Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Sådan vigtigt for selvtilliden, Balo var god idag, Hvis Balo gider arbejde som idag, så ville det slet ikke være dårligt for systemet at han starter på Robinhos plads, og så vi får en rigtig boksspiller som Pazzo på banen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Sheriffen
På trods af utilgivelige tømmermænd, had til livet og mindreværdskonplekser over min tørstige diller, blev det alligevel en god dag, nu hvor Milan vandt.

Endnu bedre bliver det af, at Teso-tossen er blevet banned. Det vil jeg fejre med en italiensk pizza fra den lokale, mens jeg gokker den af til Seedorf i jakkesæt.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Held og lykke med gokkeriet, Sherif.

Sky Sport melder at Borussia Dortmund skulle være klar med et tilbud på 35mio€ for Mario Balotelli. Balotelli er ikke uundværdelig for Milan, og med det beløb der bliver nævnt, så vil man kunne købe en stærk erstatning i stedet for Balotelli. Problematikken omkring Balotelli, er at han ikke er stabil nok i sine præstationer endnu, og forekommer lad til tider når tingene ikke fungerer for ham. Men samtidig er han et helt igennem unikt talent, som jeg også har et ømt punkt for. Jeg synes han er en helt uovertruffen angriber… når hovedet er rette sted.

Grunden til at Nemanja Vidic søger kontrakt andetsteds, skulle være fordi man i Manchester United ikke er klar til at forlænge kontrakten til 2018. Det skulle man i Milan følge særligt nøje. Nemanja Vidic er i dag 32 år gammel, og har ligesom Essien ligeledes været igennem et par alvorlige knæskader. Sidste gang, jeg så Vidic forekom han mig langsom og rusten. Jeg synes der er for mange ting, der taler imod en jagt på serberen. Det bliver omkostningsfuldt, risiko for længere skadespauser, og hvad er hans niveau pt.? Jeg vil være skeptisk imod sådan et køb. Det sidste jeg kan finde vedrørende hans lønninger er fra 2010, hvor han modtager 4,7mio£ årligt. Det kan og skal vi slet ikke honorere.

Edit: Lønnen i Euro er 5,65mio€.

De sidste meldinger vedrørende Michele Agazzi er at han går på lån til Chievo eller Udinese den resterende del af sæsonen, for så at ankomme til Milan til sommer. Jeg håber ikke, at han er svaret på vores problematik som førstevalg mellem stængerne. Fin reserve, men ellers ikke mere.
Skrevet af MILANMILAN
Lad os nu sige at Milan sælger Balotelli for 35 mio. euro. Hvem er så en realistisk erstatning i den klasse, som rent faktisk gider til Milan? Mandzukic måske? Benzema, hvis Real køber en bedre? Jeg kan virkelig ikke se det.

Derudover har Vidic altid haft en kæmpe stjerne hos mig, men han er simpelthen slidt. Han ligner Ledley King i slutningen af hans karriere efterhånden, helt væk. Ham må vi gerne holde os langt væk fra.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Sheriffen
Balo er ingenlunde 35 mio EUR værd, og jeg ser hellere, at vi bruger Pazzini, eftersom han en væsentlig bedre indstilling.

Han arbejder altid hårdt og kæmper for holdet. Vi mangler flere af den slags spillere, der faktisk lægger en arbejdsindsats for dagen.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Bosse1983
Jeg er enig i at Balotelli er en spiller på et niveau som kan være vanskelig tilgængelig til den pris. Det sagt er problemet med den aktuelle indkøbspolitik vel også, at man aldrig bliver dødvægten kvit, hvis man ikke satser lidt ungt eller up and coming, frem for på dyre has beens som Essien og Kaká eller halvgode semiprofiler som Muntari, Rami, Boateng og tilsvarende, hvor det videre potentiale er småt.
Jeg tror ikke at det ville være dumt, at acceptere en sæson eller to hvor man hænger i midten, men så satser på andet end spillere med 1,5 god sæson i sig. Honda synes jeg er et godt indkøb. Ud over det kan man se på folk som Aurier, Lacazette, Holtby, Capoue eller Gonalons til forskellige pladser, frigør man noget med et Balo-salg og havde man droppet Essien´s pensionsaftale. Eventuelt Gomis på en fri mens man bygger op.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Viola 4 Ever
@Bosse

Lacazette has Arsenal written all over him.
Men lækker, lækker spiller
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Bosse1983
Nu var det lige så meget typen og karriere-trin jeg tænkte på. Eksempelvis Holtby og Capouè som har været lidt uheldige i Tottenham, Lamela måske også, får Campinghabitten en hjerneblødning. Spillere i en god alder hvor men ved at niveauet er der, eller hvor potentialet er tydeligt. Ntep i Auxerre tror jeg også er stor inden for et par år og kan vel hentes til 1/6 ag Balo´s salgspris. Du har Remy udlejet til Newcastle, som er en glimrende spiller.

Overordnet er argumentet egentlig at der laves rigtig mange gode handler hvor Milans fravær undrer, mens klubber som Spuds og Newcastle henter spillere som Holtby, Sissoko og Cabaye for en slik. Milan burde alt andet lige være mere attraktive.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
MM,

Jeg ansér hverken Mandzukic eller Benzema for realistiske bud. Et eller andet sted håber jeg heller ikke ikke, at man sælger Balotelli. Jeg kan godt lide Lukaku, som også er kommet på kant med Mourinho flere gange efterhånden. Men umiddelbart kan jeg ikke pege på nogen, som sådan.

Edit: Kom li i tanke om en enkelt dog. John Guidetti høvlede for et par år siden mål ind på samlebånd for hollandske Feyenoord. Han var udlejet dertil fra Manchester City, hvor skader og meget hård konkurrence aldrig har givet ham chancen. Han er vidst lige blevet udlejet til Stoke.

Sherif,

Helt enig. Det er altid dejligt at se Pazzo være med. Han arbejder stenhårdt for sagen altid. Derfor glæder jeg mig også til El Shaarawy returnerer. Han har samme indstilling til det hårde arbejde, som i øvrigt bliver en kærkommen hånd for Emanuelson, som særligt i første halvleg af dagens kamp, flere gange blev overladt til sig selv mod to modstandere, fordi Robinho tøffede hjem som en anden Dario.
Skrevet af Bosse1983
Guidetti tænkte jeg også på, men det er interessant at se om han er kommet over sin langvarige sygdom, nu hvor han er i Stoke. Han har alle redskaberne til at blive en god spiller.
Chelsea har en god del interessante spillere løbende rundt i Holland, forduden hvad der ellers er. Vi har selv Campbell i Olympiakos som gør det glimrende. Der burde være muligheder, sadler man om, og har mere ungdom i bredden end spillere som synger på det sidste. Ud over det glimrende muligheder for om ikke andet at låne, så man sparer på lønsiden og kan polstre andre steder.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
Bosse,

Jeg er som sådan ikke uenig i tanken bag at tage et par sæsoner, hvori man genopbygger og stiller målsætninger om trofæer mere eller mindre på standby. Men det er jo ikke en udmelding, man kan komme med i Milan. Alle ledere i klubben, ville blive lynchet offentligt. Galliani er allerede rigeligt upopulær blandt flere dele af fanskaren, og har konstant bodyguards på, fordi der tidligere er blevet kast sten osv. efter ham fra Milans ultras.

Ræsonnementet, du kommer med, er netop det som der foregår kampe i kulissen om på ledelsesplan. Barbara Berlusconis udrensning går mere eller mindre på, at skabe en fornuftig fodboldforretning. På sigt, mistænker jeg hende for at skabe et sundere Milan, som vil være mere attraktiv for eventuelle købere. Derfor sigter hun mod en mand som Sean Sogliano i Verona, som af flere omgange har bevist sig dygtig til at hente spillere i en tidlig alder, og inden et egentlig gennembrud, som deraf naturligvis ikke vil blive så omkostningsfuldt. Historierne går da også på at Sean Sogliano vil medbringe sig Juan Iturbe til Milan. En spiller, der har været meget vigtig for Verona i år, og ikke mindst passer ind i det nuværende system under Clarence Seedorf.

Det magter den nuværende leder, Adriano Galliani, ikke. Han hæfter sig stadigvæk ved, at Milan er ligeså stort som altid. Han har en usund tilgang til hvor klubben i dag befinder sig. To gange indenfor de sidste 5-6 år har han sat Milan igennem en pinefuld afgang af først Kaká, dernæst Zlatan og Silva, ganske enkelt fordi han ikke forstår hvor i landskabet Milan og italiensk fodbold befinder sig i dag. Han gør det jo ikke bare én, men to gange! Hvilke for mig beviser at Galliani ganske enkelt ikke lærer en skid, af historiens fejltagelser. Forbliver Galliani, er min klare overbevisning, at Milans situation i europæisk sammenhæng stadigvæk vil forekomme hakkende med enkelte udsving i positiv såvel som negativ retning.

Jeg tvivler ikke et sekund på, at Milan allerede besidder et stort og ganske kompetent netværk af scouts med mere. Problemet er at Galliani hellere handler hos sine gode venner, end at anvende det gode netværk af scouts vi har. Et netværk som vel og mærke sikrede os særdeles fordelagtige indkøb i form af bl.a. Thiago Silva(10mio€) og Kaká (8.5mio€). To spillere der tilsammen indbragte over 100mio€ i salgssum. De penge røg dog direkte ind for at dække det enorme underskud, Galliani havde forårsaget via hans inkompetence og manglende sans for balance i regnskaberne.

De senere sæsoner har han også handlet spillere ind på tvivlsomt grundlag, og slet ikke matchede det system som vores daværende træner, Allegri, anvendte. Galliani gjorde bestemt ikke situationen lettere for Allegri. Deraf kommer kritikken også fra Barbara Berlusconi. En særdeles hård kritik, hvor man godt kan få lidt ondt af Galliani, men vigtigst, så er den berettiget.

I mine øjne røg den forkerte leder ud, da man valgte at afskedige Ariedo Braida. Den mand var sammen med Leonardo, den som tog initiativer til at Milan erhvervede sig spillere som Silva, Pato og Kaká, der ikke var kendt af den almene mand på gaden. Jeg husker tydeligt hvordan Rivaldo måtte forklare, at Kaká ville blive en verdensstjerne, da de fleste journalister havde travlt med at grine af manden kælenavn, som betyder lort.

Lige siden Calciopoli og den globale økonomiske krise, som også satte sit væsentlig aftryk ved ejeren Silvio Berlusconi, har Galliani ikke kunnet finde fodfæste. Berlusconi kan og vil ikke længere bare dække de massive underskud, og med FFP, kom en problemstilling yderligere til Galliani, som han ikke har kunnet håndtere.

Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg synes Galliani skal ud af klubben. Helst går han selv. Det virker ikke til at Galliani har ændret sit sind siden 1986 hvor Milan købte dem man lystede, og tilsyneladende ikke forstår at tage nye tiltag. Han er for stædig. Milan vil først fra sommeren af kører med noget så revolutionært som et transferbudget(!), og et max for antal lønkroner, der må bruges i disse handler. Hvis ikke Barbara havde sparket den gamle i røven, ville han aldrig nogensinde indføre restriktioner, som reelt set vil begrænse ham. Det er han alt for stædig og ærekær til at ville gøre. Avisen La Stampa kørte en historie om et transferbudget på 25mio€, og det virker måske lidt højt sat for mig.

Seedorf har desuden allerede peget på emner, César fra Ponte Preta, Dória fra Botafogo og Éderson Silva fra Atlético Paranaense. Kender ikke den første, mens jeg bestemt synes de to sidstnævnte er interessante, og passer ind i den tankegang, der er nødvendig i dagens Milan.

Det blev en længere afhandling, men som fan af klubben, er det naturligvis et område som både interesserer og irriterer mig.
Skrevet af Rossoneri
Jeg er meget enig i at Galliani står som værende en hæmsko for den udvikling der er bydende nødvendig i klubben. Han vil altid stå tilbage som en central figur i klubbens mest succesfulde periode.
MEN hans tid er overstået og klubben lider under hans ledelse.
Jeg tror Maldini kunne være en meget spændende figur at få ind i klubben (Som Barbara også ønsker). Jeg ser ham som en figur der skal tegne klubbens strategi med Sogliano (som du nævner, Lentini) i rollen som sportsdirektør.

Desværre stikker klubbens krise dybere end en fejlslagen transferpolitik - eller måske snarere fraværet af én sådan.

For det første er der noget gennemgribende galt med vores fysiske sektor. Jeg kan ikke huske et hold der har haft så omfattende skadesproblemer gennem de seneste mange sæsoner. Ikke alene gør det at man ikke altid kan stille med sine foretrukne spillere, men det ødelægger naturligvis også den rytme der er og tvinger træneren til at bruge enkelte spillere mere end de burde (med flere skader til følge).
Uanset hvor gode spillere vi får, er der behov for at få styr på dette.

Dertil kommer at Milan hurtigst muligt skal finde en løsning på stadion-situationen. Det er en af de helt store problemer for klubberne generet i Italien, hvor kun Juventus (mig bekendt) har taget konsekvensen og bygget deres eget. Det har allerede nu resulteret i at de er den bedst indtjenene klub i landet - noget Milan ellers tidligere kunne brøste sig af.
Omend jeg elsker San Siro og den historie stadion har, så var løsningen måske at bygge et nyt. Det er evident for enhver at "vores" stadion kræver en omfattende renovering - ikke mindst ift græstæppet der ofte kritiseres kraftigt.

Alt i alt er det på høje tid at der kommer nye øjne på klubben, så vi igen kan spille med om topplaceringer - både i ligaen og Europa.

Edit: en lille meningsforstyrrende stavefejl havde sneget sig ind.
Skrevet af Old Bull Lee
Velkommen Essien.
Det er jeg egentlig ok tilfreds med, HVIS han kan holde sig skadesfri og vi ikke kaster Mexes-løn efter ham
"Old Lull Bee"
Skrevet af NickRomano
Det må trods alt være en fordel, hvis en fejlslagen transferpolitik er fraværende; ligesom det er en fordel for kvinder, hvis de kan brøste sig af gode brøster.

En manglende renovation må i øvrigt kunne klares med nogle skraldebiler; det behøver man ikke bygge et nyt stadion for.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af KunMilanOgOB
Puha. Igen bliver vi rygtet sammen med Fabio Coentrao, og ifølge rygterne havde Galliani en samtale med Ancelotti omkring venstrebacken, men et skifte til sommer synes mere realistisk.

Claudio Vagheggi, Pablo Armeros agent bekræfter overfor Sportsmediaset.it at forhandlingerne med Milan er genåbnet om en byttehandel mellem Armero og Constant.
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Skrevet af Bishop
I forhold til Seedorfs system så er Essien altså ikke helt tosset. Jeg er enig i at man på sigt bliver nød til at satse på ungdommen og up and comers, hvilket man jo også allerede er blevet bedre til. Men vi mangler altså en her og nu erstatning til de to pladser foran forsvaret. Og en blanding af ungdom og erfaring er alligevel nok det bedste.
På sigt ser jeg gerne de to pladser blive besat af De Jong, Monty, Cristante og Essien. Så kan vi passende sige farvel til Poli og Muntari. De 4 forreste pladser er fint besat, og vi burde sagtens kunne sige farvel til både Robinho og Birsa uden at mangle spillere til de pladser.

Forsvaret er jo som bekendt der det står værst til, 10 spillere til 4 pladser og kun 1-2 stykker er værd at holde på, oven i dette har vi 4 målmænd hvoraf ingen af dem har niveau til at være førstemålmand.https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Jeg ville være rigtigt ked af hvis en af d´herrer Coentrao eller Armero skulle hentes ind som konkurrence på venstre back. For begges vedkommende gælder at de er dygtige fremad banen, men mangler både defensiv placeringsevne, forudsigelighed og ikke mindst nærkampsstyrke.

Jeg så langt hellere at man hentede Nicola Murru hvis kontrakt udløber til sommer. Det ville i den grad også passe ind en strategi om at hente de bedste unge spillere. Herunder er det heller ikke uvæsentligt at Murru vil gå til en langt lavere løn end de to andre.
Skrevet af Martinovic
Hvis Coentrao kan hentes uden at sprænge banken, vil det da være en stor opgradering. Han er bedre end nogen af de backer, vi har i forvejen.
Mojn do!
Skrevet af La Mir!!
http://i4.mirror.co.uk/i…2862034.jpg

Nu, hvor i er så glade for ham :-)
Daje!
Skrevet af saglighedens_portal
Jeg tør ikke gætte på, hvor mange gange Borger og Sheriffen har gokket den af til det billede.
annonce
0