimum €9m. I så fald må der gemme sig nogle andre variable.

Og man kan vel næppe bruge ejerskifte-dispensation igen?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
@geddar
Nej, det kan jeg umiddelbart ikke.

Jeg er i hvert fald uenig i præmissen omkring desperation. Jeg mener det er en fornuftig og rationel justering af strategien.

Og man har jo ikke skyllet strategien ud i lokummet. Milan jagter stadig spillere der passer ind i den overordnede strategi.
Skrevet af Martinovic
Det er måske også en erkendelse af, at der er behov for kvalitet og rutine. Der er hentet mange unge spillere, men der har manglet ledere på banen til at styre og dirigere.

Jeg vil heller ikke have noget imod, hvis klubben prøver hente Thiago Silva på en etårig aftale til sommer, hvis han ellers er skadesfri.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Omkring Arnault, så handler det nok mere om at han ville kunne bringe nogle væsentligt mere attraktive sponsorater ind og dermed øge indtægtsiden markant.
Skrevet af Geddar , moderator
@Rosso

Men det passer da alligevel helvedes dårligt ind i dine egne tidligere beskrivelser af hvordan vejen mod den sunde økonomi skulle se ud. Du har over et par gange nu beskrevet hvordan der kunne være plads til tilgange fordi de passede ind i en stram lønmodel, og havde videresalgsværdi, krydret med en markant oprydning, og sågar også af nogle af de mest løntunge, fx Donna. Zlatan passer helt elendigt ind på den sti. Og er der én ting man kan være sikker på så er det at de her enkelte store kontrakter påvirker kommende forhandlinger.

Jeg forstår nostalgien, at Zlatan er noget helt særligt, men i forhold til strategien er det sgu et fejlskud.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rossoneri
Du har over et par gange nu beskrevet hvordan der kunne være plads til tilgange fordi de passede ind i en stram lønmodel...

Nu digter du.

Jeg har beskrevet det åbenlyse faktum, at den sportslige ledelse har gjort et godt stykke arbejde, i det de har formået at styrke truppen, samtidig med en markant forbedret lønstruktur.

Derudover findes der en markant øget videresalgsværdi.

Det er godt håndværk.

Jeg har derimod på ingen måde konkluderet, at et rendyrket fokus på unge spillere skulle være vejen frem; tværtimod.

...krydret med en markant oprydning, og sågar også af nogle af de mest løntunge, fx Donna.

Nu går det vist lige stærkt nok for dig.

Jeg har talt om salg af Suso og Kessíe, fordi de er en hæmsko rent spillemæssigt.

Jeg har samtidig, flere gange, skrevet, at jeg mener man bør strække sig langt for at holde på Donnarumma.

Du rammer ganske enkelt LANGT forbi skiven.
Skrevet af Geddar , moderator
Vi to har da netop diskuteret hvordan sommerens indkøb passede ind i den tilpasning til FFP som du mente klubben var i gang med. Og jeg tror vi havde samme diskussion forrige sommer. Diskussionen gik ikke på sportslige aspekter, men hvordan den nye strategi skulle hjælpe klubben på vej mod FFP. Jeg skal gerne se om jeg kan finde det frem.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0