Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Cancelo i Inter?

EDIT: Ah!
Skrevet af Martinovic
Ja, har spillet i Inter med succes :)

God offensiv back.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/148248/milan-meeting-todibo

Det ligner, at han er klubbens førsteprioritet, efter Zlatan er kommet i hus.

Jeg har ikke set ham spille, men et firemandsforsvar på 24, 20, 25 og 22 år kendetegner ikke just Milan.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Noget kunne tyde på, at vi får Zlatan at se i aktion allerede mandag. I hvert fald hvis man skal tolke noget udfra dagens testkamp mod Rhodense.

Her hed starteren: Donnarumma; Calabria, Musacchio, Romangnoli, Hernandez; Paqueta, Bennacer, Bonaventura; Suso, Ibrahimovic, Calhanoglu.

Det kunne umiddelbart ligne en start 11er til kampen mod Sampdoria.

Står det til troende er det interessant, at Paqueta og Calabria er tilbage i startopstillingen.

Holdet til 2. halvleg hed: Reina; Conti, Gabbia, Caldara, Oddi; Kessie, Bennacer, Maldini; Leao, Piatek, Castillejo.

Her kan man også hæfte sig ved, at Piatek og Leao ikke var hinandens alternativer, da sidstnævnte spillede på kanten.

Hvis det er forventeligt fremover og Samu samtidig er 2. valg som højre wingangriber, er der godt nok langt til spilletid til Rebic.

Med mindre Pioli pønser på formationsskifte, lugter det af en tidlig retur til Frankfurt.
Skrevet af Lentini17
Ja, jeg er enig I at det var ret opsigtsvækkende at Zlatan nærmest blev kørt direkte fra præsentationen og ud på banen til kampen mod de lokale ”tjenere” fra første fløjt.

Interessant også at Paquetá startede. Jeg kunne godt se både ham og Jack drage fordel af Zlatans tilkomst, fordi de har evner i mellemrummet.

Men hvor var Krunic ?

Angående præsentationen sidder jeg lidt tilbage med følelsen af at Maldini er for passiv. Det er stort set altid Zvone som fører ordet. Det er altid Zvone som tager imod tæskene, når holdet igen falder sammen for gud-ved-hvilken-gang. Hvor er Maldini ? Jeg har det klare indtryk af at Zvone er den stærke mand i Milan. Hvad Maldini er, ved jeg ikke rigtig ? Jeg mindes ham ikke som en introvert person som spiller. Hans fåmælte stil kan sagtens være en bevidst strategi, fordi man ikke gider underholde sultne journalister i tide og utide.

I ukendte farvande i stiv kuling, mener jeg dog han burde være langt mere synlig idet han er den overordnede sportslige ansvarlige.

Hvad man kan læse imellem linjerne omkring rapporteringer omhandlende Milans ledelse, Elliott virker også til at have fået en større respekt for Zvone, idet det var ham som fremlagde konklusionen at babytænder alene bringer ingen nogen veje. Og det var ligeledes ham som stillede sig frem klar til tæsk efter blamagen i Bergamo.
Skrevet af Martinovic
Måske Maldini skulle æde sin stolthed og stille sig ned ved siden af Pioli og være assistent for ham.

Maldini har mange gange sagt, at hvis han skulle vende tilbage til Milan, så skulle det være i en betydningsfuld rolle. Det har han fået nu, men jeg er enig dig, Lentini. Maldini og Boban virker som the good og bad cop.

Hvor ville jeg ønske, at vi havde fået Beppe Marotta, og Boban og Maldini havde fået roller a la Zanetti i Inter og Nedved i Juve.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
https://www.football-italia.net/148277/atalanta-want-caldara-reunion

Nu hvor Atalanta er en CL-klub, kan de bare punge ud. Milan bør ikke sælge for mindre end 30 mio. euro.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg kan slet ikke forstå hvorfor vi skulle underholde bud på Caldara. Der er vel intet der taler imod, at han kan danne central akse med Romagnoli i mange år fremover.
Skrevet af Martinovic
Du er ikke bekymret for hans to alvorlige knæskader?

Han var stærk i Atalanta, da han spillede den centrale i deres tremandsbagkæde. Jeg har endnu til gode at se ham i en firebackkæde.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Jeg kan ærgre mig over, at vi ikke landede Angel Correa. Han har lige lavet et forrygende mål mod Levante med et løb ind i boksen. Det mangler vi.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jo, den slags bekymrer naturligvis altid. Omvendt mener jeg det giver mening, i det mindste, at se tiden an.

Caldara er en spiller med et stort potentiale og det fysiske team må mene, at hans knæ kan stå distancen.
Skrevet af Rossoneri
@lentini
Er du i øvrigt på flugt fra myndighederne? Hæfter mig ved, at du skifter navn ret ofte. Arafat-style. Hehe.
Skrevet af Lentini17
Haha, dog ikke. Ikke hvad jeg ved af i hvert fald.

Det kommer sig egentlig af at min oprindelige profil blev squashed ifbm. Bold.dk´s, noget mislykkedes, opdatering for efterhånden et stykke tid siden.

Har været i dialog med bold.dk senest, for at få min gamle profil tilbage, hæftet til min private e-mail konto, men det mislykkedes. Så nu er jeg så havnet på den her, hvor PET ikke kan få fat i mig.
Skrevet af Lentini17
Er det ikke lidt vildt at Rodriguez’ agent kun kan støve PSV Eindhoven frem ? Hans afskrivningsværdi er under 10mio€, og er trods alt et etableret navn. Ærlig talt, synes jeg det er lidt slapt af Rodriguez’ agent at han ikke kan komme frem med bedre, og PSV kan næppe honorere hans løn på lige over 2mio€ net årligt.

Til hans forsvar kan man så sige at Milan kun vil lytte på deciderede købsbetingelser, men alligevel..

Edit: Troede egentlig at Borini havde et år mere på sin kontrakt. Virker til at man snakker om en opløsning af det sidste halve år på kontrakten. Fiorentina, Genoa og Sampdoria som de mest aktive. Fin lønpost at komme af med.
Skrevet af Martinovic
Jeg fatter ikke en bjælde, hvis Milan sælger en schweizisk landsholdsspiller i sin bedste alder til sølle 10 mio. euro. Det er elendigt købmandskab i så fald.

Han har kontrakt til sommeren 2021. Måske Milan bør leje ham ud, da han ønsker spilletid med henblik på EM til sommer og så lytte til bud på ham til sommer.

Det er fint, hvis Borini kan sendes videre. Det var en joke at give ham en løn på 2,5 mio. euro.

Mojn do!
Skrevet af Lentini17
Nu skal det rettelig siges, at der ikke har været nævnt beløb ifbm. PSV’s interesse i Ricardo Rodriguez. Hans afskrivningsværdi, kontraktværdi, kald-det-hvad-du-vil, ligger dog på lige under 10mio€, så det er minimumsbeløbet der kan accepteres for at gå i 0. Men umiddelbart ja, så mener jeg også vi burde kunne forlange et større beløb. Watford var ude med et lånetilbud, som man afviste.

Ift. trupssammensætningen kan vi heller ikke rigtig tillade os på nuværende tidspunkt bare at acceptere låneformularer med købsoption. Markedet på venstre back er ikke let, og objektivt set står vi med to, dog meget forskellige, ganske kompetente af slagsen. Det skal vi tage os nogenlunde betalt for.

På tilgangssiden virker det til at Ricky Massara havde held med at overbevise Todibo om et skifte til Milan fremfor nogle tyske klubber. Den ene skulle være Bayer Leverkusen, som både havde tilbudt mere i løn samt større kommission til agenten, hvorfor denne pressede imod et skifte til tysk fodbold. Nu diskuterer man så formularen, hvor Milan ikke vil have et rent lån, men med en option, mens Barcelona i modspil gerne vil have en kontra på den, for at bevare kontrollen over Todibos fremtid.

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal synes om den evt. tilgang af Todibo. Virker mest af alt som en garderingsøvelse ovenpå skaden til Duarte, samt usikkerheden omkring Caldaras form. Han burde i øvrigt være selvskrevet til Coppa-kampen, så vi kan se hvor pokker han befinder sig henne rent niveaumæssigt efter et ekstremt langt skadesforløb.

Til morgendagens kamp skulle hhv. Newcastle og Leicester være på plads for at observere Hakan Calhanoglu. Nicoló Schira har tidligere, inden vinduets start, skrevet at Milan er lydhøre for eventuelle bud på tyrkeren, men at denne foretrækker at blive. Skulle han skifte vil han prioritere Tyskland fremfor andre destinationer. Giver mening med hans familiesituation.

Og lige ift. kampen mod Samp, så mener Di Stefano at vide at Piatek bliver foretrukket fra start, ligeledes gør Krunic fremfor Kessié og Paquetá. Nu får vi at se, for havner Kessié igen i starteren af uransagelige årsager begynder jeg efterhånden at sætte spørgsmålstegn ved Piolis sunde fornuft. Det har været under niveau hele sæsonen fra Kessiés side, og burde imo være efter både Krunic og Paquetá.
Skrevet af Rossoneri
Det giver ikke rigtig mening i min optik, at sælge Hakan.

Rebic er ikke udtaget til kampen i morgen og ventes, at vende retur til Frankfurt.

Samus agent har også udtalt, at et skifte kan være forestående.

Læg til det, at Hakan dækker to pladser, hvor vi ikke er kvalitativt dækket ind. Navnlig ikke hvis Paqueta tager til Paris.
Skrevet af Lentini17
Tidspunktet, og deraf timingen med et evt. salg af Hakan forekommer mig forkert. Jeg er nysgerrig på hvem der kan lave et benefit af et match med Zlatan. Mit håb er at Hakan kan være en af dem, fordi jeg egentlig sætter pris på den type spiller, Hakan, er. Det fralagt, og min personlige liking til denne spiller, er jeg dog ikke blind for at hans output simpelthen er for lavt og præstationerne alt alt alt for svingende.

Jeg ved ikke om jeg har skrevet det før herinde, men det er yderst farligt at Milans offensiv er afhængig af to så humørsyge spillere som Calhanoglu og Suso. Calhanoglu har dog en del mere teamspirit over sig end spanieren, der udelukkende er en individualist. Nu må vi så se om tilgangen af Zlatan kan redefinere eller regenerere noget nyt rent offensivt.

Og det er egentlig alene tilgangen af Zlatan at jeg helst ikke ser for mange ryge ud med badevandet tidligt i vinduet, udover det yderste fyld i truppen.

Det gælder også for Paquetá. Med PSGs eller nærmere, Leos, skambud så langt, så er der en del vej for at nå en aftale. De 20mio€, såfremt det er korrekt rapporteret, er en direkte fornærmelse når han kender alle detaljer omkring den handel. Historien går på at Leo havde ”glemt” at informere Gazidis om alle klausuler ifbm. købet af Paquetá i sin tid, førend kontrakten var underskrevet. Så Leo skal passe på med lige at være en tand for smart i hans ageren, særligt overfor Milan, hvis historien holder vand. Det er naturligvis svært at vide noget om.

Samu tror jeg ikke ryger nogle steder, når det eneste der kan drives frem er låneaftaler med option.
Skrevet af Lentini17
Apropos Hakan. Gider han at vågne op? Rent sløs. Slappe pasninger og langsom tankegang.
Skrevet af Lentini17
Linjedommeren skal så også vågne op. Suso onside med en meter. Det er imponerende dårlig dømt.
annonce
0